Τηλεόραση 4K 120Hz κυρίως για gaming & ταινίες.

Αν βλέπεις στο απόλυτο σκοτάδι και η ταινία έχει σκοτεινές σκηνές τότε ναι θα βλέπεις γκρι.

Από Samsung καλύτερη είναι η Q70T αφού έχει το διπλάσιο contrast από τη Q80T, 7.000:1 έναντι 3.000:1 της δεύτερης και δεν έχει το επιθετικό local dimming που δημιουργεί blooming στους υπότιτλους.

Re: Απάντηση: Τηλεόραση 4K 120Hz κυρίως για gaming & ταινίες.

Δες λίγο πιο πάνω τι ακριβώς λέω.
Δεν είπα ποτέ εγώ ότι η q70t έχει 2 θήρες hdmi 2.1

Και ποιος σου είπε ότι έχω να δώσω 1000 ευρώ?
Δες λίγο καλύτερα πόσο κοστολογείτε αυτή τη στιγμή η samsung qe55q70t.
Για q80 δεν έγραψες;

Ένα χιλιάρικο έχει..

Δεν σε διόρθωσα φιλε μου για τις hdmi θύρες.. κάλμα

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λάθος μου για την 70 ήθελα να γράψω και έγραψα κατά λάθος για την 80.

Τι ακριβώς είναι το blooming?

Κι εσύ μεταξύ των q70t & q80t προτείνεις την 70t

Re: Απάντηση: Τηλεόραση 4K 120Hz κυρίως για gaming & ταινίες.

Λάθος μου για την 70 ήθελα να γράψω και έγραψα κατά λάθος για την 80.

Τι ακριβώς είναι το blooming?

Κι εσύ μεταξύ των q70t & q80t προτείνεις την 70t

Με την Q70 και σωστή ρύθμιση θα είσαι άρχοντας.

Το blooming είναι η διαρροή φωτός στη εικόνα όπως π.χ. γύρω από τους υπότιτλους το μαύρο γκριζάρει γιατί ξεφεύγει και παραδίπλα φωτεινότητα.
Η Q70 δεν το έχει αυτό το θέμα.

Οπότε για τα λεφτά που έχω η q70t μου λέτε ότι ειναι μια αξιοπρεπεις τηλεόραση για gaming νέας γενειας;

Το freesync στη q70t τουλάχιστον στην hdmi 2.1 θήρα υποστηρίζεται από το 4k 120hz;;;;;

Επισης στις θηρες hdmi 2.0 θα μπορώ να βάλω freesync;

https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/q70t-qled

Υπάρχει αναλυτικό review ποιες αναλύσεις υποστηρίζει η τηλεόραση

While this TV is supposed to support 4k up to 120Hz, we weren't able to display a signal higher than 4k @60Hz, even with the same computer and settings that we used to test the Q90R, which worked perfectly. We expect that it requires an HDMI 2.1 source, and since none are available at this time, we'll retest it when we can and provide an update.

The Q70T supports FreeSync to reduce screen tearing when gaming. There are no settings for it; it turns on automatically when it detects a computer or an Xbox One that has VRR enabled at the launch of a game.

Απάντηση: Re: Τηλεόραση 4K 120Hz κυρίως για gaming & ταινίες.

Για την q60t ποια η γνώμη σας; όχι για gaming

Από τη στιγμη που δεν έχει θήρα hdmi 2.1 και δεν έχει και τρελή διαφορά τιμής με την q70t απλά μην ασχοληθείς καν.

Ποιος σου είπε οτι δεν με νοιάζει το gaming????

Εννοείτε ότι με νοιάζει.

Και μάλλον θα προβώ στην αγορά της Samsung qe55q70t.

Την έχει κάποιος να μου πει εντυπώσεις?

Εκτός αν δεν απαντάς σε εμένα.
Απλά δεν έχεις βάλει κάποια παράθεση ερώτησης και είναι δύσκολο να καταλάβουμε σε ποιον απαντάς.

Ακρίβως πάνω από την δημοσίευσή μου, billmich.

Παιδιά, αν σε ένα thread πάτε να παίξετε μπάλα ερωτήσεις τι TV να πάρετε, 3 διαφορετικά άτομα, δεν θα βγεί άκρη.
Ο καθένας να ανοίξει το δικό του thread με τα στοιχεία του χώρου του και τις απαιτήσεις, budget, απόσταση θέασης, κλπ για να πάρετε σωστές εξατομικευμένες συμβουλές.

Παιδιά, αν σε ένα thread πάτε να παίξετε μπάλα ερωτήσεις τι TV να πάρετε, 3 διαφορετικά άτομα, δεν θα βγεί άκρη.
Ο καθένας να ανοίξει το δικό του thread με τα στοιχεία του χώρου του και τις απαιτήσεις, budget, απόσταση θέασης, κλπ για να πάρετε σωστές εξατομικευμένες συμβουλές.

+1000

To ίδιο συμβαίνει και σε νήματα κατόχων

Αν κάποιος σκέφτεται να αγοράσει μια τηλεόραση 48-55 ιντσών 4k ποια του προτείνετε?
Την c9 ή την cx και γιατί?
Και όσο αφορά το 4k@120fps τι γίνεται ειδικά με το παλιότερο μοντέλο c9.
Η Lg είχε πει παλιά ότι θα το προσθέσει με ένα firmware update. Τι έκανε τελικά?
Υποθέτω για τις νέες κονσόλες xbox series x & ps5 είναι ότι καλύτερο μια lg oled c9 ή cx σωστά?
Και τελευταία(Προς το παρόν ερώτηση) ο ενσωματωμένος media player που έχει τι λέει σε σχέση με αυτόν που έχουν οι τελευταίες τηλεοράσεις samsung qled?

Με το θέμα burn in τι γίνεται??
Λέγανε παλιά ότι όλες οι Oled έχουν ένα θέμα με το burn in.
Με τις lg c9 & cx τι γίνεται όσο αφορά το burn in?
Επειδή εγώ αν τελικά προβώ σε μια από της δυο θα την έχω για όλες τις χρήσεις(Κονσόλα xbox series x, υπολογιστή, ταινίες κ.τ.λ.)

Αν κάποιος σκέφτεται να αγοράσει μια τηλεόραση 48-55 ιντσών 4k ποια του προτείνετε?
Την c9 ή την cx και γιατί?
Και όσο αφορά το 4k@120fps τι γίνεται ειδικά με το παλιότερο μοντέλο c9.
Η Lg είχε πει παλιά ότι θα το προσθέσει με ένα firmware update. Τι έκανε τελικά?
Υποθέτω για τις νέες κονσόλες xbox series x & ps5 είναι ότι καλύτερο μια lg oled c9 ή cx σωστά?
Και τελευταία(Προς το παρόν ερώτηση) ο ενσωματωμένος media player που έχει τι λέει σε σχέση με αυτόν που έχουν οι τελευταίες τηλεοράσεις samsung qled?

Με το θέμα burn in τι γίνεται??
Λέγανε παλιά ότι όλες οι Oled έχουν ένα θέμα με το burn in.
Με τις lg c9 & cx τι γίνεται όσο αφορά το burn in?
Επειδή εγώ αν τελικά προβώ σε μια από της δυο θα την έχω για όλες τις χρήσεις(Κονσόλα xbox series x, υπολογιστή, ταινίες κ.τ.λ.)
Αν θέλεις την ηρεμία σου μακριά απο oled τουλάχιστον προς το παρόν.

Αυθαίρετο συμπέρασμα κατά την ταπεινή μου γνώμη.
Και η δική μου ταπεινή γνώμη είναι ;);) και δεν θα μπω στον κόπο να γράψω ένα κατεβατό αποτρεπτικούς λόγους για την συγκεκριμένη τεχνολογία.
Περί ορέξεως ............

Και η δική μου ταπεινή γνώμη είναι ;);) και δεν θα μπω στον κόπο να γράψω ένα κατεβατό αποτρεπτικούς λόγους για την συγκεκριμένη τεχνολογία.
Περί ορέξεως ............
Κάτοχος oled τηλεοράσεων τα τελευταία 5 χρόνια με φουλ gaming δίχως κανένα πρόβλημα.

Απόψεις δίχως τεκμηρίωση εννοείται πως επιδέχονται αμφισβήτησης.

Κάτοχος oled τηλεοράσεων τα τελευταία 5 χρόνια με φουλ gaming δίχως κανένα πρόβλημα.
Δηλαδή πόσες έχεις αλλάξει ??????
Και γω φίλε μου είχα αγοράσει κάποια στιγμή αυτοκίνητο που όλοι το κατηγορούσαν ότι έβγαζε πολλά προβλήματα, το κράτησα για 10000 χιλιόμετρα και δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα. Αν με αυτή την λογική να αλλάζουμε αυτοκίνητα και τηλεοράσεις σαν τα σώβρακα τότε κανένα πρόβλημα δεν θα προλάβεις να εντοπίσεις.
Μην καρφώνεσαι απο μόνος σου λοιπόν ;);)

Δηλαδή πόσες έχεις αλλάξει ??????
Και γω φίλε μου είχα αγοράσει κάποια στιγμή αυτοκίνητο που όλοι το κατηγορούσαν ότι έβγαζε πολλά προβλήματα, το κράτησα για 10000 χιλιόμετρα και δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα. Αν με αυτή την λογική να αλλάζουμε αυτοκίνητα και τηλεοράσεις σαν τα σώβρακα τότε κανένα πρόβλημα δεν θα προλάβεις να εντοπίσεις.
Μην καρφώνεσαι απο μόνος σου λοιπόν ;);)
Έχει σημασία πόσες έχω αλλάξει ή αν είχα πρόβλημα. Προφανώς δεν μπορούμε να κάνουμε σοβαρή κουβέντα.

Καλή σου μέρα