Re: Απάντηση: Re: Το ανέκδοτο της ημέρας
Με αυτό μου θύμισες το παλιό και καλό.....:
Γράφει ο Σούπερμαν στον τοίχο: Ο Μπάτμαν είναι μαλ.....
Το βλέπει ο Μπάτμαν, νευριάζει, το σβήνει και γράφει:
Ο Σούπερμαν είναι ο Κλαρκ Κέντ.
Ε χε χε χε, καλά του έκανε του μάπα!
Για να πω κι ένα άλλο:
Ήταν, λοιπόν, 4 φίλες που τα λέγανε, και η κουβέντα έφτασε στην τελματομένη σεξουαλική τους ζωή με τους συζύγους.
"Α, εγώ έκανα ένα φοβερό κόλπο τις προάλλες", λέει τότε η μία απ' αυτές κι αρχίζει να το περιγράφει στις υπόλοιπες φίλες της.
"Ήρθε ο άντρας, διαλυμένος απ' τη δουλειά, στο σπίτι, κι εγώ τον περίμενα με ένα δαντελένιο διάφανο κορμάκι και με γόβες, στον καναπέ, και το μόνο που του
είπα ήταν: Γειά σου παίδαρε.
Ε, μετά έγινε χαμός, μόνο το σαλόνι που δεν γκρεμίσαμε!"
Οι άλλες φίλες ενθουσιάζονται, λοιπόν, και φεύγοντας από την ladies night σύναξη, είχαν αρχίσει να βάζουν διάφορα στο μυαλό τους...
Μετά από κάτι μέρες ξανασυναντιούνται και αμέσως πετάγεται η δεύτερη και λέει:
"Κορίτσια, κορίτσια, το έκανα κι εγώ το κόλπο! Έβαλα ένα δερμάτινο κορμάκι, φόρεσα εικοσάποντες μπότες και όταν μπήκε μέσα ο διαλυμένος λεγάμενος, τον περίμενα καθιστή πάνω στο τραπέζι και απλώς του γρύλισα.
Μετά να δείτε τι έγινε, κοντέψαμε να γκρεμίσουμε το διαμέρισμα!"
Γιούπι για-για, λοιπόν, οι γυναίκες από τη χαρά τους, και φεύγοντας τούς είχαν μπει νέες ιδέες στο μυαλό...
Μετά από κάτι μέρες ξανασυναντιούνται και τότε αρχινάει να λέει η τρίτη:
"Κοπελιές, είπα να κάνω κι εγώ το κολπάκι μου... Έβαλα ένα μαύρο, δερμάτινο κορμάκι, φόρεσα ζαρτιέρες, φόρεσα και κάτι εικοσάποντες μπότες κι όταν μπήκε ο τζουτζούκος στο σπίτι περίμενα πεσμένη στα τέσσερα, πάνω στον νεροχύτη, και του νιαούριζα...
Εμείς κοντέψαμε να γκρεμίσουμε μέχρι και την πολυκατοικία!"
Γέλια και χαρές οι φίλες, περνάει και αυτή η συνάντηση και μένει η πιο δύσπιστη φίλη, να σκέφτεται να προετοιμάσει το δικό της κόλπο, μιας και το αντίστοιχο των υπολοίπων δούλεψε τόσο όμορφα.
Έτσι, στην τέταρτη συνάντηση οι κυρίες βρεθήκαν και, ξέροντας πώς είχε μείνει μόνο μία να κάνει τη δική της "καινοτομία", αμέσως έπιασαν την τέταρτη στην ανάκριση, η οποία, όμως, δεν ήταν και πολύ πρόθυμη να αναλύσει τι είχε γίνει...
Με τα πολλά, όμως, και τις πιέσεις, αναγκάζεται να ανοίξει το στόμα της και να το αφηγηθεί:
"Που λέτε, φιλενάδες, φόρεσα μαύρο δερμάτινο σφιχτό κορμάκι, φόρεσα μαύρες ζαρτιέρες, σαραντάποτες μαύρες μπότες, πήρα δερμάτινο μαύρο μαστίγιο, έβαλα και μία μαύρη μάσκα, σαν αυτές από βενετσιάνικο καρναβάλι, και περιμένα όρθια, δίπλα απ' τον καναπέ, με αυστηρή στάση, να έρθει ο προκομένος για να συνεχίσω το κόλπο μου επάνω του, αφού θα τον έριχνα στον καναπέ".
"Ε, και λοιπόν, οι προετοιμασίες μοιάζουν τέλειες", πετάγονται οι φίλες που δεν μπορούν να σκεφτούν τι μπορεί να πήγε στραβά.
Μα η τέταρτη τις διακόπτει με ένα νεύμα και συνεχίζει:
"Όταν ήρθε ο Τάκης απ' τη δουλειά, άνοιξε την πόρτα, πήγε στην κουζίνα, άνοιξε το ψυγείο, πήρε ένα κουτάκι μπύρα, ήρθε στο καθιστικό, κάθισε στον καναπέ, άναψε την τηλεόραση και χωρίς καν να με κοιτάξει, με ρώτησε:
Τι φαΐ έχει σήμερα, Μπάτμαν;
:bang: