Το ανέκδοτο της ημέρας

Απάντηση: Re: Το ανέκδοτο της ημέρας

Έιναι τα στρουμφακια και έχουν πάει εκδρομή.οπως λοιπόν γυρνάνε χαλάει το λεωφορείο και το κόβουν με τα πόδια για το χωριό.σε μια δόση εμφανώς κουρασμένη η στρουμφιτα ρωτάει τον μπαμπαστρουμφ.
-έιναι μακρυά μπαμπαστρουμφ?
Και αυτος
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..

- Και χοντρή!

:flipout::flipout::flipout:

Μετά το σεξ μερικοί κοιμούνται.Άλλοι ανάβουν τσιγάρο.
Άλλοι σβήνουν το ιστορικό του Google Chrome...

(μεχρι στιγμής υπάρχουν 2 ερμηνείες και οι δυο καλές είναι)

Last edited:
Τροχονόμος σταματάει ένα αυτοκίνητο.... Με ύφος λέει στον οδηγό ενώ αρχίζει να γράφει:
-Σπασμένο φλας μπροστά.... Σπασμένο φλας πίσω.... Τρύπια εξάτμιση...Σε βλέπω μέχρι στιγμής, γυρω στα 250 ευρω....
-Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά... Πες μου απλά πότε θα ειναι έτοιμο.

Δε χρειάζεται να σβήσεις ιστορικό.. call me Ctrl+Shift+N

Χαχαχαχαχα
Πολύ καλό!!!

Ένας Καθολικός, ένας Προτεστάντης, ένας Μουσουλμάνος κι ένας Εβραίος συζητούν κατά τη διάρκεια ενός δείπνου.

Καθολικός: "Έχω μεγάλη περιουσία....Θ' αγοράσω τη Citibank!"

Προτεστάντης: "Είμαι πολύ πλούσιος και θα αγοράσω τη General Motors!"

Μουσουλμάνος: "Είμαι ένας τρομερά πλούσιος πρίγκιπας.... Σκοπεύω να αγοράσω τη Microsoft!"

Μετά περιμένουν όλοι τον Εβραίο να μιλήσει....

Ο Εβραίος ανακατεύει τον καφέ του, βάζει το κουταλάκι προσεχτικά πάνω στο τραπέζι, πίνει μια γουλιά καφέ, τους κοιτάζει και λέει ανέμελα:
"Δεν τις πουλάω!!!"

Αντισημιτικά-ρατσιστικά "ανέκδοτα"...

Μάθαμε τώρα ότι κι οι μεγαλύτερες αμερικάνικες εταιρείες,που αναφέρονται στο υποτιθέμενο ανέκδοτο είναι...εβραϊκές-κάτι που δεν ισχυει...Τι άλλο θα ακούσουμε,στο βωμό του αντισημιτισμού.Υπογείως προπαγανδίζουν τα γνωστά...

Προσωπικά καθόλου δεν το γουστάρω,ούτε αυτό -ούτε κάθε παρόμοιο...

Re: Απάντηση: Το ανέκδοτο της ημέρας

Μάθαμε τώρα ότι κι οι μεγαλύτερες αμερικάνικες εταιρείες,που αναφέρονται στο υποτιθέμενο ανέκδοτο είναι...εβραϊκές-κάτι που δεν ισχυει...Τι άλλο θα ακούσουμε,στο βωμό του αντισημιτισμού.Υπογείως προπαγανδίζουν τα γνωστά...

Το νήμα "που πάει η χώρα είναι αλλού",εδώ κάνουμε μόνο πλάκα. Αμάν πια. Όλα στα σοβαρά? Δηλαδή τα ανέκδοτα με εξωγήινους μας λένε ότι υπάρχουν?

Όταν ήταν να πάρω σύνταξη πήγα στο ΙΚΑ.
Η γυναίκα στο γκισέ μου ζήτησε την ταυτότητά μου για να δει την ηλικία μου.
Έψαξα στις τσέπες μου, και διαπίστωσα ότι είχα ξεχάσει το πορτοφόλι μου στο σπίτι.
Το είπα στην υπάλληλο και είπα ότι θα ξαναπέρναγα αργότερα.
Η υπάλληλος μου λέει:
- Ξεκούμπωσε το πουκάμισό σου.
Ξεκούμπωσα το πουκάμισο και φάνηκαν οι λευκές τρίχες στο στήθος μου.
Η υπάλληλος είπε:
- Σίγουρα είστε σε ηλικία για σύνταξη, και προώθησε την αίτησή μου.
Όταν γύρισα σπίτι είπα την ιστορία στην γυναίκα μου.
Μου είπε:
- Έπρεπε να είχες κατεβάσει το παντελόνι σου. Θα έπαιρνες και επίδομα αναπηρίας...

...
Ξανθιά : ...
"Σκατά!
Έχω παχύνει πολύ τελευταία και φταiει γι' αυτό το κωλοσαμπουάν μου... Τώρα πρόσεξα ότι γράφει στην ετικέτα ''Προσθέτει όγκο''...
Από σήμερα θα κάνω μπάνιο με το απορρυπαντικό για τα πιάτα... που γράφει ''Αφαιρεί τα λίπη'' !!!"

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το ανέκδοτο της ημέρας

Το νήμα "που πάει η χώρα είναι αλλού",εδώ κάνουμε μόνο πλάκα. Αμάν πια. Όλα στα σοβαρά? Δηλαδή τα ανέκδοτα με εξωγήινους μας λένε ότι υπάρχουν?

Τα αντισημιτικά-ρατσιστικά ανέκδοτα,δεν είναι ποτέ πλάκα...Ούτε εδώ...
Αν θεωρείς ότι τα ανέκδοτα με...εξωγήϊνους είναι συγκρίσιμα με τα αντισημιτικά-ρατσιστικά,δικό σου θέμα...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το ανέκδοτο της ημέρας

Αν θεωρείς ότι τα ανέκδοτα με...εξωγήϊνους είναι συγκρίσιμα με τα αντισημιτικά-ρατσιστικά,δικό σου θέμα...

Off topic mode on

Μήπως να αρχίσω να φωνάζω για τα ανέκδοτα με Πόντιους? Μήπως με Ιρλανδούς? Με το Τοτό? Μάλλον κάποια αναπηρία έχει το παιδάκι με τόσες βλακείες που κάνει.
Ένα ανέκδοτο μπορεί να είναι καλό ή κακό. Ένα καλό ανέκδοτο, το οποίο μπορεί και να βασίζεται σε κάποια στερεότυπα, δεν παύει να είναι ανέκδοτο και όχι θεωρία συνωμοσίας.
Ένα κακό ανέκδοτο μπορείς να το επικρίνεις.
Το να γράφεις σε ένα νήμα με αστεία όμως ότι κάποιος κάνει προπαγάνδα με ένα ανέκδοτο, είναι ανέκδοτο από μόνο του.
Διονύση, με όλο το θάρρος, οι καιροί έχουν αλλάξει και είναι πολύ πιο ελεύθεροι και ανοιχτοί. Μην τους ξανακλείσουμε.

Off topic mode off

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το ανέκδοτο της ημέρας

Off topic mode on

Μήπως να αρχίσω να φωνάζω για τα ανέκδοτα με Πόντιους? Μήπως με Ιρλανδούς? Με το Τοτό? Μάλλον κάποια αναπηρία έχει το παιδάκι με τόσες βλακείες που κάνει.
Ένα ανέκδοτο μπορεί να είναι καλό ή κακό. Ένα καλό ανέκδοτο, το οποίο μπορεί και να βασίζεται σε κάποια στερεότυπα, δεν παύει να είναι ανέκδοτο και όχι θεωρία συνωμοσίας.
Ένα κακό ανέκδοτο μπορείς να το επικρίνεις.
Το να γράφεις σε ένα νήμα με αστεία όμως ότι κάποιος κάνει προπαγάνδα με ένα ανέκδοτο, είναι ανέκδοτο από μόνο του.
Διονύση, με όλο το θάρρος, οι καιροί έχουν αλλάξει και είναι πολύ πιο ελεύθεροι και ανοιχτοί. Μην τους ξανακλείσουμε.

Off topic mode off

Ατυχώς πάλι συγκρίνεις ανόμοια πράγματα...Ποντιακά ανέκδοτα με αντισημιτικά...Διαφορετική εντελώς,είναι η στόχευση αλλά κι οι προθέσεις,σε κάθε είδος απο τα δύο...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το ανέκδοτο της ημέρας

Ατυχώς πάλι συγκρίνεις ανόμοια πράγματα...Ποντιακά ανέκδοτα με αντισημιτικά...Διαφορετική εντελώς,είναι η στόχευση αλλά κι οι προθέσεις,σε κάθε είδος απο τα δύο...

Tα 4 πιο κρυα ανεκδοτα που εχουν γραφει απο την αρχη του νηματος....