Το ανέκδοτο της ημέρας

Βγήκε λέει έξυπνη τιβί. Αναγνωρίζει τη μούρη σου και παίζει τα αγαπημένα σου. Θα φοβόμαστε να περάσουμε από μπροστά μην αρχίσει τις τσόντες.

- Μου φέρνετε παρακαλώ μια κόκα κόλα;
- Δεν δουλεύω εδώ κύριε, πελάτης είμαι!!
- Και δηλαδή θα σου πέσει ο κώλος αν μου φέρεις μια κόκα κόλα;

-Θέλω να χωρίσουμε
-Γιατί?
-Γιατί με υποτιμάς.
-Εγώ, μωρή άχρηστη?

Σοκ προκαλεί η υπόθεση δεκαεξάχρονης που πήγε άβαφη στο σχολείο.

Πουτάνα κρίση, μας κατάντησαν οι αλήτες να πηγαίνουμε Μύκονο με το αργό πλοίο.

Απάντηση: Re: Το ανέκδοτο της ημέρας

A buddhist monk approaches a hotdog kiosk and says "make me one with everything"

Είναι φυσικό να μην το κατάλαβες γιατί είναι μισό το ανέκδοτο.... Αυτό είναι όλο
A buddhist monk approaches a hotdog kiosk and says "make me one with everything."
After paying with a 20$ bill, and not receiving any change, the monk asks:
-where's my change?
-Change comes from within,
replied the vendor."

A Zen Buddhist opened up a hot-dog stand and his first customer paid with a £20 note.
After waiting, the customer demanded, “Where’s my change?”

“Sir,” replied the Buddhist, “change must come from within.”

Ομολογώ ότι δεν το κατάλαβα, για διαφωτίστε με να γελάσω κι εγώ ρε παιδιά.

Πέραν των λοιπών εκδοχών που κατετέθησαν, υποθέτω ότι έχει να κάνει με τον Βουδδισμό, όπου κατά τους πιστούς, το όλο ζητούμενο είναι να καταλήξουν ένα με το σύμπαν ... οπότε ο μοναχός αντί απλά να παραγγέλνει, είναι σαν να του λέει όλη την κοσμοθεωρία του ...

A Zen Buddhist opened up a hot-dog stand and his first customer paid with a £20 note.
After waiting, the customer demanded, “Where’s my change?”

“Sir,” replied the Buddhist, “change must come from within.”

Αυτή η εκδοχή μάλιστα, εξηγεί πολλά αλλά πάλι για ανέκδοτο δεν το μετράς.

Πέραν των λοιπών εκδοχών που κατετέθησαν, υποθέτω ότι έχει να κάνει με τον Βουδδισμό, όπου κατά τους πιστούς, το όλο ζητούμενο είναι να καταλήξουν ένα με το σύμπαν ... οπότε ο μοναχός αντί απλά να παραγγέλνει, είναι σαν να του λέει όλη την κοσμοθεωρία του ...

:worshippy:

Μόνο που είναι πιο πολύ λογοπαίγνιο παρά αστείο. :smile:
Οι Βουδιστές θέλουν να γίνουν "ένα με το όλον".
Δεν εννοούν το σύμπαν όπως το σκέφτεται ένας δυτικός (πλανήτες, αστέρια κλπ). :smile:

Ενας Ρωμαίος μπαίνει σε ενα μπαρ, σηκωνει δυο δαχτυλα και λεει στον μπαρμαν: θελω 5 μπυρες.

- Πάμε μωρή Ελλαδάρα!
- Η Βραζιλία παίζει...
- Πάμε μωρή Βραζιλίααααα!
- Για την πίτσα ήρθες, έτσι;;;

Περιμένω τι στιγμή που το Σάββατο η εθνική θα κερδίσει φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής θα πάει με το σπρέι να κάνει την άσπρη γραμμή μπροστά απ' τους Κολομβιανούς!!!!!!!!!!!!