Τις είδα στο Mediamarkt και απογοητεύτηκα

Re: Απάντηση: Τις έιδα στο Mediamarkt και απογοητεύτηκα

Η λυση ειναι απλη. Δινεις 1000 και παιρνεις μια καλη 42" Plasma για να βλεπεις τα τηλεοπτικα καναλια. Μετα με 200 παιρνεις ενα καλο χειροκινητο πανι και με αλλα 800 αγοραζεις κι εναν προβολεα για να απολαμβανεις τις ταινιες σου ή ακομα και τα παιχνιδια σου στο PS3, εαν σε ενδιαφερει αυτο. Οποτε με 2000 εχεις αποκτησει μ'ενα σμπαρο 2 τρυγονια!!! -bye-

Δεν είν κακό...
:flipout::flipout:

Re: Τις έιδα στο Mediamarkt και απογοητεύτηκα

Τι συμβαινει στην γρηγορη κινηση? Μηπως αυτη η σπαστη εικονα, που σου δινει μια αισθηση οτι λειπουν frames? Ρωτω γιατι οντας ασχετος με το θεμα, πρωτον η CRT μου κοντευει να τα παιξει, αρα πρεπει να ετοιμαζομαι, και δευτερον παρακολουθω τα σπασιματα της γρηγορης κινησης της εικονας στις τηλεορασεις των πολυκαταστηματων και ειναι απογοητευτικα. Χιλιες φορες η παλια 29 CRT δλδ.

Κάτι τέτοιο εννοώ και γώ , και στη τελική μου φαίνεται πως θα γυρίσω να κοιτάξω και τις πλάσμα των 1000€ αφού όλοι όσοι τις έχουν είναι ευχαριστημένοι στο τομέα που με ενδιαφέρει.

Μη βαράτε θα το ψάξω αλλα σε 46" δεν υπάρχει καμμιά πλάσμα; μόνο σε 42"και 50"??

Απάντηση: Re: Τις έιδα στο Mediamarkt και απογοητεύτηκα

Κάτι τέτοιο εννοώ και γώ , και στη τελική μου φαίνεται πως θα γυρίσω να κοιτάξω και τις πλάσμα των 1000 αφού όλοι όσοι τις έχουν είναι ευχαριστημένοι στο τομέα που με ενδιαφέρει.

Μη βαράτε θα το ψάξω αλλα σε 46" δεν υπάρχει καμμιά πλάσμα; μόνο σε 42"και 50"??
:flipout::flipout::flipout:

μου επιτρεπεις τουλαχιστον να γελασω καλοπροαιρετα παντα

Re: Τις έιδα στο Mediamarkt και απογοητεύτηκα

Απλά να σημειώσουμε και το υποκειμενικό του ερωτήματος. Για κάποιους η κίνηση στις LCD είναι μια χαρά, κάποιοι θεωρούν ότι η απόδοση του μαύρου είναι super και κάποιοι άλλοι πως η εικόνα των plasma είναι too soft για τα γούστα τους. Τα αναφέρω αυτά γιατί διατυπώνονται αντικρουόμενες απόψεις για τις διάφορες τεχνολογίες και η ουσία δεν είναι να βρούμε ποιός είναι σωστός και ποιος λάθος, αλλά η επιλογή μιας τηλεόρασης η οποία δεν θα μας προβληματίζει.

Κατά την δική μου άποψη δεν υπάρχει LCD που να παίζει όπως μια CRT με τηλεοπτικό σήμα, ούτε υπάρχει plasma που να πιάνει το CRTικό μαύρο. Υπάρχουν όμως LCD και plasma που πλησιάζουν πάρα πολύ τις CRT σε αυτούς τους τομείς και έχουν αναρίθμητα πλεονεκτήματα σε θέαση progressive υλικού ανεξαρτήτου ανάλυσης.

Δεν υπάρχουν 46άρες, αλλά αν είσαι στα 4+ μέτρα, μια χαρά είσαι και με 50άρα (Samsung 50Q96).

.. ούτε υπάρχει plasma που να πιάνει το CRTικό μαύρο.

Γιώργο, μην βάζεις το χέρι σου στη φωτιά γι' αυτό...
icon12.gif

Re: Απάντηση: Re: Τις έιδα στο Mediamarkt και απογοητεύτηκα

Γιώργο, μην βάζεις το χέρι σου στη φωτιά γι' αυτό...
icon12.gif

Εντάξει και η Samsung 52F96 που είναι LCD έχει θεωρητικά το απόλυτο μαύρο. Και εγώ κολλημένος με τις Kuro είμαι, απλά κατανοώ πως κάποιους μπορεί να μην τους ενδιαφέρει το απόλυτο μαύρο ή να είναι ικανοποιημένοι από την κίνηση των LCD τους και πάει λέγοντας.

Αν είχα όλη την γκάμα του Media Markt σπίτι μου προφανώς και θα έβλεπα σε Pioneer, αλλά είμαι σίγουρος πως και μία εκ των W3000, X3500, F86, F96, Q96, PZ70 θα με άφηνε απόλυτα ικανοποιημένο και σίγουρα δεν θα μετάνιωνα που αποχωρίστηκα την CRT μου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τις έιδα στο Mediamarkt και απογοητεύτηκα

Εντάξει και η Samsung 52F96 που είναι LCD έχει θεωρητικά το απόλυτο μαύρο.

Εμένα πάντως μου άρεσε πάρα πολύ...:grinning-smiley-043
Αν έπαιρνα LCD σίγουρα μια Samsung θα "χτύπαγα".

τελικα θα το εχει αυριο το ps3 -20%?
αν ισχυει οποιος φιλος μπορει ας βοηθησει γιατι την Πεμπτη θα ειμαι Αθηνα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τις έιδα στο Mediamarkt και απογοητεύτηκα

Εμένα πάντως μου άρεσε πάρα πολύ...:grinning-smiley-043
Αν έπαιρνα LCD σίγουρα μια Samsung θα "χτύπαγα".

Τι σου κάνει ο Dila........;) αμα μάθεις στο καλό μαύρο ...:D
όλα τα άλλα είναι απλές .. οδοντόκρεμες...:silly:

-bye-

Κι εγω σκεφτομαι σοβαρα την X3500 (δυστυχως η aurea ειναι και 42 και πανακριβη σε σχεση με αυτην,αλλα υπέροχη).
Ετσι κι αλλιως με το που παιρνεις κατι ξερεις οτι εχεις χασει λεφτα με την επομενη σειρα που θα βγει. Για να μην πω για τις oled που ερχονται. Προσωπικα την τηλεοραση την σκεφτομαι σαν το καλυτερο monitor για το σαλονι. Σιγα μην προβληματιζομαι πως θα βλεπω νετ και αντ1 στην lcd. Ps3 bluray και mame απο pc(αντε και κανα warcraft)

Last edited:
Παιδιά ήμουν σε μια έκθεση Home Entertainment με την σύζυγο μου και μόλις είδε την LX508D τρελάθηκε(και εγώ μαζί). Ακριβώς μετά ήταν το περίπτερο τις SONY και εγώ προχώρησα άμεσος στην 52X3500 και με πλησίασε κάποιος πωλητής και μου λέει "έχεις την τύχη να βλέπεις την καλύτερη TV της αγοράς", εγώ δεν είπα τίποτα αλλα η σύζυγος ως πιο αυθόρμητη του λέει " δεν μου λες είδες τη Pioneer απέναντι":D εγώ όμως :blush:

Re: Απάντηση: Τις είδα στο Mediamarkt και απογοητεύτηκα

Αυτες οι γυναικες :bigcry:...ολο στα ακριβα πεφτει το ματι τους!!!! :D

:flipout:
Σωστός! Μονο που αυτήν την φορα μάλλον εμενα πέφτει το μάτι μου στα ακριβά(LX608D);)

Απλά να σημειώσουμε και το υποκειμενικό του ερωτήματος. Για κάποιους η κίνηση στις LCD είναι μια χαρά, κάποιοι θεωρούν ότι η απόδοση του μαύρου είναι super και κάποιοι άλλοι πως η εικόνα των plasma είναι too soft για τα γούστα τους. Τα αναφέρω αυτά γιατί διατυπώνονται αντικρουόμενες απόψεις για τις διάφορες τεχνολογίες και η ουσία δεν είναι να βρούμε ποιός είναι σωστός και ποιος λάθος, αλλά η επιλογή μιας τηλεόρασης η οποία δεν θα μας προβληματίζει.

Κατά την δική μου άποψη δεν υπάρχει LCD που να παίζει όπως μια CRT με τηλεοπτικό σήμα, ούτε υπάρχει plasma που να πιάνει το CRTικό μαύρο. Υπάρχουν όμως LCD και plasma που πλησιάζουν πάρα πολύ τις CRT σε αυτούς τους τομείς και έχουν αναρίθμητα πλεονεκτήματα σε θέαση progressive υλικού ανεξαρτήτου ανάλυσης.

Δεν υπάρχουν 46άρες, αλλά αν είσαι στα 4+ μέτρα, μια χαρά είσαι και με 50άρα (Samsung 50Q96).

αν βρεις η..... ΑΝ υπηρχε CRT στις 42 ιντζες να δειχνει οπως δειχνει η ΚΟΥΡΟ της ΠΙΟΝΕΕΡ εγω θα στην αγορασω !!!! που λεει ο λογος .....

" δεν μου λες είδες τη Pioneer απέναντι"

την τιμη της ρioneer την ειδε?
για ρωτησε τι θελεις να σου παρω αυτην την τηλεοραση η ενα μικρο αμαξακι να κανεις τις δουλειες σου (τα ιδια λεφτα κοστιζουν) να δουμε τι θα απαντησει-bye-

αν βρεις η..... ΑΝ υπηρχε CRT στις 42 ιντζες να δειχνει οπως δειχνει η ΚΟΥΡΟ της ΠΙΟΝΕΕΡ εγω θα στην αγορασω !!!! που λεει ο λογος .....

Δεν νομίζω να ανέφερα πουθενά πως υπάρχει CRT που συναγωνίζεται τις KURO.

Ευχαριστώ για την προσφορά, αλλά αν υπήρχε και την είχα στην κατοχή μου σίγουρα δεν θα ήταν προς πώληση :D

Δεν νομίζω να ανέφερα πουθενά πως υπάρχει CRT που συναγωνίζεται τις KURO.

Γιώργο, τις CRT τις συναγωνίζονται πλέον στα ίσια (και συχνά τις ξεπερνούν) κι άλλες καλές υλοποιήσεις plasma ή LCD. Κάποτε αμφέβαλλα, αλλά τώρα πια όχι. Νομίζω πως κάνουμε το λάθος, παρασυρόμενοι από το ελληνικό τηλεοπτικό σήμα, να βγάζουμε συμπεράσματα για την ποιότητα της συσκευής μας. Έκανα προηγουμένως ζάπινγκ στα ξένα δορυφορικά κανάλια - ιδίως στα Γερμανικά και στα Γαλλικά - και η plasma μου (Samsung PS42Q96HD) κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε! Παρόλο που την ευκρίνεια την έχω στο 0 λόγω "στρωσίματος", η εικόνα ήταν πεντακάθαρη και λεπτομερέστατη. Ουδεμία σχέση με τα κανάλια που εδώ στην Αλεξανδρούπολη δίνουν το καλύτερο σήμα (MEGA και ΣΚΑϊ) ή ακόμα και με το δορυφορικό ERT SAT.

Παιδιά, τις αδικούμε τις τηλεοράσεις μας, αν τις κρίνουμε με βάση το πανάθλιο ελληνικό τηλεοπτικό σήμα. Αν θέλετε να δείτε τις πραγματικές δυνατότητες της τηλεόρασής σας σε τηλεοπτικό σήμα SD, δείτε δορυφορικά κανάλια.