Το ανέκδοτο της ημέρας

Περπατά μια κατσαριδα και βλεπει αλλη μια ξαπλωμενη ανασκελα να κτυπα τα ποδια της και να γυρνα δεξια,αριστερα κλπ.....

Μπα; την ρωτα η πρωτη κατσαριδα....aerobic?aerobic?

Οχι....απαντα η δευτερη....

a(e)roxol .........

Γιατί μερικοί άντρες έχουν σκύλο και όχι σύζυγο:

1. Οσο πιό πολύ αργήσεις να γυρίσεις σπίτι, τόσο πιό ενθουσιασμένος είναι ο σκύλος οταν σε βλέπει.

2. Τα σκυλιά δεν παρεξηγιούνται αν τα φωνάξεις με το όνομα άλλου σκύλου.

3. Στα σκυλιά αρέσει να αφήνεις πεταμένα πράγματα στο πάτωμα.

4. Οι γονείς του σκύλου δεν έρχονται ποτέ επίσκεψη.

5. Τα σκυλιά συμφωνούν ότι για να τα κάνεις να καταλάβουν τι λές πρέπει να τους υψώσεις την φωνή.
6. Δεν χρειάζεται ποτέ να περιμένεις τον σκύλο σου να ετοιμαστεί, για να βγείς εξω. Είναι έτοιμος 24 ώρες το 24ωρο.

7. Τα σκυλιά νομίζουν ότι εχει πλάκα όταν είσαι μεθυσμένος.

8. Στα σκυλιά αρέσει το κυνήγι και το ψάρεμα.

9. Ο σκύλος δεν πρόκειται ποτέ να σε ξυπνήσει μες στη νύχτα για να σε ρωτήσει, "Αν πέθαινα, θα έπαιρνες άλλο σκύλο?"

10. Αν το σκυλί σου γεννήσει, απλά βάζεις μιά αγγελία στην εφημερίδα και τα δίνεις.

11. Ο σκύλος θα σε αφήσει να του βάλεις κολάρο με καρφιά, χωρίς να σε χαρακτηρίσει ως διεστραμμένο.

12. Αν ο σκύλος σου μυρίσει επάνω σου την μυρωδιά άλλου σκύλου, δεν τρελλαίνεται. Απλώς του φαίνεται ενδιαφέρον.

13. Στα σκυλιά αρέσει να κάνουν βόλτες στην καρότσα του φορτηγού.

14. Αν ο σκύλος σου φύγει, δεν παίρνει τα μισά σου υπάρχοντα.

Και για να κάνετε την δοκιμή: Κλείδωσε στο πορτμπαγκαζ την γυναίκα σου και τον σκύλο σου, για μιά ώρα. Ανοιξε και δες ποιός είναι πιό χαρούμενος όταν σε δεί.

ρε Δημήτρη πολύ ωραίο...έτσι νοιώθω για τον σκυλάκο μου,it's my everlasting baby....:-)

@kokar...μόνο εκεί έχετε το νου σας εσείς...
Εγκράτεια....την έχετε ακουστα την λέξη??? hahaha ;-p

Γιατί μερικοί άντρες έχουν σκύλο και όχι σύζυγο:

1. Οσο πιό πολύ αργήσεις να γυρίσεις σπίτι, τόσο πιό ενθουσιασμένος είναι ο σκύλος οταν σε βλέπει.

2. Τα σκυλιά δεν παρεξηγιούνται αν τα φωνάξεις με το όνομα άλλου σκύλου.

3. Στα σκυλιά αρέσει να αφήνεις πεταμένα πράγματα στο πάτωμα.

4. Οι γονείς του σκύλου δεν έρχονται ποτέ επίσκεψη.

5. Τα σκυλιά συμφωνούν ότι για να τα κάνεις να καταλάβουν τι λές πρέπει να τους υψώσεις την φωνή.
6. Δεν χρειάζεται ποτέ να περιμένεις τον σκύλο σου να ετοιμαστεί, για να βγείς εξω. Είναι έτοιμος 24 ώρες το 24ωρο.

7. Τα σκυλιά νομίζουν ότι εχει πλάκα όταν είσαι μεθυσμένος.

8. Στα σκυλιά αρέσει το κυνήγι και το ψάρεμα.

9. Ο σκύλος δεν πρόκειται ποτέ να σε ξυπνήσει μες στη νύχτα για να σε ρωτήσει, "Αν πέθαινα, θα έπαιρνες άλλο σκύλο?"

10. Αν το σκυλί σου γεννήσει, απλά βάζεις μιά αγγελία στην εφημερίδα και τα δίνεις.

11. Ο σκύλος θα σε αφήσει να του βάλεις κολάρο με καρφιά, χωρίς να σε χαρακτηρίσει ως διεστραμμένο.

12. Αν ο σκύλος σου μυρίσει επάνω σου την μυρωδιά άλλου σκύλου, δεν τρελλαίνεται. Απλώς του φαίνεται ενδιαφέρον.

13. Στα σκυλιά αρέσει να κάνουν βόλτες στην καρότσα του φορτηγού.

14. Αν ο σκύλος σου φύγει, δεν παίρνει τα μισά σου υπάρχοντα.

Και για να κάνετε την δοκιμή: Κλείδωσε στο πορτμπαγκαζ την γυναίκα σου και τον σκύλο σου, για μιά ώρα. Ανοιξε και δες ποιός είναι πιό χαρούμενος όταν σε δεί.

15. Δεν σχολιάζει τα πάντα:

ρε Δημήτρη πολύ ωραίο...έτσι νοιώθω για τον σκυλάκο μου,it's my everlasting baby....:-)

Last edited:

Aκουστα ναι.Περισσοτερο την ακρατεια :flipout:

16. Δεν σε ''παρενοχλεί'' στα ξαφνικά ακόμα κι αν του δώσεις αφορμή...

17. Είναι πιστός και σ'αγαπάει ακομα κι αν τον παιδεύεις.

Last edited:
Aαα και Νικολάκη,εχω παρατηρήσει ότι έχεις ένα κολληματάκι με το ''σχολιασμό''... Κοίταξε το, σου κάνει κακό!!
Με φιλική διάθεση πάντα το λέω :-)

Μετά από μια νύχτα ανελέητου σεξ μεταξύ ελέφαντα και μυρμηγκιού, ο
ελέφαντας δεν αντέχει άλλο και πεθαίνει. Όχι ρε πούστη μου, λέει το
μυρμήγκι, για μια νύχτα γ@μήσι θα σκάβω μια ζωή!!

Ευτυχώς, το καημένο μυρμηγκάκι δε θα χρειαστεί να ξανακάνει το ίδιο λάθος....:BDGBGDB55:

Κάθεται μία μύγα στην μύτη ενός σκύλου και πιάνουν την κουβέντα:

- Τι είσαι εσύ;

- Λυκόσκυλο

- Λυκόσκυλο; και πως γίνεται αυτό;

- Να, ο πατέρας μου ήταν λύκος και η μάνα μου σκύλα. Εκανε σεξ ο λύκος πατέρας μου με την σκύλα μάνα μου και βγήκα εγώ λυκόσκυλο.
Και μιας και τό φερε η κουβέντα, εσύ τι είσαι;

- Αλογόμυγα.

- ????? ............. Α! καλά, εσείς το μ@μήσ@τε τελείως.....

Ανοιγει η πορτα,μπαινει ενας κυριος με πολυ χοντρους φακους και λεει...''Γιατρε χρειαζομαι την βοηθεια σας,εχω σοβαρο προβλημα με τα ματια μου''......

''Το καταλαβα κυριε μου,εδω ειναι το ταχυδρομειο'' του απαντα ο......ταχυδρομος

Mπαινει η γκομενα σ ενα μπαρακι,παει στον μπαρμαν και του λεει ''γεια σου αγαπη''.....

Ωχ...σκεφτεται ο μπαρμαν,αυτη ειναι η τυχερη μου νυχτα,και αρχισε να κανει παιγνιδια με το μυαλο του.....

Η γκομενα περιμενε λιγο και του ξαναλεει....''αγαπη,σου μιλαω''.......

''Με συγχωρειτε δεσποινις, κατι σκεφτομουνα......σε τι μπορω να σας βοηθησω; '' απαντα ο μπαρμαν

''Θα ηθελα μια μπυγα'' λεει η....γκομενα