ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ!

Απάντηση: Re: ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ!

Αναρωτιέμαι τι καθόμαστε και συζητάμε τώρα.
Όπως μετά το φαγητό δεν πέφτουμε στη θάλασσα, όπως με βρεγμένα χέρια δεν μαστορεύουμε ηλεκτρολογικά, όπως χωρίς προφυλακτικό δεν πάμε με ευκαιριακούς συντρόφους κλπ κλπ ,με το ίδιο σκεπτικό αν πιούμε έστω κι ένα ποτήρι δεν οδηγούμε. Πρέπει να μας γίνει βίωμα αυτό.
Προσωπικά εδώ και χρόνια όταν βγαίνω και πρόκειται να πιω (...μερλότ, συράχ, καμπερνέτ κλπ ;)) παίρνω ταξί.
Δεν υπάρχει το πρόβλημα παρκαρίσματος εκεί που θα πάω και πίνω όσο θέλω.
Το βασικότερο δε είναι ότι δεν αποτελώ απειλή για κανέναν ούτε για τον εαυτό μου.

Αντε αλλη μια φορα μπας και καταλαβει κανεις κατι!!!!!!!!!!!!
:slapface::damnyou::argue:

Άσε gfle, δεν φαίνεται να καταλαβαίνει κανείς τίποτα φίλε μου.
Χωρίς να έχω τίποτα με τον Dion (αφού συμβαίνει σε πολλούς όπως κατάλαβα), βγαίνει κάποιος και γράφει ότι παραδέχεται την ευθύνη του και την παρανομία του αλλά προσπαθεί με νύχια και με δόντια να πάρει πίσω το δίπλωμά του και ταυτόχρονα μαζεύει γνώμες για το αν και με ποιο τρόπο μπορεί να το κάνει.
Κατά τα άλλα κλειδώνουμε ή διαγράφουμε τα θέματα στα οποία κάποιος έγραψε "μαλάκας" αντί μ@λ@κας ή στα οποία δύο ενήλικες βρίζονται με αφορμή έναν ενισχυτή ή ένα πολιτικό θέμα ή απευθύνουμε μομφή αν κάποιος ζητήσει να αντιγράψει CD και να κατεβάσει mp3...με τη δικαιολογία ότι μας διαβάζουν μικρά παιδιά ή ότι "παρανομούμε".
Ενώ το παρόν thread αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και πρότυπο διαπαιδαγώγησης...:ADFADF1:

καθενας εχει δικαιωμα να εκφερει την γνωμη του
ηδη σβηστηκε μήνυμα που αφορουσε τροπο να "συνεχισει" να οδηγα παρολο που του πηραν το διπλωμα τωρα αν ο δημιουργος αυτου του thread εκτιθεται ή οχι αυτο ειναι θέμα δικο του

δεν βλεπω για ποιο λογο να διαγραφει αν κανω λαθος ευχαριστως να το εξετασουμε

Άσε gfle, δεν φαίνεται να καταλαβαίνει κανείς τίποτα φίλε μου.
Χωρίς να έχω τίποτα με τον Dion (αφού συμβαίνει σε πολλούς όπως κατάλαβα), βγαίνει κάποιος και γράφει ότι παραδέχεται την ευθύνη του και την παρανομία του αλλά προσπαθεί με νύχια και με δόντια να πάρει πίσω το δίπλωμά του και ταυτόχρονα μαζεύει γνώμες για το αν και με ποιο τρόπο μπορεί να το κάνει. Κατά τα άλλα κλειδώνουμε ή διαγράφουμε τα θέματα στα οποία κάποιος έγραψε "μαλάκας" αντί μ@λ@κας ή στα οποία δύο ενήλικες βρίζονται με αφορμή έναν ενισχυτή ή ένα πολιτικό θέμα ή απευθύνουμε μομφή αν κάποιος ζητήσει να αντιγράψει CD και να κατεβάσει mp3...με τη δικαιολογία ότι μας διαβάζουν μικρά παιδιά ή ότι "παρανομούμε".
Ενώ το παρόν thread αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και πρότυπο διαπαιδαγώγησης...:ADFADF1:

...και αντί η συζήτηση να εστιαστεί στο αυτονόητο έχει εκτραπεί σε αναζήτηση τρόπων και τεχνασμάτων για να "ξεγελάσουμε" το όργανο και τον εαυτό μας...
Γράφω τα παραπάνω χωρίς τίποτα προσωπικό εναντίον κάποιων αν και αυτό ακόμη τίθεται υπό συζήτηση μια και στους δρόμους κυκλοφορώ κι εγώ και τα παιδιά μου και οι γονείς μου κλπ κλπ και ο νών νοείτω.

Αγαπητέ McZab :grinning-smiley-043

καθενας εχει δικαιωμα να εκφερει την γνωμη του
ηδη σβηστηκε μήνυμα που αφορουσε τροπο να "συνεχισει" να οδηγα παρολο που του πηραν το διπλωμα τωρα αν ο δημιουργος αυτου του thread εκτιθεται ή οχι αυτο ειναι θέμα δικο του

δεν βλεπω για ποιο λογο να διαγραφει αν κανω λαθος ευχαριστως να το εξετασουμε

Larry φίλε μου δεν ζήτησα ούτε να διαγραφεί (ποτέ δεν θα ζήταγα τη διαγραφή οποιουδήποτε post) ούτε φυσικά έκρινα τον Dion επειδή εκτέθηκε. Καλώς έκανε και εκτέθηκε. Όπως εκτίθεται και ο καθένας μέσω των απόψεών του σε όλα τα threads.
Αντίθετα χαίρομαι που βλέπω ότι δεν διαγράφεται, οπότε πλέον θεωρώ ότι οποιοδήποτε θέμα μπορεί να συζητηθεί χωρίς πρόβλημα αφού σε κάθε περίπτωση εκτίθενται μόνο οι γράφοντες.

Με προλάβατε. Ήθελα και εγώ να παρατηρήσω ότι με λυπεί να βλέπω να συζητούνται εδώ τεχνάσματα για να ξεγελάσουμε το μηχάνημα ή το σύστημα. Προφανώς δεν έχουμε καταλάβει πόσο πρόβλημα είναι το αλκοόλ στην οδήγηση και ότι το "2 ποτά και εντελώς νηφάλιος" είναι μια αίσθηση πολύ μακριά από την πραγματικότητα.

Δεν πειράζει. Υπομονή μερικές δεκάδες νεκρούς ακόμα μέχρι να μας πιάσουν όλους από 1-2 φορές και τσούξει. Μετά θα στρώσουμε.

Με 2 ποτά, εάν με αυτό εννοούμε δύο ποτήρια κρασί με τα οποία θα συνοδέψουμε το φαγητό μας, ούτε κατά διάνοια δεν πιάνει κανείς το όριο, όχι μόνο αυτό που θέτει ο νόμος, αλλά και αυτό κατόπιν του οποίου αρχίζει να διαφοροποιείται, έστω και ελαφρώς, η κλινική εικόνα του υποκειμένου, ειδικά εάν έχουν καταναλωθεί 1 και πλέον ώρα πριν οδηγήσει κανείς.
Αυτή είναι η μόνη ένστασή μου, και πιστεύω ότι επηρεάζεται πολύ περισσότερο η ικανότητά μας στην οδήγηση εάν δεν έχουμε πιει μεν τα δύο ποτηράκια (και μόνο αυτά) κρασί αλλά έχουμε φάει τον αγλέορα. Και δεν νομίζω να προτείνω τρόπους να εξαπατήσει κανείς το σύστημα.

Το thread το ανοιξα για να μαθω,σε περιπτωση που καποιος γνωριζε,αν υπαρχει τροπος (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ) να παρω εστω και καπως ποιο γρηγορα το διπλωμα πισω.Επισης αναφερα πως οποιαδηποτε συμβουλη η αποψη ας μου την ελεγε καποιος με PM...Απο κει και περα διαφωνω καθετα με την αποψη καποιων οτι μου "αξιζει" η "τιμωρεια" των 3 μηνων επειδη ειπια ενα ποτηρι κρασι και μια μπυρα!!! Δηλαδη θα πρεπει να περασουν 3 μηνες για να ειμαι νηφαλιος???? Με συγχωρειται αλλα καθημερινα εχω βαρεθει τους δηθεν "νηφαλιους" οδηγους να περνανε με stop χορις να κοιταξουν,να παραβιαζουν κοκκινα φαναρια, να μιλανε στο κινητο, να φτιαχνουν το κραγιον τους ,να τρεχουν σε στενα με 100χλμ και ενα σωρο αλλες περιπτωσεις.
Οσοι ποτε δεν εχουν πιει(εστω και μια μπυρα) οταν εχουν βγει εξω(ειτε μεσημερι,ειτε βραδυ) ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ!!! ----εκτος και αν δε βγαινουν ποτε απο το σπιτι τους---η αν μετα απο μια μπυρα περνουν ταχι να γυρισουν σπιτι!!!(ελεος!!!)

Λυπαμαι που το συγκεκριμενο thread πηρε αυτη την τροπη.Απο τα πρωτα post σκεφτηκα να ζητησω τη διαγραφη του ,οποτε το κανω τωρα,εστω και αργα.

Οποιος ειναι υπευθυνος παρακαλω να το διαγραψει ολο.(εγω το θεωρω πλεον διεγραμμενο και δε ξαναποσταρω)

ps) ειμαι απο τους οδηγους που εχουν "τρελα" με την οδηγηση και με μια συγκεκριμενη μαρκα αυτοκινητου...τις "τρελες" μου τις κανω παντα στο καρτοδρομιο και στη πιστα μεγαρων....αν αυτο "λεει" κατι σε καποιους.

Last edited:
F1 champ Nelson Piquet loses drivers license

The question of the day is, "If you're tasked with teaching a three-time Formula One champ to drive, what's the curriculum?" Some instructor in Brazil will be forced to answer that very query when he gets Nelson Piquet behind the wheel for a refresher on the rules of the road.

Piquet, who's racked up quite a collection of speeding offenses and parking tickets, is being forced by a Brazilian judge to go back to school for 30 hours over the course of eight days, after which he'll be required to re-take the driving test.

The 54-year old F1 wiz seemed rather jovial when asked to comment on the matter, simply saying that, "I think we have to pay for our mistakes." We're more than interested to see how it turns out, and we'd expect his instructor to come away with a host of intriguing stories and maybe a few new skills of his own.

Αυταααααααα...

Το thread το ανοιξα για να μαθω,σε περιπτωση που καποιος γνωριζε,αν υπαρχει τροπος (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ) να παρω εστω και καπως ποιο γρηγορα το διπλωμα πισω.Επισης αναφερα πως οποιαδηποτε συμβουλη η αποψη ας μου την ελεγε καποιος με PM...Απο κει και περα διαφωνω καθετα με την αποψη καποιων οτι μου "αξιζει" η "τιμωρεια" των 3 μηνων επειδη ειπια ενα ποτηρι κρασι και μια μπυρα!!! (Την πατησα σα πρωταρα και πηγα ντουγρου σε γνοστο-ποστο για αλκοοτεστ καπακι μετα το τελος μιας ψιλοβαρετης βραδυας με αρκετα ομως ουισκι-μπυρες-και μερλοτ) Δηλαδη θα πρεπει να περασουν 3 μηνες για να ειμαι νηφαλιος???? Με συγχωρειται αλλα καθημερινα εχω βαρεθει τους δηθεν "νηφαλιους" οδηγους να περνανε με stop χορις να κοιταξουν,να παραβιαζουν κοκκινα φαναρια, να μιλανε στο κινητο, να φτιαχνουν το κραγιον τους ,να τρεχουν σε στενα με 100χλμ και ενα σωρο αλλες περιπτωσεις.
Οσοι ποτε δεν εχουν πιει(εστω και μια μπυρα) οταν εχουν βγει εξω(ειτε μεσημερι,ειτε βραδυ) ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ!!! ----εκτος και αν δε βγαινουν ποτε απο το σπιτι τους---η αν μετα απο μια μπυρα περνουν ταχι να γυρισουν σπιτι!!!(ελεος!!!)(Μετα απο μια μπυρα δεν πιανεις αυτο το οριο ξεχασε το )

Λυπαμαι που το συγκεκριμενο thread πηρε αυτη την τροπη.Απο τα πρωτα post σκεφτηκα να ζητησω τη διαγραφη του ,οποτε το κανω τωρα,εστω και αργα.

Οποιος ειναι υπευθυνος παρακαλω να το διαγραψει ολο.(εγω το θεωρω πλεον διεγραμμενο και δε ξαναποσταρω)

ps) ειμαι απο τους οδηγους που εχουν "τρελα" με την οδηγηση και με μια συγκεκριμενη μαρκα αυτοκινητου...τις "τρελες" μου τις κανω παντα στο καρτοδρομιο και στη πιστα μεγαρων....αν αυτο "λεει" κατι σε καποιους.

Εγω που εχω δει ατυχημα να γινεται μπροστα μου (λογω μεθης του οδηγου οπως αποδειχτηκε ) με θυμα μια κοπελα ειμαι κατηγορηματικος : NA ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΧΙ 3 ΜΗΝΕς ΑΛΛΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ

Δεν εχω τιποτα με σενα ,τα ιδια εξαλλου εγραψα και σε ενα αλλο thread που λεγοταν ''κληση τροχαιας'' με παρομοιο θεμα και μου κανει εντυπωση αυτο που ειπε και ο αλλος φιλος παραπανω...ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Προσεχως θα ανοιξω και εγω ενα thread με τιτλο : ''ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ''

θα επιθυμουσα την συμμετοχη ολων !!!!!!

Τουλαχιστον αφου θελετε να ''βοηθησετε'' γιατι δεν το κανετε πριβε ΜΟΝΟ ?

Γιατι ρε παιδια σας ενοχλει το θεμα? Εχετε γινει πολυ συντηριτικοι μου φαινεται... Προσωπικα θεωρω το παρόν ιδιαίτερα αντιπροσωπευτικο της νοοτροπιας του νεο-Έλληνα. Κρύβει ΠΟΛΛΕΣ αληθειες, εξομολογησεις (χρειάζεται θαρρος να παραδεχεσαι το λαθος σου και να μην υπεκφευγεις), νομικα παραθυρακια, τεχνασματα.. η χαρα του σκεπτόμενου ανθρωπου...

Αλοιμονω αν αρχισουμε να σβηνουμε ακομα και τετοια μηνυματα. Στο τελος θα μιλαμε μονο για το "Πως Περασαμε το Σαββατοκυριακο"...

Για τα αυτονοητα περι ποτου και οδηγησης δε χρειαζεται να γραψω φανταζομαι... Απλα σκεφθείτε οτι ο συνδιασμος των δυο και μια και μονο στιγμη μπορουν να αλλαξουν τη ζωη σας (και οχι μονο τη δικη σας...)

Απλα θελω να γνωριζετε ολοι οτι εαν θελετε να ειστε μια χαρα στο τεστ η λυση ειναι μια,μετα τα ποτα που θα πιειτε θα εχετε στο αμαξι ενα μπουκαλακι με λαδι και θα πιειτε.

Η ιδιοτητα του λαδιου ειναι να δημιουργει μια μεμβρανη στο στομαχι πανω απο το αλκοολ με αποτελεσμα οταν φυσατε να μην βγαινουν οι αναθυμιασεις του αλκοολ

Το ερωτημα βεβαια ειναι ποιος καθετε εκει που ειναι μεσα στην τρελη χαρα μετα τα ποτα να πιει λαδι αλλα ειναι μια λυση

Άλλος ένας τρόπος να οδηγείτε μεθυσμένοι χωρίς να σας πιάσουν στο αλκοτέστ.....................

Απλα θελω να γνωριζετε ολοι οτι εαν θελετε να ειστε μια χαρα στο τεστ η λυση ειναι μια,μετα τα ποτα που θα πιειτε θα εχετε στο αμαξι ενα μπουκαλακι με λαδι και θα πιειτε.

Η ιδιοτητα του λαδιου ειναι να δημιουργει μια μεμβρανη στο στομαχι πανω απο το αλκοολ με αποτελεσμα οταν φυσατε να μην βγαινουν οι αναθυμιασεις του αλκοολ

Το ερωτημα βεβαια ειναι ποιος καθετε εκει που ειναι μεσα στην τρελη χαρα μετα τα ποτα να πιει λαδι αλλα ειναι μια λυση

Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου!!!
:angry:
Κάποιοι τελικά είναι ανεπίδεκτοι!!!

Ποιά ηθικολογία βρε Δημήτρη;
Εδώ έχουμε να κάνουμε με κλασικές περιπτώσεις.
Άλλος έχει πιεί, οδηγά, τον πιάνουν και μετά λέει για αδικία και άλλος λέει πώς να γλιτώσεις το πρόστιμο... και προφανώς δεν γράφει για 1-2 ποτήρια αλλά για πολύ παραπάνω.
Είναι μέχρι να πάθει κάποιος (όχι ως μεθυσμένος, αλλά ως θύμα μεθυσμένου) για να μάθει.

Re: Απάντηση: ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ!

Πολύ ηθικολογία έχει πέσει τελευταία πάντως (γενικά μιλάω με αφορμή αυτό το τόπικ)

Ε, όχι και ηθικολογία το θέμα του ποτού και οδήγησης!!!
Κάποιοι έχουμε χάσει το μέτρο νομίζω.
Μάλλον δεν αντιλαμβάνονται μερικοί τι σημαίνει ηθικολογία και την συγχέουν με την αναφορά σε στοιχειωδώς υπεύθυνη και όχι αντικοινωνική στάση από κάποιους συμπολίτες.
Δεν μιλάμε πχ για χρήση προφυλακτικού , κάτι το οποίο βλάπτει άμεσα μόνο τον εμπλεκόμενο.
Μιλάμε για τον χειρισμό οχημάτων σε δρόμους ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ!!!
Σε δρόμους που κυκλοφορείς κι εσύ Δημήτρη Θ και οι φίλοι και οι συγγενείς σου και σε πεζοδρόμια που περπατάνε αμέριμνα τα παιδιά σου μέχρι να ανεβεί ένας μεθυσμένος οδηγός και να τα χτυπήσει.
Γνωρίζω περίπτωση (μια από τις πολλές λόγω επαγγέλματος) 27χρονης κοπέλας που περπατούσε στο πεζοδρόμιο και την χτύπησε αυτοκίνητο μεθυσμένου οδηγού προκαλώντας της πλήρη διατομή νωτιαίου μυελού αφήνοντάς την παραπληγική (παράλυτη και χωρίς αίσθηση στα κάτω άκρα) για το υπόλοιπο της ζωής της.
Πιθανόν ...ο εν λόγω οδηγός να είχε πιεί το λάδι του μετά το μεθύσι και γλύτωσε το αλκοτέστ.

Θεωρώ υποκρισία να λέμε για αλκοτέστ όταν υπάρχουν:
1.Οδηγοί ανίκανοι που πήραν δίπλωμα με μέσο
2.Οδηγοί μαστουρωμένοι (και είναι πολλοί)
3.Αλκοτέστ που γίνονται σε συγκεκριμένα σημεία και ώρες
4.Οδηγοί οι οποίοι π´πηραν δίπλωμα πριν 40 χρόνια και δεν τους ξαναεξέτασε κανείς
5.Δρόμοι καρμανιόλες
6.Έλλειψη παιδείας οδηγού αλλά και πεζού
7.Φορτηγά και επαγγελματικά αυτοκίνητα που περνάν ΚΤΕΟ με 50 λάδωμα.
Το να αναφέρεις περιπτώσεις, όλοι οδηγάμε και όλοι έχουμε δει διάφορα. Μπορώ να σου πω παραδείγματα πολλά που δεν έφταιγε το αλκοόλ και είχαμε χειρότερα από το παράδειγμα που ανέφερες.