Τηλεοράσεις Pioneer Τέλος !!! :(

Πάντα χρειάζεται κάποιος να κατασκευάσει κάτι που είναι μπροστά για να αναγκάσει τους άλλους να την φτάσει ή ακόμα κ να την ξεπεράσει !
βλέπε pioneer με τις kuro, apple με τις iphone κ.α.

Τώρα, σε ότι αφορά underdog για το ποιός θα δώσει 2+ χιλ, πιστεψέ με, υπάρχουν πολλοί που το έκαναν ήδη ή το κάνουν τώρα που μιλάμε, γιατί είναι συνειδητοποιημένοι καταναλωτές του σήμερα και όχι για το τι θα γίνει αύριο, που το αύριο μπορεί να μην είναι αύριο αλλά αρκετά πιο μετά.

Κοινώς, αν τα έχεις τώρα τα 2+ χιλ κ θέλεις, αγοράζεις ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά (kuro 5090H), με δέκτη δορυφορικό & αναλογικό HD μάλιστα ενσωματωμένο, κορυφαίο upscaler σήματος από οπουδήποτε, σύνδεση με δίκτυο ethernet για αναπαραγωγή μουσικής, φωτογραφιών, κάποιων βίντεο είδων και φυσικά για απαράμιλλη ποιότητας εικόνας με δεκάδες ρυθμίσεις ! -bye-

υγ: την αγόρασα κ εγώ από το pb που είχε γίνει πριν λίγες εβδομάδες κ ακόμα μένω με το στόμα ανοιχτό...:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Τηλεοράσεις Pioneer Τέλος !!! :(

2 χιλιάδες ευρώ για τηλεόραση που δεν βγαίνει πλέον από εταιρία που πάει για φούντο πράγματι δεν ξέρω ποιός θα δώσει... ακόμα και αν όντως είναι η καλύτερη προς το παρόν.
Η διαφωνία μου πάντως είναι στο για πόσο θα είναι η καλύτερη, βλέποντας τα άλματα προόδου των υπολοίπων.

Θα τα δώσουν όλοι οι λάτρες της σωστής κινηματογραφικής εικόνας και όχι οι κολλημένοι καταναλωτές. Απόδειξη το Power Buy που είχαμε κάνει λίγους μήνες πριν και έγινε πανικός. Δεν είναι απλά η καλύτερη.....προς το παρόν. Είναι μακράν η καλύτερη σε όλους τους τομείς και θα κάνει και αρκετό καιρό να ξεπεραστεί.

Υ.Γ. Δείτε την και μετά δείτε και την G10 της Panny και ελάτε και γράψτε τις εντυπώσεις σας.

Και που την βρήκατε 2 χιλιάρικα ρε σεις να τρέξω να την πάρω και εγώ. Στα 2950 περίπου την βλέπω παντού.

Υ.Γ. Εγώ ο μαμάκας την πήρα για τον αδερφό μου και τώρα έχω στραβώσει άσχημα που δεν πήρα μια και για μένα...:bigcry:

Τις είδα και τις 2 και 1000 ευρώ παραπάνω δεν αξίζει με καμία κυβέρνηση η Pio...

Κι όμως φίλε μου μου και εγώ τα ίδια έλεγα τόσα χρόνια μέχρι που την είδα από κοντά. Αν δεις την συσκευασία, το φινίρισμα, την τοποθέτηση των υποδοχών πίσω, το τηλεχειριστήριο (Παναγία μου), τα menu που αντίστοιχα της δεν έχω δει πουθενά και βέβαια τον εξοπλισμό της θα καταλάβεις ότι η διαφορά είναι πραγματικά πολύ μεγάλη.

Απλά έχουμε συνηθίσει σαν απλοί καταναλωτές να κοιτάμε μόνο το γυαλί και τίποτα παραπάνω.

Υ.Γ. Κομψοτέχνημα θα την χαρακτήριζα και βέβαια Hi End προϊόν.

Παιδιά η τηλεόραση απλά δεν παίζεται!
Εγώ δεν μπορώ να παρακολουθήσω σε άλλη τηλεόραση.
Δεν περίμενα πως θα είναι τόσο καλή.

Ειναι αδυνατο να βρεθει κατοχος ΚΟΥΡΟ μη ευτυχισμενος και δικαιωμενος απο την επιλογη του.Υπαρχουν κι αλλες ντιζαινατες,καποιες αλλες με υπεροχη εικονα,με πληθωρα συνδεσεων κλπ.Η Κουρο τα συνδυαζει ΟΛΑ αυτα συγχρονως.

Ναι αλλα ειναι για τους εχοντες .. δεν νομιζω ανθρωπος λογικος να εβαζε δοσεις 3.000 ευρω και να εχει και μια οικογενεια απο πισω..

Έχεις δεν έχεις οικογένεια, αν έχει χρήματα τότε την αγοράζεις...δεν νομίζω να είναι θέμα λογικής...η λογική είναι να μην αγοράζεις τίποτα με δόσεις...

Γιατί κ τα 1000 πχ είναι πολλά για δόσεις με οικογένεια πίσω..........

Ναι αλλα ειναι για τους εχοντες .. δεν νομιζω ανθρωπος λογικος να εβαζε δοσεις 3.000 ευρω και να εχει και μια οικογενεια απο πισω..

Υπονοείς πως οι "έχοντες" δεν είναι λογικοί ? :BDGBGDB55:

Αστειεύομαι φυσικά, αλλά προτείνω να επικεντρωθούμε στην ουσία της κουβέντας και όχι σε κοινωνικές αναλύσεις. Είναι αυτονόητο πως το χέρι μας πρέπει να το απλώνουμε όσο μας παίρνει.

Ναι αλλα επειδη εχω δει τετοιες περιπτωσεις , το λεω να το χουμε υποψην γιατι ειναι μερικοι που μπαινουν στο τρυπακι με τις δοσεις και τις πιστωτικες...

Κάποιοι ίσως παρασυρόμενοι και από φόρουμ σαν το δικό μας όπου θεοποιούμε κάποια πράγματα για το 5% διαφορά που έχουν σε σχέση με τα "κατώτερα" προιόντα....
Δεν λέω βέβαια πως αυτός που μπορεί δεν πρέπει να κάνει την τρέλα του και το γούστο του.

Ναι αλλα επειδη εχω δει τετοιες περιπτωσεις , το λεω να το χουμε υποψην γιατι ειναι μερικοι που μπαινουν στο τρυπακι με τις δοσεις και τις πιστωτικες...

Η πιστωτικη -μια και μοναδικη-ειναι καλη για ατοκες δοσεις και για αγορες απο το εξωτερικο μεσω internet(paypal) χρησιμο εργαλειο για μερικους και καταστροφη για αλλους -bye-.

... δεν νομιζω ανθρωπος λογικος να εβαζε δοσεις 3.000 ευρω και να εχει και μια οικογενεια απο πισω..

Δυστυχώς, αυτή είναι η πλειοψηφία του κόσμου που φεσόνετε όχι μόνο για τηλεόραση για 3000, αλλά με ότι μπορείς να φανταστείς και με οικογένειες και με παιδιά και και και προκειμένου να ικανοποιήσει την τρέλα του ή το Εγώ του. Ξαναλέω: η πλειοψηφία !

Κάποιοι ίσως παρασυρόμενοι και από φόρουμ σαν το δικό μας όπου θεοποιούμε κάποια πράγματα για το 5% διαφορά που έχουν σε σχέση με τα "κατώτερα" προιόντα....
Δεν λέω βέβαια πως αυτός που μπορεί δεν πρέπει να κάνει την τρέλα του και το γούστο του.

Δυστυχώς δεν είναι μόνο 5% η διαφορά υπέρ των kuro.
Είναι πολύ μεγαλύτερη...