Το ανέκδοτο της ημέρας

Απάντηση: Re: Το ανέκδοτο της ημέρας

Ένας σκύλος κάθεται σε ένα παγκάκι βλέπει μια μύγα να κάθεται στη μύτη του και να του λέει:
- Τι σόι σκύλος είσαι εσύ; Δε μοιάζεις με τα άλλα σκυλιά...
- Είμαι λυκόσκυλο. Η μαμά ήταν λύκαινα και ο μπαμπάς σκύλος. Εσύ είσαι πολύ παχιά μύγα. Τι είσαι;
Η μύγα τότε του λέει όλο καμάρι:
- Αλογόμυγα!
Και ο σκύλος της απαντά:
- Ρε, δεν μας παρατάς, λέω εγώ!

Συζητούν 2 φίλοι:
-Φίλε, τι θα έκανες αν σε 24 ώρες γινόταν η Συντέλεια του Κόσμου;
-Θα π*δουσα οτι κινείται.. Εσύ;
-Θα έμενα ακίνητος..!!

Εχω γραφτει 1 μηνα τωρα στο γυμναστηριο,και δεν εχω δει κανενα αποτελεσμα...
Εχει γουστο να πρεπει να πηγαινω κι'ολας!

Απάντηση: Re: Το ανέκδοτο της ημέρας

Εχω γραφτει 1 μηνα τωρα στο γυμναστηριο,και δεν εχω δει κανενα αποτελεσμα...
Εχει γουστο να πρεπει να πηγαινω κι'ολας!

και δεν αρκει ουτε αυτο,θα πρεπει και να γυμναστεις!

Πήγα σήμερα στη κηδεία ενός πάμπλουτου επιχειρηματία. Εκεί που είχα πλαντάξει στο κλάμα, με ρωτάει ένας:
- Της οικογενείας;
- Όχι, γι αυτό κλαίω

Μικρός έριχνα τα παιχνίδια στο νερό να δω ποια θα βουλιάξουν και ποια όχι.
Έπαιζα επι-playmobil..

- Τι έγινε Mαράκι; Καληνύχτα δεν έχει; Τι είμαι 'γω κάνας τυχαίος;
- Η Κωνσταντίνα είμαι.
- Τι έγινε Κωνσταντίνα???? Δε μας συμφέρει κι αλλάζουμε θέμα;

Η αμήχανη στιγμή που στην κηδεία του ηλεκτρολόγου ακούστηκε: “Καλό παιδί αλλά το 'φάγαν τα κυκλώματα"

Αυτοί στην φόρμουλα 1, όλο στροφές και γύρω γύρω, κάντε και κανά παρκάρισμα, εκεί φαίνεται ο οδηγός ρε γατάκια......

Last edited:
Δημοκηδής λέγεται πάντως. Και καλό θα είναι αυτά να τα γράφει όταν έχει καύσωνα, να γλιτώσουμε και το ρεύμα του a/c. :Banane0::Banane0::Banane0:

Re: Απάντηση: Το ανέκδοτο της ημέρας

Και καλό θα είναι αυτά να τα γράφει όταν έχει καύσωνα, να γλιτώσουμε και το ρεύμα του a/c. :Banane0::Banane0::Banane0:

157fs68023.gif

Ρωτάει η δασκάλα στο σχολείο.
Είναι 4 πουλάκια σε ένα δέντρο και ένας κυνηγός χτυπάει τα 2. Πόσα μένουν?
Σηκώνει το χέρι η Μαρία και απαντάει 2.
Σωστά λέει η δασκάλα.!
Ο Τοτός όμως συνεχίζει να σηκώνει το χέρι.
Τι θες Τοτέ?
Κυρία η σωστή απάντηση είναι κανένα γιατί τα άλλα πουλάκια άκουσαν τον πυροβολισμό και έφυγαν.
Τοτέ εδώ κάνουμε μαθηματικά και η σωστή απάντηση είναι 2.Αλλά μ αρέσει η σκέψη σου!
Τότε ρωτάει και ο Τοτός.
Κυρία είναι 3 φίλες στον δρόμο που περπατούν και κρατάνε η κάθε μία από ένα παγωτό.
Η μία το γλύφει η άλλη το δαγκώνει και η άλλη το βάζει όλο στο στόμα. Ποία είναι παντρεμένη?
Σκέφτεται η δασκάλα και απαντά.
Δεν ξέρω.Μήπως αυτή που το γλύφει?
ΟΧΙ λέει ο Τοτός αυτή που φοράει βέρα αλλά μ αρέσει η σκέψη σου!

Περπατάει ένας πόντιος για το σπίτι του. Στο δρόμο συναντάει ένα φίλο απο τα παλιά φορτωμένο με βιβλία να περπατάει βιαστικά.-ΠΟΝΤΙΟΣ: Αλέκο!!! Τι κανείς ρε φίλε; Που πας έτσι βιαστικός με όλα αυτά τα βιβλία;-ΑΛΕΚΟΣ: Ασε ρε φίλε, γράφτηκα στο πανεπιστήμιο και πάω σπίτι για διάβασμα.-ΠΟΝΤΙΟΣ :Καλά και τι σπουδάζεις;-ΑΛΕΚΟΣ :Λογική-ΠΟΝΤΙΟΣ: Λογική;;; Τι είναι αυτό;-ΑΛΕΚΟΣ :Να σου εξηγήσω. Ενυδρείο έχεις σπίτι σου;-ΠΟΝΤΙΟΣ :Ναι-ΑΛΕΚΟΣ: Αρα αυτό σημαίνει ότι σου αρέσουν τα ψαριά.-ΠΟΝΤΙΟΣ: Ναι σωστά, μου αρέσουν τα ψάρια.-ΑΛΕΚΟΣ :Αρα αν σου αρέσουν τα ψάρια σημαίνει ότι σου αρέσει η θάλασσα.-ΠΟΝΤΙΟΣ :Ναι σωστά, μου αρέσει η θάλασσα.-ΑΛΕΚΟΣ :Αρα αν σου αρέσει η θάλασσα σημαίνει ότι σου αρέσει να πηγαίνεις στις παραλίες.-ΠΟΝΤΙΟΣ :Ναι σωστά, μου αρέσουν οι παραλίες.-ΑΛΕΚΟΣ; Αρα για να σου αρέσουν οι παραλίες σημαίνει ότι σου αρέσουν και οι γκόμενες που κυκλοφορούν σε αυτές.-ΠΟΝΤΙΟΣ Ναι σωστά, μου αρέσει να βλέπω γκόμενες στις παράλιες.-ΑΛΕΚΟΣ: Αρα: ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Π**ΣΤΗΣ!-ΠΟΝΤΙΟΣ: Πω πω ρε παιδί μου τι επιστήμη είναι αυτή!!! Θα πάω να γραφτώ και εγώ αύριο πρωί πρωί.Την άλλη μέρα το πρωί ο πόντιος γυρνώντας απο το πανεπιστήμιο φορτωμένος με βιβλία συναντάει έναν άλλο φίλο του.-ΦΙΛΟΣ: Γιωρίκα!!!! Τι κάνεις ρε φίλε; Που πας φορτωμένος με όλα αυτά τα βιβλία;-ΠΟΝΤΙΟΣ ;Ασε, γράφτηκα στο πανεπιστήμιο και πάω σπίτι να διαβάσω.-ΦΙΛΟΣ: Καλά και τι σπουδάζεις;-ΠΟΝΤΙΟΣ: Λογική.-ΦΙΛΟΣ : Λογική; Τι είναι αυτό;-ΠΟΝΤΙΟΣ: Να σου εξηγήσω, ενυδρείο έχεις σπίτι σου;-ΦΙΛΟΣ Όχι.-ΠΟΝΤΙΟΣ: Ε ΕΙΣΑΙ Π**ΣΤΗΣ!!!

Μια μέρα, ο Μπίλ Γκέιτς, σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα (χτύπα ξύλο!). Προχωρώντας προς τους ουρανούς, συνάντησε μπροστά του την πόρτα του Παραδείσου και τον γιο Πέτρο, με τα κλειδιά στο χέρι. Ο Αγιος Πέτρος λοιπόν, του λέει: - Τώρα βρε Μπίλ, με βάζεις προ διλήμματος: από την μία, χάρη σε εσένα, πολλοί άνθρωποι απέκτησαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Από την άλλη, έφτιαξες αυτό το λειτουργικό, τα Windows 98, που καθημερινά βασανίζει πολλούς χρήστες. Πού να σε πάω τώρα; Στον Παράδεισο ή στη Κόλαση;Και ο Μπιλ, ψύχραιμος απαντά:- Ας τα δοκιμάσουμε και τα δύο και θα πάω έκει, που μου αρέσει περισσότερο.- Εντάξει. Και τί να δοκιμάσουμε πρώτα; - Ε, ας δοκιμάσουμε πρώτα την Κόλαση! Ο Αγιος Πέτρος λοιπόν, τον οδηγεί στην Κόλαση. Μπαίνει ο Μπιλάκος μέσα και τα χάνει! Απέραντες ακτές, καυτές γυναίκες με καυτά μπικίνι, παγωτατζήδες και άλλα ωραία. Ο γιος Πέτρος, παίρνει τον Μπίλ εντυπωσιασμένο και του λέει:- Πάμε τώρα και στον Παράδεισο. Πάνε στον παράδεισο, βλέπουν σύννεφα, αγγέλους να απαγγέλουν ύμνους, τον ίδιο το Θεό να κάθεται στον θρόνο Του, κ.α. Και τον ρωτάει ο Αγιος Πέτρος: - Τώρα, που τα είδες και τα δυο, πού θα ήθελες να μείνεις; Στην Κόλαση βέβαια!!! απαντάει με σιγουριά ο Μπίλ. - Καλά, λέει ο γιος Πέτρος, λίγο απογοητευμένος. Τον συμπάθησε βλέπετε. Μετά από λίγες μέρες, ο γιος Πέτρος, πάει να δει πως περνάει ο Μπιλ στην Κόλαση. Τον βλέπει αλυσοδεμένο, να φοράει μόνο το εσώρουχο του και να τον τσουρουφλάνε οι φωτιές από κάτω. Μόλις τον είδε ο Μπιλ, άρχισε να ουρλιάζει: - Αγιε, με κορόιδεψες! Πού πήγαν οι γυναίκες με τα μπικίνι και οι ακτές; Και ο γιος Πέτρος, ήρεμος του απαντά:- Ε, αυτά ήταν στο demo!

Last edited:
Re: Απάντηση: Το ανέκδοτο της ημέρας

Περπατάει ένας πόντιος για το σπίτι του. Στο δρόμο συναντάει ένα φίλο απο τα παλιά φορτωμένο με βιβλία να περπατάει βιαστικά.-ΠΟΝΤΙΟΣ: Αλέκο!!! Τι κανείς ρε φίλε; Που πας έτσι βιαστικός με όλα αυτά τα βιβλία;-ΑΛΕΚΟΣ: Ασε ρε φίλε, γράφτηκα στο πανεπιστήμιο και πάω σπίτι για διάβασμα.-ΠΟΝΤΙΟΣ :Καλά και τι σπουδάζεις;-ΑΛΕΚΟΣ :Λογική-ΠΟΝΤΙΟΣ: Λογική;;; Τι είναι αυτό;-ΑΛΕΚΟΣ :Να σου εξηγήσω. Ενυδρείο έχεις σπίτι σου;-ΠΟΝΤΙΟΣ :Ναι-ΑΛΕΚΟΣ: Αρα αυτό σημαίνει ότι σου αρέσουν τα ψαριά.-ΠΟΝΤΙΟΣ: Ναι σωστά, μου αρέσουν τα ψάρια.-ΑΛΕΚΟΣ :Αρα αν σου αρέσουν τα ψάρια σημαίνει ότι σου αρέσει η θάλασσα.-ΠΟΝΤΙΟΣ :Ναι σωστά, μου αρέσει η θάλασσα.-ΑΛΕΚΟΣ :Αρα αν σου αρέσει η θάλασσα σημαίνει ότι σου αρέσει να πηγαίνεις στις παραλίες.-ΠΟΝΤΙΟΣ :Ναι σωστά, μου αρέσουν οι παραλίες.-ΑΛΕΚΟΣ; Αρα για να σου αρέσουν οι παραλίες σημαίνει ότι σου αρέσουν και οι γκόμενες που κυκλοφορούν σε αυτές.-ΠΟΝΤΙΟΣ Ναι σωστά, μου αρέσει να βλέπω γκόμενες στις παράλιες.-ΑΛΕΚΟΣ: Αρα: ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Π**ΣΤΗΣ!-ΠΟΝΤΙΟΣ: Πω πω ρε παιδί μου τι επιστήμη είναι αυτή!!! Θα πάω να γραφτώ και εγώ αύριο πρωί πρωί.Την άλλη μέρα το πρωί ο πόντιος γυρνώντας απο το πανεπιστήμιο φορτωμένος με βιβλία συναντάει έναν άλλο φίλο του.-ΦΙΛΟΣ: Γιωρίκα!!!! Τι κάνεις ρε φίλε; Που πας φορτωμένος με όλα αυτά τα βιβλία;-ΠΟΝΤΙΟΣ ;Ασε, γράφτηκα στο πανεπιστήμιο και πάω σπίτι να διαβάσω.-ΦΙΛΟΣ: Καλά και τι σπουδάζεις;-ΠΟΝΤΙΟΣ: Λογική.-ΦΙΛΟΣ : Λογική; Τι είναι αυτό;-ΠΟΝΤΙΟΣ: Να σου εξηγήσω, ενυδρείο έχεις σπίτι σου;-ΦΙΛΟΣ Όχι.-ΠΟΝΤΙΟΣ: Ε ΕΙΣΑΙ Π**ΣΤΗΣ!!!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.