tiniakos
AVClub Fanatic
Τα έχω ξαναγράψει ότι η νόβα έπαιξε την ύπαρξη της σε αυτόν το διαγωνισμό.
Αναμένουμε όμως τα επίσημα.
Τα έχω ξαναγράψει ότι η νόβα έπαιξε την ύπαρξη της σε αυτόν το διαγωνισμό.
Τι να καταφέρει; Για γερμανικό, ιταλικό και ισπανικό πρωτάθλημα οι συμφωνίες του είναι καινούριες (ισχύουν δηλαδή από την περίοδο που διανύουμε).Τώρα το θέμα μετατίθεται στο αν θα καταφέρει να κρατήσει ο ΟΤΕ αυτά που έχει
Αυτό το από πληροφορία είναι πια... τι να πει κανείς ? Για να δουμε την απόφαση και στο θεμα εγγυητικών πάλι ποιος μπήκε μπροστά αν το ζήτησε η PL . Αυριο μέρα ειναι και θα δουμε το 99% αν θα γίνει 100% ή ειναι μουφα...δεν υπαρχει link γιατι ειναι απο πληροφορια ατομου που εργαζεται στη νοβα και γενικα το κλιμα που μου μετεφερε ειναι οτι ουσιαστικα περιμενουν το οκ επισημα για να προβουν και στην επισιμη ανακοινωση...γι αυτο και ανεφερα πριν για 99% ...οποτε δυσκολα να αλλαξει κατι τελευταια στιγμη...βεβαια μιας και τιποτα δεν ειναι επισημο και για τον λογο του οτι θα ηθελα να την παρει ο οτε ας κραταμε μικρο καλαθι ;-)
Η χαρα μου ειναι τοσο μεγαλη για αυτη τη δημοσιευση που μου ερχεται να το πω σε ολο το κοσμο..
Πολυ καλα νεα για το αθλητικο κομματι του οτε tv!! και επισης χαιρομαι για τη nova που χανει κ αυτο το διαγωνισμο..
πλεον δε βρισκω λογο καποιος που βλεπει αθλητικα να παει να βαλει nova..
εκτος αν θελει να βλεπει το "υπερθεαμα" της σουπερ λιγκ!!!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.