Δημήτρης Θ.
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 12,626
http://buy.fudzilla.com/a439039.html
http://www.skroutz.gr/s/79179/Pioneer-BDP-320.html?keyphrase=Pioneer+BDP-320 +20%
Kαι οπως ειδατε φιλοι μου μετα απο ψαξιμο 10 λεπτων όχι ωρων και ημερων και ολα δημοφιλοι προιοντα και ευρειας αποδοχης και καταναλωσης.
http://buy.fudzilla.com/a371278.html
http://www.skroutz.gr/c/35/tainies.html?page=1047 +224% πως ειπατε???? θελεις κι αλλα???
αυτο δεν ειναι υπονειες εναντιον μου???:SFGSFGSF::ADFADF1::ADFADF1::ADFADF1:
Συγνωμη γιατι παραπανεις? οτι εστειλα ηταν με ΦΠΑ!!!
http://www.hiwayhifi.com/site/product.asp?section=1&Cat=39&Sub=237&Prod=31061
οπως και σε οσα ποσταρα!!
Κυρια διαχειριστα θα ηθελα να μην επιβαλεστε με την απειλη"θα υποστεις τις συνεπειες"αλλα μεσα απο τον γραπτο λογο σας να μας νουθετειτε για τα ατοπηματα μας,παντα φιλικα.
Τωρα οσο αφορα τις τιμολογησεις των μηχανηματων στην Ελληνικη αγορα,και εχωντας ενεργη δραση στο χομπυ,απο το 1977,εχω να πω οτι δικαιως καποιοι φιλοι διαμαρτυρωνται.Τα πραγματα την τελευταια δεκαετια ειχαν ξεφυγει αρκετα,αλλα υπηρχαν πολλοι λογοι για αυτο,δεν δικαιολογω τους εμπορους αλλα ειναι μεγαλο θεμα για να ανοιξει τωρα,τα τελευταια δυο χρονια περιπου οι τιμες εχουν ορθολογιστει και σε παρα πολλες περιπτωσεις εχουμε και φθηνοτερες τιμες απο το εξωτερικο.Βεβαια υπαρχουν ακομη οι αλεξιπτωτιστες του χωρου,που εχουν μεινει πισω,οπως και καποιοι που επειδη εχουν μια μαρκα που πουλαει μονη της(εμπορικη)νομιζουν οτι αυτοι θα μεινουν στο απυροβλητο.Και για αυτους ομως εχω να πω πως αναγκαστικα λογω των δυσκολων εποχων που διανυουμε και θα διανυσουμε θα εξωρθολογιστουν.Εχω κανει τεραστια ερευνα απο ολα τα κρατη(παραγωγης και μη)ευρωπαικων χωρων και εκτος αυτης.Θα ελεγα δε οτι μεσα απο αυτου του ειδους συζητησεις ενημερωνονται και οι αντιπροσωποι και διαμορφωνουν και αναλογο τιμοκαταλογο, γιατι ξερουν πλεον οτι και εμεις οι καταναλωτες γνωριζουμε τι γινεται και εξω απο την εγχωρια αγορα πατωντας ενα κουμπι!Εχεται βεβαια υποψιν σας οτι δεν πρεπει να λαμβανεται σαν τιμη ενος προιοντος την τιμη τιμοκαταλογου γιατι επανω σε αυτην γινονται τεραστιες εκπτωσεις(με αρκετη πιεση)πραγμα που δεν ισχυει στο εξωτερικο.Θα σας αναφερω ενδεικτικα οτι σε ερευνα αγορας απο Αμερικη της ταξεως των 30000$(ανευ φπα,φορο,και μεταφορικα) για ηχεια,(επειτα απο μεγαλη πιεση και απολυτου μετρητοις καταφερα και πηρα εκπτωση 20%),τα πηρα απο Ελλαδα πολυ φθηνοτερα απο τον τοπικο μας αντιπροσωπο.Η γνωμη μου λοιπον για να κλεισω ειναι,η σωστη ερευνα αγορας η υπομονη και η σωστη διαπραγματευση με τον εμπορο,ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.
Δεν μπορεσα να διαβασω το εν λογω ποστ,μαλλον λογω της διαγραφης του,για αυτον τον λογω παρεθεσα και ειπα την αποψη αυτη,γιατι αξιολογησα την αντιδραση σας υπερβολικη.Παντως με καλυψατε πληρως και ευχαριστω.Συμφωνω απολυτα με τα υπολοιπα.To να εκτοξεύει κάποιο μέλος υπόνοιες για την διαχειριστική
ομάδα (το εν λόγω πόστ σβήστηκε) είναι τουλάχιστον αγενές και άκομψο.
Επίσης το γεγονός ότι το μέλος thankin αναφερόταν κυρίως
σε προιόντα εικόνας καθιστούσε τα πόστ του εκτός κατηγορίας..
Και φυσικά δεν επρόκειται για ατόπημα, μάλλον για
πρόκληση εντυπώσεων έμοιαζε η όλη επιμονή του μέλους
σε θέματα που έχουν συζητηθεί παραπάνω και έχουν δωθεί απαντήσεις
από τους αντιπροσώπους.
Φυσικά και πρέπει όλοι μας να διαμαρτυρόμαστε για τις τιμές
κάποιων-όποιων αντιπροσώπων δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται
στην χώρα μας και εξακολουθούν μια εκτός τόπου και χρόνου τιμολογιακή
πολιτική...Το είπαμε και παραπάνω..όποιος από τους εμπόρους
δεν βάλει νερό στο κρασί του ας προμηθευτεί μερικά γερά λουκέτα...
Παρακαλώ διαβάστε και τις απαντήσεις που έδωσαν οι αντιπρόσωποι
παραπάνω..Η έρευνα αγοράς φυσικά και επιβάλεται..
Αλλοίμονο...Και στο κάτω-κάτω ας ψωνίσει ο καθένας από όπου
βρεί το προιόν που τον ενδιαφέρει, φθηνότερα...
Πιστευω και εγω σε αυτην την αποψη και την στηριζω,καλο θα ηταν ομως τις αποψεις των καταναλωτων να μην τις γνωριζουν οι εμποροι γιατι δεν ξερω εαν ειναι σε θεση να τις αναγνωρισουν.Στην κατάσταση που είναι η χώρα κ όλοι μας, προσωπικά αν αγοράσω κάτι θα κοιτάξω να στηρίξω τους Έλληνες !!
Πιστευω και εγω σε αυτην την αποψη και την στηριζω,καλο θα ηταν ομως τις αποψεις των καταναλωτων να μην τις γνωριζουν οι εμποροι γιατι δεν ξερω εαν ειναι σε θεση να τις αναγνωρισουν.
Οταν εχεις κατασταλαξει οτι τελικα το συγκεκριμενο προιον σε καλυπτει και θα ολοκληρωσεις την αγορα σου,και ξερει ο εμπορος η ο αντιπροσωπος οτι θα το αγορασεις, και οτι θα το αγορασεις και σιγουρα απο Ελλαδα τοτε θα εκτιμηθει αλλιως η αποψη σου απο αυτους.Νομιζω!Το λεω αυτο γιατι εχω κανει παρα μα παρα πολλες αγορες και εγχωριες και εξωτερικου.Διαφωνώ ως προς το μέρος όπου οι αντιπρόσωποι να μην τις γνωρίζουν...γιατί αν θεωρεί ο οποιοσδήποτε αντιπρόσωπος ότι θα με εκμεταλευθεί, τότε πολύ απλά δεν θα προτιμήσω το προϊόν του.
Στην κατάσταση που είναι η χώρα κ όλοι μας, προσωπικά αν αγοράσω κάτι θα κοιτάξω να στηρίξω τους Έλληνες !!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.