Πιτσιρικια : Γουαϊφαϊ εχετε ?
Γκαρσον : Οχι ............... ομως εχουμε εξαιρετικο σπετσοφαϊ !!!
αλβανο?
Υποτιμητικό ήταν, όχι ρατσιστικό. Και αν δεν κάνω λάθος υποτίθεται ότι το φόρουμ έχει κανόνες, τους οποίους ξέρω πολύ καλά. Δεν μπορώ να χρησιμοποιώ εκφράσεις που χρησιμοποιώ στην παρέα μου, ούτε χαρακτηρισμούς.
Όσο για το σχόλιο vadegr περί μυγών, δεν το έπιασα, οπότε θα ζητήσω να μου το εξηγήσει.
Αφου ο SR71B ειπε ο ανθρωπος οτι ηταν ατυχης η εκφραση. Εγω προσωπικα δεν ειμαι τοσο politically correct γενικα, αλλα οντως η συγκεκριμενη εκφραση μου "χτυπησε" και εμενα ασχημα.
Έλα μωρέ, βάλτε ένα ς στο τέλος και το φτιάξαμε...
Χάριν αστεϊσμού το έγραψε ο άνθρωπος, πολλοί το έχουμε πει.
Το κακό είναι πως θα μας κακοφαίνεται κι εμάς όταν θα μας αποκαλούν αντίστοιχα στη γλώσσα τους οι διάφοροι λαοί τους οποίους θα επισκεφθούμε ως οικονομικοί-πολίτικοι πρόσφυγες, όπως ελπίζω να είμαι κι εγώ σύντομα, γιατί το γουάιφαϊ δεν τρώγεται όπως το σπετζοφάι![]()
Δεν ειπαμε οχι τετοια; Θες να γινω ΤουρκοςΕγώ πάλι ρε παιδιά γιατί το εξελαβα ως θετικό προς τον σερβιτόρο; ο
Το παιδί (ναι, ουδέτερο) φαίνεται ότι είναι τσακάλι, ετοιμολογο και με χιούμορ. Εκτός πια αν θέλουμε να υποννοησουμε ότι δεν είχε ξανακούσει τη λέξη wifi στην Αλβανία. Μόνο με αυτή την παραδοχή το ποστ θα ήταν μειωτικό. Τόσο politically correct ούτε οι Αμερικλάνοι ρε σεις.. (κι αυτό ρατσιστικό).![]()
Εκτός πια αν θέλουμε να υποννοησουμε ότι δεν είχε ξανακούσει τη λέξη wifi στην Αλβανία. Μόνο με αυτή την παραδοχή το ποστ θα ήταν μειωτικό.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.