Το ανέκδοτο της ημέρας

Απάντηση: Re: Το ανέκδοτο της ημέρας

Μαζεύτηκαν όλες οι ξανθές και τα βάλανε με τον συγγραφέα του βιβλίου των ανεκδότων που ανέφερε για τις άμυαλες ξανθές .
Και τις λέει ο συγγραφέας . Κορίτσια θα σας κάνω μια ερώτηση και εάν την απαντήσετε θα αναιρέσω το βιβλίο . Ας απαντήσει η εξυπνότερη . Ρωτά λοιπόν ο συγγραφέας . Ποια είναι η πρωτεύουσα της Γαλλίας ;
Έρχεται η εξυπνότερη και του λέει . Μα αυτό είναι δύσκολο , κάτι πιο εύκολο . Τότε όλες οι ξανθές φωνάζουν Δώστης άλλη μία ευκαιρία .
Ξαναρωτά ο συγγραφέας Ποιος είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας . Δεν ξέρω απαντά η ξανθιά . Και όλες οι ξανθές από κάτω . Δώστης άλλη μία ευκαιρία .
Ξαναρωτά ο συγγραφέας . Ποια είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας . Η Αθήνα απαντά χαμηλόφωνα η έξυπνη ξανθιά . Και τότε όλες οι ξανθές από κάτω . ΔΩΣΤΗΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ .

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Καλύτερο και από τον Αυτόματο Εξαγωγέα Ταμπόν!!!!

δεν πίστευα ποτέ πως θα διαβάσω καλύτερο ανέκδοτο από το ΑΕΤ!!!!

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

50d11308afa96f6fd400004c.png

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Καλύτερο και από τον Αυτόματο Εξαγωγέα Ταμπόν!!!!

δεν πίστευα ποτέ πως θα διαβάσω καλύτερο ανέκδοτο από το ΑΕΤ!!!!

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

50d11308afa96f6fd400004c.png

Πολυ καλο !!!

3Α+

Ήθελε ένας να ανοίξει οίκο ανοχής. Στον 1ο όροφο έβαλε μοντέλα. Στον 2ο έβαλε νοικοκυρές και στον 3ο καθηγήτριες.

Πρώτη βδομάδα λειτουργίας τα μοντέλα έβγαλαν 1000 ευρώ, οι νοικοκυρές 1000 ευρώ και οι καθηγήτριες 3000 ευρώ.

Την δεύτερη βδομάδα τα μοντέλα έβγαλαν 800 ευρώ, οι νοικοκυρές 700 ευρώ και οι καθηγήτριες 3500 ευρώ.

Το αφεντικό τρελάθηκε. Κάθε εβδομάδα τα μοντέλα και οι νοικοκυρές έβγαζαν όλο και λιγότερα ενώ οι καθηγήτριες όλο και περισσότερα.

Πιάνει και ρωτά έναν πελάτη που ήταν κάθε μέρα εκεί:

- Γιατί προτιμάς τις καθηγήτριες;

- Ε, την πρώτη μέρα πήγα στα μοντέλα. Όλο "Μη το ένα, μη το άλλο, μη θα μου σπάσει κανένα νύχι, μη θα χαλάσει το σώμα μου".

Την άλλη μέρα πήγα στις νοικοκυρές. Αυτές ήταν συνέχεια "Όχι στο κρεβάτι, μόλις το έστρωσα. Όχι στον καναπέ, είναι καινούργιος. Μην πατάς εδώ, μη θα χαλάσεις εκείνο".

Ενώ οι καθηγήτριες μόλις τελειώσεις σε ρωτάνε: «Το καταλάβατε, ή να το ξανακάνουμε για να το εμπεδώσετε;»

Μπαίνει μια γυναίκα σε ένα μπαρ και βλέπει ένα τύπο. Τον πλησιάζει και του λέει:
- Τι πίνεις εκεί?
- Μαγική μπύρα.. της λέει αυτός.
- Πφφφ σιγά, δεν σε πιστεύω.
Τότε ο τύπος δίνει μία από το παράθυρο του μπαρ και αρχίζει να πετάει στον αέρα. κάνει 3 γύρες στον ουρανό και επιστρέφει. Τότε λέει η τύπισσα στον μπάρμαν:
- Θέλω κι εγώ μια τέτοια μπύρα! Σερβίρει ο μπάρμαν, η τύπισσα την πίνει μονορούφι. Πηδάει από το παράθυρο και φφφφμπαμ!... πέφτει στο έδαφος και σκοτώνεται.
Τότε λέει ο μπάρμαν στον τύπο:
- Μερικές φορές σούπερμαν, είσαι μεγάλος μ@λ@κ@ς!!!!!!!!!

Τρία πιτσιρίκια συζητούν για τα αυτοκίνητα του μπαμπά τους. "Το
αυτοκίνητο του μπαμπά μου", λέει ο ένας, "είναι φοβερά
γρήγορο και ο ίδιος πολύ καλός οδηγός. Να φανταστείτε, δουλεύει στην
Κόρινθο και ενώ σχολάει κάθε μέρα στις τέσσερις,
τέσσερις και μισή είναι στο σπίτι μας στο Χαϊδάρι...".
"Σιγά", λέει ο
άλλος. "Εμένα δουλεύει στην Πάτρα και ενώ σχολάει κάθε
μέρα στις τέσσερις, το πολύ στις πέντε είναι σπίτι μας στο Θησείο...".

"Εμένα", λέει ο τρίτος, "ο πατέρας μου έχει το πιο γρήγορο
απ όλα και είναι και ο καλύτερος οδηγός. Αφού να φανταστείτε, είναι
δημόσιος υπάλληλος και ενώ σχολάει κάθε μέρα στις
τέσσερις, είναι στο σπίτι μας στο Χαλάνδρι... από τις δωδεκάμισι!".

Ειλικρινά...απορώ με τον πρώτο άνθρωπο που δοκίμασε αυγό,τι σκεφτόταν?
"Ααα...δες τι βγήκε από τον κώλο της κότας,ας το φάω"...

Μανδραϊκός - ΑΕΚ
ΑΕΚ-Θύελλα Ραφήνας
ΑΟ Περιστερίου - ΑΕΚ
ΑΕΚ-Αγιος Νικόλαος
Ηρόδοτος - ΑΕΚ
ΑΕΚ-Τριγλία Ραφήνας...

Και μετά από αυτό το εξουθενωτικό πρόγραμμα, την 7η αγωνιστική οι παίχτες της ΑΕΚ έχουν ρεπό...Μάλλον χρειάζονται ξεκούραση για το ντέρμπι με τον Ερμή Ζωνιανών...

Re: Απάντηση: Το ανέκδοτο της ημέρας

Γράφει η άλλη: "Καλώ μήνα"...
Σχολιάζω: "Μήνας λαμβάνει,όβερ"...
Με διέγραψε απο φίλο......

χαχαχαχαχαχαααααααα

- Γιατρέ μου, είμαι δυστυχισμένη.Δεν ξέρω τι να κάνω.Ο άντρας μου νομίζει ότι είναι ψυγείο.
- Χμμμμ... νομίζω δεν είναι κάτι σοβαρό.Θα του περάσει σύντομα.
- Μπορεί να του περάσει γιατρέ, αλλά μέχρι τότε τι θα κάνω?Κοιμάται με το στόμα ανοιχτό και με ενοχλεί το φωτάκι...!!!

Οι 2 γείτονες...

- Ρε σύ, χθες άνοιξα την μπαλκονόπορτα και είδα που έκανες σεξ με τη γυναίκα σου...

- Χα! Την πάτησες!! Δεν ήμουν χθες σπίτι!!

--------------------------------------------------------------------------------------------

- Μωρό μου θα με πας στο τσίρκο;

-Όχι, όποιος θέλει να έρθει εδώ να σε δει.

--------------------------------------------------------------------------------------------

H γιαγιά μου θέλει να φτιάξει facebook για να βρει παλιές της συμμαθήτριες....

Της είπα καλύτερα να κοιτάει τα silver alert.....

- Μπαμπά, εσύ είχες ερωτευθεί ποτέ καμιά δασκάλα στο σχολείο;

- Τι μου θύμησες τώρα γιέ μου! Φυσικά!

- Και τι έγινε;

- Τίποτα..... Το έμαθε η μάνα σου και σου αλλάξαμε σχολείο...!!!

Re: Απάντηση: Το ανέκδοτο της ημέρας

Μανδραϊκός - ΑΕΚ
ΑΕΚ-Θύελλα Ραφήνας
ΑΟ Περιστερίου - ΑΕΚ
ΑΕΚ-Αγιος Νικόλαος
Ηρόδοτος - ΑΕΚ
ΑΕΚ-Τριγλία Ραφήνας...

Και μετά από αυτό το εξουθενωτικό πρόγραμμα, την 7η αγωνιστική οι παίχτες της ΑΕΚ έχουν ρεπό...Μάλλον χρειάζονται ξεκούραση για το ντέρμπι με τον Ερμή Ζωνιανών...
Απο ρεπορταζ του SPORT24
Η ΑΕΚ απέφυγε τους δύσκολους αντιπάλους στον 6ο όμιλο της τρίτης κατηγορίας, με το Αιγάλεω να φαντάζει ως η ομάδα που μπορεί κοντράρει την Ένωση για την άνοδο στην Football League.

aLe
• a day ago

η αεκ απεφυγε τους δυσκολους αντιπαλους! χαχαχαχαχα για τσου λου μιλατε ρε ?

http://www.sport24.gr/football/ellada/GEth_S/o_omilos_ths_aek_sthn_g_ethnikh.2393541.html

Ο μεθυσμένος μπήκε στο λεωφορείο. Μύριζε σαν βαρέλι του κρασιού και πήγε κι έκατσε δίπλα σε έναν παπά. Το πουκάμισό του ήταν λεκιασμένο, το πρόσωπό του γεμάτο κόκκινο κραγιόν και ένα μισογεμάτο μπουκάλι κρασί να βγαίνει από την τσέπη του.
Ανοίγει την εφημερίδα του και αρχίζει να διαβάζει. Μερικά λεπτά αργότερα, γυρίζει και ρωτά τον παπά:
- Πάτερ, τι προκαλεί την αρθρίτιδα;
- Κύριε, λέει με αποδοκιμασία ο παπάς, η αρθρίτιδα προκαλείται από χαλαρή ζωή, με το να βρίσκεσαι με φτηνές και ανήθικες γυναίκες, το πολύ αλκοόλ και την αδιαφορία για τον πλησίον σου.
- Να με πάρει ο διάολος, ψιθύρισε ο μεθυσμένος και συνέχισε να διαβάζει την εφημερίδα του.
Ο παπάς, αναλογιζόμενος τι του είπε, γύρισε στον μεθυσμένο και του ζήτησε συγγνώμη.
- Λυπάμαι, δεν το εννοούσα αυτό που σου είπα. Πόσο καιρό υποφέρεις από την αρθρίτιδα;
- Μα δεν έχω εγώ αρθρίτιδα, πάτερ. Μόλις διάβασα στην εφημερίδα ότι ο Πάπας έχει τέτοια αρρώστια.