Τις είδα στο Mediamarkt και απογοητεύτηκα

Ρε σεις θα με τρελάνετε .... διαβάζω πάλι τα ποστ μου για να δω που είπα πως οι CRT είναι καλύτερες και πως δεν αξίζει η αγορά flat panel :D Δεν υποστήριξα τις CRT απλά ανέφερα κάποια θετικά της τεχνολογίας τους όπως το καλό μαύρο και η καλή αναπαραγωγή χαμηλής ποιότητας τηλεοπτικού σήματος.

Αν είχα όλη την γκάμα του Media Markt σπίτι μου προφανώς και θα έβλεπα σε Pioneer, αλλά είμαι σίγουρος πως και μία εκ των W3000, X3500, F86, F96, Q96, PZ70 θα με άφηνε απόλυτα ικανοποιημένο και σίγουρα δεν θα μετάνιωνα που αποχωρίστηκα την CRT μου.

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤV ΠΑΡΕ ΠΛΑΣΜΑ ΔΕΝ ΠΕΖΟΝΤΑΙ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ PHILIPS PFP 5532 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΧΤΗ ΣΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤV ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΑΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ 850ΕΥΡΩ.

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΣ ΒΡΩ.ΚΑΙ ΑΝ Η ΠΛΑΣΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τις έιδα στο Mediamarkt και απογοητεύτηκα

Γιώργο, τις CRT τις συναγωνίζονται πλέον στα ίσια (και συχνά τις ξεπερνούν) κι άλλες καλές υλοποιήσεις plasma ή LCD. Κάποτε αμφέβαλλα, αλλά τώρα πια όχι. Νομίζω πως κάνουμε το λάθος, παρασυρόμενοι από το ελληνικό τηλεοπτικό σήμα, να βγάζουμε συμπεράσματα για την ποιότητα της συσκευής μας. Έκανα προηγουμένως ζάπινγκ στα ξένα δορυφορικά κανάλια - ιδίως στα Γερμανικά και στα Γαλλικά - και η plasma μου (Samsung PS42Q96HD) κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε! Παρόλο που την ευκρίνεια την έχω στο 0 λόγω "στρωσίματος", η εικόνα ήταν πεντακάθαρη και λεπτομερέστατη. Ουδεμία σχέση με τα κανάλια που εδώ στην Αλεξανδρούπολη δίνουν το καλύτερο σήμα (MEGA και ΣΚΑϊ) ή ακόμα και με το δορυφορικό ERT SAT.

Παιδιά, τις αδικούμε τις τηλεοράσεις μας, αν τις κρίνουμε με βάση το πανάθλιο ελληνικό τηλεοπτικό σήμα. Αν θέλετε να δείτε τις πραγματικές δυνατότητες της τηλεόρασής σας σε τηλεοπτικό σήμα SD, δείτε δορυφορικά κανάλια.

το δορυφορικό ERT SAT.:twoguns::twoguns:

αυτο και αν ειναι παναθλιο .........
με μονο ηχο ουτε καν στερεο....

Re: Απάντηση: Τις έιδα στο Mediamarkt και απογοητεύτηκα

Αυτό το σκεφτόμουν και εγώ στη βόλτα που έκανα βλέποντας και τα DVD recorders που κάνουν upscaling .Αφού μου λες ότι με αυτό το τρόπο το αποτέλεσμα είναι εντελώς διαφορετικό δεν σε αμφισβητώ..

Δεν είπα ότι είναι κακές όλες αυτές που είδα και μάλιστα η 46Χ3500 ήταν η πρώτη μου επιλογή Σε ΒD την είδα και έπαθα αλλα με ενδιαφέρει εξισου σου είπα και το ποδόσφαιρο.

Η Nova υπάρχει, το DVDRW 750 της SONY είναι στις σκέψεις μου, τα μπικικίνια υπάρχουν ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ?????

Αν σκεφτεσαι να βλεπεις νοβα σε αυτην την τηλεοραση ξεχασε το .Η νοβα ειναι απο τα χειροτερα σε ποιοτητα πακετα που υπαρχουν μην πω στην ευρωπη αλλα παγκοσμιως ενα απλο sd καναλη πχ γερμανικο δεν συγκρηνεται ουτε στο τοσο με την νοβα .Το πακετο ειναι σκετη αποτυχια.Δες πχ RTL που ειναι και ελευθερο και δες και καπιο καναλι νοβα που ζητανε και συνδρομη,ντροπη τους.

Παιδια οι LCD και γενικα οι καινουργιες συσκευες με μεγαλη αναλυση ΔΕΝ κανουν για τηλεοπτικο σημα !!!

αν τις θελετε για να βλεπετε πολλες ωρες τηλεοραση Ελληνικη τοτε απλα θα υποφερετε......

ειναι για σημα μεγαλης αναλυσης κατασκευασμενες !
εκει σε στελνουν απλα......

Ρε παιδια μην σπερνετε τον πανικο. Ενταξει η νοβα ειναι η χειροτερη πλατφορμα απο πλευρας ποιοτητας εικονας αλλα οχι οτι δεν μπορει καποιος να δει αξιοπρεπως αν εχει μια καλη τηλεοραση και την εχει ρυθμισμενη σωστα.
Εγω με την sony D3000 βλεπω αξιοπρεπεστατα. Το ιδιο θα δειχνουν και τα κορυφαια μοντελα των αλλων εταιρειων.

Οι καλες τηλεορασεις δεν ειναι μονο για blu ray.Κανουν κ για τηλεοπτικο αρκει να ειναι καλα ρυθμισμενες.

Αν μάλιστα αντί του PATATASAT εχεις και κάποιο αξιοπρεπή αποκωδικοποιητή τότε ακόμα καλύτερα.Εγω πήρα τώρα τελευταία εναν TECVIEW 2050 και η εικόνα (άς έχω CRT ακόμα) εχει βελτιωθεί κατά πολύ.

Αλήθεια τον έχει κανένας να μου πως παίζει σε LCD???

Re: Απάντηση: Τις είδα στο Mediamarkt και απογοητεύτηκα

Αν μάλιστα αντί του PATATASAT εχεις και κάποιο αξιοπρεπή αποκωδικοποιητή τότε ακόμα καλύτερα.Εγω πήρα τώρα τελευταία εναν TECVIEW 2050 και η εικόνα (άς έχω CRT ακόμα) εχει βελτιωθεί κατά πολύ.

Αλήθεια τον έχει κανένας να μου πως παίζει σε LCD???

Τον εχω εγω και παιζει καλα με την 32D3000
Βεβαια κανενας SD δεκτης οσο και αν κοστιζει,οποια εταιρια και αν τον εχει βγαλει δεν συγκρινεται με τον ΝΟΚΙΑ 9800S

Παιδια λογω ιδιας πειρας(το επαγγελμα βλεπετε) τηλεοπτικο σημα = KURO
Oλα τα υπολοιπα ειναι για κλαματα, μονο η Sony X series πλησιαζει λιγο.

Παιδια λογω ιδιας πειρας(το επαγγελμα βλεπετε) τηλεοπτικο σημα = KURO
Oλα τα υπολοιπα ειναι για κλαματα, μονο η Sony X series πλησιαζει λιγο.

1-Με την τιμη που εχουν δεν θα μπορουσε να ειναι και αλλιως
2-Εγω εχω δει πολυ καλες τηλεορασεις απο ολες τις μαρκες
3-Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα
4-Ειμαι ευτυχης κατοχος της D3000 η οποια σε τηλεοπτικο σημα σκιζει.

1-........................................Ειμαι ευτυχης κατοχος της D3000 η οποια σε τηλεοπτικο σημα σκιζει.

Σκιζει ,κοβει , ραβει , μανταρει ..........απλα εχει μια δυσκολια στο στεγνωμα γιατι δεν εχει μεγαλο καδο (40ρα γαρ):flipout:

Σκιζει ,κοβει , ραβει , μανταρει ..........απλα εχει μια δυσκολια στο στεγνωμα γιατι δεν εχει μεγαλο καδο (40ρα γαρ):flipout:

Γι' αυτο και ζαχαρωνω και μια 50αρα πλασμα για θεαση DVD και ΗD.

H 40D3000 θα μεινει να παιζει μονο τηλεοπτικο προγραμμα και κανα XBOX. Eχει και χαμηλη καταναλωση ρευματος η ατιμη για να μην μας ξοδευει.:flipout:

Γι' αυτο και ζαχαρωνω και μια 50αρα πλασμα για θεαση DVD και ΗD.

H 40D3000 θα μεινει να παιζει μονο τηλεοπτικο προγραμμα και κανα XBOX. Eχει και χαμηλη καταναλωση ρευματος η ατιμη για να μην μας ξοδευει.:flipout:
Άντε μαζέψου κι εσύ να πάρουμε kaμmια 50PZ70, αν αρχίσεις και ψήνεσαι στείλε pm μιας και έχουμε αρχίσει και μαζευόμαστε για Pannys γενικότερα!