Τις είδα στο Mediamarkt και απογοητεύτηκα

african

Established Member
5 December 2007
195
Ηλιούπολη
Τώρα μόλις γύρισα από το Mediamarkt στην Αργυρούπολη που είχα πάει να δώ τα κομμάτια που όλοι συζητάμε , και βασικά να δώ την 46Χ3500 και την 46W3000 (που ο φίλος Σάββας μου έστειλε ωραίες τιμούλες) και Α Π Ο Γ Ο Η Τ Ε Υ Τ Η Κ Α.
Να σας πώ ρέ παιδιά εσείς που τις έχετε δεν βλεπετε ποδόσφαιρο , γιατί εγω που είδα κυριολεκτικά στραβώθηκα. Περίμενα ότι τέτοια μοντέλα και δεν μιλάω μόνο γιά τις SONY αλλα και τις SHARP AQUOS και τις SAMSUNG και γενικά όλες τις πρωτοκλασάτες να μπορούσαν να μου προσφέρουν μιά υποφερτή εικόνα παρακολούθησης της γρήγορης κίνησης.Τις 'ειχα βάλει όλες στην σειρά ( μιά και υπάρχει το τ/χ δίπλα σε καθε μία) να παίζουν ακριβώς το ίδιο θέμα (Sport+ ποδόσφαιρο)Το γρασίδι όταν κινείτο η κάμερα εμοιαζε περισσότερο με πρασινο ποτάμι και στα κοντινά πλάνα δεν μπορούσα να παρακολουθήσω χωρίς να ζαλιστώ.Κι όλα αυτά απο τα 3-5 μέτρα όπου υπήρχε η δυνατότητα.
Αντίθετα μιά ταπεινή PANASONIC PX7 των 970ευρώ (τόσο την πουλαει)ήταν πιό αξιοπρεπής .

ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΑ αλλά μου φαίνεται ότι δεν αξίζει να δώσεις 2 με 2,5 χιλιάρικα σε καμμία μα καμμία περίπτωση γιά να απολάυσεις μία ταινία σε καλή ανάλυση την εβδομάδα , και όλες τις άλλες ώρες να βλέπεις συμβατική TV.

Το θέμα είναι πως ΔΕΝ ΘΕΛΩ πλάσμα εκ πεποιθήσεως.

Μπορεί κανένας να με πείσει ότι είναι αρκετά ικανοποιημένος από παρακολούθηση SD σε LCD και άν ναι σε ποιά και με ποιές συνθήκες (μή μου πέι κανείς με την κεντρικη κεραία της πολυκατοικίας του ).

ΤΕΛΙΚΑ μάλλον θα κράτήσω την 44άρα προβολική της SONY που έχω μπορεί να αντέξει κανά δυό χρόνια ακόμη οι λάμπες της και θα περιμ'ενω να δώ τις LED.

ΥΓ1. Πόσο χάλια είναι η εκπομπή της Ψηφιακής ΕΡΤ. Αυτή δεν έπρεπε να λέγεται ΕΡΤ ΨΗΦΙΑΚΗ άλλα ΕΡΤ ΨΗΦΙΔΩΤΗ:flipout::flipout:

ΥΓ2. Πιστεύω οτί οι δύο στους τρείς που παίρνουν LCD με 37" και πάνω την παίρνουν για να βλέπουν Αλ Τσαντίρι και Βροχοπούλου.Μόνο ο τρίτος ξέρει
πως πραγματικά αξιοποιέιται μιά μεγάλη LCD.

ΥΓ3. Φοβερές οι τιμές του Σαββα:SFGSFGSF:

Re: Τις έιδα στο Mediamarkt και απογοητεύτηκα

Ετσι ειναι , απο πιτα που δεν τρως ..............
Και γω απεκλεισα την Σιντυ γιατι ειχε μια ελια στο προσωπο , την Lida γιατι ηταν ψηλη κι αδυνατη , τη Αντζελινα γιατι φουσκωναν πολυ τα χειλη της , τη μονικα γιατι αρχισε να γερναει , την mendez γιατι ειναι κοντη ........... και καταληξα στη Βασω της διπλανης πορτας που μου κανει και μουσακα:flipout::flipout:

ΥΣ
Οσο για το πως αξιοποιει κανεις μια τηλεοραση προκειτε περι ορεξεως .............αυτο ελειπε να αξιοποιουμε και τους 8 αεροσακους στ αμαξι μας για να δουμε οτι δουλευουν τελεια .

Last edited:
Απάντηση: Re: Τις έιδα στο Mediamarkt και απογοητεύτηκα

καταληξα στη Βασω της διπλανης πορτας που μου κανει και μουσακα:flipout::flipout:

τα απλα πραγματα ειναι και ομορφα.

αλλα η κρεμα να ειναι τουλαχιστον πεντε ποντοι :BDGBGDB55:

τι αναγκη εχεις εσυ...εσυ την εχεις την θεα σου...(d3000)-bye-

Ναι στο θεμα "γυναικα " σταθηκα τυχερος , απ τη μια μουσακας και παστιτσιο μισο κρεμα μισο τα υπολοιπα κι απ την αλλη προλαβα το τελευταιο τρενο των 720p στα 100HZ και ετσι τωρα δεν χρειαζετε να ξηλωθω για την ΧΧΧ .

Απάντηση: Τις έιδα στο Mediamarkt και απογοητεύτηκα

aytes tis tv den tis pernis gia sd.
gia na dis al tsantiri vazis nova to
dinis se dvd poy to anabaumizi se 1080p
me hdmi kai tote ela na mas pis ti
vlepis.Kai poy na dis bd kai hd tainies tha
soy figoyn ta skata.Ayta apo ena thima
poy pire tin athlia 46x3500

εδω λεω την δικη μου γνωμη για την Χ
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=18628&page=2
φιλε african αυτο που εδειχναν αυτες οι τηλεορασεις εκει ειναι η μερα με τη νυχτα (κυριολεκτικα)
και τωρα με τις τιμες του Σαββα ειναι σχεδον η τελεια αγορα (ξαναμιλαω για την Χ)
και το τηλεοπτικο σημα μεσα απο μια κεραια 15τιας σχεδον αψεγαδιαστο η δε κινηση σε ποδοσφαιρο και με τα 100 Hz απενεργοποιημενα αψογη..

σιγουρα η panny ειναι αξιοπρεπης..αλλα εδω μιλαμε για αλλο πραγμα,αλλο επιπεδο και αλλη εμπειρια

Last edited:

aytes tis tv den tis pernis gia sd.
gia na dis al tsantiri vazis nova to
dinis se dvd poy to anabaumizi se 1080p
me hdmi kai tote ela na mas pis ti
vlepis.Kai poy na dis bd kai hd tainies tha
soy figoyn ta skata.Ayta apo ena thima
poy pire tin athlia 46x3500

Αυτό το σκεφτόμουν και εγώ στη βόλτα που έκανα βλέποντας και τα DVD recorders που κάνουν upscaling .Αφού μου λες ότι με αυτό το τρόπο το αποτέλεσμα είναι εντελώς διαφορετικό δεν σε αμφισβητώ..

Δεν είπα ότι είναι κακές όλες αυτές που είδα και μάλιστα η 46Χ3500 ήταν η πρώτη μου επιλογή Σε ΒD την είδα και έπαθα αλλα με ενδιαφέρει εξισου σου είπα και το ποδόσφαιρο.

Η Nova υπάρχει, το DVDRW 750 της SONY είναι στις σκέψεις μου, τα μπικικίνια υπάρχουν ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ?????

to hx 750 exo h mera me ti nixta einai i diafora apo ton patasat kai ton arion 9300 kai toys 2 dektes toys dino sto dvd kai h tv dinh resta an me ton arion kai patasat dini me arista to 10 einai sto 8.8 otan pernah to sima apto dvd einai sto 9.5 sto 10 pah mono apo bd kai hd ego eimai poli eyxaristimenos
sory gia ta mi ellinika grafo apo ps3

Τώρα μόλις γύρισα από το Mediamarkt στην Αργυρούπολη που είχα πάει να δώ τα κομμάτια που όλοι συζητάμε , και βασικά να δώ την 46Χ3500 και την 46W3000 (που ο φίλος Σάββας μου έστειλε ωραίες τιμούλες) και Α Π Ο Γ Ο Η Τ Ε Υ Τ Η Κ Α.
Να σας πώ ρέ παιδιά εσείς που τις έχετε δεν βλεπετε ποδόσφαιρο , γιατί εγω που είδα κυριολεκτικά στραβώθηκα. Περίμενα ότι τέτοια μοντέλα και δεν μιλάω μόνο γιά τις SONY αλλα και τις SHARP AQUOS και τις SAMSUNG και γενικά όλες τις πρωτοκλασάτες να μπορούσαν να μου προσφέρουν μιά υποφερτή εικόνα παρακολούθησης της γρήγορης κίνησης.Τις 'ειχα βάλει όλες στην σειρά ( μιά και υπάρχει το τ/χ δίπλα σε καθε μία) να παίζουν ακριβώς το ίδιο θέμα (Sport+ ποδόσφαιρο)Το γρασίδι όταν κινείτο η κάμερα εμοιαζε περισσότερο με πρασινο ποτάμι και στα κοντινά πλάνα δεν μπορούσα να παρακολουθήσω χωρίς να ζαλιστώ.Κι όλα αυτά απο τα 3-5 μέτρα όπου υπήρχε η δυνατότητα.
Αντίθετα μιά ταπεινή PANASONIC PX7 των 970ευρώ (τόσο την πουλαει)ήταν πιό αξιοπρεπής .

ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΑ αλλά μου φαίνεται ότι δεν αξίζει να δώσεις 2 με 2,5 χιλιάρικα σε καμμία μα καμμία περίπτωση γιά να απολάυσεις μία ταινία σε καλή ανάλυση την εβδομάδα , και όλες τις άλλες ώρες να βλέπεις συμβατική TV.

Το θέμα είναι πως ΔΕΝ ΘΕΛΩ πλάσμα εκ πεποιθήσεως.

Μπορεί κανένας να με πείσει ότι είναι αρκετά ικανοποιημένος από παρακολούθηση SD σε LCD και άν ναι σε ποιά και με ποιές συνθήκες (μή μου πέι κανείς με την κεντρικη κεραία της πολυκατοικίας του ).

ΤΕΛΙΚΑ μάλλον θα κράτήσω την 44άρα προβολική της SONY που έχω μπορεί να αντέξει κανά δυό χρόνια ακόμη οι λάμπες της και θα περιμ'ενω να δώ τις LED.

ΥΓ1. Πόσο χάλια είναι η εκπομπή της Ψηφιακής ΕΡΤ. Αυτή δεν έπρεπε να λέγεται ΕΡΤ ΨΗΦΙΑΚΗ άλλα ΕΡΤ ΨΗΦΙΔΩΤΗ:flipout::flipout:

ΥΓ2. Πιστεύω οτί οι δύο στους τρείς που παίρνουν LCD με 37" και πάνω την παίρνουν για να βλέπουν Αλ Τσαντίρι και Βροχοπούλου.Μόνο ο τρίτος ξέρει
πως πραγματικά αξιοποιέιται μιά μεγάλη LCD.

ΥΓ3. Φοβερές οι τιμές του Σαββα:SFGSFGSF:

τα πραγματα φιλε μου νομιζω οτι ειναι πολυ απλα:

εαν διαθετεις γυρω στα 2,5 χιλιαριακα,πηγαινε και παρε μια pioneer428 και θα την ευχαριστηθεις για πολλααα χρονια.....
εχω την 427(το προηγουμενο μοντελο)και εαν εξαιρεσω τον μαυρο της που με εχει "χαλασει" λιγο(σαφως βελτιωμενο στην 428)στα υπολοιπα η pioneer δεν παιζεται....
αναλογικα,ψηφιακα καναλια,χρωματα,κινηση,ρυθμισεις....
παροτι το πανελ της ειναι 1024χ768,βαζοντας blueray νομιζα οτι αλλαξα τηλεοραση.!
μην "ψαρωνεις" με το χρυσο σηματακι 1080p.
βαζει πολλες p κατω η pioneer.
εδω και μια εβδομαδα,βολταρω και χαζευω πολλες τηλ. με καθε λογης υλικο.
ξεχωρισα την panasonic z700 με αρνητικο το μαυρο της.(ναι κι` ομως αληθινο για αυτην την εταιρια με παραδοση σε αυτον τον τομεα).
δεν ειναι "κακο" αλλα δεν με γεμιζει.
επισης μου αρεσε η M86 της samsung με πολυ καλο μαυρο(συγχρονως ομως και ελαφρως σκοτεινη)αλλα και με αρκετο θορυβο στην εικονα της.
οταν ειδα την 428,σταματησα την βολτα μου και γυρισα σπιτι μου.....
δεν προσπαθω να σε πεισω(δεν εχω μιζα απο πουθενα...:flipout:)αλλα εαν δεν εχεις κανει τον κοπο να την δεις,νομιζω οτι δεν χανεις τιποτε να πας να την χαζεψεις....

Απάντηση: Re: Τις έιδα στο Mediamarkt και απογοητεύτηκα

ΥΣ
Οσο για το πως αξιοποιει κανεις μια τηλεοραση προκειτε περι ορεξεως .............αυτο ελειπε να αξιοποιουμε και τους 8 αεροσακους στ αμαξι μας για να δουμε οτι δουλευουν τελεια .

Υπάρχει πάντα ένα παράδειγμα για να υποστηρίξει και την πιο ανόητη θεωρία.

oι lcd δεν ειναι τηλεορασεις ειναι monitor

Yπαρχουν και καποιες ανοητες θεωριες τις οποιες κανενα παραδειγμα δεν μπορει να τις υποστηριξει

τα πραγματα ειναι ΑΠΛΑ !!!!!

αν θες να δωσεις 2500 ευρω για να βλεπεις μια ταινια τη βδομαδα και 1000 ωρες ...βροχοπουλου + Τατιανα + ποδοσφαιρο ...

τοτε ΔΕΝ διαλεγεις LCD πας για μια καλη ΠΛΑΣΜΑ !!!!!!

οσο και να μη τις χωνευεις !!!!!!!!!

αν παιζεις παιχνιδια απο πισι η PS 3 πολλες ωρες αλλα βλεπεις και ταινιες και ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ τηλεοραση ΤΟΤΕ χτυπας LCD !!!!!!!!!!

Η λυση ειναι απλη. Δινεις 1000 και παιρνεις μια καλη 42" Plasma για να βλεπεις τα τηλεοπτικα καναλια. Μετα με 200 παιρνεις ενα καλο χειροκινητο πανι και με αλλα 800 αγοραζεις κι εναν προβολεα για να απολαμβανεις τις ταινιες σου ή ακομα και τα παιχνιδια σου στο PS3, εαν σε ενδιαφερει αυτο. Οποτε με 2000 εχεις αποκτησει μ'ενα σμπαρο 2 τρυγονια!!! -bye-

Re: Απάντηση: Τις έιδα στο Mediamarkt και απογοητεύτηκα

Η λυση ειναι απλη. Δινεις 1000 και παιρνεις μια καλη 42" Plasma για να βλεπεις τα τηλεοπτικα καναλια. Μετα με 200 παιρνεις ενα καλο χειροκινητο πανι και με αλλα 800 αγοραζεις κι εναν προβολεα για να απολαμβανεις τις ταινιες σου ή ακομα και τα παιχνιδια σου στο PS3, εαν σε ενδιαφερει αυτο. Οποτε με 2000 εχεις αποκτησει μ'ενα σμπαρο 2 τρυγονια!!! -bye-

:grandpa::music-smiley-005:

μην ξεχνάς: media+kotsovolos+electrowold=worst place

Δε ξερω αν στις τηλεορασεις που ειδες ηταν ενεργοποιημενα τα 100hz(φυσικα δε θυμαμαι αυτη τη στιγμη αν εχουν 100hz!), παντως η δικη μου 40D3000 "δειχνει" ποδοσφαιρο καλυτερα και απο crt...Φυσικα "απογειωνεται" με dvd,br και hd υλικο.
Τσεκαρ λιγο το "θεμα" των 100hz αφου σε ενδιαφερει(οπως και εμενα) το ποδοσφαιρο.

Τι συμβαινει στην γρηγορη κινηση? Μηπως αυτη η σπαστη εικονα, που σου δινει μια αισθηση οτι λειπουν frames? Ρωτω γιατι οντας ασχετος με το θεμα, πρωτον η CRT μου κοντευει να τα παιξει, αρα πρεπει να ετοιμαζομαι, και δευτερον παρακολουθω τα σπασιματα της γρηγορης κινησης της εικονας στις τηλεορασεις των πολυκαταστηματων και ειναι απογοητευτικα. Χιλιες φορες η παλια 29 CRT δλδ.

Συμφωνώ απολύτως! Εδώ και 2 περίπου χρόνια έχω βιντεοπροβολέα (με σταθερή οθόνη) και απολαμβάνω εκεί τις ταινίες μου. Πριν από λίγες μέρες απέκτησα και τη 42άρα πλάσμα μου Samsung PS42Q96 HD, η οποία είναι με μία λέξη ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ σε SD (παρόλο που κεραία και καλώδιο είναι παμπάλαια και πάμφθηνα). Έχω ήδη παρακολουθήσει αγώνες ποδοσφαίρου και δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε στην κίνηση ούτε πουθενά αλλού. Εννοείται ότι σε απεικόνιση DVD απλώς "δεν παίζεται"!
Νομίζω λοιπόν κι εγώ ότι για παρακολούθηση τηλεοπτικών καναλιών η επιλογή μιας καλής 42άρας πλάσμα είναι μονόδρομος. Κι αν εξαιρέσουμε τις κορυφαίες Pioneer (που είναι ακριβούτσικες), για τις άλλες δεν χρειάζεται να δώσει κανείς πάνω από 1000 - 1300 ευρώ, ενώ για να πάρεις εφάμιλλη (όχι καλύτερη) SD εικόνα από μια LCD, πρέπει να "σκάσεις" τουλάχιστον 1000 ευρώ παραπάνω.

Υ.Γ. Τα περισσότερα μεγάλα καταστήματα είναι εντελώς ακατάλληλα για να βγάλει κανείς χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με τη σωστή επιλογή μιας τηλεόρασης. Κι εγώ είχα απογοητευτεί όταν πριν από λίγο καιρό βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη και πήγα στο Electroworld ψάχνοντας για τηλεόραση. Οι τηλεοράσεις στη συντριπτική τους πλειονότητα έπαιζαν τηλεοπτικό σήμα και η εικόνα τους (ανεξάρτητα αν ήταν πλάσμα ή LCD) ήταν επιεικώς απαράδεκτη. Αλλά μην το ξεχνάμε: Όταν η τηλεόραση έρθει σπίτι μας και ρυθμιστεί κατάλληλα, αλλάζει τελείως συμπεριφορά.

Νομίζω λοιπόν κι εγώ ότι για παρακολούθηση τηλεοπτικών καναλιών η επιλογή μιας καλής 42άρας πλάσμα είναι μονόδρομος. Κι αν εξαιρέσουμε τις κορυφαίες Pioneer (που είναι ακριβούτσικες), για τις άλλες δεν χρειάζεται να δώσει κανείς πάνω από 1000 - 1300 ευρώ, ενώ για να πάρεις εφάμιλλη (όχι καλύτερη) SD εικόνα από μια LCD, πρέπει να "σκάσεις" τουλάχιστον 1000 ευρώ παραπάνω.

Συμφωνω. Στην "ταπεινη" πλασμα Philips 42PFP5532 των 999 ευρω ειδα εικονα το ελαχιστο ισαξια με την 42PFL9632 των 2000 ευρω.