Σωστά mclisme!
To Ch.L είναι η κορυφαία διοργάνωση, αλλά στην ουσία πρόκειται για 8-10 διήμερα τον χρόνο, με όλα τα παιχνίδια να γίνονται την ίδια ώρα (21:45) και τη μία από τις δύο ημέρες να παίζει η ελληνική ομάδα, οπότε τα υπόλοιπα είναι σχεδόν σαν να μην υπάρχουν. Δεν γεμίζει πρόγραμμα το Ch.L.
Το αγγλικό δίνει 42 αγωνιστικές (από Αύγουστο ως Μάιο) με 7 ζώνες προβολής αγώνων (3 το Σάββατο, 3 την Κυριακή, 1 τη Δευτέρα), με ένα σωρό εμβόλιμες αγωνιστικές, με παιχνίδια Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.
Για εμένα τα κρίσιμα ζητήματα είναι:
1. Θα δείχνει ο ΟΤΕ τα παιχνίδια του Σαββάτου στις 17:00; Είναι η πιο ελκυστική ώρα για τους περισσότερους (οι περισσότερες οικογένειες είναι σπίτι τέτοια ώρα το Σάββατο).
2. Πώς θα χωρέσουν όλα τα αθλητικά γεγονότα για τα οποία έχει τα δικαιώματα; Ιδιαίτερα το Σ/Κ απαιτούνται μέχρι και 10 κανάλια (κάποιες ώρες). Δεν γουστάρω να εξαφανίσει κανένα από τα πρωταθλήματα που έχει. Τα δικαιώματα που έχει είναι περισσότερα και από του ALJAZEERA, συνεπώς χρειάζονται και τα αντίστοιχα κανάλια.
3. Πόσο θα αυξήσει τη συνδρομή και με ποιόν τρόπο; Εγώ (είμαι ήδη συνδρομητής του ΟΤΕΣΑΤ) δεν θα δεχόμουν αύξηση της τρέχουσας τιμής του full πακέτου μεγαλύτερη των ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ, προκειμένου να παρακολουθώ και το αγγλικό πρωτάθλημα.
4. Όσον αφορά τη ΝΟΒΑ (παραμένω συνδρομητής της από την έναρξη λειτουργίας της), ήρθε η ώρα να πληρώσει τη λογική της αρπαχτής που την διέκρινε τα τελευταία χρόνια και την έλλειψη σεβασμού στον πελάτη. Σαν τηλεοπτική πλατφόρμα, με τη μορφή που είχε ως σήμερα, εκτιμώ ότι δεν μπορεί να υπάρξει πλέον. Με δεδομένη την υπεροχή της στο κινηματογραφικό κομμάτι και τη διατήρηση των δικαιωμάτων του Ελληνικού πρωταθλήματος, του CH.L και του EUR.L θεωρώ πως οποιαδήποτε συνδρομή στο full πακέτο μεγαλύτερη των ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΥΡΩ (ανεξάρτητα από συνδυαστικές προσφορές με τηλεφωνία και ίντερνετ) δεν είναι πλέον αποδεκτή από εμένα.