ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 42" ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΝΟΒΑ

elmajiko

New member
16 December 2007
60
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

εχω γινει μελος και εγω του φορουμ λογω αναγκης αγορας μια τηλεορασης που θα καλυπτει πληρως τις αναγκες μου και οχι αυτες του εκαστοτε πωλητη.

εχω βρει αρκετες πληροφοριες σχετικα με τις αποριες μου μιας και δεν ειμαι ο πλεον σχετικος.

η αληθεια ειναι οτι η πραγματικοτητα ειναι αρκετες φορες δυσδιακριτη μιας και ορισμενες αποψεις ειναι αντικρουομενες:argue:

ας μπουμε στο ψητο ομως.
ενδιαφερομαι για μια tv 42" και πανω λογω αρκετης αποστασης.
κυριως,αν οχι αποκλειστικα θα χρησιμοποιηται για παρακολουθηση nova και παραπανω ποδοσφαιρικων αγωνων μιας και ειμαι κατοικος εξωτερικου και θελω να βλεπω ελληνικα καναλια μεσω της ψηφιακης πλατφορμας της nova.

ετσι με γνωμονα τη nova και το ποδοσφαιρο καθως και μεγαλης οθονης σε ενα λογικο αντιτιμο με βαση τιμης αξιας θα πρεπει να κινηθω σε λυσεις PLASMA η θα μπορουσα να δω και LCD?
απο οτι διαβασα οι panasonic εχουν καλο value for money και αρκετα καλο τηλεοπτικο σημα.

καθε γνωμη θα μετρησει και πιστευω να βοηθησει.

Υ.Γ BUGDET MEXRI 1500EURO.

σε ποιά χώρα είσαι?εκεί θα έχετε χαμηλότερες τιμές πιθανόν οπότε θα μπορείς να πάρεις και μοντέλα που εδώ είναι πολύ ακριβότερα!

Kαλακ το πας.

Πλασμα, πανασονικ και οσο πιο πολλες ιντσες βρεις στα 1,5Κ.:firstprize:

Απάντηση: Re: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 42" ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΝΟΒΑ

Samsung 50C96 , Panasonic 50PX7 , Philips 50PFP5532

Kαι οι τρεις περιπου στην τιμη που λες.

+1 -bye-

Απάντηση: Re: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 42" ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΝΟΒΑ

Και γιατι να μην προηγειται η Samsung λογω DNIe η Philips λογω Pixel Plus?-bye-

Oποια πουν τα ματια (και η τσεπη) του αγοραστη προηγειται Εκι.
+1 :2thumb22sup:

ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,

μετα απο τις προτασεις σας πηγα και ειδα τη
phillips 42pfp5532d και τη panasonic th-42pv70.
τη samsung 50c96 δε προλαβα να τη τσεκαρω ακομη.

απο αυτη που εντυπωσιαστηκα ομως,δε ξερω ισως μεγεθους,ειναι η HITACHI P50T01.προσπαθησα να βρω καποια πληροφορια στο φορουμ αλλα ελαχιστα πραματα.

οσο για τη χωρα διαμονης μου ειναι η κυπρος και τιμες που παιζουν ειναι λιγο πιο τσιμπημενες απο ελλαδα και ετσι ας παραθεσω μερικες για να δουμε τη καλυτερη επιλογη με βαση τιμης αξιας:

PHILLIPS 42"PFP5532D 1125€

PANASONIC TH42PV70 1415€

SAMSUNG 50C96 1665€

HITACHI P50T01 2035€

οπως καταλαβατε ηδη οι 2 πρωτες ειναι 42" και οι αλλες 50"
τιμη δε πηρα απο τις 42αρες για το ιδιο μοντελο σε 50αρα.

οι γνωμη σας παντα μετραει:grinning-smiley-043

Aπο αυτη που εντυπωσιαστηκα ομως,δε ξερω ισως μεγεθους,ειναι η HITACHI P50T01.προσπαθησα να βρω καποια πληροφορια στο φορουμ αλλα ελαχιστα πραματα.

Οι Hitachi εχουν πανελ ALiS που εχει δυο αρνητικα:

1- Δειχνει την εικονα Interlaced αντι για progressive
2- Εχει υποδιεστερο μαυρο σε σχεση με τις υπολοιπες πλασμα

Διαβασε και εδω...

http://www.tech.co.uk/home-entertainment/tv/tvs-displays/plasma/review/hitachi-50pt01

Mε βαση τις τιμες που βλεπω μαλλον πρεπει να κινηθεις για την Samsung.

Οι Hitachi εχουν πανελ ALiS που εχει δυο αρνητικα:

1- Δειχνει την εικονα Interlaced αντι για progressive
2- Εχει υποδιεστερο μαυρο σε σχεση με τις υπολοιπες πλασμα

Διαβασε και εδω...

http://www.tech.co.uk/home-entertainment/tv/tvs-displays/plasma/review/hitachi-50pt01

Mε βαση τις τιμες που βλεπω μαλλον πρεπει να κινηθεις για την Samsung.

Rivers ποια ''μεγαλη'' τηλεοραση εχεις;

πηγα σημερα να δω απο κοντα τη SAMSUNG 50PC96 αλλα
δυστηχως δεν υπηρχε διαθεσιμη καθως στα 1665ευρω εγιναν αναρπαστες:music-smiley-005:.

παρ'ολα αυτα μου εδειξε ο πωλητης :rifle:,
σας ειπα με αυτους μπλεκεις παραπανω και καλα ειναι να πας διαβασμενος,
την PHILIPS 42pf9831d σε εξαιρετικη τιμη λογω προσφορας(2 τεμαχια εναπομειναντα)1700ευρω.

το θεμα τωρα ειναι οτι αυτη ειναι 42" και μου φανταζει λιγο μικρη απο τοτε που μπηκα στη διαδικασια σκεψης 50".

επισης μου εδειξε και την LG50PC55 στα 1615 ευρω και με ειδοποιησε οτι SAMSUNG σε ενα τελευταιο κομματι θα τη φερει στο καταστημα με δικη μου προτεραιοτητα αγορας την ερχομενη πεμπτη.

σας μπερδεψα λιγο καθως ειμαι πελαγωμενος και γω.το θεμα τωρα ειναι ποια ειναι η TOP επιλογη?

η γνωμη σας οπως παντα μετραει:grinning-smiley-043

προλαβαίνεις ακόμα πάντως να γίνεις μέλος στο κόμμα των αναποφάσιστων..... :BDGBGDB55:

είμαι ο αντιπρόεδρος του κόμματος, ο πρόεδρος είναι ο Γιώργος ο Χατζηδάκης, εξαίρετο μέλος και με αρχές. είπαμε, είναι αναποφάσιστος !!:flipout::flipout::flipout:

στο θέμα μας λοιπόν, οι συμφορουμίτες έχουν δίκιο σ' αυτά που σου προτείνουν, η ενασχόληση τους με το θέμα τους κάνεις ικανότατους αξιολογητές...-bye-

υ.γ ο Rivers είναι η wikipedia των τηλεοράσεων του avclub, πάντα πρόθυμος να δώσει τις γνώσεις του σε όλους τους συμφορουμίτες !!:worshippy:

υ.γ 2 τι είπα πάλι ο φούστης... :BDGBGDB55::flipout:

και για να μην παρεξηγηθώ....

όσα σου λένε τα υπόλοιπα μέλη είναι ένας οδηγός έτσι ώστε να κινηθείς και να επιλέξεις κάποια απο τα κορυφαία σε απόδοση μοντέλα της αγοράς..

τα μάτια σου όμως και μόνο θα αποφασίσουν για να κάνεις την τελική επιλογή!

avclub rulez! :SFGSFGSF:

PETRAN σ'ευχαριστω για την ακαριαια απαντηση
αλλα απεφυγες με διπλωτικο τροπο θα ελεγα να παρεις θεση ως προς το ποια ειναι η καλυτερη επιλογη!!!

αναμενω και τα δικα σου φωτα μιας και εισαι και συ μελος με 3000+ ποστς:SFGSFGSF: