Το ανέκδοτο της ημέρας

Βομβιστής μπαίνει σε pet shop, αφήνει μια βόμβα πάνω σε ένα τραπέζι και λέει:
- Η βόμβα θα εκραγεί. Εχετε μόλις 60 δευτερα για να φυγετε!!!

Και από το βάθος του καταστήματος ακούγεται η χελώνα:
-Ε, είσαι και πολύ mαλάκας!!!

:flipout::flipout::flipout::flipout:

ρε παιδια κανα νεο απ'τον Τσακ Νορις,εχω αρχισει κι ανησυχω..

Η ομιλούσα χελώνα του προηγούμενου ποστ που τα βάζει με τον βομβιστή ........................είναι του Τσακ Νορις :flipout:

Ο Τσακ Νόρις έραψε το Σχιστό...

Ο Ησαϊας χορεύει Τσακ Νόρις

Ο Τσακ Νόρις μπορεί να ανάψει φωτιά, τρίβωντας δύο παγάκια...

Ο Τσακ Νόρις δεν μεγαλώνει! Απλά ανεβαίνει level...

Ο Τσακ Νορις μπορει να βαλει τριποντο απο την γραμμη των βολων!!!

Το οξυγόνο χρειάζεται τον Τσακ Νορις για να ζήσει.

Δεν είναι τυφώνας. Ο Τσακ φταρνίστηκε…

Ο Τσακ Νόρις ξυρίζεται κάθε φορά που νιώθει οίκτο…

Ο Τσακ Νόρις τρώει μαλλί του γέρου.

Last edited:
Απόγνωση Χατζηνικολάου: "Είμαι 8 μήνες απλήρωτος" :flipout::flipout::flipout:

Οκτώ μήνες απλήρωτος από το Alter είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου όπως αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εμπομπής στον Real.

http://www.cosmo.gr/Entertainment/M...nikolaoy-eimai-8-mhnes-aplhrwtos.1347639.html

Aυτη η απογνωση με εκανε να δακρισω σας λεω !!!!! :flipout::flipout::flipout:

Κάθεται ο σύζυγος και διαβάζει αμέριμνος την εφημερίδα του, όταν ξαφνικά τον πλησιάζει η γυναίκα του και του ρίχνει ένα χαστούκι.
- Τι κάνεις, παιδί μου, είσαι τρελή; Τι σου έκανα;
- Βρήκα στο σακάκι σου αυτό το χαρτάκι με γραμμένο πάνω το όνομα Μιράντα και έναν αριθμό, του λέει έξαλλη εκείνη.
- Μωράκι μου, παρεξήγησες. Μιράντα ήταν το όνομα του αλόγου στο οποίο στοιχημάτισα χθες στον ιππόδρομο και τα νούμερα από κάτω είναι ο αριθμός του λαχείου.
- Αχ αγάπη μου, είμαι μια τρελή. Χίλια συγνώμη!
Την άλλη μέρα ο σύζυγος διαβάζει πάλι την εφημερίδα του, όταν έρχεται η γυναίκα του και τον χτυπάει στο κεφάλι με ένα τηγάνι.
- Καλά, το έχεις χάσει τελείως; Τι έπαθες πάλι;
- Τηλεφώνησε το άλογο.

A little Muslim kid, crying, can’t find his mother in the supermarket.
The store attendant says ‛What does your mother look like?’
The kid says “I have no @!!##** idea?”

musvt.jpg

Ο γέρος Άραβας ζει στη Νέα Υόρκη για πάνω από 40 χρόνια. Θέλει να φυτέψει πατάτες στον κήπο του, αλλά είναι μόνος κι αδύναμος. Στέλνει λοιπόν ένα e-mail στο γιο του, που σπουδάζει στο Παρίσι: Αγαπημένε μου γιε, είμαι πολύ λυπημένος επειδή δεν μπορώ να φυτέψω πατάτες στον κήπο μας. Είμαι βέβαιος πως, εάν ήσουν εδώ, θα με βοηθούσες να σκάψουμε τον κήπο. Σε αγαπώ, ο πατέρας σου. Σε μια ώρα, ο γέρος λαμβάνει e-mail απάντησης από το γιο του: Αγαπημένε μου πατέρα, παρακαλώ μην αγγίζεις τον κήπο, γιατί ΕΚΕΙ έκρυψα το ΠΡΑΜΑ. Σ' αγαπώ κι εγώ, Ahmed.

Σε 15 λεπτά, ο αμερικανικός στρατός, το ναυτικό, το FBI , η CIA και οι Rangers περικυκλώνουν το σπίτι του γέρου, σκάβουν ολόκληρο τον κήπο, ερευνούν το σπίτι, γδύνουν τον γέρο, ΔΕΝ βρίσκουν απολύτως τίποτε και φεύγουν απογοητευμένοι. Μισή ώρα αργότερα, ο γέρος λαμβάνει ένα άλλο email από το γιο του:

Αγαπημένε μου πατέρα, είμαι βέβαιος ότι ο κήπος είναι ήδη σκαμμένος και μπορείς να φυτέψεις τις πατάτες. Έκανα ο,τι μπορούσα για να σε βοηθήσω από το Παρίσι.
Σ' αγαπώ, Ahmed.

ΤΟ ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

Σε μια επίσκεψή μου στο ψυχιατρείο, ρώτησα τον διευθυντή πώς διακρίνει αν ένας ασθενής πρέπει ή όχι να εγκλειστεί.

«Είναι απλό», είπε ο διευθυντής «γεμίζουμε μια μπανιέρα και προσφέρουμε στον ή την ασθενή ένα κουταλάκι, ένα φλιτζάνι του τσαγιού και έναν κουβά, ζητώντας
να αδειάσει τη μπανιέρα».

«Α, κατάλαβα», είπα, «ένα φυσιολογικό άτομο θα χρησιμοποιήσει τον κουβά γιατί είναι μεγαλύτερος από το κουταλάκι και το φλιτζάνι».

«Όχι», είπε ο διευθυντής, «ένα φυσιολογικό άτομο θα τραβούσε την τάπα. Προτιμάτε κρεβάτι κοντά στο παράθυρο;»

ΤΟ ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

Σε μια επίσκεψή μου στο ψυχιατρείο, ρώτησα τον διευθυντή πώς διακρίνει αν ένας ασθενής πρέπει ή όχι να εγκλειστεί.

«Είναι απλό», είπε ο διευθυντής «γεμίζουμε μια μπανιέρα και προσφέρουμε στον ή την ασθενή ένα κουταλάκι, ένα φλιτζάνι του τσαγιού και έναν κουβά, ζητώντας
να αδειάσει τη μπανιέρα».

«Α, κατάλαβα», είπα, «ένα φυσιολογικό άτομο θα χρησιμοποιήσει τον κουβά γιατί είναι μεγαλύτερος από το κουταλάκι και το φλιτζάνι».

«Όχι», είπε ο διευθυντής, «ένα φυσιολογικό άτομο θα τραβούσε την τάπα. Προτιμάτε κρεβάτι κοντά στο παράθυρο;»

:flipout::flipout::flipout: να χουμε κ θεα εεεε μη ξεχνιομαστε!!! :2thumb22sup:

Λέει ο ελέφαντας στον δεινόσαυρο:
- Σου έκανε friend request ο Νώε;
- Όχι.
- Κακό αυτό...

Μπαίνει μια μέρα ένας άνεργος μέσα σε ένα μαγαζί και ρωτάει τον ιδιοκτήτη αν υπάρχει δουλειά.

- Βεβαίως και υπάρχει μια θέση. Κάθε εβδομάδα θα πρέπει να έρχεσαι τρεις μέρες και να είσαι εδώ δύο.. ώρες.

Ο μισθός σου θα είναι 2500 ευρώ τον μήνα, με εταιρικό αυτοκίνητο, κινητό και μία ξανθιά μοντέλο

γραμματέα.

-Πλάκα μου κάνεις ??????

-Δεν φταίω εγώ εσύ άρχισες !!!!!!!

Πατερας και γιος....
-ΤΙ ΒΑΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ!!! Μου φαινετε θα πεσει ξυλο
-Ναι,ναι πατερα..,ξερω που μενει ο δασκαλος..

Σε μια
συνάντηση του Παπανδρέου με τον
πρωθυπουργό της Ελβετίας, ο Παπανδρέου
συστήνει τους υπουργούς του:
- Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Εργασίας,
Υγείας, Παιδείας, Οικονομίας κλπ..
Έρχεται η σειρά του Ελβετού, που συστήνει
αντίστοιχα:
-Ο υπουργός Δικαιοσύνης,Εργασίας,
Υγείας, Ναυτιλίας...
Κρυφογελάει ο Παπανδρέου.Του λέει ο
Ελβετός:
-Γιατί γελάτε;
-Μα έχετε υπουργό Ναυτιλίας, ενώ δεν
έχετε θάλασσα;
- Όταν μου παρουσίασες τους υπουργούς
Δικαιοσύνης,Υγείας,Παιδείας και
Οικονομίας, εγώ γέλασα;

Απάντηση: Re: Το ανέκδοτο της ημέρας

Σε μια
συνάντηση του Παπανδρέου με τον
πρωθυπουργό της Ελβετίας, ο Παπανδρέου
συστήνει τους υπουργούς του:
- Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Εργασίας,
Υγείας, Παιδείας, Οικονομίας κλπ..
Έρχεται η σειρά του Ελβετού, που συστήνει
αντίστοιχα:
-Ο υπουργός Δικαιοσύνης,Εργασίας,
Υγείας, Ναυτιλίας...
Κρυφογελάει ο Παπανδρέου.Του λέει ο
Ελβετός:
-Γιατί γελάτε;
-Μα έχετε υπουργό Ναυτιλίας, ενώ δεν
έχετε θάλασσα;
- Όταν μου παρουσίασες τους υπουργούς
Δικαιοσύνης,Υγείας,Παιδείας και
Οικονομίας, εγώ γέλασα;

:worshippy:

Επαναφέρω ένα παλιό που είχα ξαναβάλει με αφορμή το ανέκδοτο της Δήμητρας..

Σε εθιμοτυπική επίσκεψη έλληνα υπουργού στο σπίτι του Ομολόγου του στην
Γερμανία, ο Έλληνας μένει έκπληκτος από την χλιδή του σπιτιού.
Χρυσά πόμολα αλαβάστρινα είδη υγιεινής κλπ κλπ.
Ξαφνιασμένος γυρνάει στον Γερμανό και τον ρωτάει πως είναι δυνατόν με
αυτή την κρίση να έχει τέτοιο σπίτι.
Ο Γερμανός τον πηγαίνει στο παράθυρο του σπιτιού και του λέει:
«Βλέπεις εκείνη τη γέφυρα απέναντι»;
- Ναι του λέει ο Έλληνας
- Κόστισε 10 εκατ. ? και τα 5 είναι εδώ μέσα.
---------------------------------------
Μετά από ένα χρόνο πάει ο Γερμανός στο σπίτι του Έλληνα. Oλα είναι
πλατινένια.35 κρεβατοκάμαρες,15 σαλόνια,10 μπάνια,γήπεδα τένις,τα πάντα όλα.
Γυρνάει στον Έλληνα και τον ρωτάει πως είναι δυνατόν με αυτή την κρίση
να αποκτήσει μέσα σ' ένα χρονο τέτοιο σπίτι.
Ο Έλληνας τον πηγαίνει στο παράθυρο του σπιτιού και του λέει:
«Βλέπεις εκείνη τη γέφυρα απέναντι»
-Ποια γέφυρα??
-Ε αυτό σου λέω..!

Κύριος φανερώθηκε στον Νώε και του είπε...

Σε ένα χρόνο θα ρίξω βροχή και θα σκεπάσω ολόκληρη τη Γη με νερό και θα καταστρέψω τα πάντα....
Αλλά θέλω εσύ να σώσεις τους δίκαιους και ευσεβείς ανθρώπους και δύο ζώα από κάθε είδος που υπάρχει στη Γη. Σε προστάζω να χτίσεις μία Κιβωτό.
Και ο Θεός παραδίδει στον Νώε τα σχέδια για την Κιβωτό. Με φόβο Κυρίου ο Νώε παίρνει τα σχέδια και συμφωνεί να φτιάξει την Κιβωτό.
Θυμήσου, είπε ο Κύριος. Πρέπει να έχεις τελειώσει την Κιβωτό και να έχεις μαζέψει όλα τα ζώα σε ένα χρόνο.
Ένα χρόνο αργότερα, αρχίζει να σχηματίζεται μια καταιγίδα και όλες οι θάλασσες της Γης έχουν φουρτούνα.Ο Θεός κοιτάει τι γίνεται και βλέπει τον Νώε να κάθεται στην αυλή του και να κλαίει.
Νώε! Ανακράζει, Που είναι η Κιβωτός;
Συγχώρεσε με Κύριε, παρακαλά ο Νώε, έκανα ό,τι μπορούσα αλλά αντιμετώπισα μεγάλα προβλήματα. Πρώτα-πρώτα έπρεπε να πάρω άδεια για την κατασκευή και τα σχέδια που μου έδωσες δε συμφωνούσαν με τον ισχύοντα κανονισμό. Χρειάστηκε να προσλάβω ναυπηγό και να ξαναγίνουν τα σχέδια από την αρχή.
Μετά βρέθηκα σε διαμάχη με το Λιμενικό για το αν χρειαζόταν η Κιβωτός σύστημα πυρασφάλειας, βάρκες και σωσίβια.
Μετά μου έκανε καταγγελία ο γείτονας μου, γιατί παραβίαζα λέει τα όρια δόμησης χτίζοντας την Κιβωτό στην αυλή μου, και έτσι χρειάστηκα άδεια και από την Πολεοδομία.
Είχα πρόβλημα και να βρω ξύλα για την Κιβωτό γιατί υπήρχε απαγόρευση υλοτόμησης για την προστασία της Πιτσιλωτής Κουκουβάγιας. Τελικά κατάφερα να πείσω την Υπηρεσία Προστασίας Δασών πως χρειαζόμουν το ξύλο για να σώσω τις κουκουβάγιες.
Αλλά όμως ο Οργανισμός Προστασίας Ζώων δεν με άφηνε να πιάσω κουκουβάγιες. Και έτσι δεν έχουμε κουκουβάγιες.
Μετά οι ξυλουργοί κατέβηκαν σε απεργία, αλλά κατάφερα να έρθω σε συμφωνία με το σύλλογο τους. Τώρα έχω 16 ξυλουργούς να δουλεύουν στην Κιβωτό, αλλά δεν έχω κουκουβάγιες.
Όταν άρχισα να μαζεύω τα υπόλοιπα ζώα, μου έκανε μήνυση μία ομάδα ακτιβιστών, γιατί θα έπαιρνα μόνο δύο από κάθε είδος.
Όταν ξεμπέρδεψα με αυτή τη μήνυση με ενημέρωσαν από το ΥΠΕΧΩΔΕ ότι δεν γινόταν να συνεχιστούν οι εργασίες αν δεν κάνω δήλωση για την επίδραση στο περιβάλλον του σχεδιαζόμενου κατακλυσμού. Δεν τους αρέσει η ιδέα ότι δεν έχουν αρμοδιότητα στις αποφάσεις του Δημιουργού του Σύμπαντος.
Μετά οι τοπογράφοι τους Στρατού απαίτησαν χάρτη της προτεινόμενης ροής των υδάτων του κατακλυσμού. Εγώ τους έστειλα μία υδρόγειο.
Αυτές τις μέρες προσπαθώ να λύσω ένα ζήτημα με την Επιτροπή Ισότητας, που λένε ότι κάνω διακρίσεις επειδή δεν θα πάρω ανθρώπους που δεν πιστεύουν σε Εσένα, Κύριε..
Μου έστειλαν και αυτή την ειδοποίηση με δικαστικό επιμελητή ότι οφείλω φόρο και πρόστιμο γιατί δεν δήλωσα την Κιβωτό ως σκάφος αναψυχής.Τώρα η εφορία έχει παγώσει τις καταθέσεις μου γιατί πιστεύουν ότι φτιάχνω την Κιβωτό για να φύγω από την χώρα για να μην πληρώσω φόρους.
Και ακόμη δεν έχει αποφασίσει το Συμβούλιο της Επικρατείας αν ο Κατακλυσμός είναι αντισυνταγματικός, αφού πρόκειται για θρησκευτική πράξη.
Πραγματικά, δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσω για τουλάχιστον 5 - 6 χρόνια.
Και τότε άρχισε να καθαρίζει ο ουρανός, να λάμπει ο ήλιος και να ηρεμούν οι θάλασσες. Το ουράνιο τόξο στόλισε τον ορίζοντα.
Ο Νώε κοίταξε τον Θεό με ελπίδα. Κύριε, αυτό σημαίνει ότι δεν θα τα καταστρέψεις όλα;;;
Και απάντησε ο Θεός: Μπα, δε βαριέσαι. Ας το κάνει o Γιωργάκης......

Μάνα παιδιού σε Αφρικανική χώρα : "Διάβασε τα μαθήματά σου!! Υπάρχουν παιδάκια στην Ελλάδα που δεν έχουν καν βιβλία!!!