Τηλεοπτικά δικαιώματα Premier League 2013-2016

Re: Απάντηση: Τηλεοπτικά δικαιώματα Premier League 2013-2016

Επίσης προτείνω να χτυπήσει και το Αλβανικό, που το είχε πριν κάποια χρόνια... :hahaha:

και τα νησιά Φερόε έχουν Πρωτάθλημα!Και πιστεύω να είναι πιο δίκαιο και αξιόπιστο από το δικό μας!:flipout:
Αν θέλει να σωθεί η Nova,πρέπει να κάνει στροφή 180 Μοιρών!
Να φροντίσει ώστε να υπάρχει Ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα και όχι αυτά τα χαλια,ώστε να πουλήσει συνδρομές.
Και να κατεβάσει το κόστος συνδρομής σε λογικά Πλαίσια.
Σε επίπεδα ΟΤΕ ας πούμε,20 ,άντε και 5 για τα HD της παραπάνω:stupid: αλλα μέχρι εκεί.Τέρμα τα Νταηλίκια της Nova,δεν παίζει μονη της πια ας το πάρει χαμπάρι-bye-

Ετσι!!!! γιατι εκει στην Νova το ειχαν δει πολυ αλλαζωνικα (και μονοπωλιακα) !!!
65 μας ειχαν ρουφηξει το μεδουλι τοσα χρονια...!!!!
Ας μεινει τωρα σαν επισημο καναλι του OΣΦΠ να δειχνει το συναρπαστικο ελληνικο πρωταθλημα ...!!!

NOVA !!! ... Τα εχει ολα και συμφερει ....!!!! ;-)) χε-χε

Last edited by a moderator:
Όσο έχει το ελληνικό πολλους πελάτες δεν χάνει. Δεν παει ο κόσμος στα καφενεία να μιλησει για Μάντσεστερ και λιβερπουλ.
Το κακό είναι για εσάς τους φιλους της pl που θα πλήρωνετε 2 συνδρομές
Εμένα που με νοιάζει το ελληνικό πιστευω θα με ευνοήσει γιατί θα πέσει και άλλο η τιμή.

Tα χανει ολα σιγα σιγα , αλλα η τιμη στο Full πακετο εκει ...σταθερη..

Καλά να πάθουν . Με τέτοια τιμολόγηση . Δεν μπορείς να έχεις και την πίτα ολοκληΡη και το σκύλο χορτάτο

περιμενουμε να δουμε τη πακετο πηρε ο οτε γιατι αγωνες η ωρα πεντε δεν θα δειχνη? εκτος και αν επεισε τους αγγλους οτι δεν εχω πειρατια εγω εγω αφυστε με να δειχνω αγωνες ηωρα πεντε (αν θα εχει ολο το πακετο μπραβο του) .με τεσσερα καναλια δεν φτανουν πρεπει να μπουν αλλα δυο αθλητικα και ενα καναλι με highlights οπως αυτο που εχει η νοβα

μεχρι στιγμης αλλαξε η πρεμιερ λινγκ και στην ελλαδα (απο νοβα οτε) οπως και της μεση Ανατολη (dubai sport al jazeera sport) φενεται η πειρατια επαιξε ρολο....και για αυτο εχασε την πρεμιερ η νοβα.

περιμενουμε να δουμε τη πακετο πηρε ο οτε γιατι αγωνες η ωρα πεντε δεν θα δειχνη? εκτος και αν επεισε τους αγγλους οτι δεν εχω πειρατια εγω εγω αφυστε με να δειχνω αγωνες ηωρα πεντε (αν θα εχει ολο το πακετο μπραβο του) .με τεσσερα καναλια δεν φτανουν πρεπει να μπουν αλλα δυο αθλητικα και ενα καναλι με highlights οπως αυτο που εχει η νοβα

μεχρι στιγμης αλλαξε η πρεμιερ λινγκ και στην ελλαδα (απο νοβα οτε) οπως και της μεση Ανατολη (dubai sport al jazeera sport) φενεται η πειρατια επαιξε ρολο....και για αυτο εχασε την πρεμιερ η νοβα.

Στην μέση Ανατολή σίγουρα το πήρε το Al Jazeera?

δεν νομιζω οτι η πειρατεια επαιξε καποιο ρολο ... διοτι με την λογικη σου το sky uk που ειναι ο βασικος χρηματοδοτης της premier league θα επρεπε να ειναι ο ποιο secure παροχος του πλανητη η μηπως ειναι το ιταλικο? η το γερμανικο sky ? που δειχνουν premiere league , και απο την αλλη αν τους ενδεφερε αυτο που λες θα ειχαν το PL tv ανεβασμενο στις 10 μοιρες με κωδικοποιηση BISS οταν το κλειδι του μπορεις να το βρεις σε ολα τα φορα μεσα σε 1 λεπτο και να δεις αγωνες σε FULL HD ...

σε αυτες τις δουλιες ισχυει οτι οποιος δινει τα περισοτερα παιρνει και τα δικαιωματα.. και πολλες φορες οι providers επιβαλουν τους κανονες τους στις διοργανωτριες αρχες και οχι το αντιθετο, στην αγγλια το sky επιβαλει στην διοργανωτρια αρχη μεχρι και τις ωρες που θα γινουν τα ματς...

Όσο έχει το ελληνικό πολλους πελάτες δεν χάνει. Δεν παει ο κόσμος στα καφενεία να μιλησει για Μάντσεστερ και λιβερπουλ.
Το κακό είναι για εσάς τους φιλους της pl που θα πλήρωνετε 2 συνδρομές
Εμένα που με νοιάζει το ελληνικό πιστευω θα με ευνοήσει γιατί θα πέσει και άλλο η τιμή.
Εγώ πάντως έχω να δω ελληνικό πρωτάθλημα 18 ολόκληρους μήνες. Eπομένως 1 συνδρομή αρκεί...

Εδω ανακοινωνται επισημα ποιος παιρνει τα δικαωματα .

http://www.premierleague.com/en-gb/news/news/latest-premier-league-broadcast-rights-deals.html

Στην μέση Ανατολή σίγουρα το πήρε το Al Jazeera?

ΟΧΙ το Al Jazeera.

MP & Silva will be the exclusive distributor of the Barclays Premier League TV rights, mobile and digital media for the territories of Bahrain, Iraq, Iran; Kuwait; Jordan; Lebanon; Mauritania; Oman; Qatar; Saudi Arabia; Sudan; South Sudan; Syria; United Arab Emirates; Yemen; Algeria; Chad; Libya; Morocco; Somalia; Tunisia; Egypt and Djibouti.

http://www.premierleague.com/en-gb/...g-rights-in-middle-east-and-north-africa.html

αρα λογικα παμε και για αλλα καναλια otesport. Αν τελικα ειναι ετσι απο ποτε ξεκινα να δειχνει αγωνες?

Εδω ανακοινωνται επισημα ποιος παιρνει τα δικαωματα .

http://www.premierleague.com/en-gb/news/news/latest-premier-league-broadcast-rights-deals.html

ΟΧΙ το Al Jazeera.

MP & Silva will be the exclusive distributor of the Barclays Premier League TV rights, mobile and digital media for the territories of Bahrain, Iraq, Iran; Kuwait; Jordan; Lebanon; Mauritania; Oman; Qatar; Saudi Arabia; Sudan; South Sudan; Syria; United Arab Emirates; Yemen; Algeria; Chad; Libya; Morocco; Somalia; Tunisia; Egypt and Djibouti.

http://www.premierleague.com/en-gb/...g-rights-in-middle-east-and-north-africa.html

Εταιρία που θα το πουλήσει σε broadcaster είναι η MP&Silva Agency. Και φαβορί είναι το Αl Jazeera και το Abu Dhabi για να το πάρουν(ελπίζω το 1ο).

Πάντως ούτε για τον ΟΤΕ έχει βγει ανακοίνωση. Μήπως δεν ισχύει τελικά με σιγουριά η είναι απλά διαδικαστικό?

παιδια τι ειδηση μεγατωνων ηταν αυτη...επιτελους εγινε αυτο που ελπιζα
θα βλεπω το αγαπημενο μου πρωταθλημα και την αγαπημενη μου
ομαδα

YNWA

Είδηση μεγατόνων θα ήταν αν κατάφερνε ο ΟΤΕ να πάρει το CL. Είναι όντως καλή κίνηση αλλά και πάλι δε νομίζω ότι είναι αυτό που θα φέρει ορδές νέων συνδρομητών στον ΟΤΕ από του χρόνου που θα αρχίσει να δείχνει τα παιχνίδια. (άσε που μέχρι την επόμενη σεζόν ποιός ζει, ποιός πεθαίνει. Ούτε χώρα δε ξέρουμε αν θα έχουμε.)

Επεξεργασία:
Λογικά θα θέλει κι άλλη συχνότητα, αν τα δείχνει όλα. έχει μαζέψει πολύ φήρα από διοργανώσεις που δεν ενδιαφέρουν και πάρα πολύ κόσμο (πόση μπάλα να δει πια κάποιος) και προβλέπω ότι θα χει γκρίνιες του ίδιου τύπου που είχε και η nova π.χ. "Δε δείχνει το τάδε παιχνίδι" και "δε δείχνει 3 ματς από το ταδε πρωτάθλημα". Καλή κίνηση αλλά

Για ποιό λόγο να πάρει το CL; Για να μεταδώσει 3 αγώνες του Ολυμπιακου σε μία σαιζόν; Εξάλλου τις μεγάλες ομάδες του CL θα τις δείχνει ο ΟΤΕ τα σαββατοκύριακα. Ας κρατήσουμε πάντως και μια μικρή επιφύλαξη έως ότου βγει η επίσημη ανακοίνωση.

αν το καλοσκεφτείς κάποιος που παίρνει μια συνδρομητική για να βλέπει αθλητικά χρειάζεται ένα λόγο για να βγάλει λεφτά από την τσέπη του. Απ'ότι ψυχολογώ τον μέσο έλληνα δεν θα είναι τα ξένα πρωταθλήματα αρκετά για να βγάλουν τα χρήματα από την τσέπη. Μπορεί να είναι για μερικούς αλλά όχι για όλους, π.χ. δεν εχω ακούσει πολύ κόσμο να λέει "πάμε καφετέρια να δούμε το man utd - man city", αλλά για CL και για όλες τις διοργανώσεις πάνε. Αν ο ΟΤΕ κατάφερνε να πάρει κάποια από αυτές τις διοργανώσεις θα βαζε κόσμο στη διαδικασία να σκεφτεί ότι τα λεφτά που θα τα δίνει στις καφετέριες θα τα δώσει στη συνδρομή και θα βλέπει και μπαλίτσα κάθε βδομάδα, αλλά τώρα δε νομίζω να το κάνει.

μόνο το ΣΚ βλέπει μπάλα ο κόσμος. Την υπόλοιπη εβδομάδα δε μας νοιάζει?

Προσωπικα χαρηκα πολυ και επειδη εχω ΟTE TV και επειδη εχω τρελα με το αγγλικο...ειναι τεραστια επιτυχια και μεγαλο πληγμα για την νοβα.Αμεσως βγηκαν καποιοι να υποβαθμισουν το γεγονος που ειμαι σιγουρος αν τα ειχε διατηρησει η nova η αλαζονεια θα πηγαινε συννεφο εδω μεσα...τωρα εσυ bike ενταξει ακουστηκες...καλο θα ναι να μιλας για τον εαυτο σου και οχι για το συνολο των συνδρομητων,γιατι το τι θελει και κανει ο καθενας δεν το ξερει κανενας...

Επισης παιδια οι Τριτες του chl απο τους 16 και μετα ειναι μετρημενες στα 2 δαχτυλα οποτε δεν ειναι τιποτα να παμε 10 φορες για μια μπυρα στην καφετερια...αλλα και παλι το chl ειναι μεγαλο προιον και μπραβο στη νοβα που το χει...να μιλαμε αντικειμενικα και οχι λες και δουλευουμε στη νοβα η στον οτε...