Το ανέκδοτο της ημέρας

Απάντηση: Re: Το ανέκδοτο της ημέρας

Παει η πεθερα στο μαιευτηριο να δει το νεογεννητο εγγονακι της.
Το παιρνει στα χερια και αρχιζει τις γνωστες βλακειες της χαζογιαγιας:
-Ω ω ω ω, τι παιδαρα που εχω γω!
Ξαφνου σταματαει, κοιταζει το παιδι καλυτερα απο την κορφη ως τα νυχια και γυριζει ολο καχυποψια
και φαρμακι στη νυφη της:
-Δεν βλεπω να εχει παρει τιποτα απο το γιο μου το παιδι. Καμμια ομοιοτητα.
Και η νυφη:
-Συγγνωμη καλε μητερα, αλλα τι να σου κανω κι εγω? Μ...ι εχω, δεν εχω φωτοτυπικο.

Μια παρέα φίλων στα 40 τους συζητούσε πού θα έβγαιναν για φαγητό.

Τελικά συμφώνησαν να συναντηθούν στο εστιατόριο Ocean View,
μια και οι σερβιτόρες φορούσαν στενά παντελόνια και είχαν ωραία..σώματα...

--

10 χρόνια αργότερα, κλείνοντας τα 50, συζητούσαν και πάλι πού θα πήγαιναν για φαγητό.

Τελικά, συμφώνησαν να πάνε στο εστιατόριο Ocean View,
επειδή το φαγητό εκεί ήταν πολύ καλό και η συλλογή των κρασιών εξαιρετική.

--

10 χρόνια αργότερα, στα 60 τους, συζητούσαν για άλλη μία φορά πού θα πήγαιναν να φάνε.

Τέλος συμφώνησαν να βρεθούν στο εστιατόριο Ocean View,
επειδή εκεί θα έτρωγαν ήσυχα και το εστιατόριο είχε πανέμορφη θέα στη θάλασσα.

--

10 χρόνια αργότερα, 70άρηδες πια, συζητούσαν πού θα πήγαιναν για φαγητό.

Τελικά συμφώνησαν να πάνε στο εστιατόριο Ocean View,
μια και ήταν προσβάσιμο στα αναπηρικά τους καροτσάκια και υπήρχε ακόμη και ασανσέρ.

--

10 χρόνια αργότερα, έχοντας κλείσει πια τα 80, συζητούσαν πάλι πού θα έβγαιναν για φαγητό.

Τέλος, συμφώνησαν να πάνε στο εστιατόριο Ocean View,

μια και δεν είχαν ξαναπάει ποτέ εκεί….

-Μπορείς να κάνεις την κότα?

-Μποοοκκ μποκ μποκ.

-Μπορείς να κάνεις το γουρούνι?

-Άδεια και δίπλωμα παρακαλώ.

Και πως κάνει ρε, μανία με τα ελληνικά του κάθε Ελληνάρα? ΚΟ ΚΟ επειδή την λέμε κότα? Ή η πάπια πα πα? Ας δούμε πως τα ονόμαζαν οι Αρχαίοι Έλληνες: Όρνιθα: χμμμμ, απ το ορινθ ορνιθ. Νύσσα, απ το νυς νυς
Εκτός αν οι Εβραίοι, εκτός απ τα χίλια κακά που μας έκαμαν ως ΕΘΝΟΣ (ΖΗΤΩ), επηρέασαν και τα πτηνά, αλλάζοντας τους την ομιλία.

ΥΓ Φιλιά πολλά ρεεεεεεεεεε

Και πως κάνει ρε, μανία με τα ελληνικά του κάθε Ελληνάρα? ΚΟ ΚΟ επειδή την λέμε κότα? Ή η πάπια πα πα? Ας δούμε πως τα ονόμαζαν οι Αρχαίοι Έλληνες: Όρνιθα: χμμμμ, απ το ορινθ ορνιθ. Νύσσα, απ το νυς νυς
Εκτός αν οι Εβραίοι, εκτός απ τα χίλια κακά που μας έκαμαν ως ΕΘΝΟΣ (ΖΗΤΩ), επηρέασαν και τα πτηνά, αλλάζοντας τους την ομιλία.

You're on fire! :D:D:D χαχαχαχα

Τι να πω... εδώ που μένω στας εξοχάς, έχω δίπλα μου τρελλόγριες, πολύτεκνους και λοιπούς κοτετσομανείς ... οι κότες κο κο κο κάνουν, εκτός αν έμαθαν ξένες γλώσσες για να είναι εθνικά υπερήφανες ... επίσης ο σκύλος δεν κάνει σκυλ σκυλ, ούτε η γάτα γατ γατ ... δεν είναι απαραίτητο να ανάγουμε στο αναγνωστικό της πάλαι ποτέ Α' Δημοτικού σε κάθε ζωο-φωνο-περίπτωση ...

γεια σου Θήτα ... να τα πιούμε κανένα βράδυ ρε ....

- Άλλαξε πλευρό…Ροχαλίζεις! !!

- Γιατί στο άλλο τι νομίζεις πως παίζει… Πάριο???

- Τ´όνομά σας;

– Παπαπαδαδάκης

– Ω! Τραυλίζετε, λυπαμαι !

– Εγώ; ´Οχι, καθόλου!
Ο πατέρας μου δυστυχως ήταν τραυλός, κι ο ληξίαρχος …μ@λ@κ@ς!!!

Re: Απάντηση: Το ανέκδοτο της ημέρας

ΥΓ Φιλιά πολλά ρεεεεεεεεεε

Έτσιιιιιιι,
Είναι γνωστό ότι τα παπάκια κάνουν βρουμ βρουμμμ (ο αντίλαλος βέβαια είναι λίγο παράξενος κάνει «τέλειωνε ρε μαλ@κα, ξύπνησε όλη η γειτονιά»). Οι κότες δε από αρχαιοτάτων χρόνων κάνουν «Ναι σε όλα»

- Άσε φίλε, η γκόμενα μου με παράτησε!
- Γιατί σε παράτησε?
- Με λέει Ανώριμο!
- Και εσύ τί της απάντησες?
- Αγόρια Ιππότες , κορίτσια μαύρες κότες!

Με είδανε από τις κάμερες του σούπερ μάρκετ να κλέβω. Με πήραν στο κυνήγι.

Τους ξέφυγα στα αλλαντικά. Τους ξέφυγα και στα γαλακτοκομικά.
Στα οπωρολαχανικά κουράστηκα και σταμάτησα.
Με πιάσανε στα πράσα.

- Πως λέγεται το γυναικείο περιοδικό για ψάρεμα;
- Σούπερ Αθερίνα.