τιμες για τα ps3 games

Re: Απάντηση: τιμες για τα ps3 games

Οκ.Ευχαριστώ!Ξέρεις μήπως αν παίζει αντικαταβολή γιατί δεν χρησιμοποιώ πιστωτικές?

Βάσω, δυστυχώς μονο με πιστωτική στελνει το συγκεκριμενο καταστημα...:smash:
Όπως και το play.com

Μπορείς ΑΝΕΤΑ να βγαλεις μια προπληρωμενη πιστωτικη καρτα για τετοιες αγορες, οπως ειναι η ATTICA Giftcard Visa....

Ευχαριστώ,θα το ψάξω.Ξέρεις δεν ξέρω καν τι είναι προπληρωμενη πιστωτικη καρτα!

SOFTWARE CENTER Χαλκοκονδυλη22 τηλ 5235260,καινουργια και μεταχειρισμενα (πχ Transformers-30e,Resistance-35e,motorstorm 30e)

Re: Απάντηση: τιμες για τα ps3 games

Βάσω, δυστυχώς μονο με πιστωτική στελνει το συγκεκριμενο καταστημα...:smash:
Όπως και το play.com

Μπορείς ΑΝΕΤΑ να βγαλεις μια προπληρωμενη πιστωτικη καρτα για τετοιες αγορες, οπως ειναι η ATTICA Giftcard Visa....

η να χρησιμοποιήσεις μια χρεωστική (συνδεδεμένη με λογαριασμο στο οποίο θα υπάρχει ενα minimum ποσό). Εγώ χρησιμοποιώ την cash card της Πειραιώς που περνάει παντού...

Απάντηση: Re: τιμες για τα ps3 games

www.games-asia.com

Ολοι οι ΑΑ τίτλοι στα 45 ευρώ με δωρεάν αποστολή σ'όλο το κόσμο....

Σε αυτό το site βλέπω ps3 games europe και ps3 games USA.

Τι διαφορά έχουν?

To region ? Στα παιχνίδια δεν ισχύει. Σωστά?

Εχθες παραγγειλα δυο παιχνιδακια απο 45 το ενα . USA region free ;)

....και μου εστειλαν σημερα ειδοποιηση οτι εστειλαν το ενα και το αλλο αναμονη,,,,,:twoguns:

εχω cash card της Πειραιως αλλα σε αυτον τον λογαριασμο εχω ολα μου τα χρηματα
ειναι ασφαλες?

Ναι. αρκεί να βάλεις όριο Online συναλλαγών στην κάρτα σου... Εγώ έχω βάλει 200 Ευρώ..

Ακόμα καλύτερα να ανοιξεις εναν αλλο τον οποιο να βλέπει σαν βασικό η κάρτα σου και να μεταφερεις εκεί ακριβώς το ποσό που χρειάζεσαι για τις συναλλαγές σου.. Νομίζω οτι η Πειραιώς το κάνει αυτό.. Ρώτησε τους

Απάντηση: Re: τιμες για τα ps3 games

SOFTWARE CENTER Χαλκοκονδυλη22 τηλ 5235260,καινουργια και μεταχειρισμενα (πχ Transformers-30e,Resistance-35e,motorstorm 30e)
70 euro το pes2008....
ο σκοπος ειναι να βρουμε καποιο καταστημα αν γινεται εντος της χωρας για καλες τιμες σε ολα τα παιχνιδια και οχι προσφορες για παλια

Re: Απάντηση: Re: τιμες για τα ps3 games

ο σκοπος ειναι να βρουμε καποιο καταστημα αν γινεται εντος της χωρας για καλες τιμες σε ολα τα παιχνιδια και οχι προσφορες για παλια

Αυτό ΜΟΝΟ στο E-bay γινεται, ή σε καταστήματα που πουλάνε μεταχειρισμένα! :smash:

Παρελαβα εχθες απο games asia. Τα παιχνιδια ειναι region3 ntsc.
Δεν τα εχω βαλει να τα δοκιμασω ακομα και κατι με τρωει......

Το βιβλιαρακι ειναι ολο στα κινεζικα του rachet&clank και αγγλικο του burnout paradise...

Το να έχει region θα μου φανεί λίγο περίεργο πάντως...
Τα bluray παιχνίδια του ps3 δεν έχουν συνήθως περιοχές.
Εδώ πήρα το ιαπωνικό grand turismo, με οδηγίες μόνο στα ιαπωνικά και παίζει μια χαρά.