Το ανέκδοτο της ημέρας

Ο δάσκαλος οδήγησης στην ξανθιά μαθήτριά του:
-Λοιπόν, είμαστε στην ευθεία. Βγαίνει στον δρόμο ένα κορίτσι με την γιαγιά του. Τι πατάμε;
-Εεεεε, την γιαγιά!!!
-Ποια γιαγιά ρε ηλίθια; ΤΟ ΦΡΕΝΟ!!!

Πριν απο λιγο (σε εστιατοριο) .....

Πιτσιρικια : Γουαϊφαϊ εχετε ?
Γκαρσον : Οχι ............... ομως εχουμε εξαιρετικο σπετσοφαϊ !!!

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

(Με πονεσαν τα ουλα απ'το χαχανητο .... προσπαθω να συνελθω.
Δεν αποκαλυπτω το εστιατοριο .... το γκαρσον πρεπει να ηταν αλβανο
αλλα μιλουσε απταιστα ελληνικα ....)

Μη χαλας το αστείο.
Είναι ΤΟ γκαρσόν.
Και έχει δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζεται σεξουαλικά... :)
Άσε που αν είναι τυπογραφικο λάθος θα εκτεθουμε ;)

αλβανο?

Εχεις δικιο ειναι ρατσιστικο το σχολιο.

Ομως γιατι δεν ειναι ρατσιστικο οταν αποκαλω φωναχτα, μεσα σε μαγαζια, πολυ καλους μου φιλους
με τα επιθετα "νερατζοκωλε" , "γκατζολε" , "σουρδε" , "παγουρα" ... ?? Λιγοτερο προσβλητικα ειναι ?

Αν κάποιο σχόλιο είναι εμφανώς προσβλητικό/ρατσιστικό, φαίνεται. Αυτό δεν ήταν.
Κυκλοφορούν και μύγες.

Υποτιμητικό ήταν, όχι ρατσιστικό. Και αν δεν κάνω λάθος υποτίθεται ότι το φόρουμ έχει κανόνες, τους οποίους ξέρω πολύ καλά. Δεν μπορώ να χρησιμοποιώ εκφράσεις που χρησιμοποιώ στην παρέα μου, ούτε χαρακτηρισμούς.
Όσο για το σχόλιο vadegr περί μυγών, δεν το έπιασα, οπότε θα ζητήσω να μου το εξηγήσει.

Υποτιμητικό ήταν, όχι ρατσιστικό. Και αν δεν κάνω λάθος υποτίθεται ότι το φόρουμ έχει κανόνες, τους οποίους ξέρω πολύ καλά. Δεν μπορώ να χρησιμοποιώ εκφράσεις που χρησιμοποιώ στην παρέα μου, ούτε χαρακτηρισμούς.
Όσο για το σχόλιο vadegr περί μυγών, δεν το έπιασα, οπότε θα ζητήσω να μου το εξηγήσει.

Αυτά που ήξερες μάλλον θα πρέπει να τα ξεχάσεις...Βαριέμαι και να ξαναρχίσω τα UP όχι τίποτε άλλο...

Αφου ο SR71B ειπε ο ανθρωπος οτι ηταν ατυχης η εκφραση. Εγω προσωπικα δεν ειμαι τοσο politically correct γενικα, αλλα οντως η συγκεκριμενη εκφραση μου "χτυπησε" και εμενα ασχημα.

Αφου ο SR71B ειπε ο ανθρωπος οτι ηταν ατυχης η εκφραση. Εγω προσωπικα δεν ειμαι τοσο politically correct γενικα, αλλα οντως η συγκεκριμενη εκφραση μου "χτυπησε" και εμενα ασχημα.

Αυτο σε τιμα...Προσωπικά αν το εγραφα απο υπερβολικο ζηλο θα έβγαινα αμέσως να ζητήσω συγνωμη...Πρεπει καποια στιγμη να αναλαβουμε τις ευθύνες των οσων λεμε

Κι εν πάση περιπτώσει δεν θα θελα ποτέ να τα φέρει η τύχη να βρεθώ σε μια άλλη χώρα και να με βλέπουν σαν δεικτική αντωνυμία ουδέτερου γένους...θα με πείραζε όσο να ναι...Έστω και αν δεν διαδραματίζεται σαν γεγονός μπροστά στα μάτια μου...

ΥΓ..Αλλα τι κάθομαι και ασχολούμαι..Σάμπως έχω την δύναμη ν' αλλάξω τον κόσμο;; Ε;;..

Sorry για το off topic..Επιστροφή στα ανέκδοτα για ξανθιές.

Last edited:
Έλα μωρέ, βάλτε ένα ς στο τέλος και το φτιάξαμε...
Χάριν αστεϊσμού το έγραψε ο άνθρωπος, πολλοί το έχουμε πει.
Το κακό είναι πως θα μας κακοφαίνεται κι εμάς όταν θα μας αποκαλούν αντίστοιχα στη γλώσσα τους οι διάφοροι λαοί τους οποίους θα επισκεφθούμε ως οικονομικοί-πολίτικοι πρόσφυγες, όπως ελπίζω να είμαι κι εγώ σύντομα, γιατί το γουάιφαϊ δεν τρώγεται όπως το σπετζοφάι :)

Εγώ πάλι ρε παιδιά γιατί το εξελαβα ως θετικό προς τον σερβιτόρο; ο
Το παιδί (ναι, ουδέτερο) φαίνεται ότι είναι τσακάλι, ετοιμολογο και με χιούμορ. Εκτός πια αν θέλουμε να υποννοησουμε ότι δεν είχε ξανακούσει τη λέξη wifi στην Αλβανία. Μόνο με αυτή την παραδοχή το ποστ θα ήταν μειωτικό. Τόσο politically correct ούτε οι Αμερικλάνοι ρε σεις.. (κι αυτό ρατσιστικό).

Re: Απάντηση: Το ανέκδοτο της ημέρας

Έλα μωρέ, βάλτε ένα ς στο τέλος και το φτιάξαμε...
Χάριν αστεϊσμού το έγραψε ο άνθρωπος, πολλοί το έχουμε πει.
Το κακό είναι πως θα μας κακοφαίνεται κι εμάς όταν θα μας αποκαλούν αντίστοιχα στη γλώσσα τους οι διάφοροι λαοί τους οποίους θα επισκεφθούμε ως οικονομικοί-πολίτικοι πρόσφυγες, όπως ελπίζω να είμαι κι εγώ σύντομα, γιατί το γουάιφαϊ δεν τρώγεται όπως το σπετζοφάι :)

Ποιος στην χάρη σου...Ας με λέγανε και μένα ''Το Ελληνα'' και τι στον κόσμο... :flipout:

Εγώ πάλι ρε παιδιά γιατί το εξελαβα ως θετικό προς τον σερβιτόρο; ο
Το παιδί (ναι, ουδέτερο) φαίνεται ότι είναι τσακάλι, ετοιμολογο και με χιούμορ. Εκτός πια αν θέλουμε να υποννοησουμε ότι δεν είχε ξανακούσει τη λέξη wifi στην Αλβανία. Μόνο με αυτή την παραδοχή το ποστ θα ήταν μειωτικό. Τόσο politically correct ούτε οι Αμερικλάνοι ρε σεις.. (κι αυτό ρατσιστικό).
Δεν ειπαμε οχι τετοια; Θες να γινω Τουρκος :p

Στα μέρη μου πάντως είναι, η πατέρα-ζουμ, η αδερφό-ζιμ, η Μπουζιώ, η Αλβανός, το έχουμε απλοποιήσει για να μη μπερδευόμαστε...

Εκτός πια αν θέλουμε να υποννοησουμε ότι δεν είχε ξανακούσει τη λέξη wifi στην Αλβανία. Μόνο με αυτή την παραδοχή το ποστ θα ήταν μειωτικό.

Δεν βαζουν ολοι την αξιοπρεπεια στο ιδιο καζανι με την τεχνολογια...Αυτο θα επρεπε να το ξερεις..Η τεχνολογια ερχεται και παρερχεται..Η αξιοπρεπεια ειναι διαχρονικη