Τηλεοπτικά δικαιώματα Premier League 2013-2016

δεν υπαρχει link γιατι ειναι απο πληροφορια ατομου που εργαζεται στη νοβα και γενικα το κλιμα που μου μετεφερε ειναι οτι ουσιαστικα περιμενουν το οκ επισημα για να προβουν και στην επισιμη ανακοινωση...γι αυτο και ανεφερα πριν για 99% ...οποτε δυσκολα να αλλαξει κατι τελευταια στιγμη...βεβαια μιας και τιποτα δεν ειναι επισημο και για τον λογο του οτι θα ηθελα να την παρει ο οτε ας κραταμε μικρο καλαθι ;-)

Τα έχω ξαναγράψει ότι η νόβα έπαιξε την ύπαρξη της σε αυτόν το διαγωνισμό.
Αναμένουμε όμως τα επίσημα.

Με PL μέχρι το 2016 και CH.L/Superleague μέχρι το 2015 κρατάει το premium pack στα αθλητικά(για Ελλάδα πάντα). Αν το έχανε θα ήταν game-changer.

Τώρα το θέμα μετατίθεται στο αν θα καταφέρει να κρατήσει ο ΟΤΕ αυτά που έχει, γιατί μεγάλη προοπτική παραιτέρω αναβάθμισης του πακέτου του μέχρι το 2015 δεν υπάρχει πλέον.

Να δούμε όμως τι δικαιώματα έκλεισε γιατί είναι σημαντικός παράγοντας.

Τώρα το θέμα μετατίθεται στο αν θα καταφέρει να κρατήσει ο ΟΤΕ αυτά που έχει
Τι να καταφέρει; Για γερμανικό, ιταλικό και ισπανικό πρωτάθλημα οι συμφωνίες του είναι καινούριες (ισχύουν δηλαδή από την περίοδο που διανύουμε).

...και το κυπελλο και τα πρωταθληματα του οτε ληγουν το 15 (γερμανικο, ισπανικο ιταλικο) ...

δεν υπαρχει link γιατι ειναι απο πληροφορια ατομου που εργαζεται στη νοβα και γενικα το κλιμα που μου μετεφερε ειναι οτι ουσιαστικα περιμενουν το οκ επισημα για να προβουν και στην επισιμη ανακοινωση...γι αυτο και ανεφερα πριν για 99% ...οποτε δυσκολα να αλλαξει κατι τελευταια στιγμη...βεβαια μιας και τιποτα δεν ειναι επισημο και για τον λογο του οτι θα ηθελα να την παρει ο οτε ας κραταμε μικρο καλαθι ;-)
Αυτό το από πληροφορία είναι πια... τι να πει κανείς ? Για να δουμε την απόφαση και στο θεμα εγγυητικών πάλι ποιος μπήκε μπροστά αν το ζήτησε η PL . Αυριο μέρα ειναι και θα δουμε το 99% αν θα γίνει 100% ή ειναι μουφα...

καταρχην πληροφοριες εργαζομενων τις εκαστοτε νοβα ειναι σχεδόν παντα αναξιοπιστες!για αυτο να μην προκαταβαλουμε τιποτα ακομα!μπορει να συμβαινει και το αντιστροφο στην πραγματικοτητα!ας περιμενουμε τις επισημες ανακοινωσεις

χαλαρωστε....ενας φιλος δουλευει μεσα στη νοβα και αυτο που μου μετεφερε ειναι οτι υπαρχει θετικο κλιμα και σχεδον σιγουρια...τωρα αν γυρισει,ειλικρινα θα χαρω κι εγω πολυ γιατι εχω οτε tv ...γι αυτο ας κανουμε υπομονη...αν και το θεωρω δυσκολο

*μια τετοια πληροφορια εγραψε και καποιος σαν σχολιο στο facebook του οτε αλλα του το εκαναν delete...

http://digitaltvinfo.gr/index.php?option=com_magazine&task=viewArticle&id=7819&Itemid=110 Nαι ρε μεγαλε ΟΤΕ πολλα μπραβο πραγματικα!!!ας περιμενουμε ομως για σιγουρια...

Επεξεργασία:
Στη σελιδα του Οτε στο fb σβησανε το post απο το περιοδικο...Ελπιζω να ειναι για καθαρα λογους τυπικους...μην γινει σαν το 2000 που πανηγυριζε η Νδ και μετα κερδισε το Πασοκ!!:P

Last edited by a moderator:
απιστευτο, αν ειναι οντως σωστο το δημοσιευμα -το οποιο αν κρινω απο αλλες φορες μαλλον ειναι- ζητω συγνωμη για την πηγη μου, μαλλον εκει στη νοβα η αισιοδοξια τους ηταν υπερβαλλουσα κ δεν ηθελαν να στενοχωρεσουν προωρα τους υπαλληλους τους...

προβλεπω καταρευση της νοβα, ευγε στον οτε !! νομιζω οτι η κορυφη τους ανηκει πλεον στα αθλητικα γεγονοτα ;-)

Η χαρα μου ειναι τοσο μεγαλη για αυτη τη δημοσιευση που μου ερχεται να το πω σε ολο το κοσμο..
Πολυ καλα νεα για το αθλητικο κομματι του οτε tv!! και επισης χαιρομαι για τη nova που χανει κ αυτο το διαγωνισμο..
πλεον δε βρισκω λογο καποιος που βλεπει αθλητικα να παει να βαλει nova..
εκτος αν θελει να βλεπει το "υπερθεαμα" της σουπερ λιγκ!!!!!

Η πληροφορία του περιοδικού Digital TV info (το οποίο για να ευλογήσουμε λίγο τα γένια μας ήταν το πρώτο που ανέβασε την είδηση) ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ. Η premier league θα είναι για τα επόμενα τρια χρόνια στον OTE TV!

Η χαρα μου ειναι τοσο μεγαλη για αυτη τη δημοσιευση που μου ερχεται να το πω σε ολο το κοσμο..
Πολυ καλα νεα για το αθλητικο κομματι του οτε tv!! και επισης χαιρομαι για τη nova που χανει κ αυτο το διαγωνισμο..
πλεον δε βρισκω λογο καποιος που βλεπει αθλητικα να παει να βαλει nova..
εκτος αν θελει να βλεπει το "υπερθεαμα" της σουπερ λιγκ!!!!!

Ας περιμένουμε την επίσημη Ανακοίνωση.Αν είναι αλήθεια,είναι Τεραστία Απώλεια για την Νόνα.Αλλά το είχανε πει,δεν καίγονται και να μην το πάρουν.Φτάνει που ανέβασαν το Action24.Μπορούν βεβαία και να διασκεδάσουν την Απώλεια,χτυπώντας το Γαλλικό!

Ενα τεραστιο ευχαριστω και ενα μεγαλο μπραβο στον ΟΤΕ για αυτη του την προσθηκη , αν τελικα ισχυουν οι πληροφοριες. Προκειται για μια τεραστια επιτυχια που θα εκτοξευσει την αξια του πακετου σε σχεση με την τιμη της συνδρομης , αν και αυτη δυσκολα πιστευω θα παραμεινει σε αυτα τα επιπεδα μετα απο αυτη την προσθηκη.
Οπως και να εχει πιστευω οτι πλεον ο ΟΤΕ ειναι ο μεγαλος παικτης οσο αφορα τα αθλητικα .:grinning-smiley-043

μπραβο ρε οτε!η νοβα μετα απο αυτο πιστευω φαλυρησε στα αθλητικα!πολλα μπραβο και απο μενα στον οτε τβ