Τηλεοπτικό τοπίο και λήψεις στην Κέρκυρα

Παντως μεχρι τωρα δεν εχει γινει καμια τιποτα στο βουνο.... Ποτε θα προλαβουν;;;;;
Οπως ελεγα στο παραπανω μηνυμα, μαλλον ειχα δικιο.
Παμε να πουμε και τα καλαντα των Χριστουγεννων και να δουμε μηπως και των Φωτων!!!!!
20 Δεκεμβρη;;;;;;;; Οριστικο;;;;; Ποιος ξερει, αραγε!!!!

Ναι φίλε μου "Θα προκάνουν" !
Αυτό μου είπαν τουλάχιστον "δια ζώσης " οι τεχνικοί της Digea που συνάντησα χθές το απόγευμα στο ΚΕ Λιγκιάδων να δουλεύουν πυρετωδώς

Φίλε μου όλα την τελευταία στιγμή τα κάνουν. Εμάς εδώ στην Λαμία τις τελευταίες 14 ώρες πριν το κλείσιμο των αναλογικών έδωσαν φως στα ψηφιακά.

Ειναι οριστικο, 19/12 θα "παιζουν" ψηφιακα. Εγιναν ηδη και οι πρωτες δοκιμες...

Μονο απο Παντοκρατωρα, Ροδα και Παλ/τσα, αναβαλλεται!!!! (Ως συνηθως)...

Re: Απάντηση: Τηλεοπτικό τοπίο και λήψεις στην Κέρκυρα

Aίνος-Παντοκράτορας-Λιγκιάδες-Μεταξάς-Κλεισούρα και Κέλλη θα "παίξουν" ψηφιακά στην ώρα τους.
Η καθυστέρηση θα υπάρξει στα "μικρά" ΚΕ μιάς και τόσες μέρες έβρεχε ασταμάτητα (εδώ στα Γιάννενα τουλάχιστον) .

Αυτη τη στιγμη "παιζει" στο 37, χωρις διαμορφωση... Το ενα απ' τα δυο των ιδιωτικων καναλιων.
Χωρις καθολου κεραια, με ενα καλωδιο στην εισοδο "φαιρνει" περιπου 80% ποιοτητα. Ο δεκτης μου δεν εχει ενδειξη σηματος.

Αν και Ο.Τ ,να καλοσωρίσω στον τηλεοπτικό αέρα των Ιωαννίνων το corfu tv και το start tv που απο σήμερα το βλέπουμε και στα Γιάννενα .

ΟΤ: Μπουχτισατε απο ηλιο; Στειλτε λιγο εδω στα Βορεια που εχουμε στραβωθει απο την ατελειωτη σκοτεινηλα..

Κανενα bandscan αναλογικα/ψηφιακα απο το νησι παιζει;

Ακόμα και χτες το πρωί που είχε λίγο σκοτεινιάσει, μέχρι το μεσημέρι είχαν διαλυθεί τα σύννεφα, χα-χα! :flipout:

Δεν κατάλαβα την ερώτηση, πάντως αναλογικά παίζουν ακόμα η Νέριτ και το BBC. Και τα ψηφιακά έφτιαξαν κατά το βραδάκι.

Δια μαγειας αποφασησε κι εδω να εμφανιστει ενας γαλαζιος ουρανος - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Για να δουμε ποσο θα κρατησει..

Οσο για το bandscan εννοω μια ανιχνευση του φασματος συχνοτητων αναφεροντας χωρια τα αναλογικα ανα συνατοτητα και πομπο τοσο και τις συχνοτητες των ψηφιακων, σε γενικες γραμμες δηλαδη τι βγαζετε σε ποια συχνοτητα και απο ποιον αναμεταδοτη ετσι ωστε να παρουμε μια γευση και μεις οι εκτος νησιου ποσο αλλαξε το τοπιο ληψης αναλογα την τοποθεσια διοτι αλλες οι συνθηκες στη πολη μεσα, αλλες αλλου.

Τα χαιρετισματα μου στη Κερκυρα.

Παιδιά έχω φίλο κολλητό στην Κέρκυρα και θα θελε να μάθει γιατί δεν έχει Νικελόντεον, ξέρουμε κάτι επί τούτου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις.

Aυτο το καναλι ειναι περιφερειακο της Αττικης και παιζει μονο εκει

εδω μπορουμε να το δουμε μονο αμα συνεργαστει με καποιο απο τα δικα μας περιφερειακα καναλια

Ωχ τον κακομοιρη του χουν κανει καταληψη τα παιδια στο σαλονι που χει οτε tv και το βλεπουν ολη μερα, αν δε μπει στο πακετο δεν θ ακουσει ποτε μουσικη.