- 20 December 2017
- 15
Καλησπέρα σε όλες και όλους και καλές γιορτές να έχουμε , είμαι σε αναζήτηση 55αρας και μετά από το " μάτι" που έπαιρνα σχεδόν έναν χρόνο στα γραφόμενά σας , είπα να σας ζητήσω και εγώ την βοήθειά μου . Δεδομένα : απόσταση 2,3 με 2,5 μέτρα - θέαση ακριβώς απέναντι - φωτισμός θα έλεγα ελάχιστος - και χρήση ταινίες , αθλητικά (οτε tv σε λίγο καιρό) , και playstation 4 pro από το κανακάρη , τηλεοπτικό μου είναι αδιάφορο.
Διαθέσιμο ποσό 1.200 με 1.500.
Μιας και έχω καταλήξει με όσα έχετε γράψει στις παρακάτω:
1) LG OLED55B7V , 2) LG OLED55C7V , & 3) SONY KD55XE9005 Ίσως και σαν 4) η SONY KD55XE9305
Ερωτήματα : Οι 2 πρώτες LG OLED έχουν ουσιαστικές διαφορές η μόνο στο χρώμα πλαισίου και στην βάση? Ομοίως οι 2 SONY έχουν μεγάλη διαφορά στην ποιότητα ? και αυτό που με βασανίζει η χρήση games του γιόκα (σε νορμάλ ώρες ) ενδείκνυται για τiς OLED ? (burn in??????)
Συμπέρασμα : παρόλου που σας διάβαζα έμεινα μετεξεταστέος , δεν ξέρω τι είναι το burn in πόσο σοβαρό είναι και αν το καθαρίζει το πρόγραμμα καθαρισμού πάνελ που πήρε το μάτι μου ότι έχει η LG. Συγνώμη για το ζάλισμα , ευχαριστώ εκ τον προτέρων , οι προτάσεις σας σίγουρα θα πιάσουν τόπο.
[h=1][/h]
Διαθέσιμο ποσό 1.200 με 1.500.
Μιας και έχω καταλήξει με όσα έχετε γράψει στις παρακάτω:
1) LG OLED55B7V , 2) LG OLED55C7V , & 3) SONY KD55XE9005 Ίσως και σαν 4) η SONY KD55XE9305
Ερωτήματα : Οι 2 πρώτες LG OLED έχουν ουσιαστικές διαφορές η μόνο στο χρώμα πλαισίου και στην βάση? Ομοίως οι 2 SONY έχουν μεγάλη διαφορά στην ποιότητα ? και αυτό που με βασανίζει η χρήση games του γιόκα (σε νορμάλ ώρες ) ενδείκνυται για τiς OLED ? (burn in??????)
Συμπέρασμα : παρόλου που σας διάβαζα έμεινα μετεξεταστέος , δεν ξέρω τι είναι το burn in πόσο σοβαρό είναι και αν το καθαρίζει το πρόγραμμα καθαρισμού πάνελ που πήρε το μάτι μου ότι έχει η LG. Συγνώμη για το ζάλισμα , ευχαριστώ εκ τον προτέρων , οι προτάσεις σας σίγουρα θα πιάσουν τόπο.
[h=1][/h]