Το ανέκδοτο της ημέρας

Απάντηση: Re: Το ανέκδοτο της ημέρας

Δυο παππουδες με αλτσχαιμερ στη παραλια..
-Παω να παρω παγωτο
-Παρε και'μενα
-Πως? θα το ξεχασω
-Να το λες απο μεσα σου
-Ωραια,τι θες?
-Κρεμα φραουλα
Ξεκιναει ο παππους κ αρχιζει
-Κρεμα φραουλα,κρεμα φραουλα,κρεμα φραουλα..
Αφου εχει απομακρυνθει λιγο,του φωναζει ο αλλος
-Βαλε κ σιροπι!
-Κρεμα φραουλα σιροπι,κρεμα φραουλα σιροπι..
-Και λιγο σαντυγι
-Κρεμα φραουλα σιροπι σαντυγι,κρεμα φραουλα σιροπι σαντυγι..
Μετα απο κανα μισαωρο,σκαει ο παππους με δυο τυροπιτες στο χερι
-Τι εναι αυτο?
-Η τυροπιτα που ζητησες
-Και η κοκα κολα που σου'πα?

:flipout::flipout::flipout:

Δυο φίλοι συζητάνε για το χθεσινοβραδινό μεθύσι:
- Δεν ήμουν τόσο μεθυσμένος!!!
- Τι λες ρε μαλάκα? Εδώ πέταξες το χάμστερ μου και φώναξες
"Πίκατσου, διαλέγω εσένα!"

Μου έπεσε ο καφές!!!

Πεθαίνει κάποιος και πάει για παράδεισο.Τον σταματάει ο Πέτρος μπροστά από την πόρτα του λέει:-Ωπ! Για μισό που πας φίλε μου;
-Μέσα,λέει ο άλλος.
-Για κάτσε να δω τα βιβλία μου.Χμμ..Μάλιστα.Δεν έχεις κάνει τίποτα πολύ κακό στη ζωή σου,ούτε όμως και πολύ καλό.Αν μου πεις μια πολύ καλή πράξη θα σε αφήσω να μπεις.
-Άκου Άγιε να σου πω ιστορία.Οδηγούσα σε ένα σκοτεινό δρόμο ένα βράδυ Σάββατο και στην άκρη τι να δω; 15 αλήτες να έχουν περικυκλώσει μιά κοπέλα και να ετοιμάζονται να τη βιάσουν.Κατεβαίνω και εγώ,βουτάω ένα λοστό δίνω μιά γερή στον αρχηγό,του ανοίγω το κεφάλι και λέω στους άλλους:-Ρε μπ@στ@ρδοι! Ή θα αφήσετε την κοπέλα ήσυχη ή θα σας πλακώσω!
-Πω,πω φίλε φοβερό! Λέει ο Άγιος Πέτρος.Πολλά κότσια έχεις! Και πότε έγινε αυτό;
-Ε,θα' ναι κανά 5λεπτο..

Πεθαίνει κάποιος και πάει για παράδεισο.Τον σταματάει ο Πέτρος μπροστά από την πόρτα του λέει:-Ωπ! Για μισό που πας φίλε μου;
-Μέσα,λέει ο άλλος.
-Για κάτσε να δω τα βιβλία μου.Χμμ..Μάλιστα.Δεν έχεις κάνει τίποτα πολύ κακό στη ζωή σου,ούτε όμως και πολύ καλό.Αν μου πεις μια πολύ καλή πράξη θα σε αφήσω να μπεις.
-Άκου Άγιε να σου πω ιστορία.Οδηγούσα σε ένα σκοτεινό δρόμο ένα βράδυ Σάββατο και στην άκρη τι να δω; 15 αλήτες να έχουν περικυκλώσει μιά κοπέλα και να ετοιμάζονται να τη βιάσουν.Κατεβαίνω και εγώ,βουτάω ένα λοστό δίνω μιά γερή στον αρχηγό,του ανοίγω το κεφάλι και λέω στους άλλους:-Ρε μπ@στ@ρδοι! Ή θα αφήσετε την κοπέλα ήσυχη ή θα σας πλακώσω!
-Πω,πω φίλε φοβερό! Λέει ο Άγιος Πέτρος.Πολλά κότσια έχεις! Και πότε έγινε αυτό;
-Ε,θα' ναι κανά 5λεπτο..

Top !!:music-smiley-005:

Χτυπάει το τηλέφωνο.
Η Ελληνίδα μάνα το σηκώνει κι ακολουθεί ο εξής διάλογος.

Ελληνίδα Μάνα: ...... Ναι;

Κόρη: ....................... Γεια σου Μαμά. Μπορείς να μου κρατήσεις τα παιδιά απόψε;

Ελληνίδα Μάνα: ...... Θα βγεις;

Κόρη: ...................... Ναι.

Ελληνίδα Μάνα: ...... Με ποιον;

Κόρη: ...................... Μ' ένα φίλο.

Ελληνίδα Μάνα: ...... Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω γιατί άφησες τον άντρα σου. Τόσο καλό παιδί!

Κόρη: ...................... Δεν τον άφησα εγώ, ΑΥΤΟΣ με άφησε!

Ελληνίδα Μάνα: ...... Τον άφησες να σ' αφήσει, και τώρα βγαίνεις έξω με τον καθένα.

Κόρη: ...................... Δε βγαίνω με τον καθένα. Μπορώ να σου φέρω τα παιδιά;

Ελληνίδα Μάνα: ...... Εγώ δε σ' άφησα ποτέ για να βγω έξω με κανέναν άλλο παρά με τον πατέρα σου.

Κόρη: ...................... Ναι, αλλά έκανες ένα σωρό πράγματα που δεν τα κάνω εγώ.

Ελληνίδα Μάνα: ...... Τώρα τι υπονοείς;

Κόρη: Τίποτα. ......... Θέλω απλά να μου πεις αν μπορείς να κρατήσεις τα παιδιά απόψε.

Ελληνίδα Μάνα: ...... Θα περάσεις τη νύχτα μαζί του; Τι θα πει ο άντρας σου άμα το μάθει;

Κόρη: ....................... Ο ΠΡΩΗΝ άντρας μου εννοείς! Δε νομίζω πως θα τον νοιάξει. Από τότε που έφυγε από το σπίτι, αμφιβάλλω αν κοιμήθηκε ποτέ μόνος!

Ελληνίδα Μάνα: ...... ?Αρα λοιπόν θα κοιμηθείς στο σπίτι αυτουνού του χαμένου;

Κόρη: ...................... Δεν είναι χαμένος.

Ελληνίδα Μάνα: ...... Όποιος άντρας βγαίνει με μια χωρισμένη με παιδιά είναι χαμένος και παράσιτο.

Κόρη: ...................... Κοίτα, δε θα το συζητήσω. Να τα φέρω τα παιδιά από κει ή όχι;

Ελληνίδα Μάνα: ...... ?Αμοιρα παιδάκια μου με τέτοια μάνα.

Κόρη: ...................... Τι εννοείς με ΤΕΤΟΙΑ μάνα;;;

Ελληνίδα Μάνα: ..... Χωρίς σταθερότητα. Εμ, γι' αυτό έφυγε ο άντρας σου.

Κόρη: ...................... Μα ακούς τι λες; Είσαι απαράδεκτη! Δε ντρέπεσαι!

Ελληνίδα Μάνα: ...... Μη μου φωνάζεις εμένα! Πάω στοίχημα ότι κι αυτουνού του χαμένου έτσι του φωνάζεις!

Κόρη: ...................... Μπα, τώρα ανησυχείς για τον χαμένο;

Ελληνίδα Μάνα: ...... Ααα, βλέπεις που το παραδέχεσαι πως είναι χαμένος; Το ήξερα εγώ!

Κόρη: ...................... Μαμά κλείνω.

Ελληνίδα Μάνα: ...... Κάτσε παιδί μου! Μη κλείνεις! Τι ώρα θα μου φέρεις τα παιδιά;

Κόρη: ...................... Ούτε θα σου τα φέρω, ούτε θα βγω έτσι που μ' έσκασες!

Ελληνίδα Μάνα: ...... Μα βρε παιδάκι μου, άμα δε βγαίνεις ποτέ έξω, πώς θα γνωρίσεις κανένα καλό παιδί;

Υπάλληλος: Με συγχωρείτε Κύριε Διευθυντά, μπορώ να σας μιλήσω;

Διευθυντής: Βεβαιότατα, έλα στο γραφείο μου.

Υ. Όπως γνωρίζετε είμαι στην εταιρία εδώ και δέκα χρόνια.

Δ. Ναι το ξέρω!

Υ. - Δεν θα σας το πω δια της πλαγίας οδού αλλά θα μπω κατ'ευθείαν στο
θέμα. Ζητάω αύξηση του μισθού μου.Υπάρχουν τέσσερις πάρα πολύ μεγάλες
εταιρίες,που με κυνηγάνε αλλά ήθελα πρώτα, να μιλήσω σε σας.

Δ. - Αύξηση ;; Θα ήθελα να σου έδινα αύξηση, αλλά δεν είναι η
κατάλληλη στιγμή τώρα.

Υ. - Καταλαβαίνω την θέση σας, και γνωρίζω την υφιστάμενη ύφεση που
έχει αρνητικό αντίκτυπο στις πωλήσεις της εταιρείας μας αλλά πρέπει να
λάβετε όμως την αφοσίωσή μου και την σκληρή μου δουλειά επί δέκα
χρόνια στην εταιρία υπόψη σας.

Δ. - Έχοντας λάβει αυτά που μου λες υπόψη μου, τελικά θα σου δώσω την
αύξηση δεκαπέντε τοις εκατό και πέντε μέρες επί πλέον άδεια τον χρόνο.
Πώς σου φαίνεται αυτή η πρόταση, σε καλύπτει και ικανοποιεί;;

Υ. - Βεβαίως, με καλύπτει και συμφωνώ μ' εσάς. Είμαι πολύ
ικανοποιημένος και σας ευχαριστώ !

Δ. - Πριν φύγεις όμως, πες μου αν θες, ποιες είναι οι πολύ μεγάλες
εταιρίες που τρέχουν από πίσω σου ;

Υ. - Α ! ! Είναι η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ, η ΕΥΔΑΠ και η Τράπεζα για τις κάρτες
και το δάνειο μου !.....

Ένας επιχειρηματίας, αποφασίζει πριν πάει στο σπίτι του, να…«ανανεωθεί» με ένα «πιπίνι». Σε μια κρίση ειλικρίνειας όμως, ενημερώνει την σύζυγό του για την επικείμενη αργοπορία του, στέλνοντάς της ένα φαξ:
Προς την αγαπημένη μου σύζυγο.
Θα καταλάβεις σίγουρα ότι έχω κάποιες ανάγκες στις οποίες, εσύ μετά τα 54 σου χρόνια, δεν μπορείς πλέον να μου ικανοποιήσεις. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί σου και σε εκτιμώ σαν μία καλή σύζυγο. Για τον λόγο αυτό, αφού διαβάσεις αυτό το φαξ, ελπίζω ότι δεν θα ερμηνεύσεις λανθασμένα το γεγονός ότι θα περάσω το βράδυ με την 18χρονη γραμματέα μου στο ξενοδοχείο Comfort Inn Hotel. Σε παρακαλώ μην αναστατώνεσαι. Θα γυρίσω στο σπίτι πριν τα μεσάνυχτα.
Όταν ο άντρας επέστρεψε σπίτι, βρήκε την παρακάτω επιστολή στην τραπεζαρία:
Αγαπημένε μου σύζυγε.
Έλαβα το φαξ σου και σε ευχαριστώ για την ειλικρίνειά σου. Θα ήθελα με αυτή την ευκαιρία να σου υπενθυμίσω ότι και εσύ επίσης είσαι 54 χρονών. Ταυτόχρονα θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι την ώρα που το διαβάζεις αυτό, θα είμαι στο ξενοδοχείο «Τα πιτσουνάκια» με τον Μιχάλη, τον προπονητή μου στο τένις, ο οποίος, όπως και η γραμματέας σου, είναι 18 ετών. Σαν επιτυχημένος επιχειρηματίας και με τις εξαιρετικές σου γνώσεις στα Μαθηματικά, θα καταλάβεις ότι είμαστε στην ίδια κατάσταση, αν και με μία μικρή διαφορά: Το 18 χωράει περισσότερες φορές στο 54 από ότι χωράει το 54 στο 18…
Για τον λόγο αυτό δεν θα επιστρέψω πριν το αυριανό μεσημεριανό....

Υπάλληλος: Με συγχωρείτε Κύριε Διευθυντά, μπορώ να σας μιλήσω;

Διευθυντής: Βεβαιότατα, έλα στο γραφείο μου.

Υ. Όπως γνωρίζετε είμαι στην εταιρία εδώ και δέκα χρόνια.

Δ. Ναι το ξέρω!

Υ. - Δεν θα σας το πω δια της πλαγίας οδού αλλά θα μπω κατ'ευθείαν στο
θέμα. Ζητάω αύξηση του μισθού μου.Υπάρχουν τέσσερις πάρα πολύ μεγάλες
εταιρίες,που με κυνηγάνε αλλά ήθελα πρώτα, να μιλήσω σε σας.

Δ. - Αύξηση ;; Θα ήθελα να σου έδινα αύξηση, αλλά δεν είναι η
κατάλληλη στιγμή τώρα.

Υ. - Καταλαβαίνω την θέση σας, και γνωρίζω την υφιστάμενη ύφεση που
έχει αρνητικό αντίκτυπο στις πωλήσεις της εταιρείας μας αλλά πρέπει να
λάβετε όμως την αφοσίωσή μου και την σκληρή μου δουλειά επί δέκα
χρόνια στην εταιρία υπόψη σας.

Δ. - Έχοντας λάβει αυτά που μου λες υπόψη μου, τελικά θα σου δώσω την
αύξηση δεκαπέντε τοις εκατό και πέντε μέρες επί πλέον άδεια τον χρόνο.
Πώς σου φαίνεται αυτή η πρόταση, σε καλύπτει και ικανοποιεί;;

Υ. - Βεβαίως, με καλύπτει και συμφωνώ μ' εσάς. Είμαι πολύ
ικανοποιημένος και σας ευχαριστώ !

Δ. - Πριν φύγεις όμως, πες μου αν θες, ποιες είναι οι πολύ μεγάλες
εταιρίες που τρέχουν από πίσω σου ;

Υ. - Α ! ! Είναι η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ, η ΕΥΔΑΠ και η Τράπεζα για τις κάρτες
και το δάνειο μου !.....

:music-smiley-005::grinning-smiley-043:flipout::flipout:

Wikipedia: Εγώ ξέρω τα πάντα !
Google: Εγώ έχω τα πάντα !
Internet: Χωρίς εμένα δεν έχετε αξία !
Ρεύμα: Σοβαρά??
Άνθρωπος: Τι λέτε ρε?
Θεός: Εσύ τι μιλάς?
Chuck Norris: Έγινε κάτι?!

Μια γυναίκα καθόταν σε ένα μπαρ με τις φίλες της και έπινε το ποτό της μετά από μια κουραστική μέρα δουλειάς, όταν ένας εξαιρετικά ψηλός, όμορφος και φοβερά σέξι νεαρός μπήκε στην αίθουσα. Ήταν τόσο εντυπωσιακός, που η γυναίκα δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια της από πάνω του.
Ο νεαρός πρόσεξε το επίμονο βλέμμα της και πήγε κατευθείαν κοντά της.
Πριν μπορέσει αυτή να ζητήσει συγνώμη για το επίμονο βλέμμα της, αυτός έσκυψε μπροστά της και της ψιθύρισε στο αυτί:
- θα κάνω τα πάντα, απολύτως τα πάντα, οτιδήποτε θέλεις να κάνω, απολύτως τα πάντα, ασχέτως πόσο διεστραμμένο, μόνο για 20 ευρώ, με μια προϋπόθεση...
Η γυναίκα, ρώτησε πια ήταν η προϋπόθεση. Ο νεαρός απάντησε:
- Πρέπει να μου πεις αυτά που θέλεις να κάνω μόνο με 4 λέξεις.
Η γυναίκα σκέφτηκε την πρότασή του για λίγο, και μετά, αργά, έβγαλε από την τσέπη της ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ, το οποίο το έβαλε στο χέρι του άνδρα, μαζί με την διεύθυνση του σπιτιού της. Τον κοίταξε έντονα στα μάτια, και αργά, του ψιθύρισε στο αυτί...
- Καθάρισε το σπίτι μου...

Μπάρμαν: Ορίστε η μπύρα σας κύριε
Τυπάς: Πόσο έχει;
Μπάρμαν: 0.01 ευρώ!
Τυπάς: ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ; Τόσο φθηνά; Μπράβο το κατάστημα...Από φαγητό τί έχετε;
Μπάρμαν: Έχουμε... πλήρες μενού με μπριζόλα, πατάτες και σαλάτα στα 0.03 ευρώ.
Τυπάς: Καλα ρε, εσείς είστε καταπληκτικοί! Που είναι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού; Θέλω να τον συγχαρώ!
Μπάρμαν: Στον επάνω όροφο με την γυναίκα μου...
Τυπάς: Και τι κάνει εκεί;
Μπάρμαν: Ότι κάνω και εγώ στην επιχείρησή του

Φωνάζει ο πατέρας (Κρητικός):

- "Σήφη, Σηφαλιώ, έλα δω ορέ!"

- "Τι είναι ορέ πατέρα;"

- "Τι είναι αυτές οι μπαλωθιές που

ακούγονται;"

- "Α, πατέρα ήρθε ο Παπανδρέου."

- "Καλά παιδί μ, πήγαινε τώρα."

Αφού πέρασαν δέκα λεπτά, ξαναφωνάζει ο πατέρας:

- "Σήφη, Σηφαλιώ, έλα δω πέρα!"

- "Τι είναι ορέ πατέρα;"

- "Τι είναι αυτές οι μπαλωθιές που ακούγονται;"

- "Στο είπα, ορέ πατέρα. Ήρθε ο Παπανδρέου."

- "Καλά, τι κάνουν ορέ αυτοί; Δέκα λεφτά βαράνε, ακόμα να τον πετύχουν !

1.Ήταν που λέτε σε ορεινό χωριό ένας κτηνοτρόφος, ο οποίος είχε στην κατοχή του τον μοναδικό αρσενικό γάιδαρο της περιοχής. Καθότι πονηρός και γνώστης του πλεονεκτήματος που είχε, όρισε ταρίφα 1500 EURO για κάθε "βόλεμα" γαϊδούρας που του έφερναν οι συγχωριανοί του.

Ουράαααααααααααααα οι γαϊδούρες κάθε μέρα έξω από το στάβλο του γαϊδάρου. Ο κτηνοτρόφος έστησε καρέκλα και τραπέζι, και εισέπραττε τα 1500άρια. Αυτή η δουλειά γίνονταν κάθε μέρα και μέχρι να τελειώσει η ουρά.
Έλα όμως που υπόλοιποι αγανάκτησαν με την ταρίφα και πάνε στον πρόεδρο του χωριού να διαμαρτυρηθούν. Ο πρόεδρος τους υπόσχεται ότι θα αγοράσει με χρήματα του δήμου τον γάιδαρο, για να "βολεύονται" οι γαϊδούρες δωρεάν.
Πάει λοιπόν στον κτηνοτρόφο.
-Πόσα θέλεις για να πουλήσεις τον γάιδαρό σου στον δήμο?
-Δώσε 100.000 EURO και πάρτον τώρα πρόεδρε.
Του σκάει το "μαρούλι" ο πρόεδρος, παίρνει τον γάιδαρο και τον πάει στην πλατεία. Εκεί έχει χτίσει έναν μικρό στάβλο με όλες τις ανέσεις, κλιματισμό, τρεχούμενο νερό, τα φρέσκα και καλύτερα λαχανικά για να τρώει ο γάιδαρος και ιδιαίτερο μέρος για να γίνεται το "βόλεμα".
Όλο χαρά οι χωρικοί τρέχοντας αρπάζουν τις γαϊδούρες και βουρ στην πλατεία. Έλα όμως που ο γάιδαρος "βόλευε" μια και αυτή με το ζόρι.
Ξανά στον πρόεδρο να κάνουν παράπονα. Τρέχει ο πρόεδρος στον κτηνοτρόφο.
-Καλά ρε άλλον γάιδαρο μου πούλησες? Ο δικός σου τις "βόλευε" όλες μέχρι το μεσημέρι. Αυτός μια και με το ζόρι.
-ΑΑΑΑ πρόεδρε, ο ίδιος είναι. Σε εμένα για να φάει και να κοιμηθεί έπρεπε να δουλέψει.
Ενώ τώρα έγινε δημόσιος υπάλληλος...!

2.Ο Ιταλός της παρέας:
-Χθες βράδυ όταν κάναμε έρωτα με τη γυναίκα μου, της έτριψα το κορμί με αρωματικό λάδι πρώτα. Μετά κάναμε παθιασμένο σεξ!
Φώναζε για πέντε λεπτά όταν τελείωνε…
-Εμείς, όταν κάναμε έρωτα, είπε ο Γάλλος, έτριψα το κορμί της ολόκληρο με αρωματικό βούτυρο… Μετά κάναμε παθιασμένο σεξ κι όταν τελείωνε φώναζε για δεκαπέντε λεπτά…
Και ο Έλληνας της παρέας:
-Εμείς όταν κάναμε έρωτα χθες, άλειψα όλο της το κορμί με τριμμένη σοκολάτα …. Μετά το τέλος του παθιασμένου σεξ μας, φώναζε για τρεις ώρες!!
Οι άλλοι δυο απόρησαν:
-Καλά, τι μπορεί να έκανες και φώναζε για τρεις ώρες;
-Σκούπισα τα χέρια μου στις κουρτίνες!

3.Ένας Έλληνας έχει μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής από το Μεξικό για την Ελλάδα.
Κατά τη διάρκεια της πτήσης, του πετάγονται τα μάτια έξω, καθότι η αεροσυνοδός που κόβει βόλτες στον διάδρομο του αεροσκάφους είναι αστέρι (λατίνα βλέπεις).

-Πώς σε λένε; (την ρωτάει ο ξύπνιος Ελληναράς)
-ΜερσέντεEς
-ΜερσέντεEς. Τι υπέροχο όνομα! Κάποια σχέση με την MercedeEEEEs BenzZZZZZZZZZ;
-(τον χτυπά φιλικά στον ώμο) Ίδια τιμή!

Ένας νεαρός αφήνει τη φίλη του στο σπίτι της, μετά από ένα ραντεβού τους.
Όταν φτάσανε στην πόρτα του σπιτιού της, στηρίζεται με το ένα χέρι του στον τοίχο και της λέει:
- Θα μου πάρεις μια πίπα;
- Τι; Είσαι τρελός;
- Μη σε νοιάζει, θα κάνουμε γρήγορα, λέει αυτός.
- Όχι! Κάποιος μπορεί να μας δει.
- Μα έλα τώρα.
Μια μικρή πίπα, επιμένει αυτός.
Άλλωστε το ξέρω ότι σ’ αρέσει.
- Όχι! Είπα όχι!
- Μωρό μου, μη μου το κάνεις αυτό.
Ξαφνικά η μικρότερη αδελφή της κοπέλας εμφανίζεται στην πόρτα, αγουροξυπνημένη, τρίβοντας τα μάτια της.
Τους κοιτάζει και τους δυο και λέει:
- Ο μπαμπάς είπε να του πάρεις μια πίπα, αν δε του πάρεις να του πάρω εγώ μια πίπα ή η μαμά ή και ακόμα θα έρθει και ο ίδιος να του πάρει πίπα αλλά πες του μ@λάκα να πάρει το χέρι του από το θυροτηλέφωνο, για να μπορέσουμε να κοιμηθούμε λιγάκι!

Ένας νεαρός αφήνει τη φίλη του στο σπίτι της, μετά από ένα ραντεβού τους.
Όταν φτάσανε στην πόρτα του σπιτιού της, στηρίζεται με το ένα χέρι του στον τοίχο και της λέει:
- Θα μου πάρεις μια πίπα;
- Τι; Είσαι τρελός;
- Μη σε νοιάζει, θα κάνουμε γρήγορα, λέει αυτός.
- Όχι! Κάποιος μπορεί να μας δει.
- Μα έλα τώρα.
Μια μικρή πίπα, επιμένει αυτός.
Άλλωστε το ξέρω ότι σ’ αρέσει.
- Όχι! Είπα όχι!
- Μωρό μου, μη μου το κάνεις αυτό.
Ξαφνικά η μικρότερη αδελφή της κοπέλας εμφανίζεται στην πόρτα, αγουροξυπνημένη, τρίβοντας τα μάτια της.
Τους κοιτάζει και τους δυο και λέει:
- Ο μπαμπάς είπε να του πάρεις μια πίπα, αν δε του πάρεις να του πάρω εγώ μια πίπα ή η μαμά ή και ακόμα θα έρθει και ο ίδιος να του πάρει πίπα αλλά πες του μ@λάκα να πάρει το χέρι του από το θυροτηλέφωνο, για να μπορέσουμε να κοιμηθούμε λιγάκι!

Πεθαίνω :flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout: