Το ανέκδοτο της ημέρας

- Μα γιατί δεν ξυπνάτε τον ασθενή; Τρεις ώρες έχει που τελειώσαμε την εγχείρηση!
- Θέλουμε να δούμε μέχρι πού θα φτάσει η αναισθησία του....

Μια μαντινάδα.......

"Ποτέ δεν είδα κοπελιά πιο όμορφη και sexy. Να περπατά και να λυγά σαν τ” iphone το 6"

Συνομιλία στο tweeter... θα μπορούσε να είναι κι ανέκδοτο.

- Φίλε, εχεις κανένα λινκ για να δω τον ΠΑΟΚ;
- Ο ΑΝΤ1 το έχει ρε.
- Ναι, κανένα λινκ έχεις;
και τρίτος
- Ας έβρισκε τουλάχιστον ο ΑΝΤ1 κανένα λινκ με ξένη περιγραφή

Κάποιοι έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν, και λογικό το βρίσκω! :worshippy:

Γιατί πλερώνω, μάνα μου, τον ΕΝΦΙΑ του μήνα,
αφού κι ως τώρα χάριζα, χαράτσια φουρνιές κάρα,
κι ακόμη δεν εδέησα να σώσω την πατρίδα;

Λέει; Δεν λέει!

Κατάντια είναι κρίμα,
χαράμι πάει το χρήμα!

Κι εδώ μοιροκλεγόμαστε στου καουμπόυ το μνήμα!

Λέει; Δεν λέει!

(Και πες του μάπα δίπλα μου να πάψει πια να κλαίει,
μην και κολάρο θα δεχτεί, έγχορδο, και θα φταίει!)

Είναι από δω, μαζί με κάτι άλλα βαθυστόχαστα...

Γελάτε με το υποβρύχιο Πιπίνος ε?, όταν ο Βενιζέλος εγκαινιάσει το αντιτορπιλικό Τζουτζούκος να σας δω τι θα λέτε..!!

Ξεκινάω δίαιτα... μπαίνω στο μαγαζί.
Πιάσε μια μπανάνα... του λέω
Μα εδώ είναι σουβλατζίδικο μου λέει...
Τώρα εγώ φταίω;

Re: Απάντηση: Το ανέκδοτο της ημέρας

Γελάτε με το υποβρύχιο Πιπίνος ε?, όταν ο Βενιζέλος εγκαινιάσει το αντιτορπιλικό Τζουτζούκος να σας δω τι θα λέτε..!!
Νταξ' κι εμένα μου 'ρθε κάπως στην αρχή, αλλά μετά μου ήρθε στο νου ο περίφημος μπουρλοτιέρης τις επανάστασης και πείστηκα. Εντωμεταξύ αν το υποβρύχιο του Βενιζέλου γέρνει κιόλας, σαν εκείνο το άλλο, τότε θα πρέπει να το βαφτίσουν "Αγλέουρας"...

Απάντηση: Re: Το ανέκδοτο της ημέρας

Ας βάλω ένα ψιλοσόκιν με υπερήρωες:

Μια φορά έτρεχε ο Φλας και είδε, κάπου μακρυά, τη Γουόντερ Γούμαν γυμνή, να κάνει ηλιοθεραπεία και να λικνίζεται αισθησιακά μόνη της...
"Ευκαιρία", σκέφτεται ο Φλας, πατάει γκάζι, ορμάει επάνω της, κάνει ό,τι κάνει, και μετά από ένα-δυο δευτερόλεπτα επιστρέφει στο σημείο που ήταν, για να δει τις αντιδράσεις της Γουόντερ Γούμαν...
"Τι ήταν τώρα αυτό;" στιγμές αργότερα αναρωτιέται εκείνη.
"Αχ, ο κ@λος μου!" φωνάζει αμέσως μετά ο αόρατος άνθρωπος...

Με αυτό μου θύμισες το παλιό και καλό.....:

Γράφει ο Σούπερμαν στον τοίχο: Ο Μπάτμαν είναι μαλ.....
Το βλέπει ο Μπάτμαν, νευριάζει, το σβήνει και γράφει:
Ο Σούπερμαν είναι ο Κλαρκ Κέντ.

Re: Απάντηση: Re: Το ανέκδοτο της ημέρας

Με αυτό μου θύμισες το παλιό και καλό.....:

Γράφει ο Σούπερμαν στον τοίχο: Ο Μπάτμαν είναι μαλ.....
Το βλέπει ο Μπάτμαν, νευριάζει, το σβήνει και γράφει:
Ο Σούπερμαν είναι ο Κλαρκ Κέντ.

Ε χε χε χε, καλά του έκανε του μάπα!

Για να πω κι ένα άλλο:

Ήταν, λοιπόν, 4 φίλες που τα λέγανε, και η κουβέντα έφτασε στην τελματομένη σεξουαλική τους ζωή με τους συζύγους.

"Α, εγώ έκανα ένα φοβερό κόλπο τις προάλλες", λέει τότε η μία απ' αυτές κι αρχίζει να το περιγράφει στις υπόλοιπες φίλες της.
"Ήρθε ο άντρας, διαλυμένος απ' τη δουλειά, στο σπίτι, κι εγώ τον περίμενα με ένα δαντελένιο διάφανο κορμάκι και με γόβες, στον καναπέ, και το μόνο που του
είπα ήταν: Γειά σου παίδαρε.
Ε, μετά έγινε χαμός, μόνο το σαλόνι που δεν γκρεμίσαμε!"

Οι άλλες φίλες ενθουσιάζονται, λοιπόν, και φεύγοντας από την ladies night σύναξη, είχαν αρχίσει να βάζουν διάφορα στο μυαλό τους...

Μετά από κάτι μέρες ξανασυναντιούνται και αμέσως πετάγεται η δεύτερη και λέει:

"Κορίτσια, κορίτσια, το έκανα κι εγώ το κόλπο! Έβαλα ένα δερμάτινο κορμάκι, φόρεσα εικοσάποντες μπότες και όταν μπήκε μέσα ο διαλυμένος λεγάμενος, τον περίμενα καθιστή πάνω στο τραπέζι και απλώς του γρύλισα.
Μετά να δείτε τι έγινε, κοντέψαμε να γκρεμίσουμε το διαμέρισμα!"

Γιούπι για-για, λοιπόν, οι γυναίκες από τη χαρά τους, και φεύγοντας τούς είχαν μπει νέες ιδέες στο μυαλό...

Μετά από κάτι μέρες ξανασυναντιούνται και τότε αρχινάει να λέει η τρίτη:

"Κοπελιές, είπα να κάνω κι εγώ το κολπάκι μου... Έβαλα ένα μαύρο, δερμάτινο κορμάκι, φόρεσα ζαρτιέρες, φόρεσα και κάτι εικοσάποντες μπότες κι όταν μπήκε ο τζουτζούκος στο σπίτι περίμενα πεσμένη στα τέσσερα, πάνω στον νεροχύτη, και του νιαούριζα...
Εμείς κοντέψαμε να γκρεμίσουμε μέχρι και την πολυκατοικία!"

Γέλια και χαρές οι φίλες, περνάει και αυτή η συνάντηση και μένει η πιο δύσπιστη φίλη, να σκέφτεται να προετοιμάσει το δικό της κόλπο, μιας και το αντίστοιχο των υπολοίπων δούλεψε τόσο όμορφα.

Έτσι, στην τέταρτη συνάντηση οι κυρίες βρεθήκαν και, ξέροντας πώς είχε μείνει μόνο μία να κάνει τη δική της "καινοτομία", αμέσως έπιασαν την τέταρτη στην ανάκριση, η οποία, όμως, δεν ήταν και πολύ πρόθυμη να αναλύσει τι είχε γίνει...

Με τα πολλά, όμως, και τις πιέσεις, αναγκάζεται να ανοίξει το στόμα της και να το αφηγηθεί:

"Που λέτε, φιλενάδες, φόρεσα μαύρο δερμάτινο σφιχτό κορμάκι, φόρεσα μαύρες ζαρτιέρες, σαραντάποτες μαύρες μπότες, πήρα δερμάτινο μαύρο μαστίγιο, έβαλα και μία μαύρη μάσκα, σαν αυτές από βενετσιάνικο καρναβάλι, και περιμένα όρθια, δίπλα απ' τον καναπέ, με αυστηρή στάση, να έρθει ο προκομένος για να συνεχίσω το κόλπο μου επάνω του, αφού θα τον έριχνα στον καναπέ".

"Ε, και λοιπόν, οι προετοιμασίες μοιάζουν τέλειες", πετάγονται οι φίλες που δεν μπορούν να σκεφτούν τι μπορεί να πήγε στραβά.

Μα η τέταρτη τις διακόπτει με ένα νεύμα και συνεχίζει:

"Όταν ήρθε ο Τάκης απ' τη δουλειά, άνοιξε την πόρτα, πήγε στην κουζίνα, άνοιξε το ψυγείο, πήρε ένα κουτάκι μπύρα, ήρθε στο καθιστικό, κάθισε στον καναπέ, άναψε την τηλεόραση και χωρίς καν να με κοιτάξει, με ρώτησε:

Τι φαΐ έχει σήμερα, Μπάτμαν;

:bang:

• Μια γκόμενα κόλλησε στην άμμο με το αυτοκίνητο και τρέξανε 10 τύποι να την βοηθήσουν! Άμα είχα κολλήσει εγώ θα έλεγαν "για δες ένα μ@λάκα"...!!!

• Σφουγγάρισα και στο τέλος τσέκαρα το χρώμα του νερού που χρησιμοποίησα. Νομίζω ανακάλυψα ένα χρώμα πιο σκούρο από το μαύρο...!!!

• Όχι πως έχω παχύνει αλλά πήγα να κάνω τατουάζ και μου είπαν ότι θα μου το χρεώσουν σαν γκράφιτι.....!!!

• Δεν μπορώ να καταλάβω στις ταινίες πώς τους τρώει όλους ο καρχαρίας. Δεν ακούνε τη μουσική όταν πλησιάζει;;;

• Κάθομαι προχθές στον καναπέ να δω Champions League μου έρχεται η άλλη και έχει ''ορεξούλες'' ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ κοριτσάκι μου, έχω πονοκέφαλο...!!!

• Θα πάρω 20 μπουκάλια αντιηλιακό και θα πάρω σβάρνα όλες τις παραλίες και θα πουλάω προστασία...!!!

• Είμαι στον δρόμο κι ακούω έναν θόρυβο απο τον κινητήρα. Δεν πρέπει να είναι κατι σοβαρό γιατί μόλις δυνάμωσα την μουσική έπαψε να ακούγεται...!!!

• Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να κλέβω air-condition από τον γείτονα;;;

• Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Εκτός από την Ελλάδα που χαίρονται από το 1821 μέχρι σήμερα...!!!

• Δεν πίστευα όλα αυτά που λένε οτι είμαστε το πειραματόζωο της Ευρώπης μέχρι που ήπια ρετσίνα από τα LIDL...!!!

• Άντρας που γουστάρει δε διστάζει! Γυναίκα που γουστάρει δε νυστάζει...!!!

• Εσείς που στη ζωή σας τα υπολογίζετε όλα, το ζαμπόν, το τυρί και το ψωμί του τοστ σας τελειώνουν μαζί;;;

• Μειώθηκαν λέει οι ληστείες στα καταστήματα. Λογικό! Αφού τα μισά έχουν κλείσει...!!!

• Το σωστό ζεϊμπέκικο χορεύεται προσπαθώντας να βγεις από θάλασσα που έχει κάτω πέτρες...!!!

• Γράφει η άλλη ότι δεν της αρέσουν τα αρχαία..! Οοοοοοοοχι καριολάκειον θα αρέσκεσαι εις το μάθημα τούτον...!!!

• Δηλαδή υπάρχουν άνθρωποι που πάνε και τρέχουν ;;; Έτσι απλά ;;; Χωρίς να τους κυνηγάνε;;;

• Καταστροφή λέγεται το φτέρνισμα την ώρα που κατουράς...!!!

• Όταν πλησιάζουν οι πανελλήνιες θυμάμαι όταν έδινα εγώ που έχασα την ιατρική για 10.000 μόρια...!!!

• Πας να μπεις Facebook.... Βλέπεις ότι έγραψες: ςςς.φαψεβοοκ.ψομ..... βλέπεις το "ψομ", σκέφτεσαι "ψωμί"...... Πεινάς, παραγγέλνεις σουβλάκια...!!!

• Θα κάνω και εγώ εκπομπή μαγειρικής. Θα την ονομάσω "Κάτι καίγεται"...!!!

• Πέφτω "κατά λάθος" πάνω σε ένα παίδαρο, πέφτουν τα χαρτιά μου, σκύβουμε να τα μαζέψουμε, λέω θα με ερωτευτεί, όπως στις ταινίες... "ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑΑΑ" μου λέει... Παντού ψέμα ρε φίλε...!!

• Γράφει η άλλη στο προφίλ της "Εγώ τον αρσενικό το θέλω σούζα!!!" και της σχολιάζω "Να προτιμήσεις λυκόσκυλο, εκπαιδεύεται πιο εύκολα!"...!!!

• Κάναμε βιντεοκλήση και κάλυψα το πρόσωπό μου με μια πετσέτα. Μου λέει "ποιόs είσαι;" της απαντώ "Εγώ είμαι! Σε παίρνω με απόκρυψη"...!!!

• Και πεντάκιλη συσκευασία παγωτού να πάρεις, πάλι το καπάκι θα γλύψεις πρώτα...!!!

• Χθες καιγόταν μια εφορία. Ο κόσμος όμως βοηθούσε με ότι μπορούσε, ένας έφερνε ξύλα, άλλος βενζίνη, εγώ μπριζόλες και μπύρες...!!!

• Συνταγή Παρλιάρου : "Τι να κάνετε με το γλυκό που περισσεύει"... Μη χειρότερα! Σε ποιον περισσεύει γλυκό;;;

• Το να είσαι πολιτικός, είναι σαν να είσαι πόρνη. Δεν πρόκειται να πετύχεις αν δεν μπορείς να προσποιηθείς, πως συμπαθείς αυτόν που πηδάς...!!!

• Πέτυχα την πρώην μου με τον δικό της αγκαλιά, οπότε πάω κι εγώ δίπλα και της λέω "Ορίστε μια χαρά περνάς, τι μου στέλνεις μηνύματα κάθε βράδυ;" Και φεύγω...!!!

• Το μόνο πιάτο που δεν είναι στον νεροχύτη αυτή την στιγμή είναι το δορυφορικό στην ταράτσα...!!!

• Πριν την κρίση κι εγώ όταν έβλεπα μια γκόμενα να τρώει μπανάνες σκεφτόμουν την πίπα, τώρα σκέφτομαι την μπανάνα...!!!

• Από έγκυρη πηγή έμαθα ότι θα συγχωνευτούν τα νοσοκομεία Αγίας Σοφίας, Άγιος Σάββας, Ευαγγελισμός, Aγία Ελένη και το Αγία Όλγα σε ένα με τον τίτλο "Αγίων πάντων"...!!!

• Λέει η άλλη "ψάχνω κάτι σίγουρο". Κοπελιά το 385 Βαγιαδολιδ - Βαλένθια είναι άσσος άχαστο...!!!

• Της ανοίγω την πόρτα, μου λέει: "τι ιππότης", της λέω "Τζεντάι" και γέλαγα μόνος μου. Μετά απορώ γιατί δεν πηδάω...!!!

• Της λέω τι μπύρες έχετε; Μου λέει μπουκάλι και βαρέλι. Της λέω φέρε βαρέλι και μου φέρνει ποτήρι. Παντού ψέμα ρε πούστη μου... παντού...!!!

• Η κατσαρίδα δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν και είναι σύμβολο τρόμου! Το περιστέρι μετατρέπει το αυτοκίνητο σε κυκλαδίτικο τοίχο και είναι σύμβολο ειρήνης! Να τα λέμε αυτά...!!!

• Καλή η κόρνα, αλλά σαν την μούτζα δεν έχει...!!!

• Δεν είναι ότι δεν χάνω κιλά. Είναι που τα 'χω εκπαιδεύσει καλά τα άτιμα και με ξαναβρίσκουν...!!!

• Ύφεση είναι όταν ο γείτονας χάσει τη δουλειά του, κρίση είναι όταν εσύ χάσεις τη δουλειά σου...!!!