Το 2006 σε δίσκους.

Re: Απάντηση: Το 2006 σε δίσκους.

Του αρέσει η μουσική, αλλά μόλις η κοπέλα ανοίξει το στόμα της, πρέπει να κρατώ φωτογραφική...:flipout:

ξέρω, ξέρω: έχει κάτι με τις στρίγγλες ο Ντοκ :nounder:
εγώ, υπό προϋποθέσεις, μέχρι και να τις ονειρευτώ μπορώ :blush:

θα ρωτήσω το γιατρό το βράδυ, να μου πεί αν είναι σοβαρό :D

Μα δεν είναι μόνον η φωνή . Είαι κι εκείνη η παρατήρηση του Κώστα : " Το The drift" το νίκησε στα σημεία . Και μόνο που διανοείται κάποιος να προβεί σε σύγκριση οιουδήποτε δίσκου με το τερατούργημα του Walker , αυτομάτως καθιστά τον προς σύγκριση δίσκο ύποπτο ...

Μα δεν είναι μόνον η φωνή . Είαι κι εκείνη η παρατήρηση του Κώστα : " Το The drift" το νίκησε στα σημεία . Και μόνο που διανοείται κάποιος να προβεί σε σύγκριση οιουδήποτε δίσκου με το τερατούργημα του Walker , αυτομάτως καθιστά τον προς σύγκριση δίσκο ύποπτο ...

:flipout: :flipout: :flipout:

7652be7613.

αυτό λες Lepton;
ευχαριστώ πολύ: κανείς άλλος δεν μπήκε στον κόπο να μας πεί αν το άκουσε καν...

Θέλουμε περισσότερα για το κοριτσάκι με την άρπα!
Είχα δει κάποιο clip και μου φάνηκε πολύ... Cocorosie-κό.

το τερατούργημα του Walker

Λοιπόν...υποψιάζομαι πως ο Ντοκ "το σκοτώνει" το The Drift.
Κάποια μέρα βέβαια μπορεί να τραβάει τα μαλλιά του - ξέρω γιατί το έχω πάθει...- αλλά θα σας συνιστούσα ολόψυχα να ενδιαφερθείτε τώρα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το 2006 σε δίσκους.

Λοιπόν...υποψιάζομαι πως ο Ντοκ "το σκοτώνει" το The Drift.
Κάποια μέρα βέβαια μπορεί να τραβάει τα μαλλιά του - ξέρω γιατί το έχω πάθει...- αλλά θα σας συνιστούσα ολόψυχα να ενδιαφερθείτε τώρα

Aγαπητέ μου , μεταξύ 25 και 40 μπορεί να έρθει η ώρα να τραβήξεις το μαλλί σου , αλλά μεταξύ 45 και 60 :grandpa: πολύ αμφιβάλλω :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το 2006 σε δίσκους.

το όνομα του label που κυκλοφόρησε το δίσκο της σου λέει τίποτα; ;)

Drag City = RED CRAYOLA . Είμαι παλιός τι να κάνουμε ... Κάτι κοκορίκους και κοκορίκες και κακορίζικες υστερικές stripped -to- the- core κοπελίτσες τις αφήνω για τους νεώτερους , που έχουν και γερά νεύρα .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το 2006 σε δίσκους.

Aγαπητέ μου , μεταξύ 25 και 40 μπορεί να έρθει η ώρα να τραβήξεις το μαλλί σου , αλλά μεταξύ 45 και 60 :grandpa: πολύ αμφιβάλλω :flipout:

βέβαια 1.5 πόντο μαλλί πως να το τραβήξεις?:flipout:

Πάντως εγώ θα πω την αμαρτία μου. Εκείνο το πρώτο κομμάτι του Walker, πως το λέγανε ...κάποιοι που έρχονται τέλος πάντων, έχει στοιχειώσει μέσα στο κεφάλι μου.
Αν το πουλάγανε cd single.... μετά χαράς..:award:

Θέλουμε περισσότερα για το κοριτσάκι με την άρπα!

παραγωγή πάντως έκαναν ο Steve Albini και ο Van Dyke Parks: το φιλαράκι του Brian Wilson.
(τώρα ο Ντοκ βάζει το τελευταίο καρφί στο φέρετρο του δίσκου :flipout: )

παραγωγή πάντως έκαναν ο Steve Albini και ο Van Dyke Parks: το φιλαράκι του Brian Wilson.
(τώρα ο Ντοκ βάζει το τελευταίο καρφί στο φέρετρο του δίσκου :flipout: )

μπά, καθαρίζει το πληκτρολόγιο από τον καφέ....:flipout:

Άκουσα μόλις μερικά δείγματα (ανίκανα έτσι κι αλλιώς να δώσουν σωστή εικόνα του συνόλου) στο amazon και δείχνει ενδιαφέρον.
Add to cart με βλέπω (αλλά όχι amazon).
Σκέφτομαι γιατί να ηχεί τόσο παράξενη, αφού και η Καιτούλα το ίδιο ηχούσε την εποχή του Kick Inside???...

p.s. σήμερα παραλαμβάνω το Drift και αύριο θα γράψω..

Σκέφτομαι γιατί να ηχεί τόσο παράξενη, αφού και η Καιτούλα το ίδιο ηχούσε την εποχή του Kick Inside???...

.

Kώστα
δεν φαντάζεσαι πόσο κέντρο χτύπησες μόλις τώρα.
"Στο σταυρό" μιλάμε.
Μπράβο! :smileJap:

Άκουσα μόλις μερικά δείγματα (ανίκανα έτσι κι αλλιώς να δώσουν σωστή εικόνα του συνόλου)

εντελως ανικανα μιας και επι 55 λεπτα συμβαινουν ελαχιστα πραγματα που ανασηκώνουν τα φρυδια προς το player. Ομως εχτες το πρωι, με τον καφε, περασα πολυ ωραια με αυτο το δισκακι. Τα έγχορδα του εχουν κατι...

αχ ... ωραία ... σαν τις παλιές καλές ημέρες γεμάτες ατέρμονες συζητήσεις , ανούσιες και στείρες αντιπαραθέσεις που δεν οδηγούν πουθενά . I Love you guys ( honest to God , I do )