τιμες για τα ps3 games

Μιχαλη δεν ειπα οτι δεν παιζει. Δεν το εχω δοκιμασει ακομα. Απλα μου κανει εντυπωση γιατι αναφερουν πανω τα region αφου υποτιθετε παιζουν παντου. Επισης αναφερουν και ntsc 720p.

Θα τα δοκιμασω σημερα και θα ενημερωσω...

Re: Απάντηση: τιμες για τα ps3 games

Το να έχει region θα μου φανεί λίγο περίεργο πάντως...
Τα bluray παιχνίδια του ps3 δεν έχουν συνήθως περιοχές.
Εδώ πήρα το ιαπωνικό grand turismo, με οδηγίες μόνο στα ιαπωνικά και παίζει μια χαρά.

Ναι, όμως Μιχάλη παρόλο όπου γράφουν πάνω το region, δεν σημαίνει ότι δεν είναι region free. Βλέπε το PES2008 (region 2) αλλά είναι region free.

Για τα παιχνίδια μην διστάζετε είναι όλα region free,αν τυχών κλειδώσουν έστω και ένα, να είστε σίγουροι ότι θα το μάθουμε άμεσα.

Ναι μεν ΟΛΑ τα παιχνιδια του PS3 ειναι region Free, αλλά καπου διαβασα ότι σε οτι αφορα τις δικτυακες ικανοτητες τους, καποια ενδεχεται αργοτερα να ΜΗΝ παιζουν ....

Για παραδειγμα θα θελει καποιος το Eυρωπαικο Call Of Duty 4 για να παιξει online στην ΕΥρώπη....:twoguns:

Τωρα βεβαια, μπορει να ειναι και είδηση ΠΑΤΑΤΑ, αλλά ΑΝ βρω που τι διαβασα, θα το ποσταρω να το δειτε....:ADFAD2:

καποιος που εχει ηδη στην κατοχη του ας μας πει αν με το θεμα region παιζει καπου κολλημα οπως το NTSC ή το θεμα δικτύωσης. Καρτα ανωνυμη δινει η τραπεζα κυπρου με 5ευρω αρχικη συνδρομη και ταυτοτητα μεσα σε 10 λεπτα. πηρα ηδη μια και ειμαι ετοιμος να παραγγειλω. μπορει καποιος να βοηθησει με το θεμα region??

Re: Απάντηση: τιμες για τα ps3 games

καποιος που εχει ηδη στην κατοχη του ας μας πει αν με το θεμα region παιζει καπου κολλημα οπως το NTSC ή το θεμα δικτύωσης. Καρτα ανωνυμη δινει η τραπεζα κυπρου με 5ευρω αρχικη συνδρομη και ταυτοτητα μεσα σε 10 λεπτα. πηρα ηδη μια και ειμαι ετοιμος να παραγγειλω. μπορει καποιος να βοηθησει με το θεμα region??

Πρόβλημα αναπαραγωγής του παιχνιδιού δεν θα έχεις,το μόνο αδιευκρίνιστο της υπόθεσης είναι για το online κομμάτι και τα περίφημα add-on από το Playstation Store.

Λοιπον, εχθες δοκιμασα το burnout paradise, region 3 ntsc.

Με το που εβαλα το δισκακι, ζητησε κι εκανε update του παιχνιδιου, οπως εχει γινει και με αντιστοιχα domestic δισκακια σε αλλα παιχνιδια.

Απο εκει και περα ,ολα κανονικα.

Δικτυακο δεν δοκιμασα ακομα !

826399_lp.jpg

Formula F1 Championship Edition (ps3) £17.99

826398_lp.jpg

Genji - Days of the Blade (ps3) £17.99

826303_lp.jpg

Motorstorm (ps3) £17.99

826302_lp.jpg

Resistance - Fall Of Man (ps3) £17.99

826360_lp.jpg

Ridge Racer 7 (ps3) £17.99