Τηλεοράσεις Pioneer Τέλος !!! :(

Για κάνε του και μια ερώτηση αν μπορεί να καλιμπραριστεί η εικόνα με πηγή τον Dreambox.

Περίμενε γιατί όταν έρθει σ' εμένα τον περιμένει ο dm8000, o dm800, το dune prime, το toshiba e-30 hd-dvd, ο onkyo 906 και πιθανώς και το bdp-83. Οπότε θα μάθουμε :BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Τηλεοράσεις Pioneer Τέλος !!! :(

Περίμενε γιατί όταν έρθει σ' εμένα τον περιμένει ο dm8000, o dm800, το dune prime, το toshiba e-30 hd-dvd, ο onkyo 906 και πιθανώς και το bdp-83. Οπότε θα μάθουμε :BDGBGDB55:

Τον βλέπω να έρχεται Παρασκευή Βράδυ, και να φεύγει Δευτέρα πρωϊ......
:flipout::flipout::flipout:

Πάντως εγώ σήμερα μίλησα μαζί του, και τον περιμένω την επόμενη εβδομάδα.

Για κάνε του και μια ερώτηση αν μπορεί να καλιμπραριστεί η εικόνα με πηγή τον Dreambox.

Μπορεί μπορεί....καρφώνεις ένα εξωτερικό dvd drive με usb και αφού ενεργοποιήσεις από το kernel από το blue panel την αντίστοιχη επιλογή για να μπορεί να το "δει" ο dreambox, φορτώνεις τα δισκάκια με τα πατερνάκια σου και είσαι τζετ.

Μιλώ βάσει εμπειρίας ;)-bye-

Ωραίος ο Dreambox... :D

Nα ήμασταν και σίγουροι ότι το σήμα φεύγει flat από τους τηλεοπτικούς σταθμούς...

Όπως και να έχει πάντως, θα αποκτάς μία αντικειμενική άποψη για τις ρυθμίσεις της κονσόλας του master control των καναλιών... :flipout: :flipout: :flipout:

Μπορεί μπορεί....καρφώνεις ένα εξωτερικό dvd drive με usb και αφού ενεργοποιήσεις από το kernel από το blue panel την αντίστοιχη επιλογή για να μπορεί να το "δει" ο dreambox, φορτώνεις τα δισκάκια με τα πατερνάκια σου και είσαι τζετ.

Μιλώ βάσει εμπειρίας ;)-bye-

Πολύ σωστό αυτό Τάσο, ως ISF και συ ( ;) ) το γνωρίζεις πολύ καλά και σίγουρα το έχεις κάνει, ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο...

...με αυτό τον τρόπο ρυθμίζεται ο dm ως πηγή αναπαραγωγής των DVD που παίζουν από το player που είναι στην USB και οι ίδιες ρυθμίσεις ισχύουν για τις δορυφορικές μεταδόσεις άσχετα με τον πάροχο/μετάδοση που είναι υπεύθυνος γι' αυτές???

... έχω ακούσει ότι, οι πάροχοι των HD δορυφορικών καναλιών έχουν κάποια στιγμή μέσα στο πρόγραμμα τους και την προβολή patterns για να μπορεί να ρυθμιστεί η πηγή με το σήμα που φεύγει από αυτούς....ισχύει αυτό??

Μ' ενδιαφέρει το θέμα γιατί σκέφτομαι κι εγώ να αλλάξω τον παλιό δορυφορικό μου δέκτη με ένα dm HD...:hmmmm:

Καλημέρα......-bye-

Πόσες μέρες θα τον φιλοξενήσεις???....:flipout:...-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τηλεοράσεις Pioneer Τέλος !!! :(

Τον βλέπω να έρχεται Παρασκευή Βράδυ, και να φεύγει Δευτέρα πρωϊ......
:flipout::flipout::flipout:

Πάντως εγώ σήμερα μίλησα μαζί του, και τον περιμένω την επόμενη εβδομάδα.

Kαποιος πρεπει να σας ταισει ρε παιδια......μην παθετε και τιποτα.....
....να βαλω τον μεζε......;
attachment.php

.
.
.
.
.
.
.
.
.....και κανενα ποτηρακι μπυρα;.....
attachment.php

Attachments

• ΓŽβ€œΓŽΒΏΓβ€¦ΓΒΓŽΒΏΓβ€¦ΓŽΒ½ΓŽΒΏΓβ‚¬ΓŽΒΏΓβ€¦ΓŽΒ»ΓŽΒ±.jpg
    ΓŽβ€œΓŽΒΏΓβ€¦ΓΒΓŽΒΏΓβ€¦ΓŽΒ½ΓŽΒΏΓβ‚¬ΓŽΒΏΓβ€¦ΓŽΒ»ΓŽΒ±.jpg
    13.6 KB · Views: 177
  • ΓŽΒΌΓβ‚¬Γβ€¦ΓΒΓŽΒΏΓŽΒΊΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ½Γβ€¦ΓŽΒΎΓŽΒ·.JPG
    ΓŽΒΌΓβ‚¬Γβ€¦ΓΒΓŽΒΏΓŽΒΊΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ½Γβ€¦ΓŽΒΎΓŽΒ·.JPG
    18.4 KB · Views: 179
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τηλεοράσεις Pioneer Τέλος !!! :(

.

Μέσα είσαι.....

:ernaehrung004:

Μανώλης και μπύρα δεν πάνε μαζί...... ετοιμάστε δυο κουβάδες σκέτο φραπέ και θα είναι μια χαρά.....:BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Τηλεοράσεις Pioneer Τέλος !!! :(

Μανώλης και μπύρα δεν πάνε μαζί...... ετοιμάστε δυο κουβάδες σκέτο φραπέ και θα είναι μια χαρά.....:BDGBGDB55:

Ούτε φραπές δε πάει. 2 κουβάδες καραβίσιο παίδες (καφέ, νερό, ανακατεύεις με το καλαμάκι) και είστε πρώτοι.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τηλεοράσεις Pioneer Τέλος !!! :(

attachment.php

.
.
.
.
.
.
.
.
attachment.php

Αμέ, Αμέ!

Tο γράφω πρώτα εδώ και μετά θα το βάλω στίς αγγελίες γιατί ξέρω ότι πολλοί την ψάχνουν διακαώς.
Φίλος που φεύγει στο εξωτερικό πουλάει την Pioneer KRP-500A.
Στείλτε pm για επικοινωνία.
Τιμή 3500 Ευρώ.

Re: Απάντηση: Re: Τηλεοράσεις Pioneer Τέλος !!! :(

Ούτε φραπές δε πάει. 2 κουβάδες καραβίσιο παίδες (καφέ, νερό, ανακατεύεις με το καλαμάκι) και είστε πρώτοι.

Αυτό ακριβώς εννοούσα !!!!!!!:flipout::flipout:

Tο γράφω πρώτα εδώ και μετά θα το βάλω στίς αγγελίες γιατί ξέρω ότι πολλοί την ψάχνουν διακαώς.
Φίλος που φεύγει στο εξωτερικό πουλάει την Pioneer KRP-500A.
Στείλτε pm για επικοινωνία.
Τιμή 3500 Ευρώ.

πες του 2000 ευρω εχω εναν φιλο που ενδιαφέρεται