ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ!

κεντρο???
εχω να παω κεντρο πολλα χρονια και ελπιζω να μην παω για αρκετα χρονια ακομα

Σε οτι αφορα αλκοτεστ δεν θα ξεχασω ποτε οταν μια μερα ημουν σε ενα μπαρ με την κοπελα μου και κατεβασαμε ενα μπουκαλι ουισκυ οι δυο μας και μετα με το που μπηκα στο τουτου με σταματησαν για τεστ
και ο διαλογος ηταν ο εξης: εχεις πιει τιποτα? 2 ποτηρακια μονο του απανταω.ωραια για φυσα εδω.

Επρεπε να δειτε την φατσα του αστυνομικου οταν ειδε την βελονα να ανεβαινει και ηθελέ να με παει μεσα. ευτυχως μια ι κοπελα μου και δευτερων το οτι ηξερα και ηξεραν τον ιδιοκτητη του μπαρ με αφησαν να φυγω

Η ατακα του αστυνομικου οταν εφευγα ηταν: φιλε εισαι ολυμπιονικης :)

Last edited:
Απάντηση: Re: ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ!

Παντως με βλεπω,για αυτο το διαστημα,να ξεθαβω ενα διπλωμα για 50αρι που ειχα στην εφηβεια μου! Κανενας να πουλαει κανα παπακι ρεκτιφιαρισμενο? :captain:

Μην το γελάς ετσι εκανα !!!!! ξάθαψα το δίπλωμα απο το 50αρι και κυκλοφορούσα !!!! , και επεσα σε μπλοκο τρεμαμενος και εγινε τιποτα !! ο τσοσμπα κοιτουσε λιγο περιεργα πως ενας μοσχαροκεφαλος 40 ετων εχει ακόμα το διπλωμα της τροχαίας απο την εφηβία του (το διπλωμα γραφει οτι ληγει 67 ετων !!) και anyway με αφησε και εφυγα ,,, φανταζομαι οτι βαριοταν να κανει διαδικασίες παραξενες ,,, οπως και φαντάζομαι οτι πρέπει να ειναι εντελως παρανομο!!!!!

Re: Απάντηση: Re: ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ!

Μην το γελάς ετσι εκανα !!!!! ξάθαψα το δίπλωμα απο το 50αρι και κυκλοφορούσα !!!! , και επεσα σε μπλοκο τρεμαμενος και εγινε τιποτα !! ο τσοσμπα κοιτουσε λιγο περιεργα πως ενας μοσχαροκεφαλος 40 ετων εχει ακόμα το διπλωμα της τροχαίας απο την εφηβία του (το διπλωμα γραφει οτι ληγει 67 ετων !!) και anyway με αφησε και εφυγα ,,, φανταζομαι οτι βαριοταν να κανει διαδικασίες παραξενες ,,, οπως και φαντάζομαι οτι πρέπει να ειναι εντελως παρανομο!!!!!

Γιατι ειναι παρανομο?(ενοειται εφοσον κυκλοφορεις με 50αρι)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ!

Γιατι ειναι παρανομο?(ενοειται εφοσον κυκλοφορεις με 50αρι)
Οπως προέιπα φαντάζομαι και νομίζω!
βρε να μην σε πάρω στο λαιμό μου
η εξουσία είναι πλέον απρόβλεπτη δεν ξέρεις ποτε πως αντιδρά !!!
μπορεί να βαφτιστείς εγγληματίας :violent-smiley-030: σε 1 λεπτό !!! για το δίπλωμα , και απο την αλλη
μπορείς να καταχαραστείς το χρήμα του δημόσιων ταμείων και να σε πουν επιχειρηματία!!! :fahne90::fahne90: :SFGSFGSF:

Εγώ πριν ξεκινήσω να πίνω αλκοόλ, πίνω πρώτα ένα ποτήρι νερό, έτσι ώστε να έχω υγρά και να μην μπει κατευθείαν στο αίμα. Κάνω καλά;

Καποτε ολα καλα ηταν! πλεον και με μια μπυρα και εφοσον σε σταματησουν αμεσως την κληση δε την γλιτωνεις...

Εγώ πριν ξεκινήσω να πίνω αλκοόλ, πίνω πρώτα ένα ποτήρι νερό, έτσι ώστε να έχω υγρά και να μην μπει κατευθείαν στο αίμα. Κάνω καλά;

οχι γιατι πλέον το αλκοολ κοστίζει και πρέπει να μην χάνουμε τιποτα :flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ!

Οπως προέιπα φαντάζομαι και νομίζω!
βρε να μην σε πάρω στο λαιμό μου
η εξουσία είναι πλέον απρόβλεπτη δεν ξέρεις ποτε πως αντιδρά !!!
μπορεί να βαφτιστείς εγγληματίας :violent-smiley-030: σε 1 λεπτό !!! για το δίπλωμα , και απο την αλλη
μπορείς να καταχαραστείς το χρήμα του δημόσιων ταμείων και να σε πουν επιχειρηματία!!! :fahne90::fahne90: :SFGSFGSF:

Ενοειται θα το τσεκαρω,απλα γιατι να ειναι παρανομο το παλιο καλο διπλωματακι για 50αρι? Παντως ενα προχειρο ψαξιμο που εκανα στη xe.gr πριν λιγο διαπιστωσα οτι μαλον καλυτερα να περιμενω να παρω πισω το διπλωμα του αυτοκινητου γιατι για 50αρια του 87-95 ζητανε τα αντερα τους!
1000 ευρο για ενα 50αρι glx (honda) του 90!!! Δε νοικιαζω εναν ιδιωτικο σοφερ καλυτερα!

Να κάνω μια ερώτηση δεδομένης της κουβέντας; Υπάρχει κάποιος τρόπος να προμηθευτούμε κάποιο όργανο αντίστοιχο αυτών που χρησιμοποιούν οι αστυνομικοί για τη μέτρηση του αλκοόλ; Νομίζω πως όχι. Αλλά δε θα ήταν πολύ χρήσιμο; Στη χειρότερη, αν δεν είσαι σίγουρος, μετριέσαι μόνος σου και ξέρεις 100% αν είσαι εντός ορίων ή όχι. Τόσο δύσκολο είναι να κυκλοφορήσει στην αγορά κάτι τέτοιο; Ή υπάρχει κάποιος νόμος που να το απαγορεύει (τόσα που έχουμε δει...);

Να κάνω μια ερώτηση δεδομένης της κουβέντας; Υπάρχει κάποιος τρόπος να προμηθευτούμε κάποιο όργανο αντίστοιχο αυτών που χρησιμοποιούν οι αστυνομικοί για τη μέτρηση του αλκοόλ; Νομίζω πως όχι. Αλλά δε θα ήταν πολύ χρήσιμο; Στη χειρότερη, αν δεν είσαι σίγουρος, μετριέσαι μόνος σου και ξέρεις 100% αν είσαι εντός ορίων ή όχι. Τόσο δύσκολο είναι να κυκλοφορήσει στην αγορά κάτι τέτοιο; Ή υπάρχει κάποιος νόμος που να το απαγορεύει (τόσα που έχουμε δει...);

κυκλοφορουν παρα πολλα τετοια οργανα...μεχρι και γνωστη εταιρεια στο χωρο της τηλεοπτικης πωλησης(και οχι μονο) τα διαφημιζει...

εμενα μια φορα με εγραψε ο σκοπος ναι ο σκοπος στο Α.Τ δωδεκανισου (ξερουν οι σαλονικιοι)για κρανος βγικε απο το κουβουκλιο και φωναζε.και μια αλλη φορα παλη στην δωδ. απο κατω μερια στριβωντας απο λαδαδικα με σταματισαν χωρις κρανος χωρις διπλομα και το αλκοτεστ εδιξε 0,60 και με αφισαν:eek:σαστισα καλα λεω πλακα μου κανουν?

κυκλοφορουν παρα πολλα τετοια οργανα...μεχρι και γνωστη εταιρεια στο χωρο της τηλεοπτικης πωλησης(και οχι μονο) τα διαφημιζει...

Τι λες τώρα! Απορώ που δεν έχω δει κανένα (σε σημείο που το είχα δεδομένο πως δεν κυκλοφορούν)! Κανένα αξιόπιστο υπάρχει;;;

Για τους φίλους του ποτού:

Αποφεύγετε τα κοκτέηλ που περιέχουν οτιδήποτε ανθρακούχο. Το ανθρακικό έχει την ιδιότητα να ανοίγει τη βαλβίδα του δωδεκαδάκτυλου με αποτέλεσμα να περνάει το αλκοόλ πιο γρήγορα στο έντερο, συνεπώς και στο αίμα.

Το πρακτικό αποτέλεσμα είναι ότι με λιγότερη ποσότητα μας "βαράει" στο κεφάλι πιο γρήγορα.

Τι λες τώρα! Απορώ που δεν έχω δει κανένα (σε σημείο που το είχα δεδομένο πως δεν κυκλοφορούν)! Κανένα αξιόπιστο υπάρχει;;;

http://www.telemarketing.gr/default.asp?pid=13&itm=9856&ct=136&la=1

(στενη μου γνωση να σε ειχα πρωτα!!!)...
Πολλα εγραψα σημερα! παω να ξεκουρασω τα ματακια μου γιατι κοντευει και ο αγωνας!

δε νομίζω ότι παίζει ιδιαίτερο ρόλο.

Ρόλο στην επίδρασή του (όχι όμως και στην επίτευξη χαμηλών συγκεντρώσεων στο αλκοτέστ) παίζει σίγουρα το εάν το καταναλώνεις νηστικός ή φαγωμένος. Και άλλοι παράγοντες, το σωματικό βάρος, το φύλλο κλπ.
Επίσης οι χρόνιοι πότες (όσοι δεν έχουν καταστρέψει τελοσπάντων το συκώτι τους) έχω διαβάζει ότι μεταβολίζουν το αλκοόλ με πολύ ταχύτερο ρυθμό σε σχέση με το σύνηθες. Εργοστάσια κανονικά δηλαδή.

κάπου είχα διαβάσει για ένα νέο μοντέλο αυτοκινήτου (toyota αν δεν κάνω λάθος) το οποίο θα έχει αισθητήρες στο τιμόνι, θα ανιχνεύει το αλκοόλ στον ιδρώτα σου. Και θα λειτουργεί σαν imobilizer, απλά δεν θα ξεκινάει η μηχανή.
Μέχρι να φορέσεις τα γαντάκια σου, τουλάχιστον...

Θυμάμαι μια φορά είχα κάνει το εξής. Έχοντας πιει 3 ποτά, ξέροντας ότι ήμουν στο όριο και έχοντας παρκάρει ακριβώς απέναντι από το σημείο που γίνοταν το μπλόκο για αλκοτέστ, πήγα στον επικεφαλή αστυνομικό και του ζήτησα να μου κάνει αλκοτέστ πριν μπω στο αυτοκίνητο, εξηγώντας του οτι αν ήμουν πάνω από το όριο θα έπαιρνα ταξί. Ο τύπος σάστισε στην αρχή, μετά όμως τη μέτρηση (που ήταν κάτω από το όριο, μου απένειμε και τα εύσημα για την ώριμη στάση μου (τρομάρα μου, εγώ το πρόστιμο ήθελα να αποφύγω). Απέδειξε και αυτός όμως με τη δική του στάση ότι δεν τους νοιάζει να εισπράξουν το πρόστιμο τόσο, όσο η ασφάλεια στους δρόμους.

http://www.gadgetlife.gr/SpecificProduct.asp?CID=11&PID=0&ItemID=2728

περί αξιοπιστίας τώρα το συζητάμε

Θυμάμαι μια φορά είχα κάνει το εξής. Έχοντας πιει 3 ποτά, ξέροντας ότι ήμουν στο όριο και έχοντας παρκάρει ακριβώς απέναντι από το σημείο που γίνοταν το μπλόκο για αλκοτέστ, πήγα στον επικεφαλή αστυνομικό και του ζήτησα να μου κάνει αλκοτέστ πριν μπω στο αυτοκίνητο, εξηγώντας του οτι αν ήμουν πάνω από το όριο θα έπαιρνα ταξί. Ο τύπος σάστισε στην αρχή, μετά όμως τη μέτρηση (που ήταν κάτω από το όριο, μου απένειμε και τα εύσημα για την ώριμη στάση μου (τρομάρα μου, εγώ το πρόστιμο ήθελα να αποφύγω). Απέδειξε και αυτός όμως με τη δική του στάση ότι δεν τους νοιάζει να εισπράξουν το πρόστιμο τόσο, όσο η ασφάλεια στους δρόμους.

Αυτο θα πρεπει να ειχε γινει παρα πολυ παλια φιλε Φωτη !

Ενοειται οτι κατι τετοια απαγορευεται για τον απλουστατο λογο οτι οι μετρησεις (ακομα και οι "φιλικες") απαγορευονται γιατι καταγραφονται στο συστημα και σε περιπτωση που ειχε δειξει κατι θα επρεπε να σου κοψει κληση γιατι αλλιως θα εβρισκε το μπελα του απο την υπηρεσια του.