Το ανέκδοτο της ημέρας

Re: Απάντηση: Το ανέκδοτο της ημέρας

Δύο τύποι στην παραλία μπανιαρίζονται και κάνουν οφθαλμόλουτρα. Μια ξανθιά -να σου κόβεται η ανάσα δηλαδή- σηκώνεται από την πετσέτα

της περνάει μπροστά από τους δύο τύπους και πέφτει μέσα στην θάλασσα Οι δύο τύποι άφωνοι εντελώς την κοιτάζουν και έχουν χαζέψει...

- Αυτή λοιπόν που βλέπεις είναι σίγουρα Γερμανίδα

- Τι λες ρε συ, αυτή είναι...

σίγουρα από Αυστρία ίσως Ολλανδία πάντως όχι Γερμανίδα

- Τώρα τι μας λες ρε μεγάλε ότι και καλά έχεις εμπειρία και μπορείς να ξεχωρίσεις τις Γερμανίδες από τις Ολλανδέζες;;;

- Φυσικά δεν είναι Γερμανίδα αυτή με τίποτε Οι Γερμανίδες είναι άχαρες Δες αυτήν. Κοίτα κούνημα μέσα στο νερό, δες χάρη.

Οπότε αυτή κάποια στιγμή σηκώνει το χέρι και το κουνάει χαιρετώντας ένα ξανθό τύπο που κάθεται έξω στην παραλία και λέει όλο χάρη και νάζι:

- Χάνς! Χάνς!

Ο τύπος που υποστήριζε ότι είναι Γερμανίδα:

- Είδες βρε άχρηστε; Γερμανίδα είναι και φωνάζει τον Γερμανό φίλο της!

Και αυτή συνεχίζει:

- Χανʼς Παναή! Του νιρό είνι υπέρουχο!!!

:flipout: :party: :flipout:

ΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ. . . . .

Στον αγαπημένο μου σύζυγο,

Πριν να επιστρέψεις από το υπεραντλατικό ταξίδι σου, θέλω απλά να σε ενημερώσω για ένα μικρό ατύχημα που είχα με το αγροτικό αυτοκίνητό μας καθώς έστριβα για το γκαράζ.

Ευτυχώς όχι πολύ άσχημο και πραγματικά δεν τραυματίστηκα, γι' αυτό μην ανησυχείς για μένα. Ερχόμουν σπίτι από το πάρκο και καθώς έστριψα για το δρόμο του γκαράζ εντελώς τυχαία πάτησα γκάζι αντί για τα φρένα.

Η πόρτα του γκαράζ έχει λυγίσει προς τα μέσα (ασήμαντη ζημιά), αλλά το αγροτικό αυτοκίνητο σταμάτησε όταν προσέκρουσε πάνω στο αυτοκίνητό σου.

Πραγματικά λυπάμαι, αλλά ξέρω ότι με την ευγενική προσωπικότητά σου θα με συγχωρέσεις. Ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπώ και σε νοιάζομαι, αγαπημένε μου.

Σου εσωκλείω μια φωτογραφία.

Αγωνιώ να σε κρατήσω ξανά στην αγκαλιά μου.

Η αγαπημένη σου γυναίκα

attachment.php

ΥΓ: Τηλεφώνησε η γκομενά σου.....

Attachments

• !cid_1_2741527015@web26601_mail_ukl_yahoo.jpg
    !cid_1_2741527015@web26601_mail_ukl_yahoo.jpg
    60.8 KB · Views: 278
[FONT=&quot]Κουκουλοφόρος μπαίνει ορμητικά σε μία τράπεζα κρατώντας ένα δίκανο και φωνάζοντας: ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ... ΛΗΣΤΕΙΑ!

[FONT=&quot]Η κοπέλα της ρεσεψιόν έντρομη ρωτάει- Τί... τί θέλετε;

[/FONT][FONT=&quot]Κουκουλοφόρος -Πού είναι το χρηματοκιβώτιο;

[/FONT][FONT=&quot]Ρεσεψιονίστ -Εδω... Αλλά... ξέρετε δεν έχουμε λεφτα δεν είναι τέτοια τράπεζα... εδώ είναι τράπεζα σπέρματος

[/FONT][FONT=&quot]Κουκουλοφόρος -ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ, ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΛΛΙΩΣ...

[/FONT][FONT=&quot]Ρεσεψιονίστ εμφανώς ταραγμένη- Μα... ξέρετε... αυτό είναι ψυγείο...

[/FONT][FONT=&quot]Κουκουλοφόρος -Ψυγείο;..ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΤΩΡΑ...

[/FONT][FONT=&quot]Με τρεμάμενα χέρια η κοπέλα ανοίγει το ψυγείο και δείχνει στον ληστή μια σειρά από δοκιμαστικούς σωλήνες

[/FONT][FONT=&quot]Κουκουλοφόρος -ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;

[/FONT][FONT=&quot]Ρεσεψιονίστ -Μα σας είπα κύριε... σπέρμα

[/FONT][FONT=&quot]Κουκουλοφόρος -Πιες ένα

[/FONT][FONT=&quot]Ρεσεψιονίστ -Μα κύριε...

[/FONT][FONT=&quot]Κουκουλοφόρος -ΠΙΕΣ ΕΝΑ ΕΙΠΑ ΤΩΡΑ!

[/FONT][FONT=&quot]Η άμοιρη κοπέλα παίρνει έναν σωλήνα και πίνει το περιεχόμενό του[/FONT]
[FONT=&quot]Κουκουλοφόρος -ΑΛΛΟ ΕΝΑ

[/FONT][FONT=&quot]Η κοπέλα πίνει και τον δεύτερο σωλήνα

[/FONT][FONT=&quot]Κουκουλοφόρος -Ασχημη γεύση;

[/FONT][FONT=&quot]Ρεσεψιονίστ -Ο...όχι

[/FONT][FONT=&quot]Κουκουλοφόρος -Ξυνίλα στον λαιμό;

[/FONT][FONT=&quot]Ρεσεψιονίστ -Δ...δεν, όχι

[/FONT][FONT=&quot]Τότε ο κουκουλοφόρος βγάζει την κουκούλα και της λέει τρυφερά

-Στο 'πα βρε
Ποπάκι δεν είναι τίποτα σπουδαίο
...:HTEHEH56:[/FONT][/FONT]

[FONT=&quot]Κουκουλοφόρος μπαίνει ορμητικά σε μία τράπεζα κρατώντας ένα δίκανο και φωνάζοντας: ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ... ΛΗΣΤΕΙΑ!

[/FONT][FONT=&quot]Ρεσεψιονίστ -Εδω... Αλλά... ξέρετε δεν έχουμε λεφτα δεν είναι τέτοια τράπεζα... εδώ είναι τράπεζα σπέρματος

[/FONT][FONT=&quot]Ρεσεψιονίστ εμφανώς ταραγμένη- Μα... ξέρετε... αυτό είναι ψυγείο...

[/FONT][FONT=&quot]Κουκουλοφόρος -Ψυγείο;..ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΤΩΡΑ...

[/FONT][FONT=&quot]Με τρεμάμενα χέρια η κοπέλα ανοίγει το ψυγείο και δείχνει στον ληστή μια σειρά από δοκιμαστικούς σωλήνες

[/FONT][FONT=&quot]Η άμοιρη κοπέλα παίρνει έναν σωλήνα και πίνει το περιεχόμενό του[/FONT]

[/FONT][FONT=&quot]Τότε ο κουκουλοφόρος βγάζει την κουκούλα και της λέει τρυφερά

-Στο 'πα βρε

:flipout::flipout::flipout:
Βρέ τι έπαθε το Ποπάκι!!

-Στο 'πα βρε

:eek::eek::eek:

:7SFGSFG::7SFGSFG::7SFGSFG:

Στην κιβωτό του Νώε, τα ζώα την 3η ημέρα δεν κρατιούνται και το ρίχνουν στο
σεξ.
Η κιβωτός κουνιέται επικίνδυνα, ο Νώε τσαντίζεται και παίρνει δραστικά
μέτρα.
Το κάθε αρσενικό ζώο παίρνει μια κάρτα στην οποία αναγράφεται το όνομα της
συζύγου
και η ημέρα που επιτρέπεται να ζευγαρώσουν.

Πάει την επομένη ο πίθηκος στην γυναίκα του και της λέει:
- Ετοιμάσου γιατί την επόμενη Τρίτη θα υποφέρεις βάναυσα!

Η θηλυκιά ντροπιάζεται γιατί το σκηνικό παίχτηκε μπροστά σε όλα τα ζώα.
Την επόμενη, ο πίθηκος ξανασκάει μύτη, και μπροστά σε όλα τα ζώα:
- Ετοιμάσου, την επόμενη Τρίτη θα υποφέρεις βάναυσα!

Η φάση επαναλαμβάνεται ώσπου η θηλυκιά το λέει στον Νώε.
Καλεί ο Νώε τον πίθηκο και του ζητάει εξηγήσεις:
- Γιατί βρε ανόητο δεν κρατιέσαι και ντροπιάζεις τη γυναίκα σου μπροστά
σε όλους;
- Δεν είναι ότι δεν κρατιέμαι. Προειδοποίηση είναι.
Την Τρίτη θα υποφέρει γιατί έχασα την κάρτα μου στο πόκερ και την έχει ο ελέφαντας τώρα.

Αργοπίνοντας το ποτό της, η ελεύθερη από τις τρεις φίλες λέει:
"Την περασμένη Παρασκευή, μετά τη δουλειά, πήγα στο γραφείο του φίλου μου που δούλευε ως αργά, φορώντας μόνο ένα δερμάτινο πανωφόρι. Πριν χτυπήσω την πόρτα, έβαλα μια μάσκα, άφησα το πανωφόρι να γλιστρήσει από πάνω μου, και έμεινα με ένα δερμάτινο κορσάζ, κάλτσες μαύρες νάιλον και ψηλά τακούνια. Ο φίλος μου ερεθίστηκε τόσο που κάναμε παθιασμένο έρωτα πάνω στο γραφείο του".

Η αρραβωνιασμένη αφήνει ένα νευρικό γελάκι και λέει:
"Περίπου τα ίδια είχα κι εγώ! Όταν ο αρραβωνιαστικός μου ήρθε την Παρασκευή, με βρήκε να φοράω μια μαύρη μάσκα , δερμάτινο κορσάζ, μαύρες νάιλον κάλτσες και ψηλοτάκουνες γόβες. Ερεθίστηκε τόσο, που κάναμε έρωτα όλη τη νύχτα, και τώρα θέλει να επισπεύσουμε την ημερομηνία του γάμου".

Η παντρεμένη αφήνει αργά το ποτήρι της στο μπαρ και λέει:
"Εγώ το σχεδίασα πολύ καλά. Άφησα τα παιδιά στη μητέρα μου, έκανα ένα αρωματισμένο μπάνιο, έβαλα ένα σφιχτό δερμάτινο κορσάζ, ζαρτιέρες και μαύρες νάιλον κάλτσες και δωδεκάποντες γόβες. Φόρεσα την μαύρη μάσκα και τελείωσα την προετοιμασία μου! Όταν ο άντρας μου επέστρεψε από τη δουλειά του, πήγε στο ψυγείο και πήρε μια μπύρα, πήρε το τηλεκοντρόλ, με κοίταξε, κάθισε στον καναπέ και είπε:
"Δεν μου λες, Μπάτμαν, τι έχει να φάμε για βράδυ;"

Αχαχουχα! Βρωμεροί άντρες που δεν προσέχε τα μισοφόρια...

[FONT=&quot]ΕΒΡΕΘΑΝΕ Ο ΓΙΩΡΙΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΙΚΑΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑΤΣΕΥΝΕ.[/FONT]
[FONT=&quot]-Τ’ ΕΜΟΝ Η ΓΑΡΗ ΕΝ ΕΙΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΩΡΙΚΑΣ.[/FONT]
[FONT=&quot]-ΠΟΛΛΑ ΤΥΧΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΙΠΕΝ ΑΤΟΝ Ο ΚΩΣΤΙΚΑΣ, Τ’ ΕΜΟΝ ΑΚΟΜΑΝ ΖΕΙ…[/FONT]

Dalanik ΚΑΛΟ ΚΙΕ ΤΟ ΝΑΙ?:BDGBGDB55:

Πάει ένας οπαδός του Παναθηναϊκού σε ένα Video Club. Λέει στην κοπέλα:
- "Συγγνώμη, υπάρχει η κασέτα "Παναθηναϊκός Πρωταθλητής;"
Και η κοπέλα απαντά:
- "Κοιτάξτε εκεί αριστερά, στην επιστημονική φαντασία

Ένας Eβραίος πεθαίνει και ο Εβραίος φίλος του πάει στην τοπική εφημερίδα για την αγγελία της κηδείας.
Λέει στον υπάλληλο:
- "Να καταχωρήσεις ότι ο Λευί πέθανε".
Λέει ο υπάλληλος της εφημερίδας:
- "Πολύ ψυχρό ακούγετε αυτό! Γράψτε κάτι παραπάνω, εξάλλου μέχρι 6 λέξεις θα πληρώσετε το ίδιο."
- "Α έτσι;", λέει ο Εβραίος.
- "Τότε γράψε ο Λευί πέθανε, πωλείται OPEL ASTRA".

Ένας νεαρός Ινδιάνος πήγε στον αρχηγό της φυλής και τον ρώτησε:
- Γιατί αρχηγέ, εμείς οι Ινδιάνοι έχουμε τόσο παράξενα ονόματα;
- Να σου πω παιδί μου, του λέει ο αρχηγός. Αν την ώρα που γίνεται η σύλληψη του παιδιού συμβεί ένα παράξενο φυσικό φαινόμενο, τότε όταν γεννηθεί το παιδί του δίνουμε όνομα που να έχει σχέση με το γεγονός αυτό. Αν για παράδειγμα τη στιγμή της σύλληψης χλιμιτρίσει ένα τρελλό άλογο τότε ονομάζουμε το παιδί "Τρελλό Άλογο". Αν πέσει κεραυνός στο δάσος θα το ονομάσουμε "Κεραυνό του Δάσους" κλπ.Κατάλαβες τώρα "Τρύπια καπότα";