Το ανέκδοτο της ημέρας

Απο το τσέχικο χιούμορ, βλ.εικόνα, μετάφραση παρακάτω:

file.php

Σκέψεις γυναίκας:
Είναι ξαπλωμένος δίπλα μου, δεν με αγκαλιάζει πια καθόλου.
Κοιτάει το ταβάνι.
Τι άραγε να σκέφτεται?
Είμαστε μαζί ήδη δυο χρόνια.
Είναι πάρα πολύς ο χρόνος, σίγουρα ήρθε η ώρα να με ανταλλάξει με άλλη νεώτερη.
Πράγματι στα δυο αυτά χρόνια πάχυνα και αρκετά.
Τώρα σκυθρώπιασε, αυτό δεν είναι καλό σημάδι.
Με τις σκέψεις του βρίσκεται τελείως αλλού.
Τον χάνω, μάλλον δεν σημαίνω πια τίποτα για αυτόν.

Σκέψεις άντρα:
Μύγα στο ταβάνι.
Πως τα καταφέρνει γκμ και δεν πέφτει κάτω?

Χωρις γυναικα διπλα...απο μικρος (νηπιαγωγειο...σιγουρα χωρις γυναικα) ειχα και εχω (με γυναικα διπλα) την απορια πως και γιατι οι μυγες πετουν στο κεντρο του δωματιου, κυκλικα, ενα μετρο κατω απο το ταβανι !!!

Βία είναι να γυρνάς σπίτι πεινασμένος,
κι ο γείτονας να ψήνει στα κάρβουνα,
η γειτόνισσα να τηγανίζει κεφτεδάκια
και η μάνα σου να έχει αρακά.

-Μπαμπά απο'δώ το νέο μου κορίτσι. Είναι αστρολόγος.
-Ποια είναι αυτή πάλι?
-Η Λίτσα, πατέρα!

- Λιτσα ? Από το Ευαγγελια ?
- Όχι, από τo Καλυψω

:p

Ξυπνάει ο αμερικάνος, τζόκινγκ, εφημερίδα, δημητριακά.
Ξυπνάει ο Έλληνας, χλέπα, 3 κουταλιές καφέ, μισό πακέτο τσιγάρα, φυλλάδιο Κωτσόβολου....

Εάν χρωστάω 3500 στην εφορία και εχω εισόδημα 630 , κινούμενος με 15km/h σε πόση ώρα θα πάρουν τα @ρχιδι@ μου?

Είναι 2 η ώρα το πρωί , και ένας τύπος σταματάει σε ένα μπλόκο της αστυνομίας . Ο αστυνομικός τον ρωτάει :
– Που πηγαίνεις τέτοια ώρα ?
– Πάω να ακούσω μια ομιλία για την κατάχρηση οινοπνευματωδών ποτών και την επίδρασή τους στον ανθρώπινο οργανισμό, καθώς και για το κάπνισμα και τα ξενύχτια .
– Και ποιος είναι αυτός που θα κάνει τέτοια ομιλία στις 2 το πρωί ? Ρωτάει ο αστυνομικός!
– Ως συνήθως , θα είναι η γυναίκα μου …!!

Ήρθε η Εφορία και με βρήκε στο κάμπινγκ , τώρα μου κατάσχουν την σκηνή , διαδώστε...!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τι να μας πει και η Αμφίπολη μπροστά στην ανασκαφή που έκανα εγώ περιμένοντας να ανάψει πράσινο το φανάρι...

Και γιατί δεν ρωτάνε τον Μητσοτάκη ποιον έχουν θάψει στην Αμφίπολη να τελειώνουμε;

Και γιατί δεν ρωτάνε τον Μητσοτάκη ποιον έχουν θάψει στην Αμφίπολη να τελειώνουμε;

Γιατι ειναι πιθανον να τον κατηγορησουν - εντελως αδικα φυσικα :flipout: - οτι τον ταφο τον εχει σουφρωσει αυτος :AFADF0: