Τηλεοράσεις Pioneer Τέλος !!! :(

Παιδια καλησπερα!
Θα αγοραζατε τηλεοραση απο εδω?
http://www.tlcbroadcast.co.uk/televisions-plasma-tv-c-94_45.html?brand_id=0

Συγκεκριμενα ρωταω για αγορα μιας LX 5090

Πρωτα απο ολα χαθηκες .....-bye-
Δευτερον ελπιζω την 428 να την εβγαλες επιτελους απο την κουτα....:flipout::flipout:
και τριτον δυστυχώς........ (temporarily out of stock)...πολυ καλο για να ητανε αληθινο

http://www.tlcbroadcast.co.uk/shopping_cart.php?brand_id=0

Κυριοι καλημερα!
Εκανα μια εργασιακη αλλαγη πριν λιγους μηνες και ειχα αρκετο τρεξιμο!
Εσεις ολα Ο.Κ?
Την ερωτηση την εκανα για τον κουμπαρο μου!
Οσον αφορα την 428 (και μην γελασετε......δυστυχως ειναι ακομη στην κουτα)
Και εδω σας ρωτω:
Υπαρχει πουθενα αλλου στον κοσμο αθικτη 428 XD οπως η δικη μου?
ΟΧΙ!!!!!
Το σπιτι λογω οικονομικων τρεξιματων το υπολογιζω για τελη Μαρτιου ετοιμο!
Αν την ειχα βγαλει θα το ειχατε μαθει!
Με το που την εμφανισω θα το παρετε αμεσως ειδηση γιατι θα φωναξω τον Καστρουνη που ειναι και Γειτονας να μου την ρυθμισει!
Ετσι λοιπον θα ακολουθουσε και Thread!
Παντως χαιρομαι που ειστε ολοι καλα και ελπιζω να τα πουμε στην εκθεση!

Οσο για το που μπορουμε να βρουμε μια LX 5090 εχετε καμια ιδεα?

CZOUN GoodBye My Friend (Blind Guardian)

Last edited:
Πρωτα απο ολα χαθηκες .....-bye-
Δευτερον ελπιζω την 428 να την εβγαλες επιτελους απο την κουτα....:flipout::flipout:
και τριτον δυστυχώς........ (temporarily out of stock)...πολυ καλο για να ητανε αληθινο

http://www.tlcbroadcast.co.uk/shopping_cart.php?brand_id=0

Φιλε οπως εγραψα και πιο πανω ειναι αληθεια πως την εχω οντως ''Κουτισια''
την 428 ΧD μου και για του αλογου το αληθες να και φωτο:
Kuro 11.jpg

Ειχα λοιπον μια προταση απο συναδελφο στην δουλεια οπου μου την αγοραζει επειδη ειναι ολοκαινουργια 1200 Ευρω!
Οχι πως μου παει να την πουλησω γιατι θεωρω πως ακομη και σημερα για τα σημερινα δεδομενα (ας ειναι και HD READY) παραμενει μια εξαιρετικη τηλεοραση που ευτυχως υποστηριζει πληρως την απεικονιση και 1080p/24 Fps σηματων!
Απλα ειπα μηπως με 1000 ευρω διαφορα πηγαινα στην 5090Η που αποδεδειγμενα και απο ολους τους κατοχους ειναι μια αριστη τηλεοραση 50 Ιντσων!
Απο την αλλη σε μια αποσταση θεασης 2,5 μετρων αξιζει να κανω την κινηση? η' να κρατησω την 428 ΧD Μου?
Το Blue Ray Που ηδη εχω ειναι το Pioneer To 51 FD!
Τι λετε για αυτη μου την σκεψη?

Re: Απάντηση: Τηλεοράσεις Pioneer Τέλος !!! :(

Δεν ξερω αν θα βρεις 5090 να αγορασεις αλλιως εννοειται οτι αξιζει να πας σε 50"...καμια σχεση η αισθηση της "μεγαλης" με την "μικρη"....-bye-

Απλα ειπα μηπως με 1000 ευρω διαφορα πηγαινα στην 5090Η που αποδεδειγμενα και απο ολους τους κατοχους ειναι μια αριστη τηλεοραση 50 Ιντσων!
Απο την αλλη σε μια αποσταση θεασης 2,5 μετρων αξιζει να κανω την κινηση?

Σιγουρα και για εμενα η σκεψη σου ειναι σωστη.....αλλα παλι θα καταληξουμε στην ελειψη διαθεσιμοτητας.

Ρώτησα εχθές στο fnac του mall..Δεν έχει τίποτα.Και τις εκθεσιακές έδωσαν.-bye-

Re: Απάντηση: Τηλεοράσεις Pioneer Τέλος !!! :(

Φιλε οπως εγραψα και πιο πανω ειναι αληθεια πως την εχω οντως ''Κουτισια''
την 428 ΧD μου και για του αλογου το αληθες να και φωτο:
View attachment 44620

Ειχα λοιπον μια προταση απο συναδελφο στην δουλεια οπου μου την αγοραζει επειδη ειναι ολοκαινουργια 1200 Ευρω!
Οχι πως μου παει να την πουλησω γιατι θεωρω πως ακομη και σημερα για τα σημερινα δεδομενα (ας ειναι και HD READY) παραμενει μια εξαιρετικη τηλεοραση που ευτυχως υποστηριζει πληρως την απεικονιση και 1080p/24 Fps σηματων!
Απο την αλλη σε μια αποσταση θεασης 2,5 μετρων αξιζει να κανω την κινηση? η' να κρατησω την 428 ΧD Μου?
Το Blue Ray Που ηδη εχω ειναι το Pioneer To 51 FD!

Και εγώ στην ενότητα αγορά νέας τηλεόρασης-Αγορά 50αρας το ίδιο σκεπτικό με σένα έχω,που το θεωρώ πολύ σωστό,με την διαφορά ότι εγώ θα την δώσω στην αδερφή μου,και δεν είναι κούτα ,οπως εσένα,αλλά είναι σαν καινούργια με λίγες ώρες λειτουργίας.Έχω καταλήξει στο εξής συμπέρασμα,μετά από αρκετή κουβέντα με αρκετούς καταστηματάρχες,με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.Φυσικά και δεν είναι κανείς προφήτης,αλλά 1)όποιος τον παίρνει ο χώρος του απόστασης θέασης,αν τον παίρνει ο χώρος του για όποιον θέλει να την κρεμάσει στον τοίχο όπως εγώ και 2)και σημαντικότερο έχει την διαφορά χρημάτων και φυσικά θέλει να τα διαθέσει,πάει στην 6090,για όσες έχουν μείνει και απ'αυτές ακόμα.Ως συνήθως προηγήθηκαν οι καλές ευρωπαικές αγορές και τελευταία ακολουθεί ο ψωρο-κώσταινα.Έχω και πολλές απορίες ως προς το τέλος!!!αρκετές μου λύθηκαν από προηγούμενα πόστ,αλλά της παρούσης είναι που θα βρούμε καμία 5090 και μετά οι απορίες.-bye-

ειχα δει μερικες στο πλαισιο αλλα τις εχει 3000 ευρω :BXVZCBXZ6:

Μα καμια να μην υπαρχει....
Εντος και εκτος Αττικης!!!
LX 5090H= ΑΦΑΝΤΗ!!!!!!!

Επειδή βλέπω ότι και εντός Ελλάδος δεν υπάρχουν έχω βρει σε αυτόν τον σύνδεσμο http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/1088643_-pdp-lx5090h-pioneer.html καταστήματα στην Γερμανία που έχουν επιλογή της Αγγλικής γλώσσας.Έχει ψωνίσει κανείς από αυτά τα μαγαζιά?Ξέρει να μας πει κανείς?Χρησιμοποιώ πληθυντικό γιατί την ψάχνουν και άλλοι πολλοί απ'ότι ξέρω.

Re: Απάντηση: Re: Τηλεοράσεις Pioneer Τέλος !!! :(

ΟΠΩΣ ΠΟΥ?

Οπως σου ανέφεραν είχε (και μάλλον ακόμα έχει) το Πλαίσιο και διαφήμιζε σχετικά αλλά ακριβά.

Επίσης αν μπορείς να ψωνίσεις από Makro Pέντη,μου είπε κάποιος γνωστός ότι είχε μερικά κομμάτια πριν λίγες μέρες (δεν θυμάμαι όμως αν ήταν η 50'', όπως και αν ήταν δική τους εισαγωγή).
Την τιμή την θυμάμαι που ήταν στα 2200 ευρώ γιατί με ρώτησε γιατί ήταν τόσο ακριβή (για το βαλάντιο του).

Το Πλαίσιο στην σελίδα του δεν έχει καν pioneer τώρα που μιλάμε,και το Σάββατο που είχα πάει στο mall,που είναι πολύ μεγάλο,είχε μόνο μία 37 LCD