Τηλεοπτικά δικαιώματα Football League 2 (off topic)

Status
Not open for further replies.
Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα Football League 2

1.Υπάρχουν στατιστικές που "δίνουν" τουλαχιστον 800.000, χωρίς καν να λαμβάνεις υπόψην τους ομογενείς.
2.Μην εισαι ειρωνικός σε τετοιο όμιλο με τέτοια ιστορία και τέτοιο κόσμο
3.Το σωστό λοιπόν είναι να βλεπουμε την ομάδα μας μόνο όταν κερδιζει ε; +10

1. Μίλησε για "οπαδούς", όχι για φιλάθλους. Δε ξέρω τι λένε οι στατιστικές, ξέρω όμως πως αν ο ΟΣΦΠ έχει 2,75 εκατομμύρια (τη μισή Ελλάδα λένε οι γάβροι), η ΑΕΚ 1, ο ΠΑΟ φαντάζομαι κι αυτός τουλάχιστο άλλο 1, ε, στο τέλος όλοι οι Έλληνες, από μωρά ως γέροι 90 χρονών θα πρέπει να είναι οπαδοί, κατί που προφανώς δεν ισχύει.
2. Δεν είμαι ειρωνικός με την ΑΕΚ, το ίδιο θα έλεγα και για τον ΠΑΟΚ. Για μένα κάποιος που θέλει να βλέπει την ομάδα του στη Γ' εθνική είναι καμμένος. Αυτή είναι η άποψή μου, δε μπορώ να τη λέω;
3.Όχι βέβαια, τότε δε θα ήμουν ΠΑΟΚ, θα ήμουν ΟΣΦΠ που κερδίζει συνέχεια. Αλλά αν τελειώνει το πρωτάθλημα με 20+ βαθμούς διαφορά τι νόημα έχει να το βλέπεις; Ειδικότερα δε όταν το θέαμα είναι κάτω του μετρίου ... Το πρωτάθλημα που έχασε ο ΠΑΟΚ από τον ΠΑΟ πριν 2 χρόνια το είδα ως το τέλος, και ενδιαφέρον είχε και θέαμα είχε.

Έχεις δει πολλές μεγάλες ομάδες στην τρίτη εθνική; Αν έχει τόσους οπαδούς, αν δεν βοηθήσουν την ομάδα τους τώρα, πότε θα βοηθήσουν;

1. Μίλησε για "οπαδούς", όχι για φιλάθλους. Δε ξέρω τι λένε οι στατιστικές, ξέρω όμως πως αν ο ΟΣΦΠ έχει 2,75 εκατομμύρια (τη μισή Ελλάδα λένε οι γάβροι), η ΑΕΚ 1, ο ΠΑΟ φαντάζομαι κι αυτός τουλάχιστο άλλο 1, ε, στο τέλος όλοι οι Έλληνες, από μωρά ως γέροι 90 χρονών θα πρέπει να είναι οπαδοί, κατί που προφανώς δεν ισχύει.
2. Δεν είμαι ειρωνικός με την ΑΕΚ, το ίδιο θα έλεγα και για τον ΠΑΟΚ. Για μένα κάποιος που θέλει να βλέπει την ομάδα του στη Γ' εθνική είναι καμμένος. Αυτή είναι η άποψή μου, δε μπορώ να τη λέω;
3.Όχι βέβαια, τότε δε θα ήμουν ΠΑΟΚ, θα ήμουν ΟΣΦΠ που κερδίζει συνέχεια. Αλλά αν τελειώνει το πρωτάθλημα με 20+ βαθμούς διαφορά τι νόημα έχει να το βλέπεις; Ειδικότερα δε όταν το θέαμα είναι κάτω του μετρίου ... Το πρωτάθλημα που έχασε ο ΠΑΟΚ από τον ΠΑΟ πριν 2 χρόνια το είδα ως το τέλος, και ενδιαφέρον είχε και θέαμα είχε.

Αν θελεις να παιξουμε με τις λεξεις μπορουμε να το κανουμε, όμως κάποια στιγμη πρεπει να αναγνωρισεις τα λεγόμενα σου, ιδιαίτερα οταν δεν έχεις ιδεα για τα νουμερα που λες. Αποψη σου ειναι να αποκαλεις κάποιον "καμμενο", οπως επισης δικαιωμα σου και το απαξιώνεις κάθε θεσμό μεγαλύτερης ή μικρότερης εμβέλειας. Επίσης δικαιωμα του καθενα ειναι το να βγει και να πει εσενα χαραμοφάη και αργόσχολο που ασχολείσαι με το αν η ληψη ειναι 18.1 ή 19.2 db. Επισης, τωρα που είσαι δηλαδη παοκ, θελεις να πεις πως αν πεσει κατηγορία εσυ δε θα ξαναδεις αγώνα. Ξερω παρα πολλους που θα διαφωνουσαν με εσενα.

Έχεις δει πολλές μεγάλες ομάδες στην τρίτη εθνική; Αν έχει τόσους οπαδούς, αν δεν βοηθήσουν την ομάδα τους τώρα, πότε θα βοηθήσουν;
ναι εχω δει απο την juventus μέχρι την ρομα παλιότερα! εσύ σε λίγο θα μας πεις οτι η ΑΕΚ είναι και μικρή ομάδα!... θα μου πεις τοσα ξερεις... όσο για το άλλο το τονίζω ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα πληρώσει χρεη αλλων εκτός αν είναι χαζός....

Last edited:

Γιατί χρέη άλλων; Τις ομάδας σου χρέη είναι, δε τα φάγανε τα λεφτά, τα δίνανε σε παίκτες, προπονητές κτλ κτλ. Και βασικά τα λεφτά είναι αυτά που δε δίνανε, δηλαδή φόρους, ΦΠΑ, ΙΚΑ κτλ κτλ κτλ - δηλαδή λεφτά δικά σου και δικά μου.

Επιμένω, το 1 εκατομμύριο οπαδοί είναι ανέκδοτο (για οποιαδήποτε ομάδα - όχι μόνο για την ΑΕΚ). Οι οπαδοί είναι όσοι παίρνουν διαρκείας, όσοι γράφτηκαν σε Παναθηναϊκή Συμμαχία - Supporters κτλ, όσοι έστω πήγαν 1-2 φορές στο γήπεδο και έτσι έδωσαν κάποια χρήματα στην ομάδα. Οι άλλοι δεν είναι οπαδοί, είναι κάποιοι που όταν τους ρωτάς λένε πως είναι ΑΕΚ (ή ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ αντίστοιχα).

Last edited:

ποιος είπε οτι δεν τα φάγανε; τεσπα δεν υπάρχει λόγος να ανοίξουμε συζήτηση... γιατι παρατηρω οτι δεν... Είμαστε και off topic! σεβαστη πάντως η αποψη σου

Πάντως και εγώ μαζί με τον malakudi είμαι, όλοι αυτοί φεσώνουν όλους εμάς. Και μιας και με φεσώνουν, θα προτιμούσα εκατομμύρια φορές να είχαν μείνει ανοικτές εταιρίες όπως ο πετζετάκης, η σέλμαν, η νεοσετ, η σάτο, κλπ. και να τους χαριστούν χρέη, παρά να χαριστούν χρέη σε χρεοκοπημένες ομάδες ή κόμματα.

Οι άλλοι δεν είναι οπαδοί, είναι κάποιοι που όταν τους ρωτάς λένε πως είναι ΑΕΚ (ή ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ αντίστοιχα).

Βασει των γραφομενων σου, οι οπαδοι του ολυμπιακου ειναι 2.75εκατ (δικη σου στατιστικη-ενεργοι συμμετεχοντες) + οσοι λενε πως ειναι Ολυμπιακοι = >>3.5-4 εκατομυρια. Αυτο δεν ειναι ανεκδοτο ε;

Edit: Ασχετα με τα παραπανω, παρολα αυτά δεν ειμαι υπερ διαγραφης χρεων, ποσο δε μάλλον οταν ειναι εις βαρος του ελληνα φορολογουμενου. Ειναι αστοχη η συγκριση βεβαια με αλλες εταιρες, μιας και η βιομηχανια του ποδοσφαιρου ειναι ενας μηχανισμος απο τον οποιο διακινουνται παρα πολλά χρήματα και εμπλεκονται πολλοί κλάδοι-απο ενδυση, εκγυμναση, παρακολουθηση, κτλ.

Last edited:

Βασει των γραφομενων σου, οι οπαδοι του ολυμπιακου ειναι 2.75εκατ (δικη σου στατιστικη-ενεργοι συμμετεχοντες) + οσοι λενε πως ειναι Ολυμπιακοι = >>3.5-4 εκατομυρια. Αυτο δεν ειναι ανεκδοτο ε;
Δε με διαβάζεις καλά, αυτό ήταν ειρωνία προς τους ολυμπιακούς που λένε πως ολυμπιακοί είναι η μισή Ελλάδα.

Δε με διαβάζεις καλά, αυτό ήταν ειρωνία προς τους ολυμπιακούς που λένε πως ολυμπιακοί είναι η μισή Ελλάδα.

Ακομη και ετσι να ήταν, χρησιμοποιησες ειρωνια για να πεις πως ο φιλος έχει αδικο στο 1 εκατομυριο που έλεγε σοβαρά και που εν τέλη ειχε δικιο. Εν πάσει περιπτωσει, ο γραπτος λόγος ειναι ευκολα παρεξηγησιμος. Καλο βραδυ

Σε ότι αφορά τώρα το 1,1 εκατομμύριο, η αλήθεια είναι πως αρκεί να εγγράψει 5-6 χιλιάδες νέους συνδρομητές ο ΟΤΕ για να βγάλει αυτά τα λεφτά. Πιστεύω πως όντως υπάρχουν 5-6 χιλιάδες καμμένοι που θέλουν να δουν την ομάδα τους ακόμα κι αν αυτή παίζει στη Γ' εθνική...

σου επιστρέφω το "καμμένοι"...αλλά στο σπίτι του...καμμένου (ΜΠΑΟΚ) δεν μιλάνε για σχοινί... Ακριβώς γι'αυτή σου την νοοτροπία έχετε κάνει την ομάδα να μην μπορεί να παίξει ευρώπη και όποτε παίζει να τιμωρείται όπως καμία άλλη ομάδα. Εσύ ακολούθα την ομάδα σου μόνο στην α εθνική και μόνο όταν νικάει και άσε εμάς να κάνουμε τις επιλογές μας....διάβασε αναλύσεις οπαδικών προτιμήσεων στην Ελλάδα και τα ξαναλέμε

Την μεγάλη ομάδα την κάνει το όνομα, ή η απόδοση μέσα στο γήπεδο; Αν ο πλατανιάς παίζει καλύτερα, γιατί να μην πάρει την θέση που κέρδισε;
Πάντως, με 1 εκ οπαδούς, με ένα εισιτήριο διαρκείας ο κάθε ένας, μπορούν να βοηθήσουν να μειωθεί το χρέος σημαντικά. Αλλά δεν βλέπω να συμβαίνει...
Μήπως δεν είναι 1 εκ;

σου απάντησε ο jpanou39

Last edited:

και κλείνω το offtopic με μια πρόταση εκμάθησης ελληνικών
φίλαθλος...σύνθετη λέξη, εκφράζει το άτομο που του αρέσει να παρακολουθεί τον άθλο=άθλημα
οπαδός....προέρχεται από το ρήμα έπομαι(οπάζω) που εκφράζει αυτόν που ακολουθεί μια κίνηση ή μια ιδεολογία,αυτόν που συνοδεύει και υπηρετεί, συνοδός.
Άρα όταν κάποιος λέει πως είναι ΑΕΚ είναι οπαδός, όταν κάποιος βλέπει ποδόσφαιρο χωρίς να ακολουθεί (έπεται) μια ομάδα, είναι φίλαθλος....
να περνάς καλά και καλύτερα πριν εκφράζεσαι για κάποιους, που είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου, να γνωρίζεις τα στοιχειώδη. αλλιώς συνέχιζε να δίνεις τα φώτα σου στις δορυφορικές εγκαταστάσεις. εκεί τα πας καλά, στο αναγνωρίζω

Last edited:
Τα εκτός θέματος μηνύματα μεταφέρθηκαν στο παρόν θέμα που κλειδώνεται γιατί δεν έχει σχέση με το δορυφορικό κομμάτι.

Status
Not open for further replies.