Το 40% των κατοχων PS3 δεν ξερουν το Blu Ray.

Re: Απάντηση: Το 40% των κατοχων PS3 δεν ξερουν το Blu Ray.

ρε παίδες τι τρελλαίνεστε καλοκαιριάτικα?

Το PS3 είναι παιχνιδομηχανή, όχι BR player!

Πάνω από το 60% του target group της sony αφορά τους πιτσιρικάδες και τα νέα παιχνίδια.

Τώρα αν παίζει και BR είναι άλλο θέμα.

Είναι απλώς μια επιπρόσθετη δυνατότητα.

τεχνικα ναι ειναι (απλα?) μια επιπροσθετη δυνατοτητα.........

αλλα σε μια αμερικανικη σελιδα κατατασσεται ως BR player

(''buy one
blu ray player today- σαμσουνγκ-φιλιπις-σονυ(2)-playstation 3
πανασονικ and get free 5 blu ray disc movies

αρα το PS3 ειναι (και) (για να μην πω κυριως ενα BR player αλλως ενα εξοχο media center με

την (κορυφαια- για μενα) δυνατοτητα να ειναι και BR player.

ρε παίδες τι τρελλαίνεστε καλοκαιριάτικα?

Το PS3 είναι παιχνιδομηχανή, όχι BR player!

Πάνω από το 60% του target group της sony αφορά τους πιτσιρικάδες και τα νέα παιχνίδια.

Τώρα αν παίζει και BR είναι άλλο θέμα.

Είναι απλώς μια επιπρόσθετη δυνατότητα.

Εγω διαφωνω καθετα.

Το PS3 ειναι ενα Blu Ray player που επιπροσθετα μπορει να παιξει και παιχνιδια. Αλλωστε η Sony το χρησιμοποιει σαν δουρειο ιππο για την επικρατηση του Bly Ray.

Σαν απλη παιχνιδομηχανη θα μπορουσε ανετα να εχει ενα απλο DVD player και να ειναι καλυτερο στα παιχνιδια απο οτι ειναι σημερα καθως δεν θα ηταν αναγκη για λογους συμπιεσης του κοστους του hardware να εχει αυτην την προιστορικη καρτα γραφικων.

ρε παίδες, κοιτάξτε λιγάκι πιο...σφαιρικά το θέμα.

PS1, PS2 και τώρα PS3.

Tι κάναμε με τα PS1 και PS2?

Εγώ πάντως για παιχνίδια τα πήρα και τα δυο.

Όταν θα πάρω το PS3 θα χαρώ που θα παίζει και BR αλλά δε θα το πάρω γι'αυτό. Θα το πάρω για τη νέα έκδοση του Pro evolution soccer.

Μη τρελλαθούμε κιόλας!

Οποιος θελει εδω και τωρα blu-ray player χωρις να ξοδεψει μια περιουσια σε αμφιβολη μακροχρονια επενδυση, θα παρει το ps3. Τελεια και παυλα.

Οποιος γνωριζει απο παιχνιδομηχανες, θα παρει 360.

Λάθος!

Όποιος γνωρίζει από παιχνιδομηχανές, θα πάρει Wii.

Αν και ακόμα κι εδώ, η κολοκυθόπιτα παίζει τεράστιο ρόλο.

ρε παίδες, κοιτάξτε λιγάκι πιο...σφαιρικά το θέμα.

PS1, PS2 και τώρα PS3.

Tι κάναμε με τα PS1 και PS2?

Εγώ πάντως για παιχνίδια τα πήρα και τα δυο.

Όταν θα πάρω το PS3 θα χαρώ που θα παίζει και BR αλλά δε θα το πάρω γι'αυτό. Θα το πάρω για τη νέα έκδοση του Pro evolution soccer.

Μη τρελλαθούμε κιόλας!

Χμμμμμ....εγω παντος το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το αγορασω για BR μια και ειναι αξιοπρεπεστατο και αυτη τη στιγμη το φθηνοτερο BR player.

Απάντηση: Re: Το 40% των κατοχων PS3 δεν ξερουν το Blu Ray.

Λάθος!

Όποιος γνωρίζει από παιχνιδομηχανές, θα πάρει Wii.

Αν και ακόμα κι εδώ, η κολοκυθόπιτα παίζει τεράστιο ρόλο.

Nα την κανω τι? Εχω και τις δυο και απλα δεν βλεπω τον λογο οταν καθομαι μονος να παιζω wii.

Τελως παντων, εισαι απο τους λιγους που ξερω που λενε οτι το wii ειναι για αυτους που θελουν να παιξουν παιχνιδια.
Σιγουρα ομως το wii ειναι ""ειδικη αγορα".

Πολλοι οντως πιστεψαμε οτι ειναι "ειδικη αγορα" το wii οταν πρωτοβγηκε,ομως πλεον και μετα την απολυτη και με τεραστια διαφορα επικρατηση του, παρα πολλες εταιρειες βγαζουν παιχνιδια "αβερτα" που φυσικα δεν ειναι μονο για παρεα.Πλεον και με τα "αντιγραφα ασφαλειας" εχει "ξεφυγει" κατα πολυ και ολο και περισσοτεροι το βλεπουν σαν "normal παιχνιδομηχανη".

Με κοροιδευετε φυσικα.

Το wii δεν φτανει το 360 ουτε στο μικρο του "κουμπακι"
Για LIVE? Τιποτα καλυτερο απο της ms.
Για παιχνιδια? Gears, forza, mcrae,crackdow, graw2, virtua tennis3,darkness, flatout.
Δεν λεω, εχει πλακα το wii, αλλα σε εντυπωσιαζουν και αλλα πραγματα οπως: ηχος (dd5.1), γραφικα, Gameplay (αν και αυτο ειναι γουστο καθενος).

Δεν νομιζω εγω προσωπικα ποτε να δω το wii σαν κονσολα τελευταιας γενιας.

Το wii εχει αυτο το childish happy feeling που οι αλλες κονσολες δεν το εχουν.
Ουτε εμενα μου αρεσει αλλα για λογους χειρισμου και οχι παιχνιδιων/δυνατοτητων.

Εγώ θα διαφωνήσω, το Wii όχι μονο είναι κονσόλα νεας γενιάς αλλα ίσως είναι κονσόλα τις επομενης γενιάς! Αυτό το λέω γιατί έφερε ένα νέο είδος παιχνιδιού που είμαι σίγουρος ότι θα το εφαρμόσουν και οι άλλες κονσόλες στο μέλλον. Αυτό το λένε και οι αριθμοί, στο UK για παράδειγμα πουλάει 4 φορες από το 360 και 7 από το PS3. Αυτό το βλέπουν οι Game developers και έρχονται τίτλοι όπως το PES για πρώτη φορα στο Wii. Εγώ πριν ένα μηνα ήμουν έτοιμος να πιάσω το PS3 αλλα την τελευταία στιγμή πήρα το Wii και είμαι ενθουσιασμένος! Είχα πολλές consoles στο παρελθόν αλλα πρώτη φορα μια κονσόλα έφερε όλη την οικογένεια μαζί. Αυτό βασικά που κάνει το Wii να ξεχωρίζει είναι το wimote και ο τρόπος που παίζεις με αυτό, είναι πιο έντονη η συμμετοχη σου στο παιχνίδι! Βρήκα το PS3 στα 490 Ευρώ και σήμερα πήγα να το δω, μιλάμε για φοβερό μηχανάκι αλλα όταν ρήξης μια ματια στα παιχνίδια του τότε ανακαλύπτεις ότι δεν υπάρχει κάτι που σε κάνει να θέλεις να το αγοράσεις, τουλάχιστον προς το παρών. Και δεν είναι αποκλειστικά για μικρούς δοκιμάστε το Resident Evil με το Wimote και τα ξανά λέμε! Εγώ πιστεύω ότι κάθε Gamer πρέπει να έχει σίγουρα το Wii και μια εκ τον PS3-360.

Last edited:
Απάντηση: Re: Το 40% των κατοχων PS3 δεν ξερουν το Blu Ray.

Εγώ θα διαφωνήσω, το Wii όχι μονο είναι κονσόλα νεας γενιάς αλλα ίσως είναι κονσόλα τις επομενης γενιάς!

E οχι ρε παιδια. Ουτε ηχο εχει , ουτε τουλαχιστον τα γραφικα του xbox1 (ουτε καν του ps2).

ΟΚ.Δεν το συνεχιζω. Πιστευω οτι εχουμε μπλεξει το gaming με το fun, και δυστυχως, σε εμενα αυτα τα δυο διαχωριζονται και μετρανε αθροιστικα το καθενα μονο του.

Επειδη εχουμε μια "αλφα" ηλικια και εχουμε φαει τις κονσολες με το κουταλι και εχουμε δει και ακουσει τα παντα, δε νομιζω οτι αυτο που "μας ελειπε" ειναι μια παιχνιδομηχανη με καλυτερα γραφικα η ηχο, αλλα κατι το εντελως διαφορετικο σε οτι αφορα το gameplay.Η αρχη εγινε με το wii...μακαρι το επομενο βημα να ειναι το wii με τα γραφικα και τον ηχο του ps3 η του 360 και φυσικα το αμεσως επομενο να ειναι κατι πραγματικα virtual...Κακα τα ψεματα το wii οντως εφερε κατι το διαφορετικο και γιαυτο "ξεσκιστηκε" στις πωλησεις και συνεχιζει ανευ ανταγωνισμου...

ps)φιλε Bross ενοειται οτι ειναι μακραν ανωτερο το ps2 και xbox στο θεμα γραφικων και επεξεργαστη...google it και θα καταλαβεις γιατι...

Last edited:
Το Wii είναι πραγματικά πενιχρό σε ήχο και γραφικά, αλλά είναι fun, κάτι που οι υπόλοιπες κονσόλες μάλλον είχανε...ξεχάσει.

Και εκτός από όλα τα άλλα νομίζω ότι είναι και φτηνότερο από τον ανταγωνισμό ε?

Το Wii είναι πραγματικά πενιχρό σε ήχο και γραφικά, αλλά είναι fun, κάτι που οι υπόλοιπες κονσόλες μάλλον είχανε...ξεχάσει.

Και εκτός από όλα τα άλλα νομίζω ότι είναι και φτηνότερο από τον ανταγωνισμό ε?

Πλεον με τη 40d3000 και με συνδεση component δε μου φαινεται και τοσο πενιχρο! Ειπαμε δεν εχει τα γραφικα του ps3 αλλα μη το κανουμε και zx81!!!
(η τιμη του βασικου πακετου ειναι οντως πολυ καλη...ομως αν παρεις και καποια βασικα περιφεριακα(απαραιτητα) ανεβαινει αρκετα...(οπου ναναι βγαινει και ο σκληρος...)

ps)"παιχνιδας" εχω παψει να ειμαι εδω και χρονια(μονο κανα wow που και που),παρολα αυτα η συγκεκριμενη παιχνιδομηχανη με εκανε καπως να ασχοληθω παζι της! το brain academy ολα τα λεφτα!!!!

Πόσες φορες πήραμε ένα παιχνίδι με κορυφαία γραφικά και ήχο και στην αρχή WOW ΤΈΛΕΙΟ όμως μετά από μιση ώρα το πετάμε στην άκρη. Το πιο σημαντικό σε μια παιχνιδομηχανή είναι το gameplay και είναι σε αυτό που επένδυσε η Nintendo. Εγώ έχω παιχνιδοκονσόλες εδώ και 15 χρονια και το Wii είναι η πρώτη κονσόλα που έκανε την γυναικα μου να ασχοληθεί με παιχνίδια, αυτή και η κόρη μου ξετρελάθηκαν με το brain academy!:silly:
Και όταν εγώ είπα ότι ίσως να είναι κονσόλα επομενης γένεας δεν εννοούσα γραφικά και ήχο αλλα αυτό το διαφορετικό το gameplay που προσφέρει είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα το χρησιμοποιήσουν και οι άλλοι. Είδη κάπου διάβασα ότι η Sony σκέφτεται πάνω στους νέους μοχλούς που θα παρουσίαση θα εφαρμόσει την ίδια τεχνολογία με το Wimote! Εν το μεταξύ να ξεκαθαρίσω κάτι, εγώ ποτε δεν ήμουν FAN τις Nintendo τουναντίον μάλιστα την θεωρούσα ξεπερασμένη και ανίκανη να ακολουθήσει την τεχνολογία. Αλλα φαίνεται ότι όπως την υποτίμησα εγώ έτσι την υποτίμησαν και οι ανταγωνιστές τις!

Εγώ πάλι, πάντα ήμουν φαν της Nintendo. Το πρώτο μου ηλεκτρονικό ήταν Game Boy.

Μπορεί να μην είχε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αλλά πάντα έδινε βάση στο gameplay.

Εγώ πάλι, πάντα ήμουν φαν της Nintendo. Το πρώτο μου ηλεκτρονικό ήταν Game Boy.

Μπορεί να μην είχε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αλλά πάντα έδινε βάση στο gameplay.
Έτσι όπως τα λες φίλε Guybrush ! :grandpa:

Και εγώ στην αρχή σνομπάριζα τη Nintendo, και προσπαθούσα να αποδείξω ότι όλο και κάποια άλλη εταιρία έχει βγάλει κάτι πιο αξιόλογο.
Η πρώτη μου κονσόλα ήταν το Sega game gear και το Mega Drive.....

Το game gear, παρότι η πρώτη έγχρωμη φορητή κονσόλα που κυκλοφόρησε, δεν σου έδινε την ίδια ευχαριστηση όταν έπαιζες, με το κλασσικό Game Boy, το οποίο αν και ασπρόμαυρο και με πενιχρά γραφικά, σε έκανε να κολλάς με τις ώρες μαζί του..... :antlers:

Αλλά την πλάκα μου την έπαθα όταν αγόρασα το SNES.....
Παρότι σε πολλά παιχνίδια υπολείπονταν σε γραφικά σε σχέση με το Sega Mega Drive II, ήταν αυτό το κάτι στην πλοκή το σενάριο, το σχεδιασμό και κυρίως το GAMEPLAY των παιχνιδιών του SNES, που σε έκανε να τα νοσταλγείς και να θες να ασχολείσαι συνέχεια.....

Ακόμα και τώρα, θυμάμαι πόσες ώρες είχα καθήσει αλλά και αναλυτικά όλα τα σημεία από τα Donkey Kong Country 1,2,3 , από τα Street Fighter, Final fighter και Mortal Combar, αλλά και τόσα άλλα αξιόλογα παιχνίδια....

Στη συνέχεια, πέρασαν τα χρόνια και βγήκε το καταπληκτικό τότε Nintendo64..... :BDGBDGB53:

Θυμάμαι ολόκληρη τη γειτονιά μου, στο μαγαζί με τα video games που συχνάζαμε, να παρατάνε το καινούργιο τότε και πρωτοεμφανιζόμενο playstation 1, και τα τρισδιάστατα γραφικά του και την χρήση cd-rom που ηταν κατι πρωτοποριακο για την εποχή, και να ασχολούνται με τις ώρες με το N64 και τα cartridjes του, παίζοντας Mario 64, Zelda, Goldeneye, και τα τόσα άλλα καταπληκτικά παιχνίδια του...... :grandpa:

Όλα αυτά τα έγραψα για να δείξω ότι με το πέρασμα του χρόνου, η Nintendo καταφερνε πάντα με αυτό τον ιδιαίτερο τρόπο που μόνο αυτή ξέρει να μεταχειρίζεται, να αιχμαλωτίζει με τις παιχνιδομηχανες της και τον τρόπο σχεδιασμού των παιχνιδιών, όλους τους Gamers κάθε ηλικίας, και να τους κάνει να αναπολούν ακόμα μέχρι σήμερα όλα αυτά τα καταπληκτικά φιλικά και ζεστά παιχνίδια της..... Κατάφερνε να ανταγωνιστεί αλλες εταιρίες με ανώτερης τεχνολογίας μηχανήματα και games, και πάντα με αυτό τον ζεστό και φιλικό τρόπο που προσσεγίζει όλους τους απανταχού gamers......

Πιστεύω ότι και στο μέλλον, όλους θα μας ενθουσιάζουν τα τέλεια γραφικά, ο πολυκάναλος ήχος, η εικόνα υψηλής ευκρίνειας και οι στιβαρές και ποιοτικές κατασκευές των νέων παιχνιδοκονσολών, αλλά παρόλα αυτά, ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ δεν θα εγκαταλείψει την Nintendo και τη δική της προσπάθεια στο χώρο των βιντεοπαιχνιδιών, καθώς θα κατέχει πάντοτε μια θέση στην καρδιά κάθε gamer ....

Και για να κολήσω αυτή την απάντηση με το θέμα της κατηγορίας, μπορεί το 40% των κατόχων Ps3 να μην γνωρίζουν ακόμα το blu-ray, αλλά ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ποια ειναι η Nintendo και τι έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στον τομέα των παιχνιδιών και του Gameplay.....

Άλλωστε το παιχνίδι είναι fun.... Εκεί πρέπει να πέφτει και το βάρος, ενώ αν θελουμε την τελευταια λεξη της τεχνολογιας μπορουμε να στρεφομαστε και σε αλλους τροπους διασκεδασης, όπως ταινίες, υπολογιστές, κλπ..... :antlers:

Last edited: