Τηλεοπτικά δικαιώματα Football League 2

H πλάκα θα είναι να πάρει τώρα ο οτε τα δικαιώματα των εκτός έδρας της ΑΕΚ (δηλαδη τα δικαιώματα των άλλων ομάδων της FL2)

Ετσι ακριβώς....
Αυτή η nova εχει γίνει ανέκδοτο....

Πόσα άραγε να έδωσε η νόβα για την ΑΕΚ;

Last edited by a moderator:
Καλα η Αεκ ελεγε θα φυγει απο το οακα και τελικα θα παιζει παλι στο οακα. Ελεγα να πεταξουν στα σκουπιδια τους αποκωδικοποιητες τωρα παλι στην νοβα θα ειναι... Σταθεροι στις αποψεις τους! :p Κριμα για αυτους που πιστεψαν οτι θα παει οτε και πεταξαν τους αποκωδικοποιητες στα σκουπιδια, αν και απο του χρονου εαν ανεβει θα το εχει ο οτε.

Κριμα....Τους πεταξαμε και τωρα θα περιμενουμε μεχρι του χρονου.

Κριμα για αυτους που πιστεψαν οτι θα παει οτε και πεταξαν τους αποκωδικοποιητες στα σκουπιδια, αν και απο του χρονου εαν ανεβει θα το εχει ο οτε.

Αυτο δεν ειναι και τοσο απαραιτητο.Δεν ξερω τι ακριβως συμβαση εχει υπογραψει ο ΟΤΕ αλλα δεν θα μου εκανε εντυπωση η ΑΕΚ να βγει εκτος κεντρικης διαχειρησης και να διαπραγματευτει μονη της τα τηλεοπτικα της δικαιωματα οταν ανεβει στη Football League

Η δική μου εκτίμηση είναι ότι δύσκολα θα βρουν σημαντικά ποσά εκτός νόβα. Η νόβα χρειάζεται το πρωτάθλημα, και πληρώνει κάτι παραπάνω. Αν ο ΟΤΕ ήθελε να ρίξει χρήμα, θα είχε πλειοδοτήσει για την ΑΕΚ, τώρα που μαζεύει συνδρομητές. Δεν το έκανε όμως.

Πάρα πολλά χρήματα. Δεν νομίζω ότι τα άξιζε...

Καλα η Αεκ ελεγε θα φυγει απο το οακα και τελικα θα παιζει παλι στο οακα. Ελεγα να πεταξουν στα σκουπιδια τους αποκωδικοποιητες τωρα παλι στην νοβα θα ειναι... Σταθεροι στις αποψεις τους! :p Κριμα για αυτους που πιστεψαν οτι θα παει οτε και πεταξαν τους αποκωδικοποιητες στα σκουπιδια, αν και απο του χρονου εαν ανεβει θα το εχει ο οτε.

ελπιζω να τους πεταξαν σε καδους ανακυκλωσης και οχι στα σκουπιδια...

Για τα εκτος εδρας εχω αμφιβολιες. Καλα να πηγαινουν τα συνεργεια της νοβα στο οακα. να τρεχουν σε γειτονιες και στενα σοκάκια.. μαλλον δυσκολο.

Πόσες ομάδες έχει η νέα Γ´εθνική. Γύρω στις 16? Άρα κοστολογεί περίπου 100.000 ευρώ κάθε εντός έδρας αγώνα της ΑΕΚ.
Τώρα για τα εκτός έδρας. Θα πάει ο Λάμπης Ταγματάρχης στην αντιπροσωπεία των άλλων ομάδων και θα πει στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, π.χ.
Βρε Οικονόμε Τσαριτσάνης (δεν ξέρω αν είναι ομάδα, ή άνθρωπος), θέλεις να σου δώσω 35.000 ευρώ για τον εντός έδρας αγώνα σου με την ΑΕΚ, να βελτιώσεις και τα οικονομικά σου?
Ο Οικονόμος θα πει ναι, όπως και όλες οι άλλες ομάδες της κατηγορίας.
Έτσι, με 2 εκατομμύρια ευρώ, θα προβληθούνε όλοι οι αγώνες της ΑΕΚ!:jester:

Δεν ξέρω για 2 εκ. ευρώ, αλλά σαν να άκουσα ότι οι εργαζόμενοι της φόρθνετ δεν πληρώθηκαν (ακόμα; ) Ιούλιο. Θα βγάλει το 1,5 εκ. από τους συνδρομητές;

Κανείς δεν ξέρει πόσα ζήταγε ότι και να γράφουν τα παπαγαλάκια....

Μία από τις δουλειές των παπαγάλων είναι όμως και αυτή.Να περνάνε τα μηνύματα που θέλεις ο "εργοδότης".

Στον λαό (και σε όσους μασάνε), όχι στις επιχειρήσεις ....

Στις εταιρίες όμως που ο ανταγωνισμός καλά κρατεί;Και ειδικά για τη Νόβα που έχει επενδύσει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο;

Δεν επηρεάζονται από αυτά... οι συμφωνίες αυτές γίνονται σε άλλο επίπεδο και όχι στο καφενείο..

Τα δημοσιεύματα είναι για εμάς, για να ασχολούμαστε...

σιγά μην ζητούσε και 10! μυρια σόρρυ για την έκφραση αλλα οτι π@π@ρια λέει ο καθένας δεν ισχύει απλά... οχι οτι το 1.5 εκατ είναι λίγο! αλλα οπως και να το κάνουμε ΑΕΚ είναι!