Το ανέκδοτο της ημέρας

Κάθεται μία μύγα στην μύτη ενός σκύλου και πιάνουν την κουβέντα:

- Τι είσαι εσύ;

- Λυκόσκυλο

- Λυκόσκυλο; και πως γίνεται αυτό;

- Να, ο πατέρας μου ήταν λύκος και η μάνα μου σκύλα. Εκανε σεξ ο λύκος πατέρας μου με την σκύλα μάνα μου και βγήκα εγώ λυκόσκυλο.
Και μιας και τό φερε η κουβέντα, εσύ τι είσαι;

- Αλογόμυγα.

- ????? ............. Α! καλά, εσείς το μ@μήσ@τε τελείως.....

:flipout::flipout::flipout::flipout: καλα μου φτιαξες τη μερα σημερα θηριο!!!! :flipout::flipout:

ρε Δημήτρη πολύ ωραίο...έτσι νοιώθω για τον σκυλάκο μου,it's my everlasting baby....:-)

@kokar...μόνο εκεί έχετε το νου σας εσείς...
Εγκράτεια....την έχετε ακουστα την λέξη??? hahaha ;-p

μα αγαπητή μου εαν τον νου μου τον είχα σε κανένα μουστακαλή τότε θα είχε πρόβλημα η γυναίκα μου !!!! :flipout::flipout:

Παει ο μικρος στην γιαγια του και της λεει.Γιαγια εχω μια απορια.Το 69 το κανατε με τον παππου; Η γιαγια θυμωσε,του ριχνει δυο σφαλιαρες και λεει,παλιοπαιδο τι ειναι αυτα που ρωτας την γιαγια;
Ο μικρος εφυγε κλαιγοντας.Μετα απο μερικες μερες ξαναπαει στην γιαγια και της λεει.Γιαγια σε παρακαλω,μην θυμωσεις αλλα πραγματικα εχω την απορια και θελω να μου πεις.
Η γιαγια τον κοιταξε,τελικα χαμογελασε και του λεει,οχι παιδι μου,δεν το καναμε,

ο παππους πεθανε το 67

Λεμε το ανεκδοτο σε μία φίλη μας με το παιδι το μαυρο που εχει γονεις λευκούς και ρωταει τον πατερα του το λογο
μπαμπας... ''αφου δεν γαυβίζεις...παλι καλά''
Εκεινη την ωρα επαιζε ο γιος την με τον σκύλο, χωρις να μας εχει ακουσει αρχιζει να γαυγιζει μακραν καλύτερα απο το σκύλο!!!!!
Δεν μπορειτε να φανατστειτε τι εγινε:flipout::flipout::BDGBGDB55:

Το δίλημμα του παντρεμένου:
Να βγω έξω για να βλέπω αυτό που δεν μπορώ να πηδήξω ή να μείνω μέσα για να πηδήξω αυτό που δεν μπορώ να βλέπω;

Yπάρχει..... λύση... :D:D:D

(να χωρίσεις βρε, τι άλλο νόμιζες;;;;:flipout::flipout::flipout:)

Σακούλα, τρυπα στο τοιχο, δεμενα ματια, αλκοολ, παραισθησιογόνα, υπερμετρη φαντασια, βγαζεις τα γυαλια αν χρησιμοποιείς....