Τηλεοράσεις Pioneer Τέλος !!! :(

Τότε γιατί όχι τη 42άρα g10 με τιμή κοντά στα 1000 ευρώ?

Μη με παρεξηγείς, κι εγώ Kuro έχω, αλλά κρίμα να δώσεις 1200 ευρώ για 37άρα LCD 1+ έτους.

Απάντηση: Re: Τηλεοράσεις Pioneer Τέλος !!! :(

Καλημέρα,
Επειδή δεν μου φτάνει ο χώρος αλλά και τα , για την 5090H που αναφέρετε στα post σας, σκέφτομαι να πάρω την Pioneer KRL-37V την οποία τώρα παίζει στα 1200.00 με 3 χρονια εγγύηση!
(Είναι κατά 100 πιο ακριβή απ την τιμή που παίζει στην αγγλία!!)

Να προχωρήσω ή είναι πλέον “εκτός εποχής” και θα πρεπει να αλλάξω το login σε ΚΟΤΣΟ!.

Σας ευχαριστώ,

Όχι να μην την πάρεις.
Το πάνελ της έχει εξαιρετικά μικρή γωνία θέασης.
Δε νομίζω να σε ευχαριστήσει η εικόνα της...

Να μην την αγοράσεις και από μένα. Οι LCD των pioneer/panasonic πιο πολύ σαν αστείο μου φαίνονται (ειδικά δίπλα στις αντίστοιχες πλάσμα) παρά σαν πραγματικά προϊόντα. Το μαύρο τους είναι σε επίπεδα LG/Philips/Toshiba, κλπ.
Και μόνο που τις βλέπεις δίπλα στις αντίστοιχες πλάσμα, ούτε 2η ματιά δεν θες να τους ρίξεις... -bye-

Μωρε μαζί σου είμαι, αλλα μετα μαλλον θα πρέπει να αλλάξω σπίτι ( ή γυναίκα :idea:) γιατι δεν θα χωράμε. Βλεπεις η απόσταση θέασης είναι μόλις 2m!!

Σε ευχαριστω

εγω παντως φιλε μου το dark knight to ειδα απο αποσταση μισο μετρου με το κολλημα που ειχα φαει με τη 50αρα οποτε εσυ στα 2 μετρα μια χαρα θα σου ερθε!!!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Να μην την αγοράσεις και από μένα. Οι LCD των pioneer/panasonic πιο πολύ σαν αστείο μου φαίνονται (ειδικά δίπλα στις αντίστοιχες πλάσμα) παρά σαν πραγματικά προϊόντα. Το μαύρο τους είναι σε επίπεδα LG/Philips/Toshiba, κλπ.
Και μόνο που τις βλέπεις δίπλα στις αντίστοιχες πλάσμα, ούτε 2η ματιά δεν θες να τους ρίξεις... -bye-

+1000

Τηλεοράσεις Pioneer Τέλος ???? Μάλλον όχι ακόμη....

Αγαπητοί συμφορουμίτες,

Πριν απο λίγο, σε επικοινωνία μου με ένα απ' τα μεγαλύτερα, καλύτερα και πλέον αξιόπιστα καταστήματα ειδών Α/V της Αττικής, μου γνωστοποιήθηκε ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται ικανοποιητικός αριθμός τηλεοράσεων Pioneer kuro KRP-500A και κάποιων 6090H.

Ανακοίνωση σχετικά με διαθεσιμότητα και τιμές, θα υπάρξει απ' το ίδιο το κατάστημα τις επόμενες ημέρες.

Συνεπώς όσοι μέχρι σήμερα ψάχνατε χωρίς αποτέλεσμα, καθώς και όσοι ακόμη ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε την κορυφαία αυτή τηλεόραση αναφοράς της Pioneer, μείνετε συντονισμένοι.

Re: Τηλεοράσεις Pioneer Τέλος ???? Μάλλον όχι ακόμη....

Αγαπητοί συμφορουμίτες,

Πριν απο λίγο, σε επικοινωνία μου με ένα απ' τα μεγαλύτερα, καλύτερα και πλέον αξιόπιστα καταστήματα ειδών Α/V της Αττικής, μου γνωστοποιήθηκε ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται ικανοποιητικός αριθμός τηλεοράσεων Pioneer kuro KRP-500A και κάποιων 6090H.

Ανακοίνωση σχετικά με διαθεσιμότητα και τιμές, θα υπάρξει απ' το ίδιο το κατάστημα τις επόμενες ημέρες.

Συνεπώς όσοι μέχρι σήμερα ψάχνατε χωρίς αποτέλεσμα, καθώς και όσοι ακόμη ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε την κορυφαία αυτή τηλεόραση αναφοράς της Pioneer, μείνετε συντονισμένοι.

εγγύηση αντιπροσωπείας ή παρεισαγωγή ,ξέρουμε Κώστα?

Re: Τηλεοράσεις Pioneer Τέλος ???? Μάλλον όχι ακόμη....

εγγύηση αντιπροσωπείας ή παρεισαγωγή ,ξέρουμε Κώστα?

Εγγύηση αντιπροσωπείας.
Επίσης κάτι άλλο που ξέχασα να γράψω είναι ότι οι τηλεοράσεις θα παραληφθούν με ηχεία και βάση, και μόνο έτσι θα πουληθούν (όλο το σετ δηλαδή και όχι σκέτη η οθόνη).

ax βαχ και από που θα δούμε την ενημέρωση του καταστήματος εμείς που δεν ξέρουμε καλά την αγορά

πες μας σε παρακαλώ pleaseeee