ειδες που το 'ξερα τι θα πειςΝαι δεν το ξερα να βάζω ξυπνητήρι στις 12 το βράδυ για να αρχίζω τα πλυντήρια και τα στεγνωτηρια![]()
ΠΛΕΡΩ λοιπον!
το μοναδικο που δεν σε κουραζει ειναι να γκρινιαζεις.
ειδες που το 'ξερα τι θα πειςΝαι δεν το ξερα να βάζω ξυπνητήρι στις 12 το βράδυ για να αρχίζω τα πλυντήρια και τα στεγνωτηρια![]()
Οποιος πραγματικα ζοριζεται oικονομικα, βρισκει τροπους να αξιοποιησει την πληροφορια. Οποιος δεν ζοριζεται απλα γραφει στα φορουμΕιναι να πεφτεις απο τα συννεφα οταν ακους οτι υπαρχουν αναμεσα μας ανθρωποι που ΔΕΝ βαζουν πλυντηρια μετα τις 12 το βραδυ και ΔΕΝ απλωνουν στις 3 τα ξημερωματα.... δηλαδη ρε φιλε, τι κανετε εκεινες τις ωρες ? Κοιμαστε ?
Το ξερετε οτι τα συγχρονα ψυγεια κρατανε την ψυξη εκτος ρευματος για 5-8 ωρες ? ΔΕΝ πιστευω να ΜΗΝ το εκμεταλλευεστε αυτο το χαρακτηριστικο ?
Καλα λενε ελλαδα 2 ταχυτητων....
Φαντασου να ειχε ιδιωτικοποιηθει και το νερο, και να εβγαιναν εδω οι εχοντες να κοκορευονται οτι ΔΕΝ μαζευουν βροχινο νερο και ΔΕΝ το ζεσταινουν στην δεκαμηνη ηλιοφανεια της ελλαδιτσας μας για μπανιο η ξυρισμα....
Ε, ρε Γιωργη Παπαδοπουλε που εισαι ....![]()
ΟΚ εκεί ήταν η διαφορά που δεν έβρισκα, συν ότι δεν κάνεις αποτελεσματική χρήση του διζωνικού. Σε ώρες είναι 3:1, σε KWh είσαι σχεδόν το ίδιο, 3:1 - που σημαίνει ότι δε προσπαθείς να μετακινήσεις φορτία στη χαμηλή ζώνη. Τα 35 KVA έναντι των 25 σου πρόσθεταν ως τώρα 5,5 ευρώ το μήνα ενώ με τη νέα αύξηση θα πάει στα 6 ευρώ το μήνα. Αν είχες μετατοπίσει 200 ακόμα KWh στη χαμηλή ζώνη, θα είχες πληρώσει 16,7 ευρώ λιγότερα.Οταν λέω μας σκίζουν πατόκορφα καθόμαστε μετά και βλέπουμε το ταβάνι. Για δες. Υπόψιν έχω τριφασικό 3 Χ 35Α
Σωστος, αυτο ακριβως που λες ειναι το νοημα , οτι εν ετει 2026 σε δυτικη πολιτισμενη χωρα υπαρχει κοσμος που ζοριζεται πραγματικα για κοινωνικα αγαθα.... (απο οικονομικης αποψης και οχι περιβαλλοντικης) και η λυση που του προτεινεται ειναι χρωματολογια και διαφορικες εξισωσεις συν του να κανει τη νυχτα μερα....Οποιος πραγματικα ζοριζεται oικονομικα, βρισκει τροπους να αξιοποιησει την πληροφορια. Οποιος δεν ζοριζεται απλα γραφει στα φορουμ![]()
Κανει και τίποτα άλλο όλος ο κόσμος; Πλερώ και τουμπεκί.ειδες που το 'ξερα τι θα πεις![]()
ΠΛΕΡΩ λοιπον!
το μοναδικο που δεν σε κουραζει ειναι να γκρινιαζεις.
Και παραπάνω να ήταν δεν θα λεγα όχι....Τα χρειάζεσαι τα 35 KVA;
18 λεπτα σε βγαινει η KW σε αυτο που ποσταρες. Συνολο με ολα μεσα παγιο προμηθεια ρυθμιζομενες. Ποσο πιο φθηνα προτεινεις να τις δωσουν για σπιτικη καταναλωση?Οταν λέω μας σκίζουν πατόκορφα καθόμαστε μετά και βλέπουμε το ταβάνι. Για δες. Υπόψιν έχω τριφασικό 3 Χ 35Α
Οι 30 βαθμοί δεν είναι πλυσιμο. Είναι νεροπερασμα.καταλαβαινω οτι τα παλια πλυντηρια μπορει να καινε τον πατο τους αλλα τα καινουργια νομιζψ δεν καινε τιποτα. Και εξηγουμαι. Πηρα ενα lg inverter περσι που μετακομισα στο καινουργιο σπιτι. Πλενω στο απλο προγραμμα στους 30 βαθμους και μου καταναλωνει 0.6kw η καθε πλυση.
Και εγώ πλέον ως μισθωτός ζορίζομαι πολύ αλλά καλύτερα φτωχός πάρα τρελός.Σωστος, αυτο ακριβως που λες ειναι το νοημα , οτι εν ετει 2026 σε δυτικη πολιτισμενη χωρα υπαρχει κοσμος που ζοριζεται πραγματικα για κοινωνικα αγαθα.... (απο οικονομικης αποψης και οχι περιβαλλοντικης) και η λυση που του προτεινεται ειναι χρωματολογια και διαφορικες εξισωσεις συν του να κανει τη νυχτα μερα....![]()
Ναι ειναι πολυ καλα με ολα μεσα εκτος δημο ερτ. Μιλαμε για τριφασικο και 900kw. Εγω ειμαι στα 21.5 και εχω καθαρη kw 12 λεπτα οποτε αναλογικα εχουμε την ιδια τιμη στο τελος στα υπολοιπα ρυθμιζομενες κτλ. Η αυξηση ειναι μηδαμινη οπως ανεφερα πιο πισω για το ΥΚΩ γιατι παει αναλογικα μονο οι πανω απο ενα οριο τσιμπανε λιγα λεπτα. Δεν ξερω ποσο πιο φθηνα μπορει να παει η kw στην Ελλαδα. Σκεψου Ευρωπη το μεσο ορο ειναι 29 λεπτα με καποιες χωρες να περνανε και τα 40 λεπτα. Υπαρχουν και φθηνοτερες με 11-13 λεπτα αλλα ειμαστε αρκετα κατω απο το μεσο ορο με ολα μεσα εκτος δημος ερτ.Θυμίζω από 0,088 ......
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.