Το ανέκδοτο της ημέρας

Πώς να το κάνουμε, οι Έλληνες είναι μεγαλοφυίες!
t10006.gif

Μεσα σε ενα μπαρ, ενας κυριος πλησιαζει μια ομορφη γυναικα και της κανει μια προταση. Να κοιμηθει μαζι του εναντι του ποσου των 1500 ευρω. Εκεινη δεχεται.
Ο αντρας απομακρυνεται λιγο απο αυτη, παει στον μπαρμαν, παιρνει αλλο ενα ποτο και επιστρεφοντας στην γυναικα της λεει: Το ξανα σκεφτηκα, τελικα θα σου δωσω 50 ευρω.

Οργισμενη αυτη του απαντα: 50 ευρω. ? Για ποια με περασες. ?

Και εκεινος της απαντα: Νομιζω πως αυτο ηδη το ξεκαθαρισαμε, τωρα απλα διαπραγματευομαστε την τιμη.!

Μεσα σε ενα μπαρ, ενας κυριος πλησιαζει μια ομορφη γυναικα και της κανει μια προταση. Να κοιμηθει μαζι του εναντι του ποσου των 1500 ευρω. Εκεινη δεχεται.
Ο αντρας απομακρυνεται λιγο απο αυτη, παει στον μπαρμαν, παιρνει αλλο ενα ποτο και επιστρεφοντας στην γυναικα της λεει: Το ξανα σκεφτηκα, τελικα θα σου δωσω 50 ευρω.

Οργισμενη αυτη του απαντα: 50 ευρω. ? Για ποια με περασες. ?

Και εκεινος της απαντα: Νομιζω πως αυτο ηδη το ξεκαθαρισαμε, τωρα απλα διαπραγματευομαστε την τιμη.!

Αυτό είναι νομίζω διάλογος που αποδίδεται στον Τσώρτσιλ.

Ναυαγουν σε ενα νησακι του Ειρηνικου .... ενας 20αρης, ενας 30αρης, ενας 40αρης και ... ενας 50αρης.

Κουτσα-στραβα καταφερνουν να επιβιωσουν για μερικους μηνες αλλα .... τους εχει γυρισει το ματι απο
ανυπαρξια γυναικας. Καποιο πρωι ξυπνουν και βλεπουν στην διπλανη ατολη (στα 200 μετρα) τεσσερεις
γυναικες ναυαγους .... σαν τα κρυα τα νερα.

20αρης - Εφυγα ... παω να τις δω απο κοντα ....
30αρης - Κατσε, μην σε περασουν για λιγουρη .... παμε μαζι !
40αρης - Δεν φτιαχνουμε μια σχεδια μπας και γουσταρουν βολτιτσα ?

50αρης - Μια χαρα τις βλεπουμε και απο δω ! :proud:

Last edited:
:laugh:

Κόβω τον 50άρη να χρησιμοποιεί τη δύναμη της εμπειρίας για να έλξει τον στόχο προς το μέρος του...

ψιλοαισχρό emoticon μες στο spoiler -μπείτε υποψιασμένοι (:laugh:)
t15184.gif

Αν ο υπάλληλος το δέχτηκε χωρίς να δει απόδειξη αγοράς σίγουρα έχασε τη δουλιά του και σίγουρα από μόνος του αποτελεί ορισμό του ανεκδότου.

Μπορει την προηγουμενη μερα να ειχε αγορασει την ιδια τηλεοραση και να χρησιμοποιησε την αποδειξη για να κανει την απατη του

Σωστό αυτό δεν το χα σκεφτεί, μ ένα σμπάρο δλδ. δύο τρυγώνια, ρε το μάγκα! Απ την άλλη όμως χάνει την εγγύηση και για τις δύο τηλεοράσεις κι επίσης αφού υπάρχει φωτό, τι γίνεται; Τη γλίτωσε ο τύπος;

Re: Απάντηση: Το ανέκδοτο της ημέρας

Μπορει την προηγουμενη μερα να ειχε αγορασει την ιδια τηλεοραση και να χρησιμοποιησε την αποδειξη για να κανει την απατη του

Η κάθε τηλεόραση λογικά έχει δικό της μοναδικό αριθμό. Για να γίνει επιστροφή χρημάτων θα πρέπει να είναι ακριβώς το ίδιο προϊόν και όχι κάποιο άλλο όσο και να μοιάζει.
Μόνο με λάθος του υπαλλήλου μπορεί να έχει γίνει -αν έγινε το περιστατικό

Όποιος wanabe τυχοδιώκτης διαβάσει το άρθρο και προσπαθήσει να το δοκιμάσει, πιθανότατα θα γίνει ρεζίλι

Το κατάστημα είναι Supermarket Aldi, εκδίδει απλές αποδείξεις χωρίς κωδικούς κλπ. Αν δε το προιόν είναι αποκλειστική εισαγωγή τους είναι πιθανό να το αλλάξουν και χωρίς απόδειξη, εμένα μου το έχουν κάνει στο lidl με Silvercrest καφετιέρα.

Το κατάστημα είναι Supermarket Aldi, εκδίδει απλές αποδείξεις χωρίς κωδικούς κλπ. Αν δε το προιόν είναι αποκλειστική εισαγωγή τους είναι πιθανό να το αλλάξουν και χωρίς απόδειξη, εμένα μου το έχουν κάνει στο lidl με Silvercrest καφετιέρα.

Αστα αυτά κι εσύ με δύο καφετιέρες είσαι τώρα!

Παντως θειος μου εκανε παγαποντια και τωρα εχει δυο φορτιστες και δυο μπαταριες για το δισκοπριονο μπαταριας του Lidl... Πηγε με το κουτι που αγορασε το εργαλειο και δεν ειχε βαλει μεσα τον φορτιστη και την μπαταρια και ειπε οτι δεν υπηρχαν απο την αρχη...

Παντως δεν ξερω αν αυτο ειναι πιο λυπηρο απο τις ανοιγμενες συσκευασιες εργαλειων στο lidl και να λειπουν τα ψιλολογια, οπως μυτες bit απο τα δραπανα, καλαι απο τα κολλητηρια κλπ.

Επίσης την αρχική απόδειξη αγοράς στην επιστρέφουν, δεν την κρατάνε, άρα έχεις εγγύηση.

Μέσω Tapatalk

O Αδάμ και η Εύα πρέπει να ήταν Ελλήνες.

1) Γιατί δεν είχαν ουτε ένα εσώρουχο να φορέσουν
2) Είχαν ένα μήλο και αυτό το μοιραζόντουσαν
3) Τους είχαν ζώσει τα φίδια
4) και νομίζαν οτί ζούσαν στον παράδεισο