Τηλεόραση 50

nikvla

New member
25 February 2016
5
Καλησπέρα σε όλους,

Κοιτάω για αγορά τηλεόρασης στα 48-50 λόγο απόστασης (max 3μέτρα). Δεν με ενδιαφέρει ούτε το 3d ούτε να είναι smart tv. Κυρίως θα βλέπουμε digea και ταινίες. Το budget είναι 500€ περίπου.
Μελλοντικά θα μπεί και στον τοίχο.
Όλες οι προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες.

Καλή περίπτωση μέχρι 500 ευρώ είναι η Sony R550C. Αν η χρήση περιλαμβάνει και θέαση αθλητικών, η Samsung J6200 είναι καλύτερη λύση, λόγω 100 Hz panel.

Re: Απάντηση: Τηλεόραση 50

H Sony R550C είναι στα 50Hz; Επίσης η R510C είναι το αντίστοιχο μοντέλο για την Αμερική ή έχει διαφορές;

Με αυτό το budget είσαι λίγο σφιχτός για 50ρα

Παρακολούθα τις ευκαιρίες να βρεις καμιά 50ρα ή 48ρα σε προσφορά και την χτυπάς.

Αν βρείς κάποια ρώτα εδώ να σου πούμε γνώμη.

Το κακό με την 50άρα j6200 είναι ότι δεν έχει VA panel , UE50J6200: 50D1AF0V ,D=AU Optronics panel
Άρα πιστεύει ότι δεν αξίζει υπάρχει και 48αρα j6200 με 550. Αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να φτάσω σε αυτά τα χρήματα. Αρχικά είχα ξεκινήσει να δώσω μαξ 400 για 43άρα και είδα ότι πρέπει να πάω σε 50 για τα 3μέτρα απόσταση. Με ξεφραγκιάσατε :P

Η Au Optronics απ' όσο ξέρω MVA panel βγάζει...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Άρα πιστεύει ότι δεν αξίζει υπάρχει και 48αρα j6200 με 550. Αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να φτάσω σε αυτά τα χρήματα. Αρχικά είχα ξεκινήσει να δώσω μαξ 400 για 43άρα και είδα ότι πρέπει να πάω σε 50 για τα 3μέτρα απόσταση. Με ξεφραγκιάσατε :P

500 για 50ρα είσαι οριακά.
Ή θα πάρεις μέτρια τηλεόραση ή θα περιμένεις να βγει προσφορά για να πάρεις σε αυτά τα λεφτά μια καλύτερη.

Εγώ συμβουλεύω για προσφορά για να πάρεις κάτι καλύτερο. Από εκεί και πέρα εσύ κρίνεις και αποφασίζεις

Ξαναλέω, τι πάνελ βγάζει η Au Optronics ?

IPS ?

Εγώ ξέρω για MVA.

Οι τεχνολογίες στα Led panels είναι οι εξής:

VA (MVA/PVA)
IPS
TN

Πριν την πάρεις κάτσε στο μαγαζί να την δεις να παίζει.

Και δες λίγο και τις γωνίες θέασης (πάνε στα πλάγια), αλλά και βάλε να δεις τηλεοπτικό

Μην κάθεσαι στο μισό μέτρο από οθόνη αλλά πάνε στα 2-2.5 μέτρα οπως και στο σπίτι και δες την

Αν δεν κανω λαθος εχει Refresh rate 50Hz πραγματικο η panasonic.

Θα παω το απογευμα να δω την samsung j6200 50αρα που εχει προσφορα. Θα δω και την lg LG LED TV 50LF652V 50" (πιστευω οτι θα μπει και αυτη προσφορα σε λιγο καιρο στην ιδια τιμη).
Aπο οτι εχω καταλαβει η samsung εχει va panel στα 100hz και ειναι μοντελο 2014 ειναι ιδανικη για ταινιες ενω η lg εχει ips panel poy γκριζαρει το μαυρο του και ειναι μοντελο 2015. Νομιζω οτι samsung εχει τετραπυρηνο επεξεργαστη ενω η LG διπυρινο . Η Samsung δεν εχει καλες γωνιες θεασης ενω η lg εχει. Στο σκρουτζ η sumsung ξεκινησε τιμη πωλησης 979 ενω η lg 1099. Xωρις προσφορα η sumsung ειναι ακριβοτερη απο την lg ενω η lg εχει και 3d. Δυσκολα τα πραγματα....

H J6200 είναι μοντέλο 2015 όπως και η LG.

Απλά η Samsung έχει VA Panel και η LG ips, με τις διαφορές αυτές που είπες.

Δλδ το Va Panel έχει καλύτερο μαύρο, ενώ το ips έχει καλύτερες γωνίες θέασης.

Πηρα την j6200 τελικα ... πριν λιγο την εβαλα σε λειτουργια υπεροχα χρωματα. Ευχαριστω τα παιδια που βοηθησαν με τα ποστ τους.