Τηλεοράσεις Pioneer Τέλος !!! :(

Αγαπητοί φίλοι, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την άφιξη, εντός της ερχόμενης εβδομάδας, των τελευταίων πιθανά τηλεοράσεων KURO.
Διαθέσιμα θα είναι τα μοντέλα KRP-500A (σε πακέτο με την περιστρεφόμενη βάση και τα ηχεία) και PDP-LX6090H(σε πακέτο με την επιτραπέζια σταθερή βάση για ηχεία πλαϊνής τοποθέτησης). Τα πακέτα προσφέρονται με αυτή τη σύνθεση και δεν είναι δυνατή η τροποποίησή τους.
Η ανάρτηση γίνεται και στα δύο νήματα, όπου έχει τεθεί το θέμα διαθεσιμότητας, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον διαχειριστή Νάσο Μανιάτη, καθαρά προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Απάντηση: Re: Τηλεοράσεις Pioneer Τέλος !!! :(

Περίμενα πολύ καλύτερες τιμές για περσινό μοντέλο....

Θα περιμένω τις Κούρο της Πανασόνικ.

Άδικα θα το κάνεις και θα πληρώσεις και τα ίδια. Τις είδα και πραγματικά ακόμα έχουνε πολύ δρόμο να φτάσουνε της Kuro. Εάν μιλάς για του χρόνου τέτοια εποχή τότε φίλε μου απλά θα περιμένεις μια ζωή το καλύτερο. Η Kuro δεν έχει και δεν θα έχει αντίπαλο για αρκετό καιρό, και μετά δεν θα είναι τόσο πίσω για να πεις ότι έκανες λάθος.

Περίμενα πολύ καλύτερες τιμές για περσινό μοντέλο....

Θα περιμένω τις Κούρο της Πανασόνικ.

Άδικο δεν έχεις, αλλά από την άλλη πιο "φετινό" μοντέλο έφτασε η ξεπέρασε σε απόδοση τις KURO????
Οπότε από την στιγμή που παραμένει η κορυφαία τηλεόραση της αγοράς για ποιόν λόγο να έχει μεγάλη μείωση τιμής.
Το μόνο ίσως που θα μπορούσε να βάλει σε σκέψεις κάποιον, θα ήταν το επίπεδο της υποστήριξης την στιγμή που η Pioneer έχει κλείσει το τμήμα των τηλεοράσεων, αλλά όπως είναι γνωστό δεν υφήσταται τέτοιο θέμα.

Eντάξει ρε παιδιά, 3500 ευρώ για περσινή 50άρα χωρίς στοκ για αντικατάσταση εγώ δεν δίνω. Όλη η τεχνολογία της Pioneer πέρασε στην Πάννυ, και την άνοιξη έρχονται τα νέα μοντέλα που είναι σίγουρο α) ότι δεν θα έχουν αυτές τις εξωπραγματικές τιμές β) ότι θα είναι αν όχι καλύτερα τουλάχιστον ισάξια με τις τελευταίες Κουρο.
Τηλεόραση έχω περσινή, οπότε δεν βιάζομαι...Απλά ενδιαφέρθηκα σε περίπτωση που θα είχαν λογικές τιμές. Όποιος θέλει παίρνει και κλαίει σε 6 μήνες....

Αν εμφανιστεί καλύτερη τηλεόραση, θα υπάρξει λογικά και κύμα πωλήσεων μεταχειρισμένων...

Εγώ πάλι δε βρίσκω κακή την τιμή, δεδομένου και του ανταγωνισμού της σήμερα. Τον Γενάρη που μας πέρασε έδωσα 4000 για την KRP-500Α με βάση και ηχεία. Σήμερα την αγοράζεις με 3500 ευρώ όταν η Ζ11 στις 46'' (4'' λιγότερες) κοστίζει ούτε λίγο ούτε πολύ 5 χιλιαρικάκια και υστερεί παντού της 500Α με εξαίρεση την κίνηση, άντε και τις δικτυακές δυνατότητες. Μόνο η 52'' 9704 είναι φθηνότερη κατά 800 ευρώ αλλά δε μπορεί να συγκριθεί ούτε κατά διάνοια με την 500Α.

Επίσης, λογικά σκεπτόμενοι, τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι του χρόνου η αντίστοιχη Piosonic θα κοστίζει λιγότερο? Και γιατί είμαστε τόσο σίγουροι ότι θα είναι έτη φωτός μπροστά από τη Ζ11? Άραγε τα μελλοντικά NeoPDP panel θα είναι κατασκευασμένα με τη μέθοδο deep waffle rib όπως οι 9G Kuro? Θα παραμείνουν στα 600Hz συχνότητας υποπεδίου ή θα υιoθετήσουν τα 840Hz (14 subfields) των 2 τελευταίων γεννεών Kuro?

Όσον αφορά το θέμα των ανταλλακτικών Kuro, γνωρίζουμε ότι αυτά θα διατίθενται για αρκετά χρόνια ακόμη. Η ίδια η Pioneer μιλά για μια δεκαετία.

Ενταξει παιδια οι τιμες πλεον συγκλινουν κατα πολυ με το εξωτερικο,ειναι καλες.Αν τωρα δεν υπηρχε και δεσμευση απο το συγκεκριμενο καταστημα για αγορα ολου του πακετου θα ηταν ακομα καλυτερα τα πραγματα.
Οσο αναφορα το θεμα της υποστηριξης το μελημα των περισσοτερων δεν αφορα τα ανταλακτικα αλλα την περιπτωση της αντικαταστασης λογο περιορισμενων κοματιων,ειναι παντως ενα ερωτημα που δεν εχει απαντηθει ξεκαθαρα.

*Σημερα ελαβα ενα email και απο αλλο καταστημα της Αττικης για υπαρξη στοκ χωρις να αναφερεται πουθενα η ¨δεσμευση¨ του πακετου.

Καλησπέρα σε όλους!!!
Ερευνώντας το θέμα της τιμής και έχοντας κάποια πληροφόρηση από «μέσα» σας ενημερώνω ότι οι τιμές δεν πέφτουν γιατί-πολύ απλά-η ζήτηση των kuro είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ!!!...είναι «θαύμα» ότι βρέθηκαν κι αυτά τα κομμάτια!!!...πολύς κόσμος θέλει να αποκτήσει τις καλύτερες τηλεοράσεις στο πλανήτη(αλήθεια πότε θα ξεπεραστούν??)..χωρίς να τους απασχολεί ότι πρόκειται για καταργημένα μοντέλλα!!!

Θα παραμείνουν στα 600Hz συχνότητας υποπεδίου ή θα υιoθετήσουν τα 840Hz (14 subfields) των 2 τελευταίων γεννεών Kuro?

Tο 600 Hz Subfield-Drive δεν έχει σχέση με τα υποπεδία διαβάθμισης, φίλε Usual suspect, ενώ οι σημερινές Panasonic, όπως και οι KURO έχουν αρκετά περισσότερα από 14.

Το σχήμα των 14 υποπεδίων διαβάθμισης, αφορούσε τα παλιά 8bit πάνελ της Pioneer, όπου εξυπηρετούσε στο μειωμένο dynamic false contouring σε σχέση με τα 8 υποπεδία που χρησιμοποιούσαν οι άλλοι κατασκευαστές για το ίδιο βάθος χρώματος.

Περισσότερα, εδώ.

Εμένα μου φαίνατε τρελή πατάτα.

Θα πάω να δώσω 4500 cash (διότι χρειάζομαι και ηχεία) και θα φορτωθώ και υποχρεωτικά την βάση ?

Tο 600 Hz Subfield-Drive δεν έχει σχέση με τα υποπεδία διαβάθμισης, φίλε Usual suspect, ενώ οι σημερινές Panasonic, όπως και οι KURO έχουν αρκετά περισσότερα από 14.

Το σχήμα των 14 υποπεδίων διαβάθμισης, αφορούσε τα παλιά 8bit πάνελ της Pioneer, όπου εξυπηρετούσε στο μειωμένο dynamic false contouring σε σχέση με τα 8 υποπεδία που χρησιμοποιούσαν οι άλλοι κατασκευαστές για το ίδιο βάθος χρώματος.

Περισσότερα, εδώ.

Αγαπητέ Γιάννη, μετά από 4 σελίδες τεχνικών λεπτομερειών το κεφάλι μου πάει να σπάσει ενώ νομίζω πως έχω αποκτήσει ικανότητες σαν του Uri Geller, αλλά τουλάχιστον κατάλαβα τι εννοείς! Ευχαριστώ!

Ίσως ενδιαφέρει κάποιους Pioneer - Kuro fan. Υπάρχουν ετοιμοπαράδοτες οι
KRP-500A και LX-6090H στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ.