Τηλεοπτικά δικαιώματα Premier League 2013-2016

Όπως έχει καταντήσει η Superleague πρέπει κανείς να είναι φίλαθλος του Ολυμπιακού, άντε και του ΠΑΟΚ, και υπερβολικά φανατικός οπαδός των υπόλοιπων ομάδων, για να πληρώνει το sports pack. Έχω 3 φίλους Παναθηναϊκούς που έκοψαν τη νόβα και οι 2 πήγαν στον ΟΤΕ. Συνεπώς στην απώλεια των Ευρωπαικών πρωταθλημάτων από τη νόβα, προστίθεται και η απαξίωση της superleague.

Επιβεβαιώνεται ότι η PL πάει στον ΟΤΕ επειδή το παραδέχονται οι τηλεφωνήτριες της ΝΟΒΑ.

Από του χρόνου εστιάζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα λένε. Για αυτό το άφησαν το αγγλικό.:fahne90: -bye- Nova(από τον Μάιο)

Όπως πάντα ακούγονται υπερβολές και από τους συνδρομητές nova και από τους συνδρομητές ote tv (ειδικά από τους πρώτους). Αναμφίβολα η απόκτηση των δικαιωμάτων της premier league είναι τεράστιας σημασίας για τον ΟΤΕ και αποδυναμώνει ακόμη περισσότερο το αθλητικό κομμάτι της nova. Από το Σεπτέμβριο τι θα δείχνει τα Σαββατοκύριακα; Αλλά ας μη συγχέουμε τη super league με όλα αυτά. Οι περισσότεροι με το sport pack για το ελληνικό πρωτάθλημα έχουν γίνει συνδρομητές, για να βλέπουν την ομάδα τους. Όμως με την απώλεια και της premier league σίγουρα αρκετοί θα το ξανασκεφτούν. Το μόνο βέβαιο είναι το μήνυμα που πρέπει να σταλεί προς τη nova: ήρθε η ώρα κάτι να κάνει για την τιμή - ντροπή των 52,20 στο sports pack!

αυτο σας εφαγε τοσα χρονια το ελληνικο,εστιαστε εκει μεχρι να διαλυσετε τελειως.μυαλο δε βαζουνε.

και ετσι εξηγειται η... "σουπερ Προσφορα" των 29,90 των Χριστουγεννων για την nova!

Γνωριζαν λοιπον...

29.90 για να βλεπεις Πανθρακικος - Βεροια? ουσιαστικα ειναι ενα startpack δωρεαν με ενα double-play!

προσωπικά δεν βλέπω (πλέον) και πολύ super league αλλά βλέπω ότι η παρέα μου ότι είναι ακόμα πορωμένη οπότε σίγουρα είναι ισχυρό πακετάκι.
η premier league είναι αντικειμενικά πόρωση, ειδικά όταν ακους το αγγλο εκφωνητη αλλά καθόμαι να δω όταν έχει τις ματσάρες.
θα ήθελα να δω τώρα πως θα διαμορφωθουν (και αν) τα πακέτα (ειδικά όσον αφορα τιμες) τόσο σε οτεtv όσο και σε νοβα.

αν το καλοσκεφτείς κάποιος που παίρνει μια συνδρομητική για να βλέπει αθλητικά χρειάζεται ένα λόγο για να βγάλει λεφτά από την τσέπη του. Απ'ότι ψυχολογώ τον μέσο έλληνα δεν θα είναι τα ξένα πρωταθλήματα αρκετά για να βγάλουν τα χρήματα από την τσέπη. Μπορεί να είναι για μερικούς αλλά όχι για όλους, π.χ. δεν εχω ακούσει πολύ κόσμο να λέει "πάμε καφετέρια να δούμε το man utd - man city", αλλά για CL και για όλες τις διοργανώσεις πάνε. Αν ο ΟΤΕ κατάφερνε να πάρει κάποια από αυτές τις διοργανώσεις θα βαζε κόσμο στη διαδικασία να σκεφτεί ότι τα λεφτά που θα τα δίνει στις καφετέριες θα τα δώσει στη συνδρομή και θα βλέπει και μπαλίτσα κάθε βδομάδα, αλλά τώρα δε νομίζω να το κάνει.

Ο καθένας έχει τη γνώμη του προφανώς. Προσωπικά θεωρώ ότι ειδικά το Ισπανικό και το Αγγλικό πρωτάθλημα έχουν φανατικούς οπαδούς που θα πλήρωναν για αυτά και μόνο μια συνδρομή. Προτιμώ περισσότερο το Ισπανικό ωστόσο, 2 γνωστοί μου έβαλαν πρόσφατα nova και όταν το συζητήσαμε γιατί επέλεξαν αυτή έναντι του Οτε μου είπαν και οι δύο: "Για το Αγγλικό. Κατα τα άλλα το πακέτο του Οτε ήταν πληρέστερο." Το να προσφέρονται και τα 2 λοιπόν πλέον στο ίδιο πακέτο είναι ταφόπλακα για τους ανταγωνιστές. Το CH L όσο γοητευτικό και αν είναι σαν διοργάνωση, από άποψη παιχνιδιών και τηλεοπτικού χρόνου δεν μπορεί επ'ουδενεί να συγκριθεί με ένα οποιοδήποτε ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα. Τι να λέμε τώρα, ότι τα 2 παραπάνω ματς το μήνα που μπορεί να βλέπει κάποιος με Nova, από Σεπτέμβρη μέχρι Νοέμβρη (αρχές Δεκέμβρη) και από Φεβρουάριο μέχρι Απρίλιο μπορούν να συγκριθούν με την δυνατότητα παρακολούθησης ενός ολόκληρου πρωταθλήματος που τρέχει ολόκληρο το χρόνο;;; Που προσφέρει απείρως περισσότερα ματς; Που εκτός των άλλων προσελκύει οπαδούς ομάδων οι οποίες δεν συμμετέχουν καν σε CH L? Παρακολουθώ τους ποδοσφαιρικούς αγώνες και την επικαιρότητα πολύ στενά. Ποτέ δεν πήγα σε καφετέρια να δω αγώνα CH L πέραν ελληνικής ομάδας τουλάχιστον στη φάση των ομίλων και όταν πέρναγα απέξω από καφετέριες ποτέ δεν είδα καμία να γεμίζει με μάτς Ρεάλ - Μίλαν σε φάση ομίλων. Μετά στα νοκ-άουτ η ΕΡΤ να ναι καλά και ότι τυχαίνει να μην το δείχνει, οι περισσότεροι θα κάνουν τον κόπο να πάνε να το δουν μόνο αν μιλάμε για ημιτελικούς, τελικούς κτλ. Αν δεχθώ ότι αυτά τα 4-5 ματς το χρόνο λοιπόν, αποτελούν κίνητρο για κάποιον να πληρώνει συνδρομή, τότε η δυνατότητα να έχεις στη διάθεση σου ΚΑΘΕ ΣΚ 4-6 ματς ενός τόσο καλού πρωταθλήματος θα πρεπε να ισοδυναμεί με βασική βιωτική ανάγκη! Προσωπικά δεν πρόκειται να φάω το παραμύθι με το CH L που λογικά θα προσπαθήσει να πουλήσει η νοβα αναγκαστικά πλέον. Αντικειμενικά το μόνο που έμεινε για διαφήμιση είναι το ελληνικό πρωτάθλημα το οποίο δυστυχώς έχει καταντήσει εκεί που έχει καταντήσει. Με αυτά τα δεδομένα, αν μου πρόσφεραν 20 ευρώ το μήνα το Full Pack και με όλα τα HD πάλι Οτε θα επέλεγα.

http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/index

῾Λόγω εργασιών αναβάθμισης, η ιστοσελίδα μας δεν είναι διαθέσιμη προσωρινά. Παρακαλούμε για την κατανόησή σας.

Site is currently unavailable due to maintenance work.῾

μάλλον ετοίμαζεται η επίσημη ανακοίνωση και παρουσιαση της premier league ;-)

Συμφωνώ ότι το Αγγλικό πρωτάθλημα έχει τον κόσμο τους αλλά σε πλήθος δεν συγκρίνετε με αυτόν
του champions league και της super league οπότε χαρακτηρισμοί όπως ταφόπλακα της Νόβα και άλλοι
παρόμιοι εμένα μου κάνουν για υπερβολές.

Σωστά mclisme!
To Ch.L είναι η κορυφαία διοργάνωση, αλλά στην ουσία πρόκειται για 8-10 διήμερα τον χρόνο, με όλα τα παιχνίδια να γίνονται την ίδια ώρα (21:45) και τη μία από τις δύο ημέρες να παίζει η ελληνική ομάδα, οπότε τα υπόλοιπα είναι σχεδόν σαν να μην υπάρχουν. Δεν γεμίζει πρόγραμμα το Ch.L.
Το αγγλικό δίνει 42 αγωνιστικές (από Αύγουστο ως Μάιο) με 7 ζώνες προβολής αγώνων (3 το Σάββατο, 3 την Κυριακή, 1 τη Δευτέρα), με ένα σωρό εμβόλιμες αγωνιστικές, με παιχνίδια Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.
Για εμένα τα κρίσιμα ζητήματα είναι:
1. Θα δείχνει ο ΟΤΕ τα παιχνίδια του Σαββάτου στις 17:00; Είναι η πιο ελκυστική ώρα για τους περισσότερους (οι περισσότερες οικογένειες είναι σπίτι τέτοια ώρα το Σάββατο).
2. Πώς θα χωρέσουν όλα τα αθλητικά γεγονότα για τα οποία έχει τα δικαιώματα; Ιδιαίτερα το Σ/Κ απαιτούνται μέχρι και 10 κανάλια (κάποιες ώρες). Δεν γουστάρω να εξαφανίσει κανένα από τα πρωταθλήματα που έχει. Τα δικαιώματα που έχει είναι περισσότερα και από του ALJAZEERA, συνεπώς χρειάζονται και τα αντίστοιχα κανάλια.
3. Πόσο θα αυξήσει τη συνδρομή και με ποιόν τρόπο; Εγώ (είμαι ήδη συνδρομητής του ΟΤΕΣΑΤ) δεν θα δεχόμουν αύξηση της τρέχουσας τιμής του full πακέτου μεγαλύτερη των ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ, προκειμένου να παρακολουθώ και το αγγλικό πρωτάθλημα.
4. Όσον αφορά τη ΝΟΒΑ (παραμένω συνδρομητής της από την έναρξη λειτουργίας της), ήρθε η ώρα να πληρώσει τη λογική της αρπαχτής που την διέκρινε τα τελευταία χρόνια και την έλλειψη σεβασμού στον πελάτη. Σαν τηλεοπτική πλατφόρμα, με τη μορφή που είχε ως σήμερα, εκτιμώ ότι δεν μπορεί να υπάρξει πλέον. Με δεδομένη την υπεροχή της στο κινηματογραφικό κομμάτι και τη διατήρηση των δικαιωμάτων του Ελληνικού πρωταθλήματος, του CH.L και του EUR.L θεωρώ πως οποιαδήποτε συνδρομή στο full πακέτο μεγαλύτερη των ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΥΡΩ (ανεξάρτητα από συνδυαστικές προσφορές με τηλεφωνία και ίντερνετ) δεν είναι πλέον αποδεκτή από εμένα.

και εγω συμφωνω με τον φιλο παραπανω οτι το τσαμπιονς λιγκ ειναι μια με δυο φορες τον μηνα και ας ειναι η κορυφαια διοργανωση στον κοσμο.επισις τα παιχνιδια παιζουν την ιδια ωρα αρα δεν μπορεις να παρακολουθησεις ολα τα ματς αλλα μονο ενα ουσιαστικα.και τα υπολοιπα αν εχεις διαθεση μαγνητοσκοπημενα.επισις την ελληνικη ομαδα την εχεις τρεις αγωνιστικες σε ελευθερο καναλι.το αγγλικο ειναι πρωταθλημα που παιζει καθε σκ με παιχνιδια σε διαφορες ωρες και συνηθως τα ποιο ενδιαφεροντα ειναι ξεχωριστα.τωρα για τα παιχνιδια των 5-00 εγω θεωρω πολυ δυσκολο να τα δοιχνει αν και μπορει να εχει προθεση γιατι ειναι σιγουρα παραπανω χρηματα που θα ζητανε οι αγγλοι.το ποιο ευκολο ειναι να βαλει 1 με 2 καναλια επιπλεον για να μην φαει τα αλλα πρωταθληματα.καλο θα ειναι να μην λεμε και υπερβολες γιατι αυτα που δοιχνει το aljazzera sports δεν θα τα δειξει ελληνικο πακετο ουτε σε εκατο χρονια.και εγω πιστευω οτι θα κανει αυξηση συνδρομης, και μεχρι 10 ευρω ειναι απολυτως λογικη. αλλα καλο θα ηταν να κρατησει για ενα χρονο αυτες τις τιμες και ωστε ετσι να διαφημηστει οτι παραμενει σε χαμηλες τιμες, και με την αγορα του αγγλικου πρωταθληματος και να προσελκυσει πολυ κοσμο που σιγουρα θα θελει με αυτην την προσθηκη να βαλει οτε.οσο αφορα την νοβα τοσα χρονια εκανε οτι ηθελε στην ελλαδα τωρα ας παρει την εκδικηση των συνδρομητων της και μεταξυ αλλων και εμενα που ημουν πολλα χρονια γδαρμενος συνδρομητης της.

Συμφωνώ ότι το Αγγλικό πρωτάθλημα έχει τον κόσμο τους αλλά σε πλήθος δεν συγκρίνετε με αυτόν
του champions league και της super league οπότε χαρακτηρισμοί όπως ταφόπλακα της Νόβα και άλλοι
παρόμιοι εμένα μου κάνουν για υπερβολές.

σε λιγο καιρο θα μεινει μονον η superleague ;-)

την ταφοπλακα η νοβα την εχει βαλει μονη της κρατωντας τις υψηλες συνδρομες..μετραει μερες...

Re: Απάντηση: Τηλεοπτικά δικαιώματα Premier League 2013-2016

Σωστά mclisme!
To Ch.L είναι η κορυφαία διοργάνωση, αλλά στην ουσία πρόκειται για 8-10 διήμερα τον χρόνο, με όλα τα παιχνίδια να γίνονται την ίδια ώρα (21:45) και τη μία από τις δύο ημέρες να παίζει η ελληνική ομάδα, οπότε τα υπόλοιπα είναι σχεδόν σαν να μην υπάρχουν. Δεν γεμίζει πρόγραμμα το Ch.L.
Το αγγλικό δίνει 42 αγωνιστικές (από Αύγουστο ως Μάιο) με 7 ζώνες προβολής αγώνων (3 το Σάββατο, 3 την Κυριακή, 1 τη Δευτέρα), με ένα σωρό εμβόλιμες αγωνιστικές, με παιχνίδια Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.
Για εμένα τα κρίσιμα ζητήματα είναι:
1. Θα δείχνει ο ΟΤΕ τα παιχνίδια του Σαββάτου στις 17:00; Είναι η πιο ελκυστική ώρα για τους περισσότερους (οι περισσότερες οικογένειες είναι σπίτι τέτοια ώρα το Σάββατο).
2. Πώς θα χωρέσουν όλα τα αθλητικά γεγονότα για τα οποία έχει τα δικαιώματα; Ιδιαίτερα το Σ/Κ απαιτούνται μέχρι και 10 κανάλια (κάποιες ώρες). Δεν γουστάρω να εξαφανίσει κανένα από τα πρωταθλήματα που έχει. Τα δικαιώματα που έχει είναι περισσότερα και από του ALJAZEERA, συνεπώς χρειάζονται και τα αντίστοιχα κανάλια.
3. Πόσο θα αυξήσει τη συνδρομή και με ποιόν τρόπο; Εγώ (είμαι ήδη συνδρομητής του ΟΤΕΣΑΤ) δεν θα δεχόμουν αύξηση της τρέχουσας τιμής του full πακέτου μεγαλύτερη των ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ, προκειμένου να παρακολουθώ και το αγγλικό πρωτάθλημα.
4. Όσον αφορά τη ΝΟΒΑ (παραμένω συνδρομητής της από την έναρξη λειτουργίας της), ήρθε η ώρα να πληρώσει τη λογική της αρπαχτής που την διέκρινε τα τελευταία χρόνια και την έλλειψη σεβασμού στον πελάτη. Σαν τηλεοπτική πλατφόρμα, με τη μορφή που είχε ως σήμερα, εκτιμώ ότι δεν μπορεί να υπάρξει πλέον. Με δεδομένη την υπεροχή της στο κινηματογραφικό κομμάτι και τη διατήρηση των δικαιωμάτων του Ελληνικού πρωταθλήματος, του CH.L και του EUR.L θεωρώ πως οποιαδήποτε συνδρομή στο full πακέτο μεγαλύτερη των ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΥΡΩ (ανεξάρτητα από συνδυαστικές προσφορές με τηλεφωνία και ίντερνετ) δεν είναι πλέον αποδεκτή από εμένα.

Συμφωνώ σε όλα τα υπόλοιπα, αλλά 2 παρατηρήσεις:

1)Το αγγλικό έχει 38 αγωνιστικές,όχι 42. Και την Κυριακή νομίζω 2 ζώνες προβολής.
2)Το Al Jazeera έχει πολύ περισσότερα δικαιώματα από τον ΟΤΕ. Ειδικά αν πάρει και την PL, θα είναι must.

ειναι 1000% σιγουρο οτι ο οτε εκλεισε την premier?????? γιατι ουτε ο οτε εβγαλε ανακοινωση ουτε στο σιτε της premier league το αναφερει καπου

'αρχισαν τα οργανα"κυριοι.μολις με πηραν τηλ απο νοβα ειμαι συνδρομητης και forthnet και νοβα και πηραν να με ρωτησουν ξαφνικα αν ειμαι ικανοποιημενος απ τις υπηρεσιες τους.και φυσικα αφου τ ακουσαν, και τους πεταξα οτι εχασαν και την πρεμιερ (και φυσικα δεν ειπε κουβεντα ο υπαλληλος),και οτι ειμαι σε σκεψη να αλλαξω παροχο και να διακοψω και νοβα,μου προτεινε να ριξω το κοστος τηλεφωνου και νοβα.προσεξτε.τηλεφωνο με απεριοριστα αστικα υπερσαστικα ιντερνετ και σε κινητα με δυο ωρες αντι μια και νοβα ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ολα μαζι ...49 ευρω.με ανανεωση συμβολαιου για ενα χρονο ακομα.και καλα η προσφορα ισχυει μεχρι την επομενη εβδομαδα.καταλαβατε?πανε να ανανεωσουν συμβασειμε πακετα εκτος του αθλητικου.αρχισαν απο σημερα.φανταστειτε τι εχει να γινει στην πορεια.

Μια ερώτηση φίλοι μου.
Γιατι αναφέρετε στη συζήτηση το αλ τζαζιρα;; Υπάρχει σε κάποια απο τα 2 μπουκέτα της χώρας μας;; ή απλα για σύγκριση δικαιωμάτων;;

Ρωτάω, μήπως και δεν ξέρω κάτι που ξέρετε όλοι σας..!!!

Ευχαριστώ......:)

Re: Απάντηση: Τηλεοπτικά δικαιώματα Premier League 2013-2016

Συμφωνώ σε όλα τα υπόλοιπα, αλλά 2 παρατηρήσεις:

1)Το αγγλικό έχει 38 αγωνιστικές,όχι 42. Και την Κυριακή νομίζω 2 ζώνες προβολής.
2)Το Al Jazeera έχει πολύ περισσότερα δικαιώματα από τον ΟΤΕ. Ειδικά αν πάρει και την PL, θα είναι must.

Ευχαριστώ Jimmy για τη διόρθωση. Έχεις δίκιο. Όσον αφορά τη σύγκριση με τους άραβες, απλά επισημαίνω ότι ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα η πληθώρα των αγώνων που έχει εξασφαλίσει ο ΟΤΕ κάνει επιτακτική τη σημαντική αύξηση των αθλητικών καναλιών. Δεν θα είναι λύση η προβολή π.χ ενός μόνο αγώνα των 16:30 της Γερμανίας και ενός στις 17:00 από την Αγγλία κλπ.