Kαλα ... αμα ειναι να ξημερωθουμε το λεω και εγω
Mετα το γνωστο ατυχημα (οπου ο Νικι εζησε) παει ο Νικι Λαουντα στον παραδεισο.
Τον υποδεχεται ο Πετρος και του λεει : "δεν σου κρυβω οτι ειμαι αμετανοητος fan σου,
μηπως μπορεις να μου υπογραψεις κανα αυτογραφο ?"
Τι να πει ο Λαουντα : "Βεβαιως, αλλα μηπως μπορεις να μου βρεις καμια ροδα ... να ξεχαρμανιαζω λιγο ?
Ο Πετρος με υφος αγωνοδικη : "Αστο σε μενα τεκνο μου ... αλλα μην περιμενεις πολλα-πολλα ... οκ ?"
Tην αλλη μερα του φερνει ενα YUGO τονιζοντας οτι ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει εντος του παραδεισου.
Τι να κανει ο Νικ, το καβαλαει, βαζει 3η, 4η και ουτε τα 70 χλμ.ωρα δεν μπορει να αγγιξει.
Ξαφνικα .... ΒΡΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΜΜΜΜΜ ..... μεσα σε εκκωφαντικο θορυβο περναει ξυστα απο διπλα του
μια κατακοκκινη λαμποργκινι. Το μονο που προλαβαινει να δει ειναι η πισω πινακιδα που γραφει ..... "ΩΡΑΙΟΣ" ....

Σκεφτεται ο Νικ .... "Ποιος ειναι αυτος ο ΩΡΑΙΟΣ ?" ....
Τελωσπαντων, ξαναβαζει 1η, 2α, 3η ........ ΒΡΟΥΥΟΥΟΥΟΥΜ ...... ξανατρωει την σκονη της λαμποργκινι
με την πινακιδα "ΩΡΑΙΟΣ". "Βρε ποιος ειναι αυτος ο Ωραιος ? Τι κανει εδω πανω ? Ποιος ειναι γμτ μου ?"
Ξαναπαει την αλλη μερα ..... βαζει 1η, 2α, 3η ...... ΒΡΟΥΟΥΟΥΟΥΜ ..... η κοκκινη Λαμποργκινι με την
γνωστη πινακιδα τον εχει ριξει στα χαντακια. "Θα παω στον Πετρο, δεν παει αλλο, κανω ποδηλαταδα
με ενα Yugo και η Λαμποργκινι με εχει ξεφτιλισει ..... τι σκτ Λαουντα ειμαι ...."
Παει παραπονουμενος στον Πετρο : "Mε δουλευεις ? Ποιος ειναι αυτος με την Λαμποργκινι και
εκεινη την ανεκδιηγητη πινακιδα ΩΡΑΙΟΣ ? ..... Ακου εκει ΩΡΑΙΟΣ ..... εγω τι ειμαι, παρανυφακι ?"
Με περισση κατανοηση και στοργη τον πλησιαζει ο Πετρος για να τον καθυσηχασει :
"Nικι, τεκνον μου .... πρωτον η πινακιδα δεν γραφει ΩΡΑΙΟΣ. ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ γραφει !
Και δευτερον ..................... ειναι ο γιος του αφεντικου !!!"