Το ανέκδοτο της ημέρας

Mπαίνουν 2 τράγοι σε ένα μπαρ.
- Παρακαλώ, τί θα θέλατε;.
- Βάλε μας δύο τζιν Bombay στον καθέναν, λένε οι τράγοι.
Έτσι κι έγινε.
Μετά από 5 λεπτά τον φωνάζουν και του λένε να τους βάλει άλλα δύο. Αυτό συνεχίστηκε όλο το βράδυ.
Πριν φύγουν, τους ρωτάει ο μπάρμαν παραξενεμένος:
- Μα καλά, γιατί όλο το βράδυ ζητάγατε συγκεκριμένα από δύο Bombay ο καθένας;
.
.
.
.
- Αφού είμαστε..αποδυοbombay τράγοι!!!

Ή δεν το κατάλαβα :confused: ή:thumbdown:

Καλα τα λες. Δεν εχουν αριστερο χερι. Ενα δεξιο και ενα ακροδεξιο εχουν.
Αν ειχαν αριστερο θα το εκοβαν μονοι τους!
...Και δεν ισχυει μονο για τα χερια τους αυτο το τελευταιο.:flipout:

Δε διαφωνω καθόλου!
Αλλά θα ταίριαζε περισσότερο στο "πού πάει η χώρα " παρά εδώ!

Ο γέρος Άραβας ζει στη Νέα Υόρκη για πάνω από 40 χρόνια. Θέλει να φυτέψει πατάτες στον κήπο του, αλλά είναι μόνος κι αδύναμος. Στέλνει λοιπόν ένα e-mail στο γιο του, που σπουδάζει στο Παρίσι :
"Αγαπημένε μου γιε, είμαι πολύ λυπημένος επειδή δεν μπορώ να φυτέψω πατάτες στον κήπο μας. Είμαι βέβαιος πως, εάν ήσουν εδώ, θα με βοηθούσες να σκάψουμε τον κήπο. Σε αγαπώ, ο πατέρας σου".
Μετά από μια ώρα, ο γέρος λαμβάνει e-mail απάντησης από το γιο του :
"Αγαπημένε μου πατέρα, παρακαλώ μην αγγίζεις τον κήπο, γιατί ΕΚΕΙ έκρυψα το ΠΡΑΓΜΑ. Σ' αγαπώ κι εγώ, Ahmed".
Σε 15 λεπτά, ο αμερικανικός στρατός, το ναυτικό, το FBI , η CIA και οι Rangers περικυκλώνουν το σπίτι του γέρου, σκάβουν ολόκληρο τον κήπο, ερευνούν το σπίτι, γδύνουν τον γέρο, ΔΕΝ βρίσκουν απολύτως τίποτε και φεύγουν απογοητευμένοι.
Μισή ώρα αργότερα, ο γέρος λαμβάνει ένα άλλο email από το γιο του :
"Αγαπημένε μου πατέρα, είμαι βέβαιος ότι ο κήπος είναι ήδη σκαμμένος και μπορείς να φυτέψεις τις πατάτες.
Έκανα ό,τι μπορούσα για να σε βοηθήσω από το Παρίσι. Σ' αγαπώ, Ahmed".
:idea:

Παράγινε το κακό με τα τούρκικα! Ακούω Βολταρέν Εμουλτζέλ και σκέφτομαι κόρη σουλτάνου!

Ο μόνος τρόπος να αδυνατίσεις με πράσινο τσάι, είναι να τρέχεις στα βουνά να το μαζέψεις μόνος σου.

Είδα μια νιφάδα χιονιού & δίπλα άλλη μια.... μάλλον επρόκειτο για συνυφάδες !!!

-Έμαθα χωρίσατε λόγω κακού timing
-Ναι ρε φίλε, άστα. γύρισε σπίτι νωρίτερα..

Η τελευταία επιθυμία του τσιγάρου μου, ήταν να σκορπιστούν οι στάχτες του στον καναπέ....

Βλέπω κάποιες κοπέλες στο δρόμο και αναρωτιέμαι.... Έχουν βαφτεί ή έχασαν στο paintball?

Αν δεις άντρα στο μπαλκόνι να ποτίζει τις γλάστρες, τα φυτά μάλλον καπνίζονται...

Το γράμμα της μάνας

Αγαπημένε μου γιε Γιωρίκα,

Σου γράφω λίγες γραμμές, για να δεις ότι ζω. Συγχώρεσε με που δακτυλογραφώ την επιστολή αλλά όπως ξέρεις, δεν ξέρω ούτε να διαβάζω ούτε να γράφω. Επίσης δακτυλογραφώ αργά γιατί κι εσύ διαβάζεις αργά.
Δεν θα βρεις το σπίτι όταν επιστρέψεις, γιατί μετακομίσαμε. Δε ξέρω να σου πω τη νέα μας διεύθυνση, γιατί οι προηγούμενοι ένοικοι πήραν μαζί τους το οδόσημο και τον αριθμό, ώστε να μην αλλάξουν τη διεύθυνση τους.
Ο πατέρας σου έχει μια νέα μοναχική δουλειά και απο κάτω του βρίσκονται 500 άτομα. Κόβει το γκαζόν στο νεκροταφείο.
Την προηγούμενη εβδομάδα έβρεξε μόνο 2 φορές. Την πρώτη έβρεχε για 3 μέρες και τη δεύτερη έβρεχε για 4 μέρες.
Θυμάσαι τον φίλο σου τον Κωστίκα; Ε, πάει πέθανε. Πέθανε ο πατέρας του και ζήτησε να θαφτεί στη θάλασσα. Ο Κωστίκας πνίγηκε ενώ έσκαβε τον τάφο του.
Στο ψυγείο έβαλα ένα άδειο κουτί γάλα για να πίνεις τον καφέ σου μέτριο χωρίς γάλα όπως σου αρέσει.

Η αγαπημένη σου μητέρα

ΥΓ. Θα σου έστελνα και μερικά χρήματα, αλλά ήδη έκλεισα τον φάκελο.

Λέει ο Μπόμπος στη μαμά του:
_Γιατί μαμά έβαλες την εφημερίδα στο ψυγείο?
_Για να διατηρούνται φρέσκα τα νέα

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

ΚΛΑΙΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Το ανέκδοτο της ημέρας

Το γράμμα της μάνας

Αγαπημένε μου γιε Γιωρίκα,

Σου γράφω λίγες γραμμές, για να δεις ότι ζω. Συγχώρεσε με που δακτυλογραφώ την επιστολή αλλά όπως ξέρεις, δεν ξέρω ούτε να διαβάζω ούτε να γράφω. Επίσης δακτυλογραφώ αργά γιατί κι εσύ διαβάζεις αργά.
Δεν θα βρεις το σπίτι όταν επιστρέψεις, γιατί μετακομίσαμε. Δε ξέρω να σου πω τη νέα μας διεύθυνση, γιατί οι προηγούμενοι ένοικοι πήραν μαζί τους το οδόσημο και τον αριθμό, ώστε να μην αλλάξουν τη διεύθυνση τους.
Ο πατέρας σου έχει μια νέα μοναχική δουλειά και απο κάτω του βρίσκονται 500 άτομα. Κόβει το γκαζόν στο νεκροταφείο.
Την προηγούμενη εβδομάδα έβρεξε μόνο 2 φορές. Την πρώτη έβρεχε για 3 μέρες και τη δεύτερη έβρεχε για 4 μέρες.
Θυμάσαι τον φίλο σου τον Κωστίκα; Ε, πάει πέθανε. Πέθανε ο πατέρας του και ζήτησε να θαφτεί στη θάλασσα. Ο Κωστίκας πνίγηκε ενώ έσκαβε τον τάφο του.
Στο ψυγείο έβαλα ένα άδειο κουτί γάλα για να πίνεις τον καφέ σου μέτριο χωρίς γάλα όπως σου αρέσει.

Η αγαπημένη σου μητέρα

ΥΓ. Θα σου έστελνα και μερικά χρήματα, αλλά ήδη έκλεισα τον φάκελο.

άξιον απορίας ότι η μητέρα γνωρίζει την λέξη οδόσημο....