Sorath
Senior Member
Αμάν ρε Τάκη, σταμάτα να με παίρνεις τηλέφωνο κάθε μισή ώρα, με έχεις ζαλίσει!!!
Αφού σου είπα....... σε 5' θα είμαι εκεί!
Αφού σου είπα....... σε 5' θα είμαι εκεί!
-Με βλέπει ο άλλος να κρατάω τα τετοια μου έξω από την τουαλέτα και μου λέει κατουριέσαι; Όχι φίλε περιμένω να εκτελεστεί το φάουλ.
.
-Πολύ ωραίο το κοκκινιστό σου, αγάπη μου. Θα το φτύσω εδώ στην χαρτοπετσέτα να το 'χω φυλαχτό...
.
-- Θα μου καθόσουν για 1 εκ. ευρώ?
- χμμμμ
- έλα πες θα μου καθόσουν...???
- για 1. εκ. ναι!!!
- για 10 ευρώ?
- σε παρακαλώ τι νομίζεις οτι ειμαι???
- το τι είσαι το ξεκαθαρίσαμε... τώρα κάνουμε παζάρια για την τιμή!!!
.
-Παραγγέλνω μπύρα βαρέλι και μου φέρνει ποτήρι.Ψέμα παντού φίλε....
.
-Ήταν ένας εδώ στο μπαρ που είχε σηκώσει τον γιακά του τόσο πολύ που κανένας άλλος δεν έπιανε wi-fi...
.
-Κανεις νόημα στον σερβιτόρο σαν να γράφεις στον αέρα και σου λεει
-Λογαριασμό ;;
-οχι φιλαράκι ενα αυτόγραφο φέρε ...
.
-πέφτει το κινητό μας..ΠΑΝΙΚΟΣ , πέφτει φίλος μας χαχαχαχααχα ρε τον μ@λ@κ@ έπεσε!
.
-Μιλάς στο τηλέφωνο με φωνή βαθιά, ερωτική, αισθησιακη...Μικρές παύσεις, χαμόγελα.. και περνάει ο μ@λ@κ@ς ο παλιατζής και στα χαλάει όλα!!!
.
-Μπαμπά, εσύ είχες ερωτευθεί ποτέ καμιά δασκάλα στο σχολείο; - Τι μου θύμησες τώρα γιέ μου! Φυσικά! - Και τι έγινε;
Τίποτα..... Το έμαθε η μάνα σου και σου αλλάξαμε σχολείο...!!! ...
.
-Γκαρσον στι σουπα μου υπαρχουν τρεις τριχες!.
Γιατι,εσεις ποσες παραγγειλατε?
.
-Αγαπητό cosmopolitan,,
Συχνά χρησιμοποιώ το δονητή μου, αλλά μια φίλη μου πρότεινε αγγούρι, μπανάνα και καρότο γιατί έχουν βιταμίνη C .
Τι να κάνω ;;
.
--Ένα σουβλάκι θα ήθελα με πίτα αλάδωτη, ξεροψημένη, χωρίς ντομάτα, κρεμμύδι και χωρίς πατάτες και τζατζίκι.
- Γύρο να βάλω η τη θέλετε για φρισμπι?
.
-Μετά το sex την πήρα αγκαλιά,της είπα πόσο την αγαπώ κι αυτή φωνάζει: "Να μπει ο επόμενος".
Πουτ@νες ρε φίλε...
.
-Μωρό μου τι βλέπουμε;;;
-Ποιοτική τσόντα...
-Αααααα...Στο τέλος θα την αγαπήσει;;
-Αμέ. Από παντού...
.
-Μπαίνω σε φαρμακείο πριν λίγο και ζητάω 20 προφυλακτικά. Ακούω 3 κορίτσια πίσω μου να ξεκαρδίζονται στα γέλια. Λέω στον υπάλληλο καντα 23! Το βούλωσαν αμέσως...!!!
Aυτος ο Βαγγελης ? ....
![]()
Οπου και να διαγωνιστει ... τα πηρε ολα και φυγε ... !
- Ποιός ανακάλυψε το δυαδικό σύστημα;
- Αυτός! 1-0
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.