Το ανέκδοτο της ημέρας

"Είμαι όμορφη, 25 ετών και ψάχνω πλούσιο γαμπρό"! Ποια είναι η ΕΠΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ που της έδωσε ένας φραγκάτος τύπος;;

Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύτηκε σε ένα forum για ραντεβού, από τη νεαρή γυναίκα που βλέπετε στη φωτογραφία, η οποία έχει θέσει ως μοναδικό στόχο της ζωής της να παντρευτεί έναν πλούσιο άντρα. Και είναι τόσο αποφασισμένη να πετύχει τον σκοπό της, που δεν διστάζει να ζητήσει συμβουλές για το πώς θα καταφέρει να τον «τυλίξει». Ωστόσο, σίγουρα δεν περιμένει την απάντηση που λαμβάνει από έναν άνδρα που πληροί τα τυπικά προσόντα που ζητά, και που τυχαίνει να είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της JP Morgan.

Διαβάστε το ποστ της 25χρονης κοπέλας:
Θα είμαι ειλικρινής για το τι θέλω να σας πω. Είμαι 25 ετών. Είμαι πολύ όμορφη, έχω στυλ και καλό γούστο. Θα ήθελα να παντρευτώ έναν άντρα με ετήσιο μισθό 500.000 δολάρια και πάνω. Ίσως με χαρακτηρίσετε άπληστη, αλλά ένας ετήσιος μισθός 1 εκ δολαρίων, θεωρείται ως μεσαία τάξη στη Νέα Υόρκη.
Η απαίτησή μου δεν είναι υψηλή. Υπάρχει κάποιος σε αυτό το φόρουμ με ετήσιο εισόδημα 500.000 δολάρια; Και αν είστε όλοι παντρεμένοι, θέλω να σας ρωτήσω: Τι πρέπει να κάνω για να παντρευτώ έναν πλούσιο σαν εσάς;
Ανάμεσα στους άνδρες με τους οποίους έχω βγει ραντεβού στο παρελθόν, ο πιο πλούσιος έβγαζε 250.000 δολάρια το χρόνο και αυτό είναι το χαμηλότερο όριό μου. Αν κάποιος θέλει να ζήσει σε μια καλή περιοχή, το εισόδημα αυτό δεν είναι αρκετό.

Ετσι απευθύνω σε εσάς ορισμένες ταπεινές ερωτήσεις:
Πού συχνάζουν οι πλούσιοι εργένηδες; (Παρακαλείσθε να αναφέρετε τα ονόματα και τις διευθύνσεις των μπαρ, εστιατορίων, γυμναστηρίων).
Σε ποια ηλικιακή ομάδα θα πρέπει να στοχεύω;
Γιατί οι περισσότερες γυναίκες πλουσίων ανδρών είναι μέτριες εμφανισιακά; Γνώρισα μερικά κορίτσια που δεν έχουν την εμφάνιση και δεν έχουν ενδιαφέρον, ωστόσο παντρεύτηκαν πλούσιους άνδρες.
Πώς αποφασίζετε ποια μπορεί να γίνει γυναίκα σας, και ποια μπορεί να γίνει μόνο φίλη σας; (Ο στόχος μου τώρα είναι να παντρευτώ).
(υπογραφή) Όμορφη

Διαβάστε την απάντηση που της έστειλε ο Διευθύνων Σύμβουλος της JP Morgan:

Αγαπητή κυρία Ομορφη,
Διάβασα την επιστολή σας με μεγάλο ενδιαφέρον. Υποθέτω ότι υπάρχουν πολλά κορίτσια εκεί έξω που έχουν παρόμοιες απορίες με τη δική σας. Παρακαλώ επιτρέψτε μου να αναλύσω την κατάστασή σας ως επαγγελματίας επενδυτής.
Το ετήσιο εισόδημά μου είναι πάνω από 500.000 δολάρια και ικανοποιεί τις ανάγκες σας, έτσι πιστεύω ότι δεν χάνω τον χρόνο μου εδώ.
Ως άνθρωπος των επιχειρήσεων, θα ήταν κακή απόφαση να σας παντρευτώ. Η εξήγηση είναι πολύ απλή, οπότε επιτρέψτε μου να την αναλύσω.

Βάλτε στην άκρη τις λεπτομέρειες, αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε εδώ είναι μια ανταλλαγή «ομορφιάς» και «χρήματος»: Το πρόσωπο Α παρέχει την ομορφιά και το Β πληρώνει γι 'αυτήν, τόσο απλά.
Ωστόσο, υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα εδώ. Η ομορφιά σας θα εξασθενίσει κάποτε, ενώ τα χρήματα μου δεν θα εξαφανιστούν (τουλάχιστον όχι χωρίς κάποιο σοβαρό λόγο). Λογικά το εισόδημά μου θα αυξάνεται από χρόνο σε χρόνο, αλλά εσείς δεν θα είστε πιο όμορφη καθώς τα χρόνια θα περνούν.
Ως εκ τούτου, από την άποψη των οικονομικών, εγώ είμαι ένα περιουσιακό στοιχείο που η αξία του θα αυξάνεται, ενώ η δική σας αξία θα φθίνει. Αν η ομορφιά είναι το μόνο περιουσιακό στοιχείο σας, η αξία σας θα είναι πολύ χειρότερη μετά από 10 χρόνια.

Με τους όρους που χρησιμοποιούμε στην Wall Street, σε κάθε διαπραγμάτευση υπάρχει και η εμπορική αξία. Αν η εμπορική αξία ενός περιουσιακού στοιχείου δεν είναι καλή ιδέα να το κρατήσει κάποιος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το ίδιο ισχύει και με το γάμο που θέλετε να κάνετε.
Καθένας με εισόδημα πάνω από 500.000 δολάρια ετησίως δεν είναι ανόητος. Θα βγαίναμε μαζί σας αλλά δεν θα σας παντρευόμασταν. Θα σας συμβούλευα να εγκαταλείψετε την αναζήτηση στοιχείων και συμβουλών για να παντρευτείτε πλούσιο άνδρα. Και στην τελική, θα μπορούσατε να γίνετε εσείς η ίδια το άτομο που κερδίζει τα 500.000 δολάρια το χρόνο. Είναι πιο πιθανό από το να βρείτε έναν ηλίθιο πλούσιο.
Εύχομαι αυτό να σας βοηθήσει.

Δ/νων Σύμβουλος της J. Ρ. Morgan

Attachments

• omorfh.jpeg
    omorfh.jpeg
    17.2 KB · Views: 460
Φιλε hercules
Παραθετω και το πρωτοτυπο κειμενο διοτι πιστευω εχει μεγαλο ενδιαφερον η οικονομικη ορολογια που χρησιμοποιει ο CEO ....επισης πολυ φοβαμαι οτι η φωτο που εχεις ανεβασει ειναι fake...εκτος αν εισαι 100% σιγουρος οτι ειναι αυτη μιας και πιστευω οτι και η αναζητηση γαμπρου ειναι ψευτικη με σκοπο να δικαιολογησει την αψογα τεκμηριωμενη απαντηση
Την καλημερα μου

A young and pretty lady posted this on a popular forum:

Title: What should I do to marry a rich guy?

I'm going to be honest of what I'm going to say here. I'm 25 this year. I'm very pretty, have style and good taste. I wish to marry a guy with $500k annual salary or above. You might say that I'm greedy, but an annual salary of $1M is considered only as middle class in New York . My requirement is not high. Is there anyone in this forum who has an income of $500k annual salary? Are you all married? I wanted to ask: what should I do to marry rich persons like you? Among those I've dated, the richest is $250k annual income, and it seems that this is my upper limit. If someone is going to move into high cost residential area on the west of New York CityGarden(? ), $250k annual income is not enough.

I'm here humbly to ask a few questions:
1) Where do most rich bachelors hang out? (Please list down the names and addresses of bars, restaurant, and gym)
2) Which age group should I target?
3) Why most wives of the riches is only average-looking? I've met a few girls who doesn't have looks & are not interesting, but they are able to marry rich guys
4) How do you decide who can be your wife, & who can only be your girlfriend? (My target now is to get married)

Ms. Pretty

Awesome reply:

Dear Ms. Pretty,

I have read your post with great interest. Guess there are lots of girls out there who have similar questions like yours. Please allow me to analyze your situation as a professional investor. My annual income is more than $500k, which meets your requirement, so I hope everyone believes that I'm not wasting time here. From the standpoint of a business person, it is a bad decision to marry you. The answer is very simple, so let me explain. Put the details aside, what you're trying to do is an exchange of "beauty" and "money": Person A provides beauty, and Person B pays for it, fair and square. However, there's a deadly problem here, your beauty will fade, but my money will not be gone without any good reason. The fact is, my income might increase from year to year, but you can't be prettier year after year. Hence from the viewpoint of economics, I am an appreciation asset, and you are a depreciation asset. It's not just normal depreciation, but exponential depreciation. If that is your only asset, your value will be much lower 10 years later.

By the terms we use in Wall Street, every trading has a position, dating with you is also a "trading position". If the trade value dropped we will sell it and it will not be a good idea to keep it for long term - same goes with the marriage that you wanted. It might be cruel to say this, but in order to make a wiser decision; any assets with great depreciation value will be sold or "leased". Anyone with over $500k annual income is not a fool; we would only date you, but will not marry you. I would advise that you forget looking for any clues to marry a rich guy. And by the way, you could make yourself to become a rich person with a $500k annual income. This has better chance than finding a rich fool.

Hope this reply helps. If you are interested in "leasing" services, do contact me...

signed,

CEO
J.P. Morgan

Last edited:
Φιλε hercules
Παραθετω και το πρωτοτυπο κειμενο διοτι πιστευω εχει μεγαλο ενδιαφερον η οικονομικη ορολογια που χρησιμοποιει ο CEO ....επισης πολυ φοβαμαι οτι η φωτο που εχεις ανεβασει ειναι fake...εκτος αν εισαι 100% σιγουρος οτι ειναι αυτη μιας και πιστευω οτι και η αναζητηση γαμπρου ειναι ψευτικη με σκοπο να δικαιολογησει την αψογα τεκμηριωμενη απαντηση
Την καλημερα μου

Καλημέρα.
Το πήρα σαν μήνυμα σε μαιλ.
Η κοπέλα μπορεί και να μην υπάρχει καν και να είναι φοτοσοπ.
Τι το ενδιαφέρον βλέπεις στην ορολογία του? Δε μιλάω καλά αγγλικά.

Αντιπαραθέτω τη μετάφραση και το κείμενο του Larry
...Με τους όρους που χρησιμοποιούμε στην Wall Street, σε κάθε διαπραγμάτευση υπάρχει και η εμπορική αξία. Αν η εμπορική αξία ενός περιουσιακού στοιχείου δεν είναι καλή ιδέα να το κρατήσει κάποιος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το ίδιο ισχύει και με το γάμο που θέλετε να κάνετε.
Καθένας με εισόδημα πάνω από 500.000 δολάρια ετησίως δεν είναι ανόητος...

...By the terms we use in Wall Street, every trading has a position, dating with you is also a "trading position". If the trade value dropped we will sell it and it will not be a good idea to keep it for long term - same goes with the marriage that you wanted. It might be cruel to say this, but in order to make a wiser decision; any assets with great depreciation value will be sold or "leased". Anyone with over $500k annual income is not a fool...

Τα έντονα δεν μεταφράζονται και ειδικά το τελευταίο αμετάφραστο είναι και το πιό "φαρμακερό"

Βρε οχι για σενα και δεν το εβαλα νγια να σε προσβαλλω απλα ισως να ενδιεφερε καποιους αλλους καθως επισης οτι στην μεταφραση λειπουν και καποια κομματια απο το πρωτοτυπο...
Καλημερα και παλι...

Εμενα παλι μου μοιαζει σαν να το γραψε η ο Μανος η ο Τζημερος ,μονο ετσι μπορουσε να της την φερει..

Απάντηση: Re: Το ανέκδοτο της ημέρας

Είχε έρθει ο Clinton στην Ελλάδα και τον πήρε ο Σημίτης στην Ακρόπολη .
Εκεί που γυρνούσαν λοιπόν βλέπει ο Clinton έναν να κατουράει στα αρχαία ! Λέει λοιπόν στον Σημίτη:
- Costas , what on earth is that man doing ? Those are ancient monuments !
Ο Σημίτης κοκκινίζει και φωνάζει :
- Τι κάνεις εκεί εσύ ;
Ο άνθρωπος απαντάει:
- Α γ@**ου ρε μα**κα ! και φεύγει .
Ο Clinton τσαντίζεται!
- This country is full of shameless , dirty idiots ! και σηκώνεται και μπαίνει στο Air Force 1 και πάει σπίτι του .
Μερικούς μήνες αργότερα πάει ο Σημίτης στην Αμερική , στη Νέα Υόρκη και συναντιέται με τον Clinton . Πάνε λοιπόν να δούνε το Aγαλμα της Ελευθερίας ... εκεί που το κοιτάγανε , βλέπουν έναν άνθρωπο να κατουράει στο άγαλμα .
Λέει ο Σημίτης στον Clinton:
- See , Bill ? Americans do the same things to their monuments ! You were wrong to accuse my countrymen !
Ο Bill ξαφνιασμένος φωνάζει στον άνθρωπο :
- Hey you ! What are you doing there ?
Ο άνθρωπος τότε γυρνάει και λέει:
- Aντε γ@**ου ρε μα**κα !

Μην πατας εκει, εχω σφουγγαρισει. Ουτε εκει, εχω σφουγγαρισει. Ουτε εκει.
Ειπε η Ελληνιδα μανα και καπως ετσι γεννηθηκε το τριπλουν.!

Ποιο είναι το πιο δύσκολο μουσικό όργανο;

Η φλογέρα, γιατί ενώ παίζεις πρέπει να φυλάς και τα πρόβατα!!!

Χτυπάει τηλέφωνο:

-Παρακαλώ;
-Ε ί μ α ι ο Π ά ο υ ε ρ Ρ έ ι ν τ ζ ε ρ
-Ποιός Πάουερ Ρέηντζερ;;;
-Ο Μ π λ έ

Τρεις σκυλοι περιμενουν στην αιθουσα αναμονης ενος κτηνιατριου και πιανουν την κουβεντα.
- Φιλαρακο γιατι σε εφεραν εδω. ?
- Ε να, ελλειπαν μια νυχτα τα αφεντικα απο το σπιτι και δεν ξερω τι με επιασε και αρχισα να ξεσκιζω καναπεδες, καθισματα, τα εκανα ολα λαμπογυαλο. Ε, με εφεραν τωρα εδω για ευθανασια. Εσυ γιατι εισαι εδω. ?
- Να κι εγω στη γαμηλια τελετη της κορης των αφεντικων δεν ξερω τι με επιασε και ορμησα επανω στα τραπεζια με τα φαγητα. Δεν εφτανε αυτο ορμησα στις κουρτινες και σε ολα τα επιπλα. Η τελετη γαμου καταστραφηκε και τωρα βρισκομαι εδω και εγω για ευθανασια.

Εκεινη τη στιγμη, οι δυο σκυλοι γυρισαν απευθυνομενοι στον τριτο σκυλο που τους ακουγε τοση ωρα αμιλητος,
- Εσυ γιατι εισαι εδω ? τον ρωτησαν.

- Ε, να και εγω δεν ημουν στις καλυτερες μερες μου. Εκει που η κυρα σφουγγαριζε προκλητικα σκυμενη φορωντας μονο μια ποδια υπηρεσιας, δεν αντεξα και της ορμησα. Για μια ωρα της εκανα ...κτηνοβασια.! Ετσι, βρεθηκα κι εγω εδω.

Ααα, εσενα δικαιως σου αξιζει η ευθανασια υστερα απο αυτο που εκανες, του ειπαν οι δυο σκυλοι.

- Ποια ευθανασια ρε παιδια. ? Εμενα με εφεραν εδω για να μου κοψουν τα νυχια.!

Αν και τωρα με το νομο περι κτηνοβασιας στη Γερμανια, αυτο πλεον δεν ακουγεται και τοσο ανεκδοτο. :p

Στον μακρύ κατάλογο τω φράσεων τύπου

Την κουνάει την αχλαδιά
Το μαστιγώνει το δελφίνι
Το φουρνίζει το πιροσκί
Την καίει τη βάτα

κλπ.

πλέον προστίθενται και τα ακόλουθα :

Την ψηφίζει την Αυστρία
Την κερδίζει τη eurovision
Το βάζει το 10άρι

Το πλοίο βρίσκεται στη μέση της Μεσογείου, όταν ακούγεται δυνατή η φωνή του παρατηρητή από ψηλά στο κατάρτι:
"Πειρατικό δεξιά μας".
"Γρήγορα φέρτε μου το κόκκινό μου πουκάμισο", φωνάζει ο καπετάνιος.
Περίεργος ο δεύτερος πλοίαρχος τον ρωτάει: "Γιατί θέλεις το κόκκινο πουκάμισο;"
"Κοίτα, μπορεί να πληγωθώ και δεν θέλω να φαίνεται το αίμα και να χάσει το ηθικό του το πλήρωμα" του απαντά εκείνος.
Γίνεται η μάχη και βυθίζεται το πειρατικό.

Σε λίγες μέρες νέα κραυγή από τον παρατηρητή: "ΔΩΔΕΚΑ πειρατικά μπροστά μας !!!
Και αμέσως μετά η φωνή του καπετάνιου: "Το καφέ μου παντελόνι γρήγορα !!!"

-Ρε κωλόπαιδο κόψε το μούσι!
-Γιατί ρε πατέρα;
-Σαν κορίτσι είσαι!