Το ανέκδοτο της ημέρας

Δεν θέλω να μειώσω το εθιμοτυπικό της εκλογής του Πάπα, αλλά λευκός καπνός βγαίνει και πριν εμφανιστεί η Πάολα στην πίστα...

ΑΙΩΝΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!

Τα περδίκια δεν αρρωσταίνουν ποτέ;

Που είναι ο Βρόντος;

Έχει γίνει ποτέ αγώνας αυτοκινήτων στην Πέτρου Ράλυ;

Τα αμπελοφάσουλα, παράγουν κρασί ή φασολάδα;

Ο μπεκρή μεζές ανιχνεύεται στο αλκοτέστ;

Λύθηκαν ποτέ τα Ελευσίνια Μυστήρια;

Τελικά τι χρώμα έχουν τα χρωμοσώματα;

Πόσο καλή φρούρηση έχουν πια αυτά τα πράσα και τους πιάνουν όλους εκεί;

Ποια από τις δύο είναι η άλλη όψη του νομίσματος;

Πόσοι κούκοι φέρνουν την άνοιξη;

Η Αίγινα στα αγγλικά δεν θα έπρεπε να λέγεται I became;

Ποιος ακριβώς ενημέρωσε τον Ταρζάν για το πώς ονομάζεται;

Τι ακριβώς σιχαίνεται ο Μίκυ Μάους και φοράει γάντια;

Με ποιόν ακριβώς μπορεί να έχει κόντρα, ένα πλακέ;

Όταν ένα "χάσκυ" κλείσει τελικά το στόμα του, πώς λέγεται;

Πότε προλαβαίνουν οι Ιατρο-δικαστές, να σπουδάσουν και Ιατρική και Νομικά;

Τι γνώσεις βοτανολογίας είχε αυτός που ονόμασε το συγκεκριμένο ποτό, "Μαργαρίτα";

Αυτός που γράφει "ακόμα πιο νόστιμο", στη συσκευασία των Friskies, πώς είναι τόσο σίγουρος;

Πόσο γρήγορα πρέπει να πίνεται επιτέλους ο "στιγμιαίος" καφές;

Πώς γίνεται και κάθε χρόνο καίγεται πάντα ο "τελευταίος πνεύμονας πρασίνου";

Είναι φυσιολογικό να υπάρχει τμήμα αισθητικής προσώπου στο ΙΕΚ "ΑΚΜΗ";

Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν αρχαίους Έλληνες;

Γιατί λέμε 'κοιμάται σαν μωρό', όταν τα μωρά ξυπνάνε κάθε δύο ώρες;

Ποιανού ιδέα ήταν η λέξη ψευδός να έχει τα γράμματα Ψ και Σ;

Πώς λέγεται η φέτα πριν κοπεί;

Γιατί τις λέμε ατομικές βόμβες αφού σκοτώνουν πολλούς;

Ο ΤΕΝ-ΤΕΝ δε θα έπρεπε να λέγεται Twenty ;

Γιατί λέγονται πολύ-θρόνες αφού κάθεται μόνο ένας;

Τι μέγεθος πρέπει να αποκτήσει το σαγανάκι για να πάψει να αναφέρεται με υποκοριστικό;

Tο @ σε τι ακριβώς μοιάζει με το παπάκι;

Ο Κουτρούλης πόσους προσκεκλημένους έχει τελικά στο γάμο του;

Γιατί όταν οι τράπεζες στέλνουν τελευταία ειδοποίηση για μια δόση, στη συνέχεια αθετούν την υπόσχεσή τους και ξανα-ασχολούνται μαζί μας;

Στην Αφρική πώς ονομάζεται το αράπικο φιστίκι;

Γιατί του διαόλου η μάνα δε δοκιμάζει να μείνει πιο κοντά;

Τι μέσο χρησιμοποιεί ένα βουνό για να πάει στον Μωάμεθ;

Tι κάνουν όλη αυτή την καφεΐνη που περισσεύει όταν μετατρέπουν τον κανονικό καφέ σε ντεκαφεινέ;

Οι επιγραφές που λένε πως 'επιτρέπουν την είσοδο μόνο σε σκυλιά που οδηγούν τυφλούς', περιμένουν να διαβαστούν από τα σκυλιά ή από τους τυφλούς;

Από τι υλικό είναι φτιαγμένο το πελεκούδι και καίγεται συνέχεια;

Σε ποια ακριβώς περιοχή του ουράνιου θόλου βρίσκεται το σφοντύλι;

Γιατί ο Donald Duck όταν βγαίνει από το μπάνιο φοράει πετσέτα ενώ κυκλοφορεί τις υπόλοιπες ώρες χωρίς παντελόνι;

Ποιος είναι επιτέλους ο ανιψιός του Μπάρμπα Μπεν και ποιος του Μπάρμπα Στάθη;

Η απαγόρευση του καπνίσματος σε χώρους εργασίας ισχύει και στις καπνοβιομηχανίες;

Πως λύνει το πρόβλημα με τα οδοντικά σύμφωνα όποιος μιλάει έξω από τα δόντια;

Μπορεί κάποιος να αποφασίσει οριστικά ότι είναι αναποφάσιστος;

Όταν κάποιος με μανία καταδιώξεως, καταδιώκεται πραγματικά, λέμε ότι θεραπεύτηκε;

Τι σημαίνει κάθομαι όρθιος;

Υπάρχει λογική απάντηση στην ερώτηση "Γύρισες" ;

Καλή Σαρακοστή να χουμε παιδιά!! :eating:

Τα τηλεφωνήματα-φάρσες του Μίλτου Τερερέ στους Κύπριους βουλευτές
http://www.ellinofreneia.net/sound.php?id=5769

Ακούστε τις απαντήσεις των Κυπρίων όταν ο Μίλτος τους λέει ότι παίρνει τηλέφωνο σαν εκπρόσωπος του Σαμαρά και μεταβιβάζει την δυσαρέσκεια του πρωθυπουργού για τα ΟΧΙ.

Last edited:
Τα τηλεφωνήματα-φάρσες του Μίλτου Τερερέ στους Κύπριους βουλευτές
http://www.ellinofreneia.net/sound.php?id=5769

Ακούστε τις απαντήσεις των Κυπρίων όταν ο Μίλτος τους λέει ότι παίρνει τηλέφωνο σαν εκπρόσωπος του Σαμαρά και μεταβιβάζει την δυσαρέσκεια του πρωθυπουργού για τα ΟΧΙ.

Πολύ καλός!!!

* Πέρασα κατάθλιψη. Με άριστα.

* Ζω για τη στιγμή που θα βγει CSI Athens και θα δείχνει τους μπάτσους να κάθονται όλη μέρα στα Έβερεστ και να ξύνουν τα αρχίδια τους.

* Πήγα σε ένα φαρμακείο να πάρω αντιβηχικό,30 ευρώ μου λέει,μου κόπηκε ο βήχας.

* Όταν έχει περίοδο μια γυναίκα μη της μιλάς. Και όταν έχει νεύρα μη της μιλάς. Γενικά μη μιλάς. Αλλά βέβαια.. τέτοιο γουρούνι είσαι, που δεν μιλάς..

* Φήμες λένε ότι το ΙΚΑ θα μετονομαστεί σε ΙΚΕΑ με σλόγκαν το "Θεραπεύσου μόνος σου"...

* Το λεωφορείο έχει θέρμανση,αν βάλει και ίντερνετ μετακομίζω!

* Στις καφετέριες όταν χτυπάω την τουαλέτα και ο από μέσα λέει "Άλλος" απαντάω "Άσε τις μαλακίες εσύ είσαι"

* Πρωί πρωί έχασα 800 θερμίδες....αγόρασα μπουγάτσα με κρέμα και την ξέχασα στο λεωφορείο.

* Θυμάμαι που φανταζόμασταν μικροί πως μέχρι το 2000 θα έχουμε ιπτάμενα αυτοκίνητα και φτάσαμε στο 2013 και δεν έχουμε καν θέρμανση!

* Έχω μια υπόνοια πως αυτοί που το κάνουν στις τσόντες δεν αγαπιούνται πραγματικά.

* Ώρες-ώρες σκέφτομαι ότι το μικρό δαχτυλάκι του ποδιού υπάρχει μόνο για να το κοπανάμε σε έπιπλα.

* Στο μπάνιο κάθε σπιτιού υπάρχει μια οδοντόβουρτσα που κανένας δεν ξέρει ποιανού είναι...

* Όταν μιλάει Έλληνας ποδοσφαιριστής 5 φιλόλογοι αυτοκτονούν και 2 λέκτορες της Ελληνικής γλώσσας βγάζουν τα πτυχία απ'τις κορνίζες και τα τρώνε.

* Δεν μπορώ άλλο αυτή την κατάσταση..Κάθε φορά που πίνω μια γουλιά coca cola zero τα ίδια.Έρχεται το ελικόπτερο και μου κάνει όλο το σπίτι πουτάνα!

* Που και που πίνω κάθε μέρα.

* Να κοπεί το χέρι από αυτούς που παραγγέλνουν καφέ, και τρώνε τα πατατάκια από εμάς που παραγγέλνουμε μπύρα.

* Είμαστε σίγουροι ότι τον στίχο "έλα να πάμε στο νησί,η μάνα σου εγώ και εσύ" δεν τον έχει γράψει ο Παπακαλιάτης;

* Θα έχανα κιλά,αλλά δε μ αρέσει να χάνω.

* O κόσμος θα καταστραφεί στις 31 Δεκεμβρίου του 2099 γιατί τότε τελειώνει το ημερολόγιο των windows.

* Αυτό που στο κρεβάτι αν κλείσεις λίγο τα μάτια σου από 8:00 πάει 10:30,και στη δουλειά αν κάνεις το ίδιο από 9:35 πάει 9:36,μεγάλη μαλακία.

νομίζω πως τα πιατίνια είναι off tempo.

Αυτά είναι λαιβ....Κοψίδια,γίδα βραστή,τραπεζαρία για να στηρίζεται ο αγκώνας ώστε να μην κουράζεται το χέρι κατά την διάρκεια της περιστροφής του κομπολογίου και άσε τους άλλους να την βγάζουν ξεροσφύρι στους Deep Purple...

Πως το νήμα με τίτλο "το ανέκδοτο της ημέρας" έγινε νήμα με τίτλο "η ηθική διάπλαση των παίδων".

15.09.2008 , ποστ Νο 818 στον εν λόγω νήμα, άνεβαίνει το ακόλουθο ανέκδοτο :

Τρεις σκύλοι συναντιόνται στον προθάλαμο του κτηνίατρου. Αρχίζουν κουβεντούλα και ρωτάνε τον ένα:

- Εσύ γιατί είσαι εδώ;

- Για ευθανασία. Άσε, δεν ξέρω τι μ' έπιασε και μια μέρα που έλειπαν τα αφεντικά, άρχισα να χέζω και να κατουράω παντού, να ξεσκίζω τις κουρτίνες, τις πολυθρόνες, ρημαδιό το έκανα το σπίτι κι ας πέρναγα τόσο καλά.

- Εσύ; Ρωτάνε τον δεύτερο.

- Κι εγώ για ευθανασία. Και μένα το μαλάκα κάτι μ' έπιασε, κι ενώ πέρναγα μπέικα, μια μέρα που τ' αφεντικά ετοίμαζαν το πάρτυ τους, χίμηξα πάνω στα τραπέζια, στους μπουφέδες, πάνε τα κοτόπουλα, πάνε τα ζαμπόνια, τα ρήμαξα, πάει το πάρτυ, ζοχαδιαστήκανε και νά 'μαι.

- Κι εσύ; ρωτούν τον τρίτο.

- Εγώ, μια μέρα ήμουν ξάπλα στο μαξιλάρι μου, μπαίνει η κυρία μου μ' ένα τάνγκα μόνο και τη σφουγγαρίστρα κι αρχίζει να σφουγγαρίζει, να σκύβει, να κουνιέται, δεν ξέρω τι μ' έπιασε και της χυμάω από πίσω και της τον φοράω, τρόμαξαν να με ξεκολλήσουν από πάνω της.

- Ε, καλά, εσύ δικαίως, την αξίζεις την ευθανασία.

- Ποια ευθανασία; Εμένα τα νύχια ήρθα να μου κόψουν... "

Δεν ξέρω τι σκέφτεται ο καθένας, φαντάζομαι μερικοί γελάνε πολύ, άλλοι λίγο κ.ο.κ., εγώ ξεκαρδίστηκα, το διηγήθηκα σε φίλους, στην γυναίκα μου, πεθάναμε από το γέλιο, όλα καλά

4,5 χρόνια αργότερα, ένα μέλος ποστάρει το ίδιο ανέκδοτο και αμέσως το "κατηχητικό" το σβήνει. Το ίδιο γίνεται όταν το ξαναποστάρω κι εγώ στις 23.03.2013.

Προφανώς η διαχείριση και διοίκηση του forum έχει αποφασίσει να λογοκρίνει ακόμα και το χιούμορ.
Μπράβο κύριοι. Συνεχίστε έτσι. Απλώς αναρωτιέμαι. Ο ολοκληρωτισμός σας είναι θεοκρατικός ή κομμουνιστικός
;

Last edited:
εγω αναρτησα το ανεκδοτο και το ψαχνα χτες και σημερα σε σημειο που σε μια στιγμη πιστεψα οτι δεν ειχα πατησει το post quick reply (αφου δεν υπηρχε εστω μια εξηγηση για την γομα),μετα καταλαβα τι εγινε που ειδα τον by να το ξαναποσταρει,επισης διαπιστωσα οτι επεσε γομα και στις ανακοινωσεις,δεν την περιμενα τετοια λογοκρισια..

Αδυνατω να καταλαβω γιατι ενα τετοιο συνηθισμενο ανεκδοτο,θα μπορουσε να λογοκριθει..μαλλον κατι αλλο θα συνεβει...

Οποιος θεωρεί πως ανήκει στην σφαίρα του χιούμορ του το οποιοδήποτε ρατσιστικό, σεξιστικό
ανέκδοτο μπορεί να το διαδίδει και να διασκεδάζει τις παρέες του.

Δεν είναι απαραίτητο να το αναρτεί εδώ...

Με το πρόσχημα της επιβολής λογοκρισίας θα μπορεί το κάθε τι να μένει σε κοινή θέα,
πράγμα που είναι εκτός των κανόνων του φόρουμ.

2.7. Νομικά ζητήματα
Οι συμμετέχοντες στο forum του AVCLUB δεν επιτρέπεται να δημοσιεύουν δυσφημιστικό, προσβλητικό ή υλικό οποιουδήποτε άλλου είδους που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού Κράτους.

Ιδίως, απαγορεύονται αυστηρά:
α) Η ανάρτηση, δημοσίευση, αναφορά συνδέσμων και η εν γένει συζήτηση σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού (serial number, key generator, crack κλπ) καθώς επίσης και κάθε άλλου περιεχομένου (εικόνες,videos, μουσικά κομμάτια κοκ) υλικού που παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
β) Αγγελίες ή προσφορές για διάθεση απαγορευμένων από την ισχύουσα νομοθεσία αγαθών. Σε αυτά περιλαμβάνονται προϊόντα που θίγουν τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας όπως ταινίες και ηχογραφημένες εκτελέσεις μουσικών κομματιών.
γ) Η ανάρτηση, δημοσίευση, και αναφορά συνδέσμων, κειμένων, εικόνων, εικόνων ή βίντεο που περιέχουν υλικό που είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό ή με άλλον τρόπο αποδοκιμαστέο, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων, προκαλεί συναισθήματα μίσους, ή/ και οποιοδήποτε άλλο συνιστάμενο ποινικό αδίκημα.
δ) Η πρόκληση βλάβης σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
ε) Η μίμηση οποιουδήποτε νομικού ή φυσικού προσώπου ή ψευδή δήλωση για την ταυτότητα του χρήστη ή παραπλανητική δήλωση αναφορικά με τη σχέση ή /και συνεργασία του χρήστη με κάποιο άλλο νομικό ή φυσικό πρόσωπο.
στ) Η ανάρτηση, δημοσίευση, και αναφορά συνδέσμων προς υλικό για την εγκατάσταση αυτόκλητης ή μη εξουσιοδοτημένης διαφήμισης ή άλλου περιεχομένου προώθησης προϊόντων, την αποστολή ανεπιθύμητων και μη προσκαλούμενων από τον λήπτη e-mails και οποιαδήποτε άλλη μορφή ανεπιθύμητης προώθησης περιεχομένου.
ζ) Η παρενόχληση με οποιονδήποτε τρόπο της ιδιωτικής ζωής και των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων άλλων χρηστών (όπως η συλλογή ή/ και αποθήκευση προσωπικών δεδομένων άλλων χρηστών).
Η) Η αναγραφή υβριστικών ή προσβλητικών εκφράσεων.
Θ) Οι εκφράσεις που θίγουν φιλοσοφικές, σεξουαλικές, κομματικές, θρησκευτικές, ή άλλες προτιμήσεις του κάθε μέλους.
Ι) Οι αμιγώς θρησκευτικές, κομματικές συζητήσεις ή εθνικές αντιπαραθέσεις καθώς και η αναφορά σε δημόσια πρόσωπα.
κ) Η δημοσίευση θεμάτων με σεξουαλικό περιεχόμενο καθώς και δημοσίευση συνδέσμων (links) ή παραπομπών σε ιστοσελίδες με σεξουαλικό περιεχόμενο. Το παρόν forum είναι ανοικτό σε πρόσωπα ανεξαρτήτως ηλικίας.
λ) Η αναδημοσίευση. Περικοπές κειμένων δημοσιευμένες σε άλλα μέσα (περιοδικά, εφημερίδες, βιβλία, ιστοσελίδες κλπ) μπορούν να δημοσιεύονται μόνο με σαφή αναφορά της πηγής, του συγγραφέα και μέσα στα πλαίσια ενημερωτικού χαρακτήρα.

Οποιοδήποτε μήνυμα παραβιάζει τους κανόνες ή δεν ταιριάζει, κατά την κρίση των Διαχειριστών ή του ιδιοκτήτη του avclub, με το ύφος και το περιεχόμενο του forum, μπορεί να κλειδώνεται ή να διαγράφεται κατά περίπτωση. Ο δε συγγραφέας του θα υπόκειται, κατά την κρίση των Διαχειριστών, σε προσωρινό ή μόνιμο περιορισμό πρόσβασης στο avclub forum (ban) μετά από προειδοποίηση.

Μια χαρά μου φάνηκε το ανέκδοτο. Αν και παλιό, δεν το είχα ξανακούσει.