Re: Απάντηση: Τηλεοράσεις για PC gaming. Καλύτερες από PC monitor.
Το ατομο θυμιζει trendy freak της τεχνολογιας νομιζωντας οτι ξοδευοντας μια περιουσια σε αχρηστα πραγματα οτι ειναι και τα καλυτερα
Η μυωπια ειναι κληρονομικη μετα απο καποια ηλικια παρεμενει σταθερη η και μειωνεται ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ απο εξωγενεις παραγοντες ρωτα οφθαλομιατρο να σου πει
Τι δουλεια κανεις εσυ που να θες ενα μονιτορ των 6000 :BDGBGDB55:?
Σιγα τα λαχανα και με μονιτορ των 300 μια χαρα γινεται η δουλεια του γραφιστα , δεν παιζει ρολο το μονιτορ αλλα δημιουργικη φαντασια του γραφιστα σε αυτο που κανει
Η αδερφη μου ειναι γραφιστας και καταξιωμενη στο χωρο με 2 εκθεσεις και αναφορες σε περιοδικα και δεν αποχωριζεται ποτε το crt της μονιτορ 6 χρονια ποτε δεν στραβωθηκε
Θα σου δωσω μια φιλικη συμβουλη μην πεις πουθενα εξω αυτα που λες εδω το λιγοτερο ειναι οτι θα φας λεμονοκουπες
Το ακουσαμε και αυτο χειροτερη υλοποιηση της lcd τεχνολογιας οπως ειναι τα monitor βγηκανε καλλιτερα απο πλασμα

:
Ριξε μια ματια να μορφωθεις Free ειναι
http://www.plasma-lcd-facts.eu/facts/contrast/,
http://www.plasma-lcd-facts.eu/facts/response/ ,
http://www.plasma-lcd-facts.eu/myths/viewing-angle/ σε λιγο θα μας πει το ατομο να παρουμε ειζο αντι για βιντεοπροβολεα για να βλεπουμε ταινιες στην 22 με καλυτερη ποιοτητα :BDGBGDB55:
Ειπες
-----
Το ατομο θυμιζει trendy freak της τεχνολογιας νομιζωντας οτι ξοδευοντας μια περιουσια σε αχρηστα πραγματα οτι ειναι και τα καλυτερα
Επειδη ειχα τα λεφτα να παρω ενα τετοιο μονιτορ ειμαι φρικιο? Επειδη λατρευω τα φυσικα χρωματα? Επειδη απεχθανομαι τα
ΤΝ πανελ σαν το δικο σου, ειμαι φρικιο και αγοραζω αχρηστα πραγματα?
Τι να σου πω... Ασχολουμαι 26 χρονια με τους Η/Υ, και πιστεψε με
μονο θυμα δεν ειμαι. Ουτε αγοραζω αχρηστα πραγματα.
Η Ειζο αξιζει τα λεφτα της. Αρκει να τα διαθετεις...
Ειπες
-----
Η μυωπια ειναι κληρονομικη μετα απο καποια ηλικια παρεμενει σταθερη η και μειωνεται ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ απο εξωγενεις παραγοντες ρωτα οφθαλομιατρο να σου πει
Ελα σπιτι μου να σου δωσω ενα πρασινο μονιτορ του 1982.
Κανε καθημερινη χρηση 5-6 ωρες και μετα απο 4 χρονια τα ξαναλεμε.
Αν τα ματια σου ειναι ενταξει, σημαινει οτι εχεις δικιο.
Προσεχε μονο την ακτινοβολια του συγκεκριμενου μονιτορ
μιας και στο 1 μετρο βαζεις το χερι σου και την 'νιωθεις'.
Θελεις να υποβαλλεις τα ματια σου σε τετοιο τεστ 4ετιας?
Σου κανω δωρο και τον 8088 που την συνοδευε.
Ειπες
-----
Τι δουλεια κανεις εσυ που να θες ενα μονιτορ των 6000 ?
Ειπα εγω πουθενα οτι εχω μονιτορ των 6000 ευρω?
Το μονιτορ μου κοστισε 2400. Σταματα να λες ψεματα.
Ειπες
-----
Σιγα τα λαχανα και με μονιτορ των 300 μια χαρα γινεται η δουλεια του γραφιστα , δεν παιζει ρολο το μονιτορ αλλα δημιουργικη φαντασια του γραφιστα σε αυτο που κανει
Γραφιστας με μονιτορ LCD των 250 ευρω? Μαλλον μας κανεις πλακα.
Η οι γραφιστες που γνωριζεις ειναι της πλακας η τα μονιτορ τους ειναι της πλακας η μας κανεις απλα πλακα.
Για να καταλαβεις γιατι μιλαμε...
http://www.eizo.com/products/graphics/index.asp
Που να χτυπιεσαι, αυτα τα μονιτορ καταπινουν απο χρωματικη αποδοση οποια πλασμα θελεις.
Με τις υγειες σου.
Ειπες
-----
Η αδερφη μου ειναι γραφιστας και καταξιωμενη στο χωρο με 2 εκθεσεις και αναφορες σε περιοδικα και δεν αποχωριζεται ποτε το crt της μονιτορ 6 χρονια ποτε δεν στραβωθηκε
Που νομισεις οτι ειδα την Ειζο των 5000 ευρω? Σε Ιντερνετ Καφε?
Σε επαγγελματικο γραφειο την ειδα που εχει ανοιξει φιλος μου.
Το συγκεκριμενο ατομο εχει δουλεψει πολλα χρονια στην Ν.Υ.(ΗΠΑ),
και ειναι αψογος επαγγελματιας.
Εχει μεγαλες απαιτησεις που η αδερφη σου μπορει να μην τις εχει.
Μπορει η αδερφη σου να μην χρειαζεται αναλυση 2560χ1600,
12 Bit Hardware Calibration, μεγαλυτερο Color space,
Uniform Brightness απο γωνια σε γωνια και πολλα πολλα αλλα τα
οποια δεν τα γνωριζεις γιατι δεν εχεις δει ενα τετοιο μονιτορ.
Αλλες απαιτησεις μπορει να εχει η αδερφη σου , και αλλες ο φιλος που ανεφερα.
Γνωριζω και αλλο γραφιστα που κανει την δουλεια του με μια Dell 2407 (κοστιζει 500 e)
Ουτε αυτος εχει μεγαλες απαιτησεις. Δεν ειναι ολοι οι γραφιστες το ιδιο.
Και επιμενεις ...
Ειπες
-----
1. Θα σου δωσω μια φιλικη συμβουλη μην πεις πουθενα εξω αυτα που λες εδω το λιγοτερο ειναι οτι θα φας λεμονοκουπες...
2. Το ατομο θυμιζει trendy freak της τεχνολογιας νομιζωντας οτι ξοδευοντας μια περιουσια σε αχρηστα πραγματα οτι ειναι και τα καλυτερα.
3. Εδω εχω 226 bw samsung υποτειθεται οτι ειναι καλο μονιτορ...
Και μονο το γεγονος οτι θεωρεις αχρηστη την Ειζο των 2500 ε, και καλο μονιτορ το Samsung (με το αθλιο ΤΝ Πανελ) των 250 ε καταλαβαινει κανεις τις γνωσεις σου για το αντικειμενο.
Ειναι σαν να λες οτι το Fiat ειναι καλυτερο απο μια Mercedes.
Ετσι και τα πεις αυτα σε Επαγγελματια ...εκει να δεις λεμονοκουπες...
Ειπες
-----
σε λιγο θα μας πει το ατομο να παρουμε ειζο αντι για βιντεοπροβολεα για να βλεπουμε ταινιες στην 22 με καλυτερη ποιοτητα
Ειπα να αγορασεις Ειζο για να δεις ταινιες? Ειπα πουθενα οτι οι Ειζο εχουν καλυτερο Μαυρο κ καλυτερη κινηση? Ειπα πουθενα οτι εχω μονιτορ των 6000 ευρω? Σταματα επιτελους να λες ψεματα! Ειπα απλα οτι εχω δει Ειζο των 5000 ευρω σε γραφειο που ανοιξε ενας φιλος μου. ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΙΖΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ που εχω δει. Προσπαθεις να αποδειξεις σε καποιον που δουλευει εδω και μηνες Ειζο των 2500 ευρω, και εσυ που δεν εχεις δει τετοιο μονιτορ ΟΥΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, οτι κανει λαθος.
Ειπες
-----
Το ακουσαμε και αυτο χειροτερη υλοποιηση της lcd τεχνολογιας οπως ειναι τα monitor βγηκανε καλλιτερα απο πλασμα
Καλα εσυ επιμενεις...
Ειπα εγω πουθενα οτι οι LG ειναι καλυτερες απο τις πλασμα?
Ειπα εγω πουθενα οτι οι Daewoo ειναι καλυτερες απο τις πλασμα?
Ειπα εγω πουθενα οτι οι Acer, Iolair,κτλ ειναι καλυτερες απο τις πλασμα?
Εγω ειπα οτι το Ειζο των 5000 ευρω εχει καλυτερα χρωματα απο μια plasma kuro.
Τις αλλες δεν τις βαζω μεσα γιατι θα γελασουμε.
Αυτα ειδα, αυτα λεω. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι επιμενεις με χαζα Λινκς, που δεν εχουν σχεση με το μονιτορ που αναφερω.
Αν εσυ η καποιος αλλος εχει δει κατι καλυτερο σε ΑΠΟΔΟΣΗ ΧΡΩΜΑΤΩΝ (το ξαναλεω για 1000η φορα), ελληνικα γραφω Τρισαλον και οχι γιαπωνεζικα, ΤΟΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.
Αλλα να προσπαθεις με Λινκς, να μου αποδειξεις οτι τα ματια μου κανουν λαθος, οχι δεν το δεχομαι. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ SITE.
ΑΜΑ ΔΕΝ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΙ...
Ειναι σαν να προσπαθεις να πεισεις καποιον που εχει οδηγησει Φερραρι
οτι η Λαμποργκινι ειναι καλυτερη, χωρις ομως ποτε σου να εχεις οδηγησει Φερραρι.
Ακομα ομως δεν μου απαντησες. ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΝΙΤΟΡ? Επειδη η απαντηση ειναι οχι, ας σταματησουμε εδω.
ΥΓ. Τα ακριβα μονιτορ της ειζο χρησιμοποιουνται σε ιατρικες διαγνωσεις (με χαρακτηριστικα οπως το Digital Uniformity Equalizer (DUE)), σε ερευνα και απο γραφιστες (Με Γ κεφαλαιο). Ολοι αυτοι που ξοδευουν χιλιαδες ευρω για τετοια μονιτορ σε ολοκληρο τον κοσμο ειναι χαζοι?
Επαγγελματιες ειναι οι ανθρωποι... Αλλα εσυ επιμενεις... με Λινκς.
Ημαρτον που λεει και ο Γεωργιου.