Το ανέκδοτο της ημέρας

Re: Απάντηση: Το ανέκδοτο της ημέρας

Ποιος στην χάρη σου...Ας με λέγανε και μένα ''Το Ελληνα'' και τι στον κόσμο... :flipout:
Μην εισαι παντως σιγουρος οτι οι ανθρωποι που προσεχουν πολυ το πως εκφραζονται ειναι και οι πιο ευαισθητοποιημενοι στα κοινωνικα θεματα. Υπαρχουν "καφροι" στην γλωσσα που ειναι ψυχουλες και πονοψυχοι. Απο την αλλη εδω γραπτα βλεπουμε οποτε...

Μην εισαι παντως σιγουρος οτι οι ανθρωποι που προσεχουν πολυ το πως εκφραζονται ειναι και οι πιο ευαισθητοποιημενοι στα κοινωνικα θεματα. Υπαρχουν "καφροι" στην γλωσσα που ειναι ψυχουλες και πονοψυχοι. Απο την αλλη εδω γραπτα βλεπουμε οποτε...

Δεν αντιλεγω...Ουτε ασπαζομαι το μοτό που λεει ''Τάξις και ηθική''...Χυμαδιο ειμαι...Αλλα συνειδητοποιημένο...(Ελπιζω)

Βρε παιδια,
ο ανθρωπος (γκαρσον) μπορει να ΜΗΝ ηταν καν Αλβανος.
Ποσο μακρια θα παει η βαλιτσα ?

Μην φτασουμε να ξεχασουμε το ανεκδοτο και να θυμομαστε την προσβολη.
Ημαρτον ....

Βρε παιδια,
ο ανθρωπος (γκαρσον) μπορει να ΜΗΝ ηταν καν Αλβανος.
Ποσο μακρια θα παει η βαλιτσα ?

Μην φτασουμε να ξεχασουμε το ανεκδοτο και να θυμομαστε την προσβολη.
Ημαρτον ....

Είπαμε να το φιλοσοφήσουμε το θέμα..Οι φίλοι άλλωστε δεν φαίνονται στις χαρές αλλά στις λύπες... :ADFADF1:

Από τη στιγμή που ο άνθρωπος κατάλαβε ότι ήταν υποτιμητικό /ρατσιστικό, ποιος ο λόγος να γίνεται τόση αναφορά στο θέμα.
Μακάρι όλα μας τα παταστρατήματα να γίνονται χάριν αστεϊσμου.
Ξαναγυρνάμε στο θέμα του νήματος....

Πάει κάποιος σε ένα φαρμακείο.:
Πελάτης: -Θα ήθελα 3 κουτιά προφυλακτικά…

Φαρμακοποιός: -Θέλετε και σακούλα;

Πελάτης: -Οχι μωρέ εντάξει…ψιλοβλέπεται!

Καλά..Αφού δεν τίθεται θέμα...

Τι είπε ο Χριστός στους μαθητές του την Μεγάλη Παρασκευή;
-Aντε και καλό Σαββατοκύριακο!!!!! :flipout:

Μεγάλη Πέμπτη ήταν ο Μυστικός Δείπνος, λογικά τους είπε καλό ΠΣΚ

(Να το χοντρυνουμε)...Καλά στο Δημόσιο δούλευαν τις ελεύθερές τους ώρες;;

Πως με βλεπεις...Μοδατος;;

Και μια που αναφέρατε τον Μυστικό Δείπνο, πολύ προχωρημένο το στήσιμο στο τραπέζι για την φωτογραφία ?? Να είναι όλοι σωστά "καδραρισμένοι"..

Επειδή ορισμένοι, ενώ δεν είναι ανόητοι το παίζουν, εξηγώ για τελευταία φορά ότι δεν μου φάνηκε ρατσιστικό αλλά υποτιμητικό.

Και μια που αναφέρατε τον Μυστικό Δείπνο, πολύ προχωρημένο το στήσιμο στο τραπέζι για την φωτογραφία ?? Να είναι όλοι σωστά "καδραρισμένοι"..

Εδω μια φωτο με τον μυστικο υπνο βαλαμε και τον Βεγγο ενδιαμεσα και σβηστηκε...Για πια καδρα ψαχνεις....;;

Ειχα δουλεψει μια βδομαδα (πριν πολλα-πολλα χρονια) σε εστιατοριο στην Χανιωτη Χαλκιδικης :p

Θες να σου πω ανεκδοτα για την Αγορανομια που ερχοταν και ετρωγε τζαμπα τα μεσανυχτα ? :laugh:

Και αφού πιάσαμε τα θεία...Ένα επίκαιρο όσο και προφητικό...

''Ο Χριστός με τον Άγιο Πέτρο παίζουνε ζάρια.Ρίχνει πρώτος ο Αγιος Πέτρος και φέρνει εξάρες.Σειρά σου τώρα,λέει στο χριστό.Θεέ μου συγχώρεσε τις αμαρτίες του,λέει ο Χριστός,ρείχνει τα ζάρια και φέρνει ...εφτάρες! Ε,άμα αρχίσουμε τα θαύματα...,του λέει ο Αγιος Πέτρος!!''

ΥΓ..Επίκαιρο λογω της απέραντης καζινοποιησης της χώρας εξαιτίας του στοιχήματος...Μην πάει ο νου σας στο πονηρό..(Θεε μου σχωρα με)

Last edited:
Kαλα ... αμα ειναι να ξημερωθουμε το λεω και εγω :p

Mετα το γνωστο ατυχημα (οπου ο Νικι εζησε) παει ο Νικι Λαουντα στον παραδεισο.
Τον υποδεχεται ο Πετρος και του λεει : "δεν σου κρυβω οτι ειμαι αμετανοητος fan σου,
μηπως μπορεις να μου υπογραψεις κανα αυτογραφο ?"
Τι να πει ο Λαουντα : "Βεβαιως, αλλα μηπως μπορεις να μου βρεις καμια ροδα ... να ξεχαρμανιαζω λιγο ?
Ο Πετρος με υφος αγωνοδικη : "Αστο σε μενα τεκνο μου ... αλλα μην περιμενεις πολλα-πολλα ... οκ ?"

Tην αλλη μερα του φερνει ενα YUGO τονιζοντας οτι ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει εντος του παραδεισου.
Τι να κανει ο Νικ, το καβαλαει, βαζει 3η, 4η και ουτε τα 70 χλμ.ωρα δεν μπορει να αγγιξει.
Ξαφνικα .... ΒΡΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΜΜΜΜΜ ..... μεσα σε εκκωφαντικο θορυβο περναει ξυστα απο διπλα του
μια κατακοκκινη λαμποργκινι. Το μονο που προλαβαινει να δει ειναι η πισω πινακιδα που γραφει ..... "ΩΡΑΙΟΣ" .... :p
Σκεφτεται ο Νικ .... "Ποιος ειναι αυτος ο ΩΡΑΙΟΣ ?" ....

Τελωσπαντων, ξαναβαζει 1η, 2α, 3η ........ ΒΡΟΥΥΟΥΟΥΟΥΜ ...... ξανατρωει την σκονη της λαμποργκινι
με την πινακιδα "ΩΡΑΙΟΣ". "Βρε ποιος ειναι αυτος ο Ωραιος ? Τι κανει εδω πανω ? Ποιος ειναι γμτ μου ?"
Ξαναπαει την αλλη μερα ..... βαζει 1η, 2α, 3η ...... ΒΡΟΥΟΥΟΥΟΥΜ ..... η κοκκινη Λαμποργκινι με την
γνωστη πινακιδα τον εχει ριξει στα χαντακια. "Θα παω στον Πετρο, δεν παει αλλο, κανω ποδηλαταδα
με ενα Yugo και η Λαμποργκινι με εχει ξεφτιλισει ..... τι σκτ Λαουντα ειμαι ...."

Παει παραπονουμενος στον Πετρο : "Mε δουλευεις ? Ποιος ειναι αυτος με την Λαμποργκινι και
εκεινη την ανεκδιηγητη πινακιδα ΩΡΑΙΟΣ ? ..... Ακου εκει ΩΡΑΙΟΣ ..... εγω τι ειμαι, παρανυφακι ?"
Με περισση κατανοηση και στοργη τον πλησιαζει ο Πετρος για να τον καθυσηχασει :

"Nικι, τεκνον μου .... πρωτον η πινακιδα δεν γραφει ΩΡΑΙΟΣ. ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ γραφει !
Και δευτερον ..................... ειναι ο γιος του αφεντικου !!!"

Victor.png

Last edited:
Με τι κάθεστε και ασχολείστε ρέ.!!! Ένα ανέκδοτο είπε ο άνθρωπος,και το κάνετε θέμα.
Προφανώς ο φίλος SR71B,δεν είχε την πρόθεση να υποτιμήσει κανέναν. Μπορεί να φαίνεται κάπως αυτός ο χαρακτηρισμός,αλλά εμένα δεν με πείραξε.

Γιατί πρέπει να ξεψυρίζουμε το κάθε τι;;

Σας θίξαμε τους αλβανούς,και τον κάθε ξένο,και κάνετε έτσι; Έπρεπε να ενοχληθώ και εγώ,όταν σε παλαιότερη συζήτηση περι δημοκρατίας,κάποιοι εδω μέσα κατηγορούσαν τον αρχαίο πολιτισμό της ελλάδας. Κάποιος άλλος,επειδή του θίξαμε τον κουμουνισμό,ούτε λίγο ούτε πολύ μου έβγαλε εγκληματίες τους επαναστάτες του 1821,ή δεν ξέρω γω τι άλλο. Δηλαδή είναι το ίδιο,οι σφαγές των υπερδυνάμεων,με την επανάσταση κάποιου λαού,μετά απο 400 χρόνια σκλαβιάς. Ε ρε τι μυαλό κουβαλάμε μερικοί.

Κάποιοι εδώ μέσα έχουν μπερδέψει τον Ξένιο Δια με τις σκούπες του Δενδια...Προφανώς έχουν εντρυφήσει στην ιστορία και θέλουν να μεταδώσουν το πολιτισμικό σοκ που υπέστησαν ...