Το ανέκδοτο της ημέρας

«Τι κάνεις εκεί;» ρωτάει αυτή.
«Κυνηγάω μύγες» απαντάει αυτός.
«Σκότωσες καμμία;» ρωτάει αυτή.
«Αμέ, 3 αρσενικές και 2 θηλυκές» απαντάει αυτός.
Έκπληκτη αυτή ρωτάει.
«Πως ξεχωρίζεις τις αρσενικές από τις θηλυκές;!»
Και αυτός απαντάει,
«Oι 3 ήταν στη μπύρα και οι 2 ήταν στο τηλέφωνο…»

Ένας νέος τελειώνει το Λύκειο και δεν έχει καθόλου όρεξη για Πανεπιστήμιο. Ο πατέρας του νέου, πλούσιος πολιτικός με μεγάλη δύναμη στην κυβέρνηση, απειλεί τον γιο του: Δεν θέλεις να σπουδάσεις ρε τεμπελόσκυλο; Λοιπόν εγώ... δεν συντηρώ κοπρίτες, γι' αυτό και θα δουλέψεις, κατάλαβες;

Έχοντας την ισχυρή οικονομική και πολιτική θέση ο πατέρας κινεί τα νήματα για να βρει μία θέση στον γιο του. -
- Πατέρας: Παπακωνσταντίνου (Υπουργός), θυμάσαι τον γιο μου; Λοιπόν, τέλειωσε το λύκειο και ο τεμπέλης δεν θέλει να σπουδάσει. Θα μπορούσες να του βρεις μια θέση να αρχίσει να δουλεύει, μήπως εν τω μεταξύ βρει το δρόμο του και αποφασίσει να σπουδάσει;
Το θέμα είναι να βρεθεί κάτι που θα τον κάνει να δουλέψει σκληρά, να μήν κάθεται και τα ξύνει. κατάλαβες;

Μερικές μέρες αργότερα ο Παπακωσταντίνου λέει: έτοιμη η δουλειά για τον γιο σου. Δεξί χέρι του Προέδρου της Δημοκρατίας και 20.000 ευρώ το μήνα, τέλεια έτσι;

-Τι λε ρε Παπακωνσταντίνου, αυτό είναι υπερβολικό. Πρέπει να τον αρχίσουμε πιο χαμηλά, και με τέτοια τρελλά λεφτά αυτός ο τεμπέλης θα γίνει χειρότερος.

- Παπακωνσταντίνου: Φίλε του βρήκα κάτι πιο σεμνό. Ιδιαίτερος Γραμματέας Υπουργού. Ο μισθός είναι πιο σεμνός, μόνο 10.000 ευρώ το μήνα.

- Οοοοοχι ρε Παπακωνσταντίνου. Μόλις που έβγαλε το Λύκειο. Δεν θέλω η ζωή του να είναι τόσο εύκολη με την πρώτη ευκαιρία. Θέλω να αισθανθεί την ανάγκη να σπουδάσει, κατάλαβες;

Την επόμενη μέρα: Φίλε, του βρήκα δουλειά ως Διευθυντής του Τμήματος Προμηθειών στο Υπουργείο Οικονομικών και ο μισθός θα είναι μόνο 6,000 το μήνα.

- Μα ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Παπακωνσταντίνου, βρες μου κάτι πιο σεμνό, κάτι στα 600 με 700 ευρώ το μήνα.

-Παπακωνσταντίνου: Μα τι λές τώρα, αυτό είναι αδύνατο.

-Γιατί;;;;;;;

- Παπακωνσταντίνου: Γιατί αυτές οι θέσεις δίνονται μόνο με διαγωνισμό και χρειάζεται να έχει Βιογραφικό κάποιου επιπέδου, με τέλειες γνώσεις Αγγλικών, Πανεπιστημιακό δίπλωμα, τουλάχιστον ένα Masters ή PHD στο εξωτερικό, θέληση να δουλεύει υπερωρίες άνευ αποδοχών, και φυσικά προϋπηρεσία. Φίλε μου αυτές οι θέσεις των 600 ευρώ δεν βρίσκονται εύκολα.

Ένας ιερέας πεθαίνει και βρίσκεται στην είσοδο του Παραδείσου.

Μπροστά του βρίσκεται ένας τύπος με μαύρο γυαλί , τζιν παντελόνι, φανταχτερό πουκάμισο και μυστήριο ύφος.........

Έρχεται ο άγιος Πέτρος και ρωτάει τον πρώτο:

- ''Ποιος είσαι, τέκνο μου εσύ;''

- ''Ο Μητσάρας να 'ουμ'. 40 χρόνια ταξί, πρώτος στην πιάτσα Βαρδάρη-Λαχαναγορά, βασικά.''

- ''Έλα, τέκνο μου, λέει ο άγιος Πέτρος. Πάρε αυτή τη μεταξωτή ρόμπα με τα χρυσά κοσμήματα και έλα στο βασίλειο των Ουρανών......''

Ο Μήτσος περνάει λοιπόν στον Παράδεισο και έρχεται η σειρά του ιερέα.

- ''Είμαι ο πατήρ Ιωσήφ Αγγελίδης, 40 χρόνια στην ενορία της Ιεράς Μητροπόλεως άνω Παναγιάς.''

- ''Πάρε, τέκνoν μου, λέει ο άγιος Πέτρος, αυτή τη βαμβακερή ρόμπα και προχώρησε κι εσύ στο Βασίλειο των Ουρανών.''

- ''Μα γιατί, απορεί ο ιερωμένος. Γιατί μετάξια και χρυσάφια στον ταξιτζή και σε μένα ένα απλό βαμβακερό;''

- ''Κοίταξε τέκνον μου, του λέει ο άγιος Πέτρος. Σε μας εδώ μετράει το αποτέλεσμα. Όταν εσύ κήρυττες, το ποίμνιο κοιμόταν.

Όταν οδηγούσε ο Μήτσος όμως, οι επιβάτες έκαναν την προσευχή τους.''

Ο πρέσβης των ΗΠΑ συζητάει με έναν Αφρικανό αξιωματούχο για τα πράματα που η Ρωσία έχει δώσει στην χώρα του δεύτερου.
- Μας έχουν δώσει πολλά αγαθά, εργοστάσια, αεροδρόμια, φράγματα, τεχνολογική βοήθεια και φυσικά την ρώσικη ρουλέτα!
- Ναι αλλά αυτό το τελευταίο δεν είναι και πολύ ωραίο παιχνίδι έτσι δεν είναι?Ρίχνει το καρφί του ο Αμερικάνος.
- Ναι έχετε δίκιο γι αυτό και την αλλάξαμε λίγο στην Αφρικάνικη έκδοση,λέει ο Αφρικανός και χτυπάει παλαμάκια.
Σε ένα δευτερόλεπτο εμφανίζονται 10 ολόγυμνες γκομενάρες, πρόθυμες για τα πάντα.
- Διαλέξτε μια για να σας πάρει πίπα, λέει ο Αφρικανός στον έκπληκτο Αμερικάνο.
- Καλά ρωτά αυτό τι σχέση έχει με την ρώσικη ρουλέτα?
- Μια από αυτές είναι κανίβαλος...!!!

Κλεμμένο αλλά πολύ καλό

Σε ερώτηση για τη διαφορά που παρατηρείται μεταξύ της «Εργάνης» που δείχνει θετικό ισοζύγιο στη σχέση προσλήψεων/απολύσεων και της ΕΛΣΤΑΤ που δείχνει αύξηση της ανεργίας, ο κ. Βρούτσης είπε ότι και τα δύο εργαλεία είναι συμβατά, εξηγώντας:

«Η αύξηση της ανεργίας οφείλεται στο γεγονός ότι όλο και περισσότερα άτομα δηλώνουν την πρόθεσή τους να μπουν στην αγορά εργασίας, άρα διευρύνεται ο αριθμός των ανθρώπων που αναζητούν εργασία».

Απάντηση: Re: Το ανέκδοτο της ημέρας

Κι ομως μαθηματικα γινεται αυτο... (δηλαδη Προσληψεις > Απολυσεις αν προστεθουν στο δεγμα νεοι ανεργοι)

Σύμφωνα με τον Βρούτση, ανεργία = δήλωση πρόθεσης ανάληψης εργασίας. Αν αυτό επαληθεύεται μαθηματικά με γειά σου και χαρά σου φίλε μου.

Ο Βρουτσης ουσιαστικα λεει πως οι νεοι που βγαινουν στην αγορα εργασιας ΔΕΝ βρισκουν δουλεια και γι αυτο αυξανεται η ανεργια ανεξαρτητα εαν οι προσληψεις ειναι περισσοτερες απο τις απολυσεις. Ετσι επαληθευεται πως μαθηματικα στεκει αυτο που λεει, ανεξαρτητα αν νομιζει πως αυτο που λεει ειναι θετικο (ενω φανερα ΔΕΝ ειναι αφου σημαινει πως οι νεοι ανεργοι ειναι κατα πολυ περισσοτεροι απο τη διαφορα προσληψεων - απολυσεις).

Δεν καταλαβαινω την πικρια σου.

Τελος off topic απο εμενα

μάλλον έχει να κάνει με το ότι έχουν κλείσει τα βιβλία τους όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και παρακαλάνε για υπαλληλικές θέσεις. Πράγμα το οποίο άλλωστε έγινε στοχευμένα. Άντε γιατί πολύ ανεξάρτητοι την είχαμε δει στην ψαροκώσταινα...

Πάει ένας γύφτος σε ένα σουβλατζίδικο και λέει:
-Όποιος βρει το χρώμα του αυτοκινήτου μου θα τον κεράσω 10 σουβλάκια..Αν δεν το βρείτε θα με κεράσετε εσείς 10 σουβλάκια..Άντε θα σας πω και το πρώτο γράμμα: Τ
-Τιγρέ;;
-Όχι,απαντάει ο γύφτος..
-Τιρκουάζ!
-Όχι..
Περνάει ώρα αλλά δεν το βρίσκουν και του λένε:
-Άντε ρε,να το πάρει το ποτάμι..
-Ταλασσί!

Απάντηση: Re: Το ανέκδοτο της ημέρας

Πάει ένας γύφτος σε ένα σουβλατζίδικο και λέει:
-Όποιος βρει το χρώμα του αυτοκινήτου μου θα τον κεράσω 10 σουβλάκια..Αν δεν το βρείτε θα με κεράσετε εσείς 10 σουβλάκια..Άντε θα σας πω και το πρώτο γράμμα: Τ
-Τιγρέ;;
-Όχι,απαντάει ο γύφτος..
-Τιρκουάζ!
-Όχι..
Περνάει ώρα αλλά δεν το βρίσκουν και του λένε:
-Άντε ρε,να το πάρει το ποτάμι..
-Ταλασσί!

:flipout::flipout:

Attachments

• c10100885-1.jpg
    c10100885-1.jpg
    51.9 KB · Views: 651
  • THERMOFORA-FASHY-6445-550-0640660.jpg
    THERMOFORA-FASHY-6445-550-0640660.jpg
    46.2 KB · Views: 652
Με πλησίασε σήμερα ένας μάρτυρας του Ιεχωβά. Τον ρώτησα αν είναι αυτόπτης. Δε γέλασε.

Re: Απάντηση: Το ανέκδοτο της ημέρας

Πού πάνε οι ντελιβεράδες όταν πεθάνουν;

Στη Γη της Παραγγελίας.

-Δηλαδή Βίρνα θες να πεις ότι σήμερα έχει ζέστη;
-Αυτό που θέλω να πω Γιάνγκο είναι πως σήμερα έχει ζέστη.
-Σέβο ακούω καλά; H Βίρνα είπε πως έχει ζέστη;
-Η Βίρνα πιστεύει,όπως και η Σάντρα,ότι σήμερα έχει ζέστη Γιάνγκο.
-Αλέξη σε παρακαλώ λίγο.Άκουσες ότι κι εγώ; Άκουσες δια στόματος
της ίδιας σου της μάνας ότι σήμερα έχει ζέστη;
-Πατέρα ούτε κι εγώ το πίστευα αλλά όλη η Giant επαναλαμβάνει
στους διαδρόμους το ίδιο και το ίδιο πράγμα.
-Δηλαδή θες να πεις..
-Ναι πατέρα.Άκουσες σωστά. Η μητέρα είπε πως έχει ζέστη σήμερα...

Η γοητεία της μ......ς που "δέρνει",κυριολεκτικά,αυτό το αμερικανικό έθνος...

Συνέβη, σύμφωνα με δημοσίευμα στις ΗΠΑ (Που αλλού θα μπορούσε άλλωστε να συμβεί?)

Ένας δικηγόρος αγόρασε ένα πακέτο πούρα και τα ασφάλισε αμέσως με ασφάλεια πυρός από κάθε αιτία!
( ΓΙΝΕΤΑΙ?)
Έπειτα από μερικούς μήνες που κάπνισε τα πούρα, ζήτησε από την ασφαλιστική εταιρεία αποζημίωση για τη ζημιά που προκλήθηκε στα πούρα του από τη φωτιά...!!!
( ΤΡΕΛΟ )
Φυσικά, η εταιρεία αρνήθηκε να πληρώσει, με το επιχείρημα ότι ο δικηγόρος απλώς είχε καταναλώσει τα πούρα του με το συνηθισμένο - για πούρα - τρόπο ...
( ΛΟΓΙΚΟ )
Ο δικηγόρος όμως κατέθεσε αγωγή και το δικαστήριο τον δικαίωσε...!!!
( ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ )
Το δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι, όντως, το αίτημα είναι θρασύτατο αλλά τα πούρα είχαν νόμιμα ασφαλιστεί κατά οποιασδήποτε μορφής πυρός...!!!
( ΓΕΛΟΙΟ )
Η ασφάλεια αναγκάστηκε να πληρώσει 15.000 δολάρια (!!!).
( ΚΟΥΛΟ )
Έπειτα από λίγο, ωστόσο, η ασφάλεια μήνυσε το δικηγόρο για εμπρησμό...!!!
( ΚΟΥΦΟ )
Εφ' όσον ο ίδιος είχε δηλώσει ότι είχε βάλει φωτιά στα πούρα κατηγορήθηκε και κρίθηκε ένοχος από ΤΟ ΙΔΙΟ δικαστήριο "εκούσιου εμπρησμού ασφαλισμένης περιουσίας", καταδικάστηκε σε 2 χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή και υποχρεώθηκε να πληρώσει πρόστιμο 24.000 δολάρια...!!!
( ΠΑΡΑΛΟΓΟ...???)

Last edited by a moderator: