Το ανέκδοτο της ημέρας

Ήταν ο κάποτε ο Τιμολέων, ένας άνθρωπος με πολύ υψηλό IQ. Λόγω αυτής της ιδιαιτερότητας του λοιπόν δεν άντεχε τους γύρω του γιατί κάθε κίνηση τους τη θεωρούσε χαζή. Αγανακτισμένος λοιπόν πηγαίνει στο γιατρό.

Τιμολέων: Γιατρέ έχω πολύ υψηλό IQ και δεν αντέχω τους γύρω μου.

Γιατρός: Και τι μπορώ να κάνω για 'σένα;.

Τιμολέων: Θέλω να μειώσεις το επίπεδο του IQ μου.

Γιατρός: Γνωρίζω κάποια μέθοδο μείωσης IQ, όμως είσαι σίγουρος;

Τιμολέων: Ναι γιατρέ, δεν αντέχω άλλο. Θέλω να φέρεις το IQ μου στο επίπεδο που έχει ο μέσος όρος του πλανήτη.

Βάζει λοιπόν ο γιατρός τον Τιμολέων σε μια καρέκλα, τον συνδέει με κάτι καλώδια, και αρχίζει την μείωση του IQ του με τη χρήση του ηλεκτρισμού ενώ ταυτόχρονα ελέγχει σε μια οθόνη το επίπεδο του IQ του Τιμολέων ούτως ώστε να σταματήσει όταν φτάσει σε φυσιολογικά επίπεδα.

Κατεβαίνει λοιπόν το IQ. 220... 210... 180.. 150... 110... την στιγμή που φτάνει στο 100 ο γιατρός επιχειρεί να σταματήσει την διαδικασία μείωσης IQ. Τα μηχανήματα του όμως μπλοκάρουν και συνεχίζουν και μειώνουν το επίπεδο IQ του Τιμολέων! 80.. 50... Την ώρα που φτάνει στο 20 ο γιατρός μη ξέροντας τι να κάνει αποσυνδέει τα καλώδια από τον ηλεκτρισμό.

Ο Τιμολέων έχει μείνει ακίνητος με τα μάτια ανοιχτά! Ο Γιατρός αρχίζει να βαράει σφαλιάρες και να τον ταρακουνά για να συνέλθει!

Γιατρός: Τιμολέων σύνελθε! Τιμολέων με ακούς; Τιμολέων πες μου κάτι!

_
_
_
_
_
_
_
_

Τιμολέων: Αίμα, τιμή, χρυσή αυγή!

Ένας ναύτης φτάνει σε κάποιο λιμάνι αλλά δεν μπορεί να βρει πουθενά δωμάτιο για το βράδυ....

- Δεν μπορεί, κάπου πρέπει να υπάρχει ένα δωμάτιο. Ή έστω ένα κρεβάτι οπουδήποτε, ξέπεσε στο τελευταίο ξενοδοχείο που βρήκε.

- Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ένα δίκλινο και το έχει πάρει ένας νεαρός μόνο του. Ίσως δεχτεί να το μοιραστεί μαζί σας. Μόνο που πρέπει να σας πω ότι ροχαλίζει τόσο δυνατά, που από τα διπλανά δωμάτια κάνουν συνεχώς παράπονα. Δεν νομίζω ότι θα καταφέρετε να κοιμηθείτε εκεί.

- Κανένα πρόβλημα. Θα το πάρω.

Το επόμενο πρωί ο ναύτης κατέβηκε για πρωινό φρέσκος κι ανανεωμένος.

- Πως κοιμηθήκατε; τον ρώτησε ο ξενοδόχος.

- Καλύτερα από ποτέ.

- Μα δεν σας ενόχλησε ο άλλος νεαρός με το ροχαλητό του;

- Όχι, τον έκανα να σκάσει σε μηδέν χρόνο.

- Πως το καταφέρατε αυτό;

- Όταν ανέβηκα στο δωμάτιο ήταν ήδη στο κρεβάτι. Πήγα λοιπόν, του έδωσα ένα φιλί στο μάγουλο και του είπα: Καληνύχτα όμορφε. Όλο το υπόλοιπο βράδυ ξαγρύπνησε παρακολουθώντας με

Σε κάθε χωρισμό φταίνε πάντα και οι δύο...
ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ!!!"

Δύο νεαροί , συλλαμβάνονται να καπνίζουν χασίσι και οδηγούνται στο δικαστήριο. Ο δικαστής: -Γεια σας παιδιά, είναι Παρασκευή απόγευμα και θα ταλαιπωρηθούν πολλοί εάν σας στείλω φυλακή Γι 'αυτό και θα συναντηθούμε την Δευτέρα, και αν μου αποδείξετε πώς κάνατε μια μικρή προσπάθεια βελτίωσης , ... θα σας δώσω μια ευκαιρία. Δευτέρα πρωί, λέει ο πρώτος : - Κύριε δικαστά , όχι μόνο το έκοψα εγώ , αλλά έπεισα και 7 φίλους μου να σταματήσουν το κάπνισμα! - Ναι ; Και πώς το έκανες; -Εύκολα. Πήρα ένα φύλλο χαρτί και ζωγράφισα ένα μεγάλο κύκλο, και δίπλα σ’ αυτόν ένα μικρό-μικρό κύκλο, και τους είπα, δείχνοντάς τους τον μεγάλο κύκλο, πως έτσι μοιάζει το μυαλό τους πριν αρχίσουν να καπνίζουν χασίσι, και σαν τον μικρό κύκλο όταν αρχίσουν να καπνίζουν ... -Μάλιστα ... καλή προσπάθεια. Είσαι ελεύθερος, αλλά να ξέρεις θα παρακολουθούμε την συμπεριφορά σου . Κι εσύ; Και εγώ , κύριε δικαστά, έπεισα 60 φίλους μου να κόψουν το χασίσι ... λέει ο δεύτερος νεαρός - Έλα ρε! Πώς τα κατάφερες ; - Εύκολα . Πήρα ένα φύλλο χαρτί και ζωγράφισα ένα μικρό – μικρό κύκλο και δίπλα από αυτόν ένα μεγάλο κύκλο. Και τους είπα, δείχνοντάς τους τον μικρό κύκλο ότι έτσι μοιάζει ο κώλος τους πριν μπούνε φυλακή ...

Οι 3 κούκλες στη ζωή ενός άντρα:
1) Η κόρη του:
"BABY DOLL"
2) Η γκόμενα του:
"BARBIE DOLL"
3)...και η γυναίκα του:
"PANADOLL"

Το αστείο που είναι ?

Mπορείς να αλλάξεις την τελευταία φράση:

Ήταν ο κάποτε ο Τιμολέων, ένας άνθρωπος με πολύ υψηλό IQ. Λόγω αυτής της ιδιαιτερότητας του λοιπόν δεν άντεχε τους γύρω του γιατί κάθε κίνηση τους τη θεωρούσε χαζή. Αγανακτισμένος λοιπόν πηγαίνει στο γιατρό.
Τιμολέων: Ναι γιατρέ, δεν αντέχω άλλο. Θέλω να φέρεις το IQ μου στο επίπεδο που έχει ο μέσος όρος του πλανήτη.

Βάζει λοιπόν ο γιατρός τον Τιμολέων σε μια καρέκλα, τον συνδέει με κάτι καλώδια, και αρχίζει την μείωση του IQ του με τη χρήση του ηλεκτρισμού ενώ ταυτόχρονα ελέγχει σε μια οθόνη το επίπεδο του IQ του Τιμολέων ούτως ώστε να σταματήσει όταν φτάσει σε φυσιολογικά επίπεδα.
Κατεβαίνει λοιπόν το IQ. 220... 210... 180.. 150... 110... την στιγμή που φτάνει στο 100 ο γιατρός επιχειρεί να σταματήσει την διαδικασία μείωσης IQ. Τα μηχανήματα του όμως μπλοκάρουν και συνεχίζουν και μειώνουν το επίπεδο IQ του Τιμολέων! 80.. 50... Την ώρα που φτάνει στο 20 ο γιατρός μη ξέροντας τι να κάνει αποσυνδέει τα καλώδια από τον ηλεκτρισμό.
Ο Τιμολέων έχει μείνει ακίνητος με τα μάτια ανοιχτά! Ο Γιατρός αρχίζει να βαράει σφαλιάρες και να τον ταρακουνά για να συνέλθει!
_
_
_
_
_
_
_
_

Τιμολέων: Πάο θρησκεία θύρα 13!

:flipout: :flipout: :flipout:

Last edited:

_
_
_
_
_
_
_
_

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Κάποτε ήταν δύο φίλοι κυνηγοί και συζητούσαν. Ξεκινάει ο ένας και λέει μια περιπέτειά του:
- Που λες φίλε, μια φορά, καθώς περπατούσα στο δάσος, πετάγεται μπροστά μου μια αρκούδα τεράστια!
- Άντε ρε, κι εσύ τι έκανες τότε;
- Αρχικά, έμεινα ακίνητος αλλά άρχισε να με πλησιάζει. Μετά προσπάθησα να την πυροβολήσω, αλλά μου τελείωσαν οι σφαίρες!
- Σοβαρά! Και μετά τι έκανες;
- Ε τί να κάνω; Άρχισα και έτρεχα!
- Και η αρκούδα;
- Η αρκούδα με πήρε στο κυνήγι. Τρέχαμε, τρέχαμε και σιγά σιγά με πλησίαζε η αναθεματισμένη. Ξαφνικά, κι ενώ πάει να με γραπώσει… πλατς!!! Γλυστράει η αρκούδα και ξεφεύγω για λίγο μέτρα.
- Έλα ρε. Και μετά;
- Η αρκούδα δε σταμάταγε και συνέχισε να με κυνηγά. Αλλά και πάλι, καθώς με πλησιάζει, πλατς, γλυστράει και ξαναξεφεύγω. Μετά από λίγο πάλι, με πλησιάζει, πλατς, ξαναγλυστράει και ξαναξεφεύγω. Για να μη στα πολυλογώ το ίδιο συνέβαινε ξανά και ξανά μέχρι που τελικά κατόρθωσα να ξεφύγω!
- Πρέπει να είσαι πολύ γενναίος! Εγώ στη θέση σου θα είχα χεστεί πάνω μου!
- Μα κι εγώ χέστηκα πάνω μου. Πού νομίζεις ότι γλύστραγε η αρκούδα;

...

_
_
_
_
_
_
_
_

:flipout::flipout:
Πολύ καλό !

Ένας γέρος που ήταν άρρωστος ήταν στο νοσοκομείο και ήθελε να εκφράσει την τελευταία του επιθυμία. Έτσι λέει στο νοσοκόμο:
- Αγόρι μου… πήγαινε σε παρακαλώ στο σαλόνι και φέρε μου τις αγαπημένες μου χνουδωτές παντόφλες που είναι κάτω από το καθιστικό. Είναι και οι δύο εγγονές μου εκεί.
Ο νοσοκόμος λοιπόν πάει στο σαλόνι και τι βλέπει; Tις δύο εγγονές του παππού οι οποίες ήταν γκομενάρες. Τότε με μεγάλη άνεση τις πλησιάζει και τους λέει:
- Ο παππούς σας, σαν τελευταία του επιθυμία, μου είπε πως θέλει να σας πη….ω και τις δύο!
Τότε οι κοπέλες πετάγονται και του λένε:
- Αποκλείεται! Ούτε που να το σκέφτεσαι. Δεν υπάρχει ενδεχόμενο να έχει πει τέτοιο πράγμα ο παππούς.
Και εκείνος φωνάζει στον παππού:
- Παππού και τις δύο;
Κι εκείνος λέει:
- Ναι, ναι, και τις δύο παιδί μου!

1973 σε μια επαρχια της Αγγλιας ...σε ενα μικρο χωριο
ο καιρος δεν καλος ως συνηθως .... ομιχλη
ενας ηλικιωμενος με χαμηλη οραση και με την βοηθεια του μπαστουνιου του
προσπαθει να φθασει στο σπιτι του
σιγα σιγα η ομιχλη γινεται ολο και ποιο πυκνη
αρχιζει να δυσκολευεται ....
η ομιχλη γινεται ακομα ποιο πυκνη
ο ηλικιωμενος δεν νοιωθει καλα
τωρα η ομιχλη εχει σκεπασει τα παντα σχεδον
ο ηλικιωμενος βαδιζει πλεον μονο με την βοηθεια του μπαστουνιου του
δεν βλεπει σχεδον τιποτα ....
και ξαφνικα εκει που βαδιζει κτυπα το μπαστουνι μπροστα ...κενο
γυριζει δεξια ...κενο
αριστερα ...κενο
πισω ...κενο
τρομοκρατειται δεν ξερει τι να κανει !!
το μονο που του απομενει μεσα στην ερημη περιοχη
ειναι να περιμενει να φυγη η ομιχλη
περνα μιση ωρα τιποτα η ομιχλη
περνα μια ωρα τιποτε η ομιχλη
μετα απο τρεις ωρες η ομιχλη φευγει ...
και τοτε τι διαπυστωσε ?

του ειχε σπασει το μπαστουνι .

Σταματάει ένα ταξί ένας τύπος, μπαίνει μέσα και λέει στον ταξιτζή:
- Μεγάλε, γρήγορα στην οδό τάδε, νούμερο ταδε μόλις με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι η γυναίκα μου με απατάει. Πράγματι, ο ταξιτζής πατάει γκάζι και σε λίγο φθάνουν στο σπίτι του. Οπότε ο τύπος λέει στον ταξιτζή: - Ρε μεγάλε, δεν ανεβαίνεις κι εσύ μαζί μου να σ' έχω για μάρτυρα; ...

Και ανεβαίνουν και οι δυο στο διαμέρισμα του τύπου.
Ο τύπος ανοίγει την πόρτα, πηγαίνει στο υπνοδωμάτιο και πραγματικά κάτω από τα σεντόνια είναι η γυναίκα του με κάποιον άντρα. Τραβάει τα σεντόνια και φωνάζει:
- Εσύ ποιος είσαι, ρε;
Εραστής: Εγώ ποιος είμαι;
Εγώ είμαι αυτός που πριν από λίγες μέρες έδωσα στη γυναίκα σου 3.000 ευρώ για να εξοφλήσεις το δάνειο του αυτοκινήτου σου, Eίμαι αυτός που κάθε μήνα δίνει στην γυναίκα σου 700 ευρώ για το νοίκι, Eίμαι αυτός που κάθε βδομάδα δίνει λεφτά στην γυναίκα σου για το supermarket και τη λαϊκή, Eίμαι αυτός που κάθε βδομάδα δίνει λεφτά στην γυναίκα σου για τα φροντιστήρια των παιδιών σου. Ο τύπος γυρνάει στον ταξιτζή και του λέει ψιθυριστά: -Ρε φίλε τινα κάνω;
* Και ο ταξιτζής του απαντάει:
-ΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟΝ ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙ !!

Re: Απάντηση: Re: Το ανέκδοτο της ημέρας

ευτυχως που σταματησε στο 20 δηλαδη,γιατι αν εφτανε στο 0,ξερεις τι θα ελεγε...

θρυλε,θεε μου,ολυμπιακε μου...

Μάλλον ΟΥΓΚ θα έκανε, έτοιμος για τα ματ