τιμες για τα ps3 games

hawkeye

Established Member
5 November 2007
105
εχετε να προτεινετε καποιο καταστημα για καλυτερες τιμές ή ειναι παντου φιξαρισμενες?

Καμία φορά και το Πλαίσιο έχει κάποιες καλές προσφορές :SFGSFGSF:. Σίγουρα το Play.com που είπε και ο Sfortis είναι το καλύτερο στις τιμές. Επίσης αν χρησιμοποιήσεις το www.skroutz.gr θα σου βρεί ότι του ζητήσεις, με την καλύτερη τιμή που μπορείς να βρείς στο Net.

Last edited:
Όλα τα παραπάνω, + ebay.uk!

Πολυ φθηνες τιμες στα ελαφρως μεταχειρισμενα που ξεκινανε απο τα 25 ευρω(!!!) μαζι με τα μεταφορικά, ή καινουργια από ebay stores!

Επίσης, βρισκεις νεες κυκλοφοριες που δεν εχουν ερθει ακομα Ελλαδα... Βρήκα το devil may cry 4 στα 45 ευρώ (μαζι με μεταφορικα!):ernaehrung004:

Υπαρχουν και καποια καταστηματα στην Αθηνα που ασχολουνται αποκλειστικα με το video-gaming και ηδη ξεκινησαν να δινουν καλομεταχειρισμενα απο 25-30 ευρο.
(το ιδιο ισχυει και για ταινιες στη μιση τιμη εννοειται...απλα ειναι ακομα η αρχη και τα θεματα ελαχιστα)

Last edited:
Για πες κανενα τετοιο μαγαζι... Ενδιαφερομαι κι εγώ! :grandpa:

Για πες κανενα τετοιο μαγαζι... Ενδιαφερομαι κι εγώ! :grandpa:

Ενα αρκετα γνωστο ειναι στο Νεο Ηρακλειο πανω στην ηρακλειου.
Φανταζομαι οτι ολο και καποιο game ή ταινια θα βρεθει και στα υπολοιπα "αντιστοιχα" καταστηματα που υπαρχουν και σε αλλες περιοχες της Αθηνας. Τα καταστηματα αυτου του ειδους ειναι παρα-πολυ γνωστα και "παλια"(απο εποχη super-nintendo!!!) για πωλησεις-ανταλλαγες κτλπ οσον αφορα games και παιχνιδομηχανες.Φανταζομαι οτι διαφημησεις τους υπαρχουν και σε αντιστοιχα περιοδικα....

ps)Sorry που δε δινω παραπανω πληροφοριες αλλα δε θελω να κανω "διαφημηση".

megamarket -> call of duty 35 euro
plaisio -> sega rally, virtua fighter 5 35 euro

αγορασα το πρωτο..τι να πω..το ειχα παιξει σε κακο pc με 15αρα οθονη..τωρα σε ps3 σε 46 αρα Χ
αλλο παιχνιδι..τι ειπα? παιχνιδι?

Διονυση θα γινω ιεροσυλος...δεν μαρεσει το 4...
αν το call of duty δεν εχει 2ο παγκοσμιο πολεμο τοτε αρχιζει και θuμιζει εντονα rainbow six ktl ktl

Διονυση θα γινω ιεροσυλος...δεν μαρεσει το 4...
αν το call of duty δεν εχει 2ο παγκοσμιο πολεμο τοτε αρχιζει και θuμιζει εντονα rainbow six ktl ktl

Σε αυτό συμφωνώ!
Αλλά δε με πειραζει γιατι ηθελα να δω μια αλλαγη στο call of duty ! Εξαλου με Β' παγκόσμιο παίζεις και το Medal of Honour Airborne αν θες! :ernaehrung004:

Καιρός δεν ήταν να δούμε και κάτι άλλο εκτός απο 2ο παγκόσμιο όμως? τόσα χρόνια τα ίδια με τον 2ο παγκόσμιο πια! υπάρχουν κι' άλλοι πολεμοι! :p

Παιδιά μια ερώτηση,στο play.com βρίσκω παιχνίδι με 39.99 λίρες το οποίο νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι γύρω στα 54 αν δεν κάνω λάθος.Στην τιμή που δίνει σε
όμως λέει 61.99 .Αν εγώ το παραγγείλω τελικά με ποιά τιμή θα το πληρώσω ξέρει κανείς να μου πεί?

Re: Απάντηση: τιμες για τα ps3 games

Παιδιά μια ερώτηση,στο play.com βρίσκω παιχνίδι με 39.99 λίρες το οποίο νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι γύρω στα 54 αν δεν κάνω λάθος.Στην τιμή που δίνει σε
όμως λέει 61.99 .Αν εγώ το παραγγείλω τελικά με ποιά τιμή θα το πληρώσω ξέρει κανείς να μου πεί?

Θα το πληρώσεις στην τιμή που λέει σε ευρώ δηλαδή 61.99
Το έχουν κάνει έτσι μάλλον για να αντισταθμίσουν τα ταχυσρομικά

Καινούρια... Δεν έχω πάρει αλλά είναι δοκιμασμένο

myxbox.gr και ps3forums.gr από κει ψωνίζουν και δεν έχουν πρόβλημα...

Οκ.Ευχαριστώ!Ξέρεις μήπως αν παίζει αντικαταβολή γιατί δεν χρησιμοποιώ πιστωτικές?